Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ayy yine iki kez yollamış mesajı. Ya kızlar bugün 1 dilim ramazan pidesi yiyeyim mi? Sadece bugün başka yemeyeceğim. Şimdi ekmek yüzünden bu hafta tüm diyet boşa gitmesin. Ne yapayım siz söyleyin.

Kızlar herkese afiyet olsun. Bugünkü menümü yazayım bende;

Sabah
1 maydonozlu omlet
2 zeytin
2 cherry domates
Yarım KK beyaz peynir
1 bardak tarçınlı süt

Öğle
1 kase yoğurtlu sarımsaklı semizotu

Akşam
1 kase yeşil salata
1 adet tavuk pirzola (derisini yemedim)
1 kase ezogelin çorba

Şuan yeterince tokum. Dünkü o gözü dönmüşlük doyumsuzluk yok. Sanırım sebebi de yumurta oldu. Bundan sonra her gün ya sabah ya öğlen ya da akşam mutlaka yumurtalı birşeyler yiyeceğim. :)

Yarın 3 günlük patates + yoğurt rejimine girişiyorum sabah tartıldıktan sonra. Gazam mübarek olsun.

Benim gunumun ozetii

Sabah 11:00
1 sade turk kahvesi

Ogle 13:20
2 yumurta, 4 dilim sucuk ve dereotu ile omlet
Acuka sosu
Zeytin
2-3 cherry domates
Kasar peyniri

Aksam 18:20
1 porsiyon kuru fasulye
1 kase yogurt
Yesil salata

Su: 2 lt
Spor: 30 dk zumba workout
100 mekik
50 squat (dumbell ile)
8 sinav denemesi
10 sn plank
4 dk kol calismasi

Hepsi güzel canım acuka sosun faydası nedir_

Kahvaltım
1 yumurta
3 kiraz domates
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmek
1 çay bardağı limonata

Öğle
6 adet erik
1 bardak yeşil çay

Akşam
Birkaç parça ızgara tavuk (150 gr sanırım ortalama)
1 bardak ayran

1094 kalori ile bugünü kapadım
Su 2-5 litre
Spor sadece sabah yarım saat yürüyüş

Ayy canlarım Maşallah ne çok yazışmışınız ama okuyamadım inanın sonra okurum :)
Daha yarım saat var bizim iftara :))
Sporumu iftar öncesi denedim , umduğumdan iyiyidi ya :) eşime ambulansı çağır kapıda beklesin desemde gerek kalmadı :)
Üstelik ınsanity ikinci aya geçtim program daha zor ve süresi 58 dk idi :)..

Günde kaç mekik çekiyorsunuz?

Ben de başlamayı düşünüyorum şınav çekemem malum ayağım yeni alçıdan çıktı ama mekiği yattığım yerde çekebilirim ve çekmek istiyorum. ^^

Günde kaç mekik çekiyorsunuz?

Ben de başlamayı düşünüyorum şınav çekemem malum ayağım yeni alçıdan çıktı ama mekiği yattığım yerde çekebilirim ve çekmek istiyorum. ^^
Canım tek eğzersiz yapmıyorum Insanity programı yapıyorum .. Seninde yapabileceğin egzersizler vardır evet mekik iyi fikir 30 dan başla mesela hergün 10 ar arttırarak yapabilirsin canım :)

ayy abla sen ciddi misin :)) maşallah ya harikasın ben oruç olmadığım halde halsizdim tüm günnn :)

Kızlar yoğun bir gündü .. Ptesileri iş olarakda işlerin fazla oluyor o yüzden uğrayamadım canlarım .. Öğleden sonrada Kur' anımı kısmetse hatim etmek istiyorum ondan bir cüz okudum sonra yemek spor derken ancak oturdum .. 22 dk sonra falanda iftar yapıcaz inşallah :) artık gece okurum yazdıklarınızı :) Kaizen- Smiile sınavlarınız inş güzel geçmişdir canlarım. Edacım arkadaşından haber var mı .. Herkesi öpüyorum kızlar görüşrz :)

Allah kabul etsin ablacımm :) güzel geçti ablacım bekliyoruz seni özledikk

Sabah
yok
Öğle 12.00
2 cherry domates
1 br tarçınlı süt
8 tane zeytin
Peynir
2 ceviz
4 kaju
3 fındık
2 hurma
Akşam 20.40
1 kase mercimek çorba
1 tane haşlanmış tavuk eti
4 yk yoğurt
Salata
2.5 tane hurma

2 lt su. Şimdi yeşil çay içeceğim
Sabah geç kalktım öğle yemeği kahvaltı gibi oldu. Akşam yemeğini evdekilerle birlikte yapınca baya geç oldu.

Menün gayet güzel canım :)
Maşallah süper gidiyorsun tatlım :)
Umarım limonata şekersizdir zaten sen öyle bir şey yapmazsın Çok güzel gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…