Bir arkadaş patates yoğurt günümyapmışdı üç gün, iyide sonuç almışdı ama ben denemedim canım .. Yoğurt olduğuna göre belki denersin sen :))Kızlar kolay gelsin. :)
Aranızda 2-3 günlük metabolizmayı şaşırtma amaçlı diyetlerden yapan ve sonuç alan oldu mu?
zumba yapmadım ama yetenek var çok şükür yaparımOo mezdeke ha :)) süpermiş, hiç yeteneğim yokdur benim öyle mezdekeye falan :))
Zumba yaptın mı peki ? Dans deyince , meşhur ya hani :)
Bir arkadaş patates yoğurt günümyapmışdı üç gün, iyide sonuç almışdı ama ben denemedim canım .. Yoğurt olduğuna göre belki denersin sen :))
Kesinlikle yaparsın o zaman canım :) yarışmada var mısın sende kuzum ??zumba yapmadım ama yetenek var çok şükür yaparım
Kesinlikle yaparsın o zaman canım :) yarışmada var mısın sende kuzum ??
hoşbulduk canım, biz grubumuzu bozmayalım, @yolcukardelen de kıyamam, kör topal aldı beni buraya ayrı kalmayalım diye,
evet doğumgünümüş kutladım ben mesenger dan sanırım görmedin, iyiki doğdun canım nice senelere
Canım doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı sağlıklı sıhhatlı uzun mutlu ömürler versin :)
Spor yarışması canım .. Yolukardelen de var yarışmada :) o yüzden sordum :)hangi yarışma, ben bugün katıldım bu gruba o yüzden bilgim yok,
ben sorarım arkadaşıma canım, damdan atar gibi beni buraya attı,Spor yarışması canım .. Yolukardelen de var yarışmada :) o yüzden sordum :)
İftar 21:45 sahur :3,40 ( ama buranın sahur saatleri ihtilaflı biraz .. Diyenete uyuyoruz biz ama mesela saat 3:30 da imsak bence olmuşdu balkona çıkdığımda hava aydınlığa giriyordu , ben o yüzden bir 15 dk erken kapatıcam )
Sen tutabiliyor musın canım ?
Gerçekten mi??oy maşallah sana,beni baya zorladi canım:-(iki de zor baya,bakmistim da
5te5 i dün gordum geçen hafta görsem kesin yapardım ama ramazanda sağlıklı olmaz sanırım:-(
Çok üzüldüm canım iyi haberlerini alırsınız inşallah
anammmmm @yolcukardelen nerelere geldim ben, R RoseAnge bu arkadaşımız beni çıtır hatun yapacak
az kaldı zaten son 5 kilo , ben spor yaparak daha hızlı kilo verebiliyorummm, belki bayrama kadar veredebilirim , ondan sonra da bakarsın hamiş olurum ( Allah mı söyletiyo ne)
aslibo hoşgeldin
Buradada beraberiz çok güzel oldu
@yolcukardelen canım burdayım.
Ama bugün doğum günüm
Bugün napıcam bilmiyorum
Kalori alırsam bu hafta karbonhidratı sadece sabah alırım
Kızlar kolay gelsin. :)
Aranızda 2-3 günlük metabolizmayı şaşırtma amaçlı diyetlerden yapan ve sonuç alan oldu mu?
zumba yapmadım ama yetenek var çok şükür yaparım
Doğum gunun kutlu olsunnn, nice mutlu seneleree
ne sinaviydi canim?Bu arada bugunku en cok korktugum sinavim gayet guzel gecti cok sukur
Ayy üzüldüm yaErkek.. Cok saf kalpli asla fesatlik tasimayan biriydi. Antalyayi kazandi Orada okuyodu.. Biz 1 senedir falan gorusmemistik ama ne zaman karsilassak da hic o samimiyetimizden bir sey kaybetmemis oluyodukyani kotu seylere bulasacak bi insan da degildi, cubuk sinirlenirdi ama hemen de sakinlesirdi. Insallah bir sey olmamistir cok uzuluyorum, aklimdan cikmiyo hep boyle lise anilarimiz falan
Doğum günün kutlu olsun :) Nice hayırlı senelereaslibo hoşgeldin
Buradada beraberiz çok güzel oldu
@yolcukardelen canım burdayım.
Ama bugün doğum günüm
Bugün napıcam bilmiyorum
Kalori alırsam bu hafta karbonhidratı sadece sabah alırım
Bence gayet güzel çalışmışsın hem böyle motive edersin canım kendiniJill beni yine zorlayip aglatinca, zumba yapmaya karar verdim bugun. Onun sonrasinda
50 squat
8 sinav denemesi(hala tam cekemiyorum)
10sn plank( dalga gecmeyin her gun artircam)
100 mekik
4 dk kol calismasi
Bazi bacak egzersizleri yaptim bi de isimlerini tam bilmiyorum.
Bi sure bu sekilde gitmeye karar verdim, kondisyonumu biraz daha guclendirip, bi de 52-53e falan indigimde yine Jill'imi denicem. Cunku yapamadikca moralim bozuluyor ve hevesim kaciyor. Bari bi sure kendi kendime program hazirliyim
Ohh ohh süper olmuş :)Bu arada bugunku en cok korktugum sinavim gayet guzel gecti cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?