Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

allah razı olsn ablacı
m

başarılar, Allah zihin açıklığı versin canım

Çok çok teşekkürlerrr :)))

Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
3 kiraz domates
1 kk peynir

Öğle
herbalife

Ara
1 kayısı
18 kiraz

Akşam
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt

Yemekten 1 saat sonra da 5 erik, 3 hurma yedim. Toplam 703 kalori ile bugünü kapadım
Su 2 litre
Spor tabiki de banish fat :))

Her zamanki gibi supersin canim guzel toparlamissin

Hicbir sey yiyesim yok abla hurma detoksuyla da alakali degil sanirim cunku kalktigimdan beri bi agirlik var uzerimde.. 20lik dislerim cikmadi benim ve sag alt taraf agriyo biraz, umarim ondan degildir sinav zamani cikmasin yaaa(
Geçmiş olsun kuzum , ağrıkesici falan alsaydın bari. Şimdi nasılsın acaba ? Arada oluyor enerjisiz keyifsiz olduğumuz günler, sınav stresininde etkisi olabilir canım .. Yarına toparlarsın inşallah kuzum.
yolculuk sonrası tatil sonrası yorgunluk normal tatlım benim yarına toparlamış olursun inşallah :)
Evet çok güzel oluyor Ramazan telaşı canım :) kalabalık ailelerde daha da güzel olur hatta :)
Yok o kesin
Bizi hiç bırakmaz
Şimdi eminim @yolcukardelen aralıksız spor yapıyordur bizi geçmek için
sabahdan beri spor yapıyor olamaz heralde :)) neyse gelir elbet :))

Bu hafta gayet hafif beslendin çok azimlisin Büşracığım Maşallahın var tatlım benim :)
Ne kadar zaman oldu BF yapalı ayy epeydir yapıyorsun Maşallah :) sınavlar bitince programını değiştirelim artık canım :) vücudun alışmasına izin vermemek lazım :)

@yolcukardelen bebek nerdesin kızz ?? Sabah kahvesi yerine senin yazılarınla keyiflenmeyi umuyordum , yoksun şekerim ???

Beni etiketledi kayboldu
@yolcukardelen neredesin ?

Aynen ya :)) gelir ama bizi bırakmaz :) alışverişe falan çıkmışdır belki yarın Ramazan bugün Tr deki marketlerin yoğunluğunu düşünemiyorum :)
Sen Tr de nerelisin canım, ailen nerde ??

Yok o kesin
Bizi hiç bırakmaz
Şimdi eminim @yolcukardelen aralıksız spor yapıyordur bizi geçmek için
Ayy ben de kulakların rüzgardan bi tuhaf oldu diyordum, garibim cinlamaktan kaybetmiş ya kendinicanlarim arayıp sorduğunuz,merak ettiğiniz için teşekkür ederim:-*<3 pikniğe gitmistik bugün, dün oğlumu uyuturken uyuyakalmasam gidebiliriz diye yazacaktim ama galiba ben çocuktan önce uyudum
Canım senin dusuk karbonhidrat li diyetine bakacaktim hatta o da kaldı ama sabah ben de çeyrek dilim kadar öğlen de yine o kadar yani toplamda yarım dilim ekmekle tamamladım

sabah: sahanda kaşarlı yumurta,salatalik,zeytin
Öğlen: pirzola, 3-4 kaşık çoban salata, 3k patlıcan salatası pirzola ne kadardı derseniz yarım kilo olmuş da olabilir olmamış da olabilirama karbonhidrat 0 ya hanı içim rahat olsun mu??
Akşam da iki yağsız kepekli gevrekle kavun yedim6.30gibiydi galiba.gevregin karbonhidrat değeri yüksekmis galiba yemesem olurmus:-(
Spora gelince bi suru top oynadım,hopladim zipladim eve gelince bulaşık ve çamaşıra daldim(gitmeden bulaşık makinasıni çalıştırmay i unutmasaydim yeni gelin gibi suzulmeyecekti ben de oturacaktim ammaa ah bu kafam )

