mEe o zaman şişko bir kadın olarak mı gideceksin Efsacığım :)
Canım birden kalk yap spor .. Sevdiğin bişeylerden başla mesela ip atla ya da leslie yap zumba yap ilk zamanlar ... Bir yerden başla işde ...
Bak hergeçen gün aleyhine işliyor neden olumluya çevirmeyesin bunu .. Bizler sporlarımızı yapıp kendimize vücudumuza iyilik yaparken sen neden geride kalacaksın .. Hadi toparlan artık , bebeğim .. Kız dün gece okudum seni haa :) haberin olsun :))
başarılar, Allah zihin açıklığı versin canım
Çok çok teşekkürlerrr :)))Canım Allah yardımcınız olsun kolaylıklar başarılar versin .. Tamam kuzım siz derslerinize bakın bu aralar, kendinizide fazla sokmayın beslenmenizi biraz serbest bırakın hatta .. Sonrasında nasılsa asılırsınız yeniden .. Sağlığınıza da dikkat edin sınav zamanı hele bide canım benim :*
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
3 kiraz domates
1 kk peynir
Öğle
herbalife
Ara
1 kayısı
18 kiraz
Akşam
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt
Yemekten 1 saat sonra da 5 erik, 3 hurma yedim. Toplam 703 kalori ile bugünü kapadım
Su 2 litre
Spor tabiki de banish fat :))
Sağol kuzum eksileri görme dileğiyleHer zamanki gibi supersin canim guzel toparlamissin
Geçmiş olsun kuzum , ağrıkesici falan alsaydın bari. Şimdi nasılsın acaba ? Arada oluyor enerjisiz keyifsiz olduğumuz günler, sınav stresininde etkisi olabilir canım .. Yarına toparlarsın inşallah kuzum.Hicbir sey yiyesim yok abla hurma detoksuyla da alakali degil sanirim cunku kalktigimdan beri bi agirlik var uzerimde.. 20lik dislerim cikmadi benim ve sag alt taraf agriyo biraz, umarim ondan degildir sinav zamani cikmasin yaaa(
yolculuk sonrası tatil sonrası yorgunluk normal tatlım benim yarına toparlamış olursun inşallah :)Yol yorgunluğu
Tatil için Amerika'ya gittik
14 saatten fazla uçak yolculuğundan mahvoldum
Hem kulaklarım hem başım çok ağrıyor dünden beri
Kolumu kaldıramıyorum
Bugün sporda yapamadım
Oh ne güzel
Ramazan geldi çattı demek
Ramazan sofralarını özledim çok
Ankarada ailem
sabahdan beri spor yapıyor olamaz heralde :)) neyse gelir elbet :))Yok o kesin
Bizi hiç bırakmaz
Şimdi eminim @yolcukardelen aralıksız spor yapıyordur bizi geçmek için
Cümlemizden tatlım :)allah razı olsn ablacı
m
Bu hafta gayet hafif beslendin çok azimlisin Büşracığım Maşallahın var tatlım benim :)Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
3 kiraz domates
1 kk peynir
Öğle
herbalife
Ara
1 kayısı
18 kiraz
Akşam
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt
Yemekten 1 saat sonra da 5 erik, 3 hurma yedim. Toplam 703 kalori ile bugünü kapadım
Su 2 litre
Spor tabiki de banish fat :))
Sen neler yedin bugün kuzum devam edebildin mi hurmaya ??Her zamanki gibi supersin canim guzel toparlamissin
@yolcukardelen bebek nerdesin kızz ?? Sabah kahvesi yerine senin yazılarınla keyiflenmeyi umuyordum , yoksun şekerim ???
Beni etiketledi kayboldu
@yolcukardelen neredesin ?
Aynen ya :)) gelir ama bizi bırakmaz :) alışverişe falan çıkmışdır belki yarın Ramazan bugün Tr deki marketlerin yoğunluğunu düşünemiyorum :)
Sen Tr de nerelisin canım, ailen nerde ??
Ayy ben de kulakların rüzgardan bi tuhaf oldu diyordum, garibim cinlamaktan kaybetmiş ya kendiniYok o kesin
Bizi hiç bırakmaz
Şimdi eminim @yolcukardelen aralıksız spor yapıyordur bizi geçmek için
Sağol ablacım 84ü görmek istiyorum artık:)) yarın da hurma yapacağım :)Bu hafta gayet hafif beslendin çok azimlisin Büşracığım Maşallahın var tatlım benim :)
Ne kadar zaman oldu BF yapalı ayy epeydir yapıyorsun Maşallah :) sınavlar bitince programını değiştirelim artık canım :) vücudun alışmasına izin vermemek lazım :)
Kız arama ilanı çıkaracakdık az daha gelmeyeydin şekerim :))Ayy ben de kulakların rüzgardan bi tuhaf oldu diyordum, garibim cinlamaktan kaybetmiş ya kendinicanlarim arayıp sorduğunuz,merak ettiğiniz için teşekkür ederim:-*<3 pikniğe gitmistik bugün, dün oğlumu uyuturken uyuyakalmasam gidebiliriz diye yazacaktim ama galiba ben çocuktan önce uyudum
Canım senin dusuk karbonhidrat li diyetine bakacaktim hatta o da kaldı ama sabah ben de çeyrek dilim kadar öğlen de yine o kadar yani toplamda yarım dilim ekmekle tamamladım
sabah: sahanda kaşarlı yumurta,salatalik,zeytin
Öğlen: pirzola, 3-4 kaşık çoban salata, 3k patlıcan salatasıpirzola ne kadardı derseniz yarım kilo olmuş da olabilir olmamış da olabilir ama karbonhidrat 0 ya hanı içim rahat olsun mu??
