Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar kolay gelsin. :)

Aranızda 2-3 günlük metabolizmayı şaşırtma amaçlı diyetlerden yapan ve sonuç alan oldu mu?
Bir arkadaş patates yoğurt günümyapmışdı üç gün, iyide sonuç almışdı ama ben denemedim canım .. Yoğurt olduğuna göre belki denersin sen :))

Teşekkürler Canım
Evet ayrılmayalım
Çok iyiyiz beraber

Sen tutabiliyor musın canım ?

Oyyy ablam allah yardimcin olsun cok uzunmus gercekten..

Amin insallah.. 5te 5i ramazandan sonra birlikte deneyelim bence:)

Ayyy hedefine ulasip hamis olmak isteyen bir hatun mu var burdaaa hosgeldiin canim:)

aslibo hoşgeldin
Buradada beraberiz çok güzel oldu
@yolcukardelen canım burdayım.

Ama bugün doğum günüm
Bugün napıcam bilmiyorum
Kalori alırsam bu hafta karbonhidratı sadece sabah alırım

Doğum gunun kutlu olsunnn, nice mutlu seneleree

Kızlar kolay gelsin. :)

Aranızda 2-3 günlük metabolizmayı şaşırtma amaçlı diyetlerden yapan ve sonuç alan oldu mu?

Baya faydasi oluyor onlarin canim, detoks niyetine yapabilirsin, kilo vermen tikandiginda yapabilirsin.

zumba yapmadım ama yetenek var çok şükür yaparım

Zumbaya bayiliyoruuum daha dogrusu ben de senin gibi dans etmeyi cok seviyorum

Jill beni yine zorlayip aglatinca, zumba yapmaya karar verdim bugun. Onun sonrasinda
50 squat
8 sinav denemesi(hala tam cekemiyorum)
10sn plank( dalga gecmeyin her gun artircam)
100 mekik
4 dk kol calismasi
Bazi bacak egzersizleri yaptim bi de isimlerini tam bilmiyorum.
Bi sure bu sekilde gitmeye karar verdim, kondisyonumu biraz daha guclendirip, bi de 52-53e falan indigimde yine Jill'imi denicem. Cunku yapamadikca moralim bozuluyor ve hevesim kaciyor. Bari bi sure kendi kendime program hazirliyim

Ayy üzüldüm ya İnşallah sağ salim ortaya çıkar. Sanada iki gündür hep bir şeyler oldu inş daha fazla aksilik yaşamazsın

Kızlar az önce elektronik tartıyı çalıştırmak için üstüne çıktım bir de ne göreyim:

61.7 gösteriyor.

Sabah basküle çıkmıştım 63 kilo göstermişti.

Yani elektronikte 61.7 eski usul tartıda 64 kilo çıkıyorum. Sizce hangisi daha güvenilirdir?

Eski usul tartıya 120 kilo üzeri erkek kardeşimde çıkmıştı ondan ayarı bozulmuş olabilir mi?

Kafam karıştı ya ne yapayım hangisini baz alayım ben şimdi.

Bence gayet güzel çalışmışsın hem böyle motive edersin canım kendini
Bu arada bugunku en cok korktugum sinavim gayet guzel gecti cok sukur
Ohh ohh süper olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…