O Olivenoil kız ben seni rüyamda gordum yayani aslında yazistik ben sana diyorum ki karbonhidrat var her şeyde hemen elliyi geçiyor nasıl olacak bu iş diye sen de bana bi şeylere biliyoruz,cikariyoruz diye anlatıyordun
Huyum kuruşun akşam zihnimi ne meşgul ettiysee hooopp rüyamda.hic unutmam evlendiğimiz yıl bi suru film izlerdik.birinde de j. Park i izledik.gece dinolar evin etrafında dolaniyodu.ben de ya hanı bunların nesli tukendiydi diye dovunuyordum

Sağol ablacım 84ü görmek istiyorum artık:)) yarın da hurma yapacağım :)
Abla BF yapalı baya oldu artık ne zaman başladığımı unuttum o derece:) ama dediğin gibi denizliye dönünce artık programımı değiştirmem lazım hem vücudum alıştı hem de biraz sıkıldım sürekli aynı videodan ://

Kız arama ilanı çıkaracakdık az daha gelmeyeydin şekerim :))

Ohh ohh piknik ha ne güzel yapmışsınız Ramazan önceside iyi olmuş tatlım :)
Sabah yarım dilim ekmek yedin ha süpermiş .. Et mikrarında sorun yok canım proteini bol bol yiyebilirsin :) aslında proteinde de gram sınırlaması var ama mesela 30 gr protein için 600 gr tavuk eti yemen gerekiyor ki buda rahat rahat proteinimizi yiyebileceğimizi gösteriyor.. Akşam gevrek ve hatta asıl kavun olmamış şekerim :) kavunun karb. Aşırı yüksek çünkü , neyse hoplamış zıplamışsın bari de dengelersin bugün şekerim :)
Ee sporunu yapacak takatin kaldı mı yoksa bugün kü top oynamalarını sporun olarak mı sayalım kuzum :)

Aa mutlu oldum bak görmene şekerim :))
Komik hatunsun vesselam rüyalarında komikmiş anam senin :))

Ayy inşallah görürsün yarın hurma da yaparsan kesin ptesi göreceğini düşünüyorum tatlım :)
Evet sınav sonrası Max' a merhaba demeye hazırlan kuzum ya da Insanıty :) aslında ınsanıtyi önce yapsan da olur bence .. O kapasite var sende kızz düşünme sakın bebeğim :))

Ayy sağol ablacım desteğin için :)) jillde de ilk başlarda çok zorlanıyordum abla ama alışıyor vücut bir süre sonra, yapamasam bile moralimi bozmayacağım zamanla yapacağıma inanıyorum çünkü :))
O zaman geldiğinde yine konuşuruz ablacım hangisine başlayacağıma dair, bir de bisiklet eklenecek o zaman daja iyi olacak :))
Ah ah 70 leri bi görsem daha ne isterim :))

Sen neler yedin bugün kuzum devam edebildin mi hurmaya ??

Sagol ablacim daha iyiyim. Hurma detoksu Yarim oldu benim, yani günde 3 ogun seklinde olmasi gerekiyo ya, 2 ogun oldu benim. Onun disinda bir sey yiyemedim simdi de gec oldu diye bir sey yemiyorum birazdan yatarim zaten:) Yarim level 2 basliyooo izledim bugun, bol bol push up pozisyonu:))

Hadi ya tuh bileydim yemezdim en azından bi dilim yerdim:-( ben besinlerin kh değerlerini gözden geçirelim bi aslında takatim tok ama on dk da olsa yapayım daha doğrusu halıya yapısına kadar yapayım
Aa mutlu oldum bak görmene şekerim :))
Komik hatunsun vesselam rüyalarında komikmiş anam senin :))
ay sorma yazmaya usenmesem daha neler var neler

Evet canım zamanı gelince konuşuruz daha :)
Bende yapıcağından eminim Banish Fat yapan onuda yapar bence :)
Bisiklette harika olacak canım :)
70 i göreceğin günlerde gelecek tatlım inş. Yeter ki sabırla azimle devam et :)

Kuzum benim iki öğünde bıraksanda birşey yemediğine göre bugün hurma detoxun olmuş işde yarın eksileri görürsün inşallah canım :)
Benimde 1. Ayım bitti bende ikinci ay öncesi bir haftalık bir geçiş programı var ona başlıycam ama ikinci gün ikinci ayıma geçicem uzatmıycam :)
Sınav zamanı devam ettirirsen sporunu eger maşallah gerçekden sana canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…