Canım benim sorumlu hissedecek birşey yok tatlım herkes kendine yapıyor sporunu kuzum :)sağol ablacım seni
n sayende birazda kendimi sana karşı sorumlu hissediyorum sanki
İftar 21:45 sahur :3,40 ( ama buranın sahur saatleri ihtilaflı biraz .. Diyenete uyuyoruz biz ama mesela saat 3:30 da imsak bence olmuşdu balkona çıkdığımda hava aydınlığa giriyordu , ben o yüzden bir 15 dk erken kapatıcam )iftar ve sahur saatleriniz kaçta ?
evet sahur için illada o vakti beklemem bende, biraz erken kapatmak en iyisiİftar 21:45 sahur :3,40 ( ama buranın sahur saatleri ihtilaflı biraz .. Diyenete uyuyoruz biz ama mesela saat 3:30 da imsak bence olmuşdu balkona çıkdığımda hava aydınlığa giriyordu , ben o yüzden bir 15 dk erken kapatıcam )
Sen tutabiliyor musın canım ?
İnşallah hayırlı haberler alırsınız ya bende uzuldum sağ salim bulunur inşallah canım ..
Gerçekten mi??oy maşallah sana,beni baya zorladi canım:-(iki de zor baya,bakmistim da
Ben de dun level2ye basladim ama cok zorladi beni malesef1i hic Ara vermeden gayet guzel bitirmistim.
5te 5i ramazandan sonra birlikte yapaliiim
Insallah kuzum, cok stresli ve gerginim bu aralar, her seye yansiyor malesefsana da hayirli ramazanlar kuzum biz de sınavlardan dolayi tutamicaz Busrayla.. Aksam yazariz menulerimizi:)
Seker yoksa problem yok canim
Çok üzüldüm canım iyi haberlerini alırsınız inşallahGunaydin kizlaaar, bugun biraz gec ugradim buraya, cunku moralim sifir, kotu bi haber aldim. Lisede cok cook yakin arkadaslarimdan biri 4 gundur kayipmis. Ve bugun dogum gunuo kadar endiseli ve mutsuzum ki.. Inanin bugunku sinavim bile umrumda degil
Ay ne bileyim onlarla iyi durmaz gibi gelmiştiKız varda niye giymiyon anam işde giy sıkı tutsun.. Sarma işini ben sporcu sudyeni tokken rahatsızlığımdan yapmışdım canım :) uzun süreli bir çare degil o yani :))
Canım onun programı var sanırım130488 arkadaşımız gecen kendi için yazmış ama nerden yazmış bilmiyorum, Efsa kuzum bidaha atsana o plank programını :)
Önerdiğin bi çamaşır var mı canım?ay hemen ben de başlıyorum 3set olarakben iki ay ip atladım canım sarkma falan olmuyo ama iyi bi çamaşırkullanmak şartıyla plankbende yei başladım 20sn 3setyaptım bacaklarım bayatitredi
Canım iftar öncesi yapsak daha mi çok yağ yakariz?aç karna onermiyorlar ya sporu?ben de yapayım o zamanBaşla bakalım şekerim :)
Bende uyumuyorum da iftar sahur arası bizde epey az vakit yetiştirebilirim inşallah bakalım .. Enerjim olursa iftardan bir saat önce bir denemek istiyorum aslında , öyle olursa süper olur ..
