Canlarım bende bugün acayip artılardayım :) dünden +500 yok böle bişey ya :)) hiç yanlış birşey yemedim aslında ama köfte bana kilo verdirmiyorrr bunu biliyorum işde genede denedim :) zaten tuzlu olmuş bide tuzu az atmama rağmen içindeki soğan kıtırları ve baharatlar tuzlandırmış iyice .. Birde iki gündür yediklerim hep içimde daha :)
O yüzden hiç kafayı takmıyorum, moral bozmuyorum:)
Tek bir kiraz bile yemedim sırf protein yaptığımdan .. Sırf proda en güzel tavuk verdiriyor aslında bugün çıkarıyımda yapıyım bari :))
Kızım insanın hem diyet hem spor için motivasyon yakalaması bazen zor oluyor.. Sen şu an onu kaybetmişsin belli . Çünkü kendini düğün için adapte etmişdin , düğün bitti sendeki motivasyonda bitti :))abla istiyorum ama başlamak ölüm gibi grlyo üstümde bi yorgunluk var miskinlik var maleaeff
abla sporu bırakalı sanki heryerim sarkmış gibi hissediyorum .aslında önümde motivasyon için bayram var aileme gidicem inş vede amcanım kızo evlencek yani gene düğün var ağustosta yani zayıflamak için sebebim çok gücüm yok kendimi zayıf güçsüz hüssediyorummKızım insanın hem diyet hem spor için motivasyon yakalaması bazen zor oluyor.. Sen şu an onu kaybetmişsin belli . Çünkü kendini düğün için adapte etmişdin , düğün bitti sendeki motivasyonda bitti :))
Efsacığım o zaman Ramazanda relax takıl, sonra devam edersin .. Biraz güç toplarsın hem :) ama bizlerden kopma yinede olur mu bişey yapmasanda yaz kuzum :)
Kızmana gerek yok bebeğim .. Yeni diyet ve spor yapıyorsun hemen sonucları görmek istiyorsun bu gayaet normal .. Ama hemencecik olmuyor sabırla oluyor.. Bu halı dokumak gibi bişey , o ilmekler ince ince hergün atılacak ki bitsin.. Hergün sporumuzu diyetimizi yapa yapa sonuca ulaşıcaz kolay bir yol değil ama siz çok daha şanslısınız ki gençsiniz ve daha hızlı sonuçlar alırsınız bana göre mesela .. Ama Edacığım genede sabır hayatım .. Vazgeçmek yok ..Cok acele ediyorum abla ya farkindayim kendimi frenlemeye calisiyorum ama istem disi oluyo bucok kiziyorum kendime
Canım bende 5,6 yıldır hep ara ara yaptığım diyetlerden kendimi test ettiğim için ve hergün tartıldığım için işde bak burda hergün tartının faydası çıkdı :)) edindiğim tecrübeler kendim ile ilgili uani ., zamanla sizde de olacak .. Bak tartıyı test nitelikli kullanabilirsin ben gibi , moral bozmak için kullanma yani bebeğim :)))Ayy abla ne guzel seni duraklatan, kotu etkileyen seyleri test edebilmissin:) ben hic bilmiyorum, beslenmemde yanlis yapiyo muyum acaba diye hep bi dusunce
Ee o zaman şişko bir kadın olarak mı gideceksin Efsacığım :)abla sporu bırakalı sanki heryerim sarkmış gibi hissediyorum .aslında önümde motivasyon için bayram var aileme gidicem inş vede amcanım kızo evlencek yani gene düğün var ağustosta yani zayıflamak için sebebim çok gücüm yok kendimi zayıf güçsüz hüssediyorumm
Kızmana gerek yok bebeğim .. Yeni diyet ve spor yapıyorsun hemen sonucları görmek istiyorsun bu gayaet normal .. Ama hemencecik olmuyor sabırla oluyor.. Bu halı dokumak gibi bişey , o ilmekler ince ince hergün atılacak ki bitsin.. Hergün sporumuzu diyetimizi yapa yapa sonuca ulaşıcaz kolay bir yol değil ama siz çok daha şanslısınız ki gençsiniz ve daha hızlı sonuçlar alırsınız bana göre mesela .. Ama Edacığım genede sabır hayatım .. Vazgeçmek yok ..
