Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

iftar ve sahur saatleriniz kaçta ?
İftar 21:45 sahur :3,40 ( ama buranın sahur saatleri ihtilaflı biraz .. Diyenete uyuyoruz biz ama mesela saat 3:30 da imsak bence olmuşdu balkona çıkdığımda hava aydınlığa giriyordu , ben o yüzden bir 15 dk erken kapatıcam )

Sen tutabiliyor musın canım ?

evet sahur için illada o vakti beklemem bende, biraz erken kapatmak en iyisi
21:45 mi Allah kolaylık versin, gerçekten çok zor
ben tutuyorum canım, Allah inşallah kabul eder, hepimizinkini tabi

Gerçekten mi??oy maşallah sana,beni baya zorladi canım:-(iki de zor baya,bakmistim da
5te5 i dün gordum geçen hafta görsem kesin yapardım ama ramazanda sağlıklı olmaz sanırım:-(
Çok üzüldüm canım iyi haberlerini alırsınız inşallah
Ay ne bileyim onlarla iyi durmaz gibi gelmiştiemziriyorum malum baya deforme oldu garibanlar
ben iki ay ip atladım canım sarkma falan olmuyo ama iyi bi çamaşırkullanmak şartıyla plankbende yei başladım 20sn 3setyaptım bacaklarım bayatitredi
Önerdiğin bi çamaşır var mı canım?ay hemen ben de başlıyorum 3set olarak
Canım iftar öncesi yapsak daha mi çok yağ yakariz?aç karna onermiyorlar ya sporu?ben de yapayım o zaman
@yolcukardelen canım listeyi gördün mü :)
gordum canım benim sagolasin:-*:-*

anammmmm @yolcukardelen nerelere geldim ben, R RoseAnge bu arkadaşımız beni çıtır hatun yapacak
az kaldı zaten son 5 kilo , ben spor yaparak daha hızlı kilo verebiliyorummm, belki bayrama kadar veredebilirim , ondan sonra da bakarsın hamiş olurum ( Allah mı söyletiyo ne )

canım ben sıkı bi toplayıcı almıştm nbb den memnun kaldım

canım ben sıkı bi toplayıcı almıştm nbb den memnun kaldım

R RoseAnge nerelerdesin tatlım?
aslibo bahsettiğim topik bu hadi gel sen de O Olivenoil bi arkadaş daha getirdim,cok iyi anlasacaginiza eminim

aslibo hoşgeldin
Buradada beraberiz çok güzel oldu
@yolcukardelen canım burdayım.

Ama bugün doğum günüm
Bugün napıcam bilmiyorum
Kalori alırsam bu hafta karbonhidratı sadece sabah alırım

aslibo hoşgeldin

Ama bugün doğum günüm
Bugün napıcam bilmiyorum

hoşbulduk canım, biz grubumuzu bozmayalım, @yolcukardelen de kıyamam, kör topal aldı beni buraya ayrı kalmayalım diye,
evet doğumgünümüş kutladım ben mesenger dan sanırım görmedin, iyiki doğdun canım nice senelere

Canım ben çok yağ yakmak için değilde zamandan kazanmak için iftar öncesi yapsam mı diye düşünüyorum, çok su içiyorum ben spor yaparken yudum yudum bile olsa .. Oruçluyken zaten sadece su yüzünden gündüz denemiyorum.. Yoksa açlık sorun olmaz.. Canım iftara az kala deneyebilirsen dene sen bilirsin canım, herkesin bünyesi farklı herkes kendini daha iyi bilir o yüzden karar senin canım :)

Hoşgeldin tatlım :)
Spor sever birisin demek Maşallah canım.. Yaptığın spor var mı şimdiye kadar ??
Hadi inşallah sonrasında sağlıklı güzel bir hamilelik yaşarsın hayırlısıyla canım :)

aslibo hoşgeldin

Ama bugün doğum günüm
Bugün napıcam bilmiyorum
Canım doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı sağlıklı sıhhatlı uzun mutlu ömürler versin :)

Hoşgeldin tatlım :)
Spor sever birisin demek Maşallah canım.. Yaptığın spor var mı şimdiye kadar ??
Hadi inşallah sonrasında sağlıklı güzel bir hamilelik yaşarsın hayırlısıyla canım :)

hoşbuldum, ben spor salonuna da gittim, belimden ameliyatlı olduğum için bazılarını yapamıyorum ama
aerobik, step, hareketli danslar yaparım, özellikle mezdeke,
amin inşallah yakın zamanlarda hamiş olmak dileğiyle

Oo mezdeke ha :)) süpermiş, hiç yeteneğim yokdur benim öyle mezdekeye falan :))
Zumba yaptın mı peki ? Dans deyince , meşhur ya hani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…