Akşam da iki yağsız kepekli gevrekle kavun yedim6.30gibiydi galiba.gevregin karbonhidrat değeri yüksekmis galiba yemesem olurmus:-(
Spora gelince bi suru top oynadım,hopladim zipladim eve gelince bulaşık ve çamaşıra daldim(gitmeden bulaşık makinasıni çalıştırmay i unutmasaydim yeni gelin gibi suzulmeyecekti ben de oturacaktim ammaa ah bu kafam)
Aa mutlu oldum bak görmene şekerim :))O Olivenoil kız ben seni rüyamda gordum yayani aslında yazistik ben sana diyorum ki karbonhidrat var her şeyde hemen elliyi geçiyor nasıl olacak bu iş diye sen de bana bi şeylere biliyoruz,cikariyoruz diye anlatıyordun
Huyum kuruşun akşam zihnimi ne meşgul ettiysee hooopp rüyamda.hic unutmam evlendiğimiz yıl bi suru film izlerdik.birinde de j. Park i izledik.gece dinolar evin etrafında dolaniyodu.ben de ya hanı bunların nesli tukendiydi diye dovunuyordum
Ayy inşallah görürsün yarın hurma da yaparsan kesin ptesi göreceğini düşünüyorum tatlım :)Sağol ablacım 84ü görmek istiyorum artık:)) yarın da hurma yapacağım :)
Abla BF yapalı baya oldu artık ne zaman başladığımı unuttum o derece:) ama dediğin gibi denizliye dönünce artık programımı değiştirmem lazım hem vücudum alıştı hem de biraz sıkıldım sürekli aynı videodan ://
Ayy sağol ablacım desteğin için :)) jillde de ilk başlarda çok zorlanıyordum abla ama alışıyor vücut bir süre sonra, yapamasam bile moralimi bozmayacağım zamanla yapacağıma inanıyorum çünkü :))Ayy inşallah görürsün yarın hurma da yaparsan kesin ptesi göreceğini düşünüyorum tatlım :)
Evet sınav sonrası Max' a merhaba demeye hazırlan kuzum ya da Insanıty :) aslında ınsanıtyi önce yapsan da olur bence .. O kapasite var sende kızz düşünme sakın bebeğim :))
Geçmiş olsun kuzum , ağrıkesici falan alsaydın bari. Şimdi nasılsın acaba ? Arada oluyor enerjisiz keyifsiz olduğumuz günler, sınav stresininde etkisi olabilir canım .. Yarına toparlarsın inşallah kuzum.
yolculuk sonrası tatil sonrası yorgunluk normal tatlım benim yarına toparlamış olursun inşallah :)
Evet çok güzel oluyor Ramazan telaşı canım :) kalabalık ailelerde daha da güzel olur hatta :)
sabahdan beri spor yapıyor olamaz heralde :)) neyse gelir elbet :))
Sen neler yedin bugün kuzum devam edebildin mi hurmaya ??
Hadi ya tuh bileydim yemezdim en azından bi dilim yerdim:-( ben besinlerin kh değerlerini gözden geçirelim biKız arama ilanı çıkaracakdık az daha gelmeyeydin şekerim :))
Ohh ohh piknik ha ne güzel yapmışsınız Ramazan önceside iyi olmuş tatlım :)
Sabah yarım dilim ekmek yedin ha süpermiş .. Et mikrarında sorun yok canım proteini bol bol yiyebilirsin :) aslında proteinde de gram sınırlaması var ama mesela 30 gr protein için 600 gr tavuk eti yemen gerekiyor ki buda rahat rahat proteinimizi yiyebileceğimizi gösteriyor.. Akşam gevrek ve hatta asıl kavun olmamış şekerim :) kavunun karb. Aşırı yüksek çünkü , neyse hoplamış zıplamışsın bari de dengelersin bugün şekerim :)
Ee sporunu yapacak takatin kaldı mı yoksa bugün kü top oynamalarını sporun olarak mı sayalım kuzum :)
ay sorma yazmaya usenmesem daha neler var nelerAa mutlu oldum bak görmene şekerim :))
Komik hatunsun vesselam rüyalarında komikmiş anam senin :))
Evet canım zamanı gelince konuşuruz daha :)Ayy sağol ablacım desteğin için :)) jillde de ilk başlarda çok zorlanıyordum abla ama alışıyor vücut bir süre sonra, yapamasam bile moralimi bozmayacağım zamanla yapacağıma inanıyorum çünkü :))
O zaman geldiğinde yine konuşuruz ablacım hangisine başlayacağıma dair, bir de bisiklet eklenecek o zaman daja iyi olacak :))
Ah ah 70 leri bi görsem daha ne isterim :))
Kuzum benim iki öğünde bıraksanda birşey yemediğine göre bugün hurma detoxun olmuş işde yarın eksileri görürsün inşallah canım :)Sagol ablacim daha iyiyim. Hurma detoksu Yarim oldu benim, yani günde 3 ogun seklinde olmasi gerekiyo ya, 2 ogun oldu benim. Onun disinda bir sey yiyemedim simdi de gec oldu diye bir sey yemiyorum birazdan yatarim zaten:) Yarim level 2 basliyooo izledim bugun, bol bol push up pozisyonu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?