Stress moral bozukluğu vücudu daha çok alarma iter, kilo vermeni durdurur, relax ol.. Tartılmak seni bu kadar etkiliyorsa tartılma hayatım :)
Ben hergün tartılırım ama hiç moralimi bozmam, sadece önlem almaya çalışırım artılar için az tutarım yememi, kaçamak yapamam falan gibi tedbirler için tartılıyorum yani moralimi bozmak için değil ..
Sen şimdi mutlu mutlu sınavlarını ver, sınav sonrası daha bir relax sporunu yaparsın dışarda yürürsün ohh miss kilo milo dayanmaz o bünyeye bak gör kuzum :)))
Canım bende 5,6 yıldır hep ara ara yaptığım diyetlerden kendimi test ettiğim için ve hergün tartıldığım için işde bak burda hergün tartının faydası çıkdı :)) edindiğim tecrübeler kendim ile ilgili uani ., zamanla sizde de olacak .. Bak tartıyı test nitelikli kullanabilirsin ben gibi , moral bozmak için kullanma yani bebeğim :)))
Hahah aynen abla topik olarak kaçamak yapmışız neredeyseTatlım benim akşam topiğe yazmamandan erken uyuduğunu anlamışdım uykusuzum diye yazmışdın zaten, dinlenmişsindir iyi olmuş canım benim .. Hastaydın da zaten .. Dün cümle alem kaçamaklardaymış anam @ malahit hariç :)) kekin tadına bile bakmamış cimcimem :))
Abla sen çok iradelisin o yüzden bu artıları hiç takma bence, sorunu bulup hemen çözüm üretebiliyorsun :)))Canlarım bende bugün acayip artılardayım :) dünden +500 yok böle bişey ya :)) hiç yanlış birşey yemedim aslında ama köfte bana kilo verdirmiyorrr bunu biliyorum işde genede denedim :) zaten tuzlu olmuş bide tuzu az atmama rağmen içindeki soğan kıtırları ve baharatlar tuzlandırmış iyice .. Birde iki gündür yediklerim hep içimde daha :)
O yüzden hiç kafayı takmıyorum, moral bozmuyorum:)
Tek bir kiraz bile yemedim sırf protein yaptığımdan .. Sırf proda en güzel tavuk verdiriyor aslında bugün çıkarıyımda yapıyım bari :))
benimki uzun bi maraton yaklaşık 1,5 senden 15 kilo verdim sonra 5 ini geri aldım,şimdide 8 verdim toplamda 18-18,5 kiloYani mesajı şimdi tekrar bulabilir miyim bilmiyorum ama senin yazdığın bir mesajdı canım ama belki 2,5 dur bazen insan yanlış yazıyor falan .. Ama 18,5 kiloda Maşallah ya gerçekden sana , oda süper !!!
Ne kadar zamanda verdin Begümüm ???
Kızım insanın hem diyet hem spor için motivasyon yakalaması bazen zor oluyor.. Sen şu an onu kaybetmişsin belli . Çünkü kendini düğün için adapte etmişdin , düğün bitti sendeki motivasyonda bitti :))
Efsacığım o zaman Ramazanda relax takıl, sonra devam edersin .. Biraz güç toplarsın hem :) ama bizlerden kopma yinede olur mu bişey yapmasanda yaz kuzum :)
Moralini hiç bozmadan tartılabilirsin kızım :) hadi bakalım :)Haklisin abla, uzun doneme yaymamiz gereken bir sey bu malesefsanirim her gun tartilicam ben de bu sekilde bi onceki gun yediklerimin nasil etkiledigini test edebilirim
Kuzum vücudumu ketoiste sokmaya çalışıyorum o yüzden karbon almamam lazım .. Daha yadına bile bakmadım hurmaların bakışıyoruz sadece :) normal zamanda olsa mutlaka denerdim .. Ama şimdi Ramazanda da bir süre ketojonik diyet takılıcam o nedenle ben şimdi yapmıyım canım .. Ama birgün mutlaka deniycem bunu :) patates diyetini de bir gün deniycem :)Hahah aynen abla topik olarak kaçamak yapmışız neredeyseyarın hurma yapacağım abla sen de deneyeceksen yapalım mı? Hatta Smiile edacım sen de gell
Abla sen çok iradelisin o yüzden bu artıları hiç takma bence, sorunu bulup hemen çözüm üretebiliyorsun :)))
