Canım sebzelerinde karbonhrtrt değerleri var, onlarıda belli sınırda yemek lazım .. Diyet listelerinde boşuna 4 kaşık demiyorlar :)) bende şişlik yapıyor ama her sebzeye mi bilmiyorum deniyerek bakıyorum işde bünueme .. Aboww ben ne duruyom ayy az kalmış görüşürüz kuzum :)))sebze sende mi odem yapıyor yoksa genel olarak mı sıkıntılı,hani sebze yenmeli diye biliyorum daezberlerimi bozuyonn cancagizim sen de benim
Ay birer çatal alsaymissin,tabi devamında durduramazsan kendini hiç bulamamak en iyisi ama bazen ben öyle tadına bakınca hevesimi alıyorumAyy bugün bende et suyuna etli pilav ve revani yaptım eşime canım öyle çekdi ama inan çatalımı sürmedim ( kaşıkla yedim dermişim :))) şaka tabii :)) yemedim ..
yok 4 kaşığı geçirmem pek hatta akşam 2kasik falandi galibaCanım sebzelerinde karbonhrtrt değerleri var, onlarıda belli sınırda yemek lazım .. Diyet listelerinde boşuna 4 kaşık demiyorlar :)) bende şişlik yapıyor ama her sebzeye mi bilmiyorum deniyerek bakıyorum işde bünueme .. Aboww ben ne duruyom ayy az kalmış görüşürüz kuzum :)))
yok tel yokda ben emzirdiğim için hem normal hem sporcu aldım üstüste taktım süt olduğu için büyük sallanmıyodu o zamanCanım yerini değiştirip demeden o iki yüz de kalmayabilir ama olsun kalsa bile sabit olduğu için her seferinde cikariverirsin
Evde aç karna sadece iç camasirlarinla daha doğru sonuç alırsın boşver eczaneyiama gitmeden de evde tartil bi de öyle bak bakalım,a ayakkabıları da unutma ama
De mi ya
Tamam cancagizim,haberlesiriz inşallah:-*
Teller mi kız sporcularda tel var mi da???ben mi gormedim acaba:-(
Hay maşallah sana ya ,nasıl i imreniyorum anlatamam:-*
Ben kahvenin yanında çikolatayı ve lokumu birakali hurma tuketiyorum ya, deniyeyim mi??faydalı diye yiyordum hem de
Ah ahh canım iftardan önce Komşum uğradı yapamadim akşam da çocuğu uyuturken uyuyakalmisim ama şimdi yapıp geç yatacagim hem yemeğin uzerine yatmamis olurum.sadece yemek üzerine spor olmaz diye plank ve bel için yaptığım eğilme h. Yapmayı dusunuyorum
De mi insan frenliyor valla,ben de eskiden neler yerdim neler
eskiden iftardan sonra acıktığımi hiç hatırlamam ama bugün acıktım ilk defaYeşilçay içtim ben de ohhh
Canım bu aralar azcık kaçamaksız gidiyim dediğim için böyle yaapıyorum hazır bu moduda yakalamışım, çünkü her zaman bu kararlılıkda olamıyorum :) bir iki güne bozulabilir yani :))Ay birer çatal alsaymissin,tabi devamında durduramazsan kendini hiç bulamamak en iyisi ama bazen ben öyle tadına bakınca hevesimi alıyorumpilavdan yedim ama bundan sonra dikkat ederim,ben de çorbayı ve pilavı et ya da tavuk suyuna yapıyorum surekli, hazır da almam kesinlikle kendim yaparım hasladiklarimdan
Revaniye de bayılırımama evimdeyken kaxamaksiz olsun,disarda yedigimizde illaki tadına bakılır
yok 4 kaşığı geçirmem pek hatta akşam 2kasik falandi galibayalnız şöyle bi problem var,bin kalorinin altında alınca metabolizma kıtlık sinyali veriyor muş ya ben ramazanda sahur ve iftar dışında yemezsem bini gecemem galiba.arada yemek istemiyorum,ac uyumak istiyorum.ne yapabilirim??
