Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

dün sahurdaki memüm
iki biber dolması yemiştim sadece
iftarda taze fasulye ekmek bol salata karpuz ve lahana dolmsı yedim.
Doymadan kalktım iki filcan yeşil çay içtim çok uyku bastırdı ve baş ağrısıda tabi ama direndim uyumadım.
Spora gelince sadece 4 set 30 sn den plank yapabildim.karın kaslarım bugun bütün gün sızladı demekki hareketi doğru yapmışım dır inşsllah karın için çok etkili bu pkank teşekkürler Leithia

a
abla nasıl yaptın oruçluykenn maşallah sana hayranımm hemde insanty yaıyosun bidee

Abla ekmegi birakmaya karar verdim bugun fark ettin mi?:) bakalim dayanabilecek miyim?

Hayırlı geceler canım , kafan almıyorsa yat sabah bakarsın vakit olursa tatlım :)
Arkadaşımdan haber var mı ??

Malesef yok abla, bin türlü şey geliyor insanın aklına.. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama...

a

abla nasıl yaptın oruçluykenn maşallah sana hayranımm hemde insanty yaıyosun bidee

Di miii, maşallah, taş gibi ablamiz

Dünden sonra hemen toparlamışsın Maşallah kuzım harikasın gene :)
Sağol ablacım detoksları özlediğimi fark ettim 1 2 gün farklı yemek yiyince yumurtacım kıskandı hemen heralde
Yakalandınız Büşra hanım ona göre :) ben hadi görmüyüm o kadarcığı demişdim ama malagitciğim affetmedi bak :))
Ayy valla kaçamadım Burası olmasa o 2 3 bardağa bile çıkardı abla, burayı düşünerek şimdi bana kızarlar deyip frenliyorum kendimi

Ablacım sahur menün de iftar menün de çok güzel sporuna zaten diyecek laf yok harikasın
Tebrik ederim ablacım sırada 71 i görmek var onu da çok kısa bi zamanda göreceğine inanıyorum

İftarda yediğin ekmek ve karpuz miktarı neydi acep keske ekmek hiç yemeseydin zaten dolmalarda bulgur ya da pirinç vardır .. Karpuzda ya hiç dokunmayın ya da en fazla iki dilim falan yiyin ince oda .. Çünkü çok şeker var karpuzda abartmamak lazım :)
İlk gün neyse canım zamanla oturtacağız inş menülerimizide :)
Plank gayet etkili canım çok iyi 4 set :)

Güldüren yüzümü gülümseten kuzum benim :)))
Yumurtalar kesin çok kıskanmışdır ha :))
Aa Büşra kıı sana bişey diycem bu Schaun T nin yüzü seninkine benzemiyor mu kız
ben mi yanlış hatırlıyorum :)
Türk Schaun T yi Büşra kapmış kızlar söyleyim :))

Evet canım burası gerçekden frenliyor motive ediyor birçok şeyde canım :) bende öyleyim yoksa ohho neler yemezdim bu akşam :))

Ekmek sabahları vatdı galiba sende fazla yokdu , bir süre bırak tamam canım , menülerinide biraz sadeleşdir, bugün iyiydi mesela sabah kahvaltın hariç , fazla çeşit karıştırma mesela ana yemek yanına salata ya da yoğurt gibi olsun .. Ara öğünlerini kaldır zaten erken yatıyorsun bir süre böyle devam et canım ..

İnşallah kötü birşey olmamışdır, sağsalim bir şekilde haber gelir inşallah ..

Tok canım taş kim ben kim daha :)) sizler devam ederseniz iki aya asıl taş siz olursunuz canlarım benim :))

Canım yerini değiştirip demeden o iki yüz de kalmayabilir ama olsun kalsa bile sabit olduğu için her seferinde cikariverirsin
Evde aç karna sadece iç camasirlarinla daha doğru sonuç alırsın boşver eczaneyi ama gitmeden de evde tartil bi de öyle bak bakalım,a ayakkabıları da unutma ama
Çıkar kız 200 gramını . Onu vermek için neler yapıyoz. Kilon artık 61.6. Eczanede farklıysa orada hata vardır. eczacıya sorarsın doğru mu diye :))
De mi ya
Tamam cancagizim,haberlesiriz inşallah:-*
canım ben o katologlardan aldım piyer kardenin katoloğu hemen telleri çıktı 30 liralık bi takımdı en iyisi diye sattı bana ama iki günde bozuldu üstelik topla yıkadığım halde @yolcukardelen
Teller mi kız sporcularda tel var mi da???ben mi gormedim acaba:-(
Hay maşallah sana ya ,nasıl i imreniyorum anlatamam:-*
Ben kahvenin yanında çikolatayı ve lokumu birakali hurma tuketiyorum ya, deniyeyim mi??faydalı diye yiyordum hem de
Ah ahh canım iftardan önce Komşum uğradı yapamadim akşam da çocuğu uyuturken uyuyakalmisim ama şimdi yapıp geç yatacagim hem yemeğin uzerine yatmamis olurum.sadece yemek üzerine spor olmaz diye plank ve bel için yaptığım eğilme h. Yapmayı dusunuyorum
De mi insan frenliyor valla,ben de eskiden neler yerdim neler
eskiden iftardan sonra acıktığımi hiç hatırlamam ama bugün acıktım ilk defaYeşilçay içtim ben de ohhh