Gördünüz mü arkadaşlar burda canlı örnek var sabırla sabrede sabrede veriliyor kilolar .. Bravo Begümüm sana canım :)benimki uzun bi maraton yaklaşık 1,5 senden 15 kilo verdim sonra 5 ini geri aldım,şimdide 8 verdim toplamda 18-18,5 kilo
bu işlerin hepsi toplamda 5-6 senelik bir olay, öyle mucizevi bir olay değil, yani yaya yaya verdim kiloları, beni biliyosun başkaları gibi patır patır gitmiyo, yavaş yavaş
Canım senin sosyal hayatın hareketli ama kızlar sabah serinliğinde çıksın yürüsün akşam yürüsün bence yazın yapılmaz diye birşey yok tatlım , şartlandırmamak lazım beyni.. Hatta kızların okulları olmadığından daha da güzel spor yaparlar, yazın diyet daha kolay bence :)) kişiden kişiye değişen bir durum tabii .. Tatile gidecekler falan yapöası zor ama evde olanlar gayet güzel yapabilirler bence tatlım :))bide şu var kızlar, hani kendi başımdan pay biçerek konuşuyorum, kışın eve bağlılık ister istemez daha çok olduğu için spor yapılabiliyoruz ama yazın öyle değil sürekli gezme tozma yapıldığı için evde duramıyosunki spor yapasın o yüzden havaların ısınması düzenli spor açısından biraz zorlayıcı bir durum, ben o yüzden hep ekim gibi ancak başlayabiliyorum spora
Hahah aynen abla topik olarak kaçamak yapmışız neredeyseyarın hurma yapacağım abla sen de deneyeceksen yapalım mı? Hatta Smiile edacım sen de gell
Abla sen çok iradelisin o yüzden bu artıları hiç takma bence, sorunu bulup hemen çözüm üretebiliyorsun :)))
Canım senin sosyal hayatın hareketli ama kızlar sabah serinliğinde çıksın yürüsün akşam yürüsün bence yazın yapılmaz diye birşey yok tatlım , şartlandırmamak lazım beyni.. Hatta kızların okulları olmadığından daha da güzel spor yaparlar, yazın diyet daha kolay bence :)) kişiden kişiye değişen bir durum tabii .. Tatile gidecekler falan yapöası zor ama evde olanlar gayet güzel yapabilirler bence tatlım :))
Hayırlı günler olsun kuzum :)
Yüzüyorum yazmışdın, nerde yüzüyosun canım ?? Salona mı gidiyorsun, denizde mi yüzüyorsun ?? Malum İspanya sıcak yer deniz sezonu başlamışdır heralde :)
Gördünüz mü arkadaşlar burda canlı örnek var sabırla sabrede sabrede veriliyor kilolar .. Bravo Begümüm sana canım :)
Canım senin sosyal hayatın hareketli ama kızlar sabah serinliğinde çıksın yürüsün akşam yürüsün bence yazın yapılmaz diye birşey yok tatlım , şartlandırmamak lazım beyni.. Hatta kızların okulları olmadığından daha da güzel spor yaparlar, yazın diyet daha kolay bence :)) kişiden kişiye değişen bir durum tabii .. Tatile gidecekler falan yapöası zor ama evde olanlar gayet güzel yapabilirler bence tatlım :))
Aa tamam o zaman ablacımm :))Kuzum vücudumu ketoiste sokmaya çalışıyorum o yüzden karbon almamam lazım .. Daha yadına bile bakmadım hurmaların bakışıyoruz sadece :) normal zamanda olsa mutlaka denerdim .. Ama şimdi Ramazanda da bir süre ketojonik diyet takılıcam o nedenle ben şimdi yapmıyım canım .. Ama birgün mutlaka deniycem bunu :) patates diyetini de bir gün deniycem :)
Halsizlik mi hissediyorsun canım? Acıktın mı?Ben bugun basladim hurmaya canm ama cok bitkinim yataktan kalkamiyorum yarin yapamayabilirim bu yuzden. Ders calismam lazim
Evet abla cok gezip tozmadigim icin rahat yapabiliyorum her gun.. Bi de tam derslerin durgunlastigi donemde basladim o yuzden.. Okul tekrar baslayinca ben de haftada 3-4 gun falan anca yapabilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?