Allah kabul etsin canım :-*
Ayy evet Efsacığım kuzum emzirdiğini unutmuşum , siz emzirenler zaten herkesden 500 kalori daha fazla harcıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam .. Miktarları yazmayınca dikkat çekmek için yazmışdım kuzum ama iyikide yemişsin bak sahurada kalkamamışsın .. Bugün kolay geçer inşallah tatlım :)abla emziriyorum ya oz yersem sıkıntı oluyo karpuz süt yapıyo bana çok seciyorum karpuzu bide sırsız yiyorummmekmek iki dilim di bu gece sahura kalkamadım geç yatınca artık yatmıycam sahura kadar
bugün zor olcak gibi ablaAyy evet Efsacığım kuzum emzirdiğini unutmuşum , siz emzirenler zaten herkesden 500 kalori daha fazla harcıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam .. Miktarları yazmayınca dikkat çekmek için yazmışdım kuzum ama iyikide yemişsin bak sahurada kalkamamışsın .. Bugün kolay geçer inşallah tatlım :)
Kıskandırmam ben onları hemen arayı kapatırım ablaGüldüren yüzümü gülümseten kuzum benim :)))
Yumurtalar kesin çok kıskanmışdır ha :))
Aa Büşra kıı sana bişey diycem bu Schaun T nin yüzü seninkine benzemiyor mu kız
ben mi yanlış hatırlıyorum :)
Türk Schaun T yi Büşra kapmış kızlar söyleyim :))
Evet canım burası gerçekden frenliyor motive ediyor birçok şeyde canım :) bende öyleyim yoksa ohho neler yemezdim bu akşam :))
Çok haklısın tatlımmmCanım yerini değiştirip demeden o iki yüz de kalmayabilir ama olsun kalsa bile sabit olduğu için her seferinde cikariverirsin
Evde aç karna sadece iç camasirlarinla daha doğru sonuç alırsın boşver eczaneyiama gitmeden de evde tartil bi de öyle bak bakalım,a ayakkabıları da unutma ama
De mi ya
Tamam cancagizim,haberlesiriz inşallah:-*
Teller mi kız sporcularda tel var mi da???ben mi gormedim acaba:-(
Hay maşallah sana ya ,nasıl i imreniyorum anlatamam:-*
Ben kahvenin yanında çikolatayı ve lokumu birakali hurma tuketiyorum ya, deniyeyim mi??faydalı diye yiyordum hem de
Ah ahh canım iftardan önce Komşum uğradı yapamadim akşam da çocuğu uyuturken uyuyakalmisim ama şimdi yapıp geç yatacagim hem yemeğin uzerine yatmamis olurum.sadece yemek üzerine spor olmaz diye plank ve bel için yaptığım eğilme h. Yapmayı dusunuyorum
De mi insan frenliyor valla,ben de eskiden neler yerdim neler
eskiden iftardan sonra acıktığımi hiç hatırlamam ama bugün acıktım ilk defaYeşilçay içtim ben de ohhh
Doğrudur. Masada olunca kendimi tutamadım bir daha yemeyeceğim yaa off offBalım her şey çok güzel sadece hurma biraz fazla mı olmuş hani çok şekerli ya -.-
Kız bayağı tansiyonum düştü. Dün derste çalışamadım okuduğumdan hiç bir şey anlamadım. Düşün sadece 8 saat açlık çektim Annem bu halinle nasıl oruç tutacaksın diyo. Sınavada az kaldı. Dünden beri vicdan azabından ölücem. Bu zamana kadar hiç orucumu tutmamazlık yapmadım. Nasıl olacak bilmiyorum. Persembe bir deneyeceğim. oluyorsa devam edicem olmuyorsa sınavdan sonra tutucam inş öyle kabul olurFaydasi var mi bilmiyorum, tadini seviyorum ben
Sagol insallah kuzumm, basarilar simdiden
Ayyy ablaa masallah supersiiiin yaa
Guzeldi ablacim
arkadasimla haber yok malesef
Gayet iyi canim. 8 saat bisi yemeden durmus helal
Ayy abla sizlerde çok tatlısınız hepinize çok kanım ısındı. Buraya girdiğimde etraafa gülücükler saçıyorum bu topik benim moral depom oldu resmen. moralin mi bozuldu aç bir kk yı diyorum kendimeAyy tatlım kız seni pek bir seviyorum ben diğer kızlarımız gibi ayy :))
Genç kozlarımızın yeri bi ayrı niyeyse bende tatlılarım benimde kızım olduğundan olsa gerek ama sizlerde çok tatlısınız ya Maşallah Rabbim hayırlı ömürler versin hepinizede kuzıcuklarım .. Sende inşallah mühendisliği tutturusun bebeğim :)
Menün güzel hurma sayısına aman dikkat canım :) pide bile yememiş cimcimem yaa :)) accık tadsaydın madem canın çekti, sabah tadarsın kuzum :))
Aaa cokçmantıklı üst usteyok tel yokda ben emzirdiğim için hem normal hem sporcu aldım üstüste taktım süt olduğu için büyük sallanmıyodu o zaman
Haa tamam o zaman cancagizim: -)ben de bilmedigim varsa diye atlıyorum hemenCanım bu aralar azcık kaçamaksız gidiyim dediğim için böyle yaapıyorum hazır bu moduda yakalamışım, çünkü her zaman bu kararlılıkda olamıyorum :) bir iki güne bozulabilir yani :))