Dene kuzum karar verdikden sonra insan yapabilir neden yapamıyacaksın canım . Sevindim canım toparlanmana , hadi bakalım devamı gelsin hayırlısıyla :)
gordum canım benim sagolasin:-*:-*@yolcukardelen canım listeyi gördün mü :)
canım ben sıkı bi toplayıcı almıştm nbb den memnun kaldımGerçekten mi??oy maşallah sana,beni baya zorladi canım:-(iki de zor baya,bakmistim da
5te5 i dün gordum geçen hafta görsem kesin yapardım ama ramazanda sağlıklı olmaz sanırım:-(
Çok üzüldüm canım iyi haberlerini alırsınız inşallah
Ay ne bileyim onlarla iyi durmaz gibi gelmiştiemziriyorum malum baya deforme oldu garibanlar
Önerdiğin bi çamaşır var mı canım?ay hemen ben de başlıyorum 3set olarak
Canım iftar öncesi yapsak daha mi çok yağ yakariz?aç karna onermiyorlar ya sporu?ben de yapayım o zaman
gordum canım benim sagolasin:-*:-*
canım ben sıkı bi toplayıcı almıştm nbb den memnun kaldımGerçekten mi??oy maşallah sana,beni baya zorladi canım:-(iki de zor baya,bakmistim da
5te5 i dün gordum geçen hafta görsem kesin yapardım ama ramazanda sağlıklı olmaz sanırım:-(
Ay ne bileyim onlarla iyi durmaz gibi gelmiştiemziriyorum malum baya deforme oldu garibanlar
Canım iftar öncesi yapsak daha mi çok yağ yakariz?aç karna onermiyorlar ya sporu?ben de yapayım o zaman
anammmmm @yolcukardelen nerelere geldim ben, R RoseAnge bu arkadaşımız beni çıtır hatun yapacak
az kaldı zaten son 5 kilo , ben spor yaparak daha hızlı kilo verebiliyorummm, belki bayrama kadar veredebilirim , ondan sonra da bakarsın hamiş olurum ( Allah mı söyletiyo ne)
aslibo hoşgeldin
Buradada beraberiz çok güzel oldu
@yolcukardelen canım burdayım.
Ama bugün doğum günüm
Bugün napıcam bilmiyorum
Kalori alırsam bu hafta karbonhidratı sadece sabah alırım
Amin cümlemizin Allah kabul etsin canım :)evet sahur için illada o vakti beklemem bende, biraz erken kapatmak en iyisi
21:45 miAllah kolaylık versin, gerçekten çok zor
ben tutuyorum canım, Allah inşallah kabul eder, hepimizinkini tabi
Canım ben çok yağ yakmak için değilde zamandan kazanmak için iftar öncesi yapsam mı diye düşünüyorum, çok su içiyorum ben spor yaparken yudum yudum bile olsa .. Oruçluyken zaten sadece su yüzünden gündüz denemiyorum.. Yoksa açlık sorun olmaz.. Canım iftara az kala deneyebilirsen dene sen bilirsin canım, herkesin bünyesi farklı herkes kendini daha iyi bilir o yüzden karar senin canım :)Gerçekten mi??oy maşallah sana,beni baya zorladi canım:-(iki de zor baya,bakmistim da
Kız 10. Takımı buraya taşıycan yakında anam :)
Hoşgeldin tatlım :)anammmmm @yolcukardelen nerelere geldim ben, R RoseAnge bu arkadaşımız beni çıtır hatun yapacak
az kaldı zaten son 5 kilo , ben spor yaparak daha hızlı kilo verebiliyorummm, belki bayrama kadar veredebilirim , ondan sonra da bakarsın hamiş olurum ( Allah mı söyletiyo ne)
Canım doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı sağlıklı sıhhatlı uzun mutlu ömürler versin :)aslibo hoşgeldin
Buradada beraberiz çok güzel oldu
@yolcukardelen canım burdayım.
Ama bugün doğum günüm
Bugün napıcam bilmiyorum
Kalori alırsam bu hafta karbonhidratı sadece sabah alırım
Hoşgeldin tatlım :)
Spor sever birisin demek Maşallah canım.. Yaptığın spor var mı şimdiye kadar ??
Hadi inşallah sonrasında sağlıklı güzel bir hamilelik yaşarsın hayırlısıyla canım :)
Oo mezdeke ha :)) süpermiş, hiç yeteneğim yokdur benim öyle mezdekeye falan :))hoşbuldum, ben spor salonuna da gittim, belimden ameliyatlı olduğum için bazılarını yapamıyorum ama
aerobik, step, hareketli danslar yaparım, özellikle mezdeke,
amin inşallah yakın zamanlarda hamiş olmak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?