dün ekmeği abarttigimin farkındayım ama ilk gün,o kula gidiyorum hem de emziriyorum diyeydin ama b ıraz önce az yedim ,yazacağım onu daiftar için şunu eklemeliyim,corbayi icince15dk bekledim yemek için ,yemeğe tekrar oturdugumda zaten doymuş gibiydim.yogurdumu yedim bi kase ve az da bezelye,tabagi geri boşaltmak zorunda kaldım çok mutluyumiki saat sonra da açılmıştımsadece eklemeyi unuttum bu listeye 3tane de hurma yedim:-( ikinciye başlayınca tek sayı olsun diye 3. Yedim,yarin ya hiç yemek ya da bi tane

Komşuna sööle iftar öncesi gelmesin anam spor vakti diye kapıya levha mevha as kıı :))
İyi bari şimdi yaparsın daha iyi kuzum :) aa bir alternatifde sabah yapmak aslında doğru ya :) Ama genede susatabilir insanı fazla kasma canım :)

Hurma faydalı kuzum olmaz mı hiç , ama ne biliyim ben karbonu fazla almamaya çalıştığım için bir de Gı yüksek zannedersem :) bir kaç tane yenebilir tabii canım o kadarda kısmaya gerek yok ama fazla abartmamalı diye düşünüyorum .. Sen ne kadar zamandır grupdasın hayatım ??

Gayet hafifmiş iftarın canım :)
Ben zaten iftar sofralarında fazla iştahlı olmam ben sahurda acıkanlardan ve sahırda yemek yiyenlerdenim ayy :))
3 hurma da çok değil tatlım :) yukarısını tek yapcam diye 5 meş olmasın emme :))

Himm mantıklı,niye dusunemedim ben bunu eee tabi sağlıklı kafa sağlıklı vücutta,spor farkı maşallah:-*
Susatmasin diye bölgesel hareket yapacağım canim , açlıktan çok susuzluk vuruyo zaten beni
Ben yine de kahvenin yanında bi tane ile sınırlı tutaydim
Canım hamileyken2014te eylül anneleri grubundaydim,dogumdan sonra giremedim pek.zayiflamaya ciddi olarak karar verince de nisanda yani22nisan olabilir... cuma takımlarından istekte bulundum,10.takim a girdim.66.5tim, gruba kadar bi ayda 65e sustum,22nisandan beri de5 kilo verdim.takim çok iyi oluyo bak tavsiye ederimgel seni de bizim takıma gotureyim
Spor yarışmasında da seni tanıyıp buraya geldim işte

Evet sadece pilav olmasa daha iyi olurdu ama ekmek tuketmiyorum akşamları, bezelyenin yanında da pek güzel oluyor mübarek az az yidim garii

:))) ahh senin espirilerin :)))
Kız şu takımlara katılmak ne öyle yok düşünelim yok araştıralım falan mason grubu gibi mübarek :)) yok canım ya ben burda mutlu huzurluyum .. Kız sonunda kocam kapının önüne ya beni ya ıpadi koyacak :))) kaç topiğe yazıyom , herifim sağolsun gene ses etmiyo ama birden patlama olabilir o yüzden ben fazla abrtmıyım bide oralara katılırsam 24 saat yazmak zorunda kalırım ayy :))

Harika kız :)) gerçekden hafif ve güzel yani .. Ben sebze yemeklerine abandım resmen bu sahurda kesin yarın artı çıkarım ama nasılsa onlar ödem olacak sorun değil yanii :))
sebze sende mi odem yapıyor yoksa genel olarak mı sıkıntılı,hani sebze yenmeli diye biliyorum daezberlerimi bozuyonn cancagizim sen de benim

Evet sadece pilav olmasa daha iyi olurdu ama ekmek tuketmiyorum akşamları, bezelyenin yanında da pek güzel oluyor mübarek az az yidim garii
Ayy bugün bende et suyuna etli pilav ve revani yaptım eşime canım öyle çekdi ama inan çatalımı sürmedim ( kaşıkla yedim dermişim :))) şaka tabii :)) yemedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…