Dışarda yediğimde zaten ben ne accığı direk götürüyorum ayy :))
Sahur benim başlı basına 1000 kaloriye buluyordur canım hiç öyle kalorim az kaldı derdim olmadı yaa :) bende böyle iştah varken :)) yok kuzum sen çalışıyorsun küçük bebeğin var sen beni örnek alma bu konuda ben kafama göre takılıyorum tatlım sen sağlıklı git canım benim :)
naptin peki canim gittin mi eczaneyeKıskandırmam ben onları hemen arayı kapatırım abla
Ay abla sen dedikten sonra benzettim ahahahiçimde bir schaun varmış meğersem şimdi gaza geldim bak
Çok haklısın tatlımmm
Kızlar sınava gidiyorum şimdi ayrıntılı okuyamadım yazdıklarınızı döndüğümde bakacağım bana dua edin
Doğrudur. Masada olunca kendimi tutamadım bir daha yemeyeceğim yaa off off
Kız bayağı tansiyonum düştü. Dün derste çalışamadım okuduğumdan hiç bir şey anlamadım. Düşün sadece 8 saat açlık çektim Annem bu halinle nasıl oruç tutacaksın diyo. Sınavada az kaldı. Dünden beri vicdan azabından ölücem. Bu zamana kadar hiç orucumu tutmamazlık yapmadım. Nasıl olacak bilmiyorum. Persembe bir deneyeceğim. oluyorsa devam edicem olmuyorsa sınavdan sonra tutucam inş öyle kabul olur
Ssende bana benzeyip tadına bile bakmamışsın :) Maşallah sana. Bende taze fasulyeyi çok severim :)Kızlar menüm ;
Dünkü sahur
Tavuk kanat tavada kızarmış derileriyle hemde :) 5,6 tane
Yağlı çökelek epey yedim ya nasıl tarif etsem miktarını bilemedim ama çok yedim tuzu az olunca yedim de yedim çayla 100 gr falan bvardır belki 120 :)
Başkada kaşığın ucuyla patlıcan kbier sos
O kadardı
İftar
Az haşlama et ( çorba niyetine , hem bitsin hem pro olsun dedim )
1 kepçe zeytinyağlı taze fasulye
( ne zamandır canım istiyordu nihayet kavuşduk :)) )
1 kepçe biber kavurma domatesli zeytinyağlı
( bunuda pek severim , biberler dolapda yer çok kaplıyordu , kalan yemeklere yer açılsın dedim hem yoksa aslımda iki sebzeyi yapmazdım heralde )
Hurma çok canım istemesine ragmen hala tadına dahi bakmadım , revani istemişdi eşim tadına dahi bakmadım , etli pilav vatdı ye beni diyordu ama küsüm ben sana dedim yüz vermedim :))
Kızlar iftar öncesi tartıldığımda kilom sıkı durun :)))
72,500 düne göre -800 ( 73,300 düm dün sabah )
Tabii su kaybı çok fazla var ama olsun 72 yi gördüm ya :)
Bıgün sebze yedim bakalım yarın bu kadar olmaz heralde :))
Kız dayanırsın. Ekmek inan hiç aramıyorum 1 yıldır neredeyse yemiyorum. Dün birazcık canım pide istedi o kadar inan ekmeksiz çok daha tok oluyorsun :)Abla ekmegi birakmaya karar verdim bugun fark ettin mi?:) bakalim dayanabilecek miyim?
Malesef yok abla, bin türlü şey geliyor insanın aklına.. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama...
Di miii, maşallah, taş gibi ablamiz
Balı buradakiler çok önermiyorlar diyeyim sana :))Eki Görüntüle 1843275 biraz önce de bunları yedim
Ayy cidden çok ikilemde kaldım. Annemle babamda kızdı tutmayacaksın dedi. Persembe deneyeyim sonra bakıcam. Allah affetsin bizi.Kuzum basarilar
Canim cok kotu oluyosan tutma bence, uzme de kendini. Allah biliyor keyfi olarak yapmadigini. Ben de halsiz kaliyorum cok, yataktan kalkamiyorum. Bu yuzden ders calisamam diye tutmuyorum. Napalim mecburuz.
Ssende bana benzeyip tadına bile bakmamışsın :) Maşallah sana. Bende taze fasulyeyi çok severim :)
Kız dayanırsın. Ekmek inan hiç aramıyorum 1 yıldır neredeyse yemiyorum. Dün birazcık canım pide istedi o kadar inan ekmeksiz çok daha tok oluyorsun :)
Balı buradakiler çok önermiyorlar diyeyim sana :))
Allah sabrını verir kızum :)bugün zor olcak gibi abla
canım sınavın iyi geçmesine sevindim :) wc çok etkiliyor ya kiloyu , bende dünkü sebzelerden sonra bugün acayip artılardayım birde 3 gündür wc yok :))Sabah erkenden Sinava gittiiin icin yazamadim kuzulaaarsinavim cok guzeldiii bu sabah yine 60,3 kg geldim, ama wcnin de etkisi var bence
Büşracığım kız beni yanlış anlamışsın anacığım Schaun T ye sen niye benziyecen kuzum Aşkın benziyor kızzz :)))Kıskandırmam ben onları hemen arayı kapatırım abla
Ay abla sen dedikten sonra benzettim ahahahiçimde bir schaun varmış meğersem şimdi gaza geldim bak
Çok haklısın tatlımmm
Allah yardımcın olsun tatlım :)Kızlar sınava gidiyorum şimdi ayrıntılı okuyamadım yazdıklarınızı döndüğümde bakacağım bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?