Elektronik tartının üzerine kilosu net bilinen bir şey koy eger fazla veya eksik çıkarsa ona göre kilonu hesaplarsın. Ben de öyle yapıyorum çünkü elek. tartıların yanılma payı varKızlar az önce elektronik tartıyı çalıştırmak için üstüne çıktım bir de ne göreyim:
61.7 gösteriyor.
Sabah basküle çıkmıştım 63 kilo göstermişti.
Yani elektronikte 61.7 eski usul tartıda 64 kilo çıkıyorum. Sizce hangisi daha güvenilirdir?
Eski usul tartıya 120 kilo üzeri erkek kardeşimde çıkmıştı ondan ayarı bozulmuş olabilir mi?
Kafam karıştı ya ne yapayım hangisini baz alayım ben şimdi.
Elektronik tartının üzerine kilosu net bilinen bir şey koy eger fazla veya eksik çıkarsa ona göre kilonu hesaplarsın. Ben de öyle yapıyorum çünkü elek. tartıların yanılma payı var
ne sinaviydi canim?
genelde oyle oluyor korktugun iyi geciyor
Ayy üzüldüm yaİnşallah sağ salim ortaya çıkar. Sanada iki gündür hep bir şeyler oldu inş daha fazla aksilik yaşamazsın
Bence gayet güzel çalışmışsın hem böyle motive edersin canım kendini
Ohh ohh süper olmuş :)
Biraz 3 kg dan az olmasın. Çünkü bu tartılar dengesiz :)Çok iyi fikir hemen 1 şişe su ile deneyeyim canım onu
Biraz 3 kg dan az olmasın. Çünkü bu tartılar dengesiz :)
Evet elek baz al :) şimdi kendin tartıl ve 200 gr çıkar. Her tartıldığında bunu yap dahada fazla çıkarabilir10 litre erikli suyu koydum. 10.2 litre olarak gösteriyor. Sanırım elektroniğe güvenebilirim değil mi
1.5 lt su + 1 kilo prinç koydum > 2.7 gösterdi.
Yani ikisinde de +200 gram gösteriyor bu durumda elektronik tartıyı mı baz alayım hem gramına kadar görebilirim kilomu.
Çıkarmıyım 61.8 olarak dursun o yıh yıh.Evet elek baz al :) şimdi kendin tartıl ve 200 gr çıkar.
Benim de pentiden var,bi de arkadas satıyordu su kataloglar var ya hanı markasını hatırlamıyorum da o da var ,bi deniyeyim bi de nbb alırım.emzirme sudyenlerim var nbb den olmadı onu giyeyimcanım ben sıkı bi toplayıcı almıştm nbb den memnun kaldım
Canım benim, doğum günün kutlu olsun,rabbim bi dahakini kuzucugunla kutlamayı nasip etsin:-*aslibo hoşgeldin
Buradada beraberiz çok güzel oldu
@yolcukardelen canım burdayım.
Ama bugün doğum günüm
Bugün napıcam bilmiyorum
Kalori alırsam bu hafta karbonhidratı sadece sabah alırım
Aşk olsun niye bozalim, burası da beni motive ediyor paylaşmak istedimhoşbulduk canım, biz grubumuzu bozmayalım, @yolcukardelen de kıyamam, kör topal aldı beni buraya ayrı kalmayalım diye,
evet doğumgünümüş kutladım ben mesenger dan sanırım görmedin, iyiki doğdun canım nice senelere
Ben de çok su içiyordum bi de ustune yeşil çay ama bilemedim kiCanım ben çok yağ yakmak için değilde zamandan kazanmak için iftar öncesi yapsam mı diye düşünüyorum, çok su içiyorum ben spor yaparken yudum yudum bile olsa .. Oruçluyken zaten sadece su yüzünden gündüz denemiyorum.. Yoksa açlık sorun olmaz.. Canım iftara az kala deneyebilirsen dene sen bilirsin canım, herkesin bünyesi farklı herkes kendini daha iyi bilir o yüzden karar senin canım :)
İz sevdiklerimizi sevdiklerimizle tanistirmayi severiz efendim hatta korkuyorum ben teyze olunca iyi çöpçatanlık yaparım diyeKız 10. Takımı buraya taşıycan yakında anam :)
Bende sizin takıma bi bakayım bi ara merak ettim :)
Kesinlikle tatlımTeşekkürler Canım
Evet ayrılmayalım
Çok iyiyiz beraber
Spor yarışması canım .. Yolukardelen de var yarışmada :) o yüzden sordum :)
İnşallah canım çok isterim hatta ramazanın gidişatına gore ortalarda bile deneyebilirsiniz.vucut Ramazana alisinca.ne dersin?Oyyy ablam allah yardimcin olsun cok uzunmus gercekten..
