Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Elektronik tartının üzerine kilosu net bilinen bir şey koy eger fazla veya eksik çıkarsa ona göre kilonu hesaplarsın. Ben de öyle yapıyorum çünkü elek. tartıların yanılma payı var

ne sinaviydi canim?
genelde oyle oluyor korktugun iyi geciyor

Final haftam

Ayy üzüldüm ya İnşallah sağ salim ortaya çıkar. Sanada iki gündür hep bir şeyler oldu inş daha fazla aksilik yaşamazsın

Insallah.. Di mi kuzum ya hepsi ust uste geldi, allah daha kotusunden korusun.

Bence gayet güzel çalışmışsın hem böyle motive edersin canım kendini

Ohh ohh süper olmuş :)

Tesekkur ederim tatlimm

Biraz 3 kg dan az olmasın. Çünkü bu tartılar dengesiz :)

10 litre erikli suyu koydum. 10.2 litre olarak gösteriyor. Sanırım elektroniğe güvenebilirim değil mi

1.5 lt su + 1 kilo prinç koydum > 2.7 gösterdi.

Yani ikisinde de +200 gram gösteriyor bu durumda elektronik tartıyı mı baz alayım hem gramına kadar görebilirim kilomu.

Evet elek baz al :) şimdi kendin tartıl ve 200 gr çıkar. Her tartıldığında bunu yap dahada fazla çıkarabilir

Evet elek baz al :) şimdi kendin tartıl ve 200 gr çıkar.
Çıkarmıyım 61.8 olarak dursun o yıh yıh.

Şaka bir yana yarın sabah aç karnına eczaneye ineyim de bir de orda tartılayım. Oradaki tartı ile evdekileri karşılaştırırım eczanedeki daha doğrudur diye düşünüyorum.

canım ben sıkı bi toplayıcı almıştm nbb den memnun kaldım
Benim de pentiden var,bi de arkadas satıyordu su kataloglar var ya hanı markasını hatırlamıyorum da o da var ,bi deniyeyim bi de nbb alırım.emzirme sudyenlerim var nbb den olmadı onu giyeyim
aslibo hoşgeldin
Buradada beraberiz çok güzel oldu
@yolcukardelen canım burdayım.

Ama bugün doğum günüm
Bugün napıcam bilmiyorum
Kalori alırsam bu hafta karbonhidratı sadece sabah alırım
Canım benim, doğum günün kutlu olsun,rabbim bi dahakini kuzucugunla kutlamayı nasip etsin:-*
Aşk olsun niye bozalim, burası da beni motive ediyor paylaşmak istedim
Ben de çok su içiyordum bi de ustune yeşil çay ama bilemedim kiaslında daha çok yağ yakiyosa katlanirimama şu da var ki öncesinde spor yaparsak metabolizma hızlanır ve yağı bilmem ama yediklerimizi daha iyi hazmedersiz değil mi?firsatim olursa yapayım canım
Kız 10. Takımı buraya taşıycan yakında anam :)
Bende sizin takıma bi bakayım bi ara merak ettim :)
İz sevdiklerimizi sevdiklerimizle tanistirmayi severiz efendim hatta korkuyorum ben teyze olunca iyi çöpçatanlık yaparım diye gel canım gel çok iyidir takımımızsenin de takımın vardı de mi ya da koza16yla mi karıştırdım?
Teşekkürler Canım
Evet ayrılmayalım
Çok iyiyiz beraber
Kesinlikle tatlım
Spor yarışması canım .. Yolukardelen de var yarışmada :) o yüzden sordum :)
aslibo canım seni de etiketlemistim R RoseAnge ile beraber , gormedin sanirim
İnşallah canım çok isterim hatta ramazanın gidişatına gore ortalarda bile deneyebilirsiniz.vucut Ramazana alisinca.ne dersin?
canım pes etme ben de kaç gündür beş dk artırarak yazabiliyorum ama o bile yetiyor inan,gerekirse her gün beş yapıp bi haftada tamamlandı videoyu

Çıkar kız 200 gramını . Onu vermek için neler yapıyoz. Kilon artık 61.6. Eczanede farklıysa orada hata vardır. eczacıya sorarsın doğru mu diye :))

Olur canim:) ben final haftasindan dolayi oruc tutmuyorum, sen kendini hazir hissettiginde haber verirsin baslariz:)
Ben videoyu bitiremeyince cok moralim bozuluyor canim, bu da spor hevesimi kaciriyor. Bu yuzden yapabildigimi yapayim temiz bi sekilde. Kendimi tasiyabilecek asamaya gelince geri donucem insallah Jill'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…