Amin insallah.. 5te 5i ramazandan sonra birlikte deneyelim bence:)
Ayyy hedefine ulasip hamis olmak isteyen bir hatun mu var burdaaahosgeldiin canim:)
Doğum gunun kutlu olsunnn, nice mutlu seneleree
Baya faydasi oluyor onlarin canim, detoks niyetine yapabilirsin, kilo vermen tikandiginda yapabilirsin.
Zumbaya bayiliyoruuumdaha dogrusu ben de senin gibi dans etmeyi cok seviyorum
canım pes etme ben de kaç gündür beş dk artırarak yazabiliyorum ama o bile yetiyor inan,gerekirse her gün beş yapıp bi haftada tamamlandı videoyuJill beni yine zorlayip aglatinca, zumba yapmaya karar verdim bugun. Onun sonrasinda
50 squat
8 sinav denemesi(hala tam cekemiyorum)
10sn plank( dalga gecmeyin her gun artircam)
100 mekik
4 dk kol calismasi
Bazi bacak egzersizleri yaptim bi de isimlerini tam bilmiyorum.
Bi sure bu sekilde gitmeye karar verdim, kondisyonumu biraz daha guclendirip, bi de 52-53e falan indigimde yine Jill'imi denicem. Cunku yapamadikca moralim bozuluyor ve hevesim kaciyor. Bari bi sure kendi kendime program hazirliyim
Çıkar kız 200 gramını . Onu vermek için neler yapıyoz. Kilon artık 61.6. Eczanede farklıysa orada hata vardır. eczacıya sorarsın doğru mu diye :))Çıkarmıyım 61.8 olarak dursun o yıh yıh.
Şaka bir yana yarın sabah aç karnına eczaneye ineyim de bir de orda tartılayım. Oradaki tartı ile evdekileri karşılaştırırım eczanedeki daha doğrudur diye düşünüyorum.
İnşallah canım çok isterim hatta ramazanın gidişatına gore ortalarda bile deneyebilirsiniz.vucut Ramazana alisinca.ne dersin?
canım pes etme ben de kaç gündür beş dk artırarak yazabiliyorum ama o bile yetiyor inan,gerekirse her gün beş yapıp bi haftada tamamlandı videoyu
Ayy bende bugün çok konuştum. kk bir gireyim dedim çenem düştü :)anamm ne çok konuşmuşsunuz kız
hoşbuldum kuzumm nasıl geçti sınavın ??Hahahahahah hosgeldiin canim
ay ben de konuşcak hal yok valla bazen bana da tutuyor amaAyy bende bugün çok konuştum. kk bir gireyim dedim çenem düştü :)
hoşbuldum kuzumm nasıl geçti sınavın ??
ay çok sevindim canım benim de öylee 100 bekliyorumCok iyiydii cok sukur bebegm senin??
Enerjim bir yerde harcamayına çeneme vuruyor :)) Bazende kolum kalkmıyor :)hoşbuldum kuzumm nasıl geçti sınavın ??
ay ben de konuşcak hal yok valla bazen bana da tutuyor ama
Enerjim bir yerde harcamayına çeneme vuruyor :)) Bazende oluyor kolum kalkmıyorhoşbuldum kuzumm nasıl geçti sınavın ??
ay ben de konuşcak hal yok valla bazen bana da tutuyor ama
Benim de pentiden var,bi de arkadas satıyordu su kataloglar var ya hanı markasını hatırlamıyorum da o da var ,bi deniyeyim bi de nbb alırım.emzirme sudyenlerim var nbb den olmadı onu giyeyim
Canım benim, doğum günün kutlu olsun,rabbim bi dahakini kuzucugunla kutlamayı nasip etsin:-*
Aşk olsun niye bozalim, burası da beni motive ediyor paylaşmak istedim
Ben de çok su içiyordum bi de ustune yeşil çay ama bilemedim kiaslında daha çok yağ yakiyosa katlanirim ama şu da var ki öncesinde spor yaparsak metabolizma hızlanır ve yağı bilmem ama yediklerimizi daha iyi hazmedersiz değil mi?firsatim olursa yapayım canım
İz sevdiklerimizi sevdiklerimizle tanistirmayi severiz efendim hatta korkuyorum ben teyze olunca iyi çöpçatanlık yaparım diyegel canım gel çok iyidir takımımız senin de takımın vardı de mi ya da koza16yla mi karıştırdım?
Kesinlikle tatlım
aslibo canım seni de etiketlemistim R RoseAnge ile beraber , gormedin sanirim
İnşallah canım çok isterim hatta ramazanın gidişatına gore ortalarda bile deneyebilirsiniz.vucut Ramazana alisinca.ne dersin?
canım pes etme ben de kaç gündür beş dk artırarak yazabiliyorum ama o bile yetiyor inan,gerekirse her gün beş yapıp bi haftada tamamlandı videoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?