Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

sebze sende mi odem yapıyor yoksa genel olarak mı sıkıntılı,hani sebze yenmeli diye biliyorum daezberlerimi bozuyonn cancagizim sen de benim
Canım sebzelerinde karbonhrtrt değerleri var, onlarıda belli sınırda yemek lazım .. Diyet listelerinde boşuna 4 kaşık demiyorlar :)) bende şişlik yapıyor ama her sebzeye mi bilmiyorum deniyerek bakıyorum işde bünueme .. Aboww ben ne duruyom ayy az kalmış görüşürüz kuzum :)))

Ayy bugün bende et suyuna etli pilav ve revani yaptım eşime canım öyle çekdi ama inan çatalımı sürmedim ( kaşıkla yedim dermişim :))) şaka tabii :)) yemedim ..
Ay birer çatal alsaymissin,tabi devamında durduramazsan kendini hiç bulamamak en iyisi ama bazen ben öyle tadına bakınca hevesimi alıyorumpilavdan yedim ama bundan sonra dikkat ederim,ben de çorbayı ve pilavı et ya da tavuk suyuna yapıyorum surekli, hazır da almam kesinlikle kendim yaparım hasladiklarimdan
Revaniye de bayılırımama evimdeyken kaxamaksiz olsun,disarda yedigimizde illaki tadına bakılır
yok 4 kaşığı geçirmem pek hatta akşam 2kasik falandi galibayalnız şöyle bi problem var,bin kalorinin altında alınca metabolizma kıtlık sinyali veriyor muş ya ben ramazanda sahur ve iftar dışında yemezsem bini gecemem galiba.arada yemek istemiyorum,ac uyumak istiyorum.ne yapabilirim??
Allah kabul etsin canım :-*

yok tel yokda ben emzirdiğim için hem normal hem sporcu aldım üstüste taktım süt olduğu için büyük sallanmıyodu o zaman

abla emziriyorum ya oz yersem sıkıntı oluyo karpuz süt yapıyo bana çok seciyorum karpuzu bide sırsız yiyorummmekmek iki dilim di bu gece sahura kalkamadım geç yatınca artık yatmıycam sahura kadar

Canım bu aralar azcık kaçamaksız gidiyim dediğim için böyle yaapıyorum hazır bu moduda yakalamışım, çünkü her zaman bu kararlılıkda olamıyorum :) bir iki güne bozulabilir yani :))

Dışarda yediğimde zaten ben ne accığı direk götürüyorum ayy :))
Sahur benim başlı basına 1000 kaloriye buluyordur canım hiç öyle kalorim az kaldı derdim olmadı yaa :) bende böyle iştah varken :)) yok kuzum sen çalışıyorsun küçük bebeğin var sen beni örnek alma bu konuda ben kafama göre takılıyorum tatlım sen sağlıklı git canım benim :)

abla emziriyorum ya oz yersem sıkıntı oluyo karpuz süt yapıyo bana çok seciyorum karpuzu bide sırsız yiyorummmekmek iki dilim di bu gece sahura kalkamadım geç yatınca artık yatmıycam sahura kadar
Ayy evet Efsacığım kuzum emzirdiğini unutmuşum , siz emzirenler zaten herkesden 500 kalori daha fazla harcıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam .. Miktarları yazmayınca dikkat çekmek için yazmışdım kuzum ama iyikide yemişsin bak sahurada kalkamamışsın .. Bugün kolay geçer inşallah tatlım :)

bugün zor olcak gibi abla

Kıskandırmam ben onları hemen arayı kapatırım abla
Ay abla sen dedikten sonra benzettim ahahah içimde bir schaun varmış meğersem şimdi gaza geldim bak
Çok haklısın tatlımmm

Balım her şey çok güzel sadece hurma biraz fazla mı olmuş hani çok şekerli ya -.-
Doğrudur. Masada olunca kendimi tutamadım bir daha yemeyeceğim yaa off off
Faydasi var mi bilmiyorum, tadini seviyorum ben

Sagol insallah kuzumm, basarilar simdiden

Ayyy ablaa masallah supersiiiin yaa

Guzeldi ablacim
arkadasimla haber yok malesef

Gayet iyi canim. 8 saat bisi yemeden durmus helal
Kız bayağı tansiyonum düştü. Dün derste çalışamadım okuduğumdan hiç bir şey anlamadım. Düşün sadece 8 saat açlık çektim Annem bu halinle nasıl oruç tutacaksın diyo. Sınavada az kaldı. Dünden beri vicdan azabından ölücem. Bu zamana kadar hiç orucumu tutmamazlık yapmadım. Nasıl olacak bilmiyorum. Persembe bir deneyeceğim. oluyorsa devam edicem olmuyorsa sınavdan sonra tutucam inş öyle kabul olur

Ayy abla sizlerde çok tatlısınız hepinize çok kanım ısındı. Buraya girdiğimde etraafa gülücükler saçıyorum bu topik benim moral depom oldu resmen. moralin mi bozuldu aç bir kk yı diyorum kendime
Ben daha çok mimarlığı istiyorum ama nasip kısmet Geçen sene mühendislik tuttu gitmedim tabi bize biraz uzaktı tutan bölgeler

yok tel yokda ben emzirdiğim için hem normal hem sporcu aldım üstüste taktım süt olduğu için büyük sallanmıyodu o zaman
Aaa cokçmantıklı üst uste
Haa tamam o zaman cancagizim: -)ben de bilmedigim varsa diye atlıyorum hemen
Ay abla sen dedikten sonra benzettim ahahah içimde bir schaun varmış meğersem şimdi gaza geldim bak

Çok haklısın tatlımmm
naptin peki canim gittin mi eczaneye

Kızlar sınava gidiyorum şimdi ayrıntılı okuyamadım yazdıklarınızı döndüğümde bakacağım bana dua edin

Kuzum basarilar

Canim cok kotu oluyosan tutma bence, uzme de kendini. Allah biliyor keyfi olarak yapmadigini. Ben de halsiz kaliyorum cok, yataktan kalkamiyorum. Bu yuzden ders calisamam diye tutmuyorum. Napalim mecburuz.

Ssende bana benzeyip tadına bile bakmamışsın :) Maşallah sana. Bende taze fasulyeyi çok severim :)
Kız dayanırsın. Ekmek inan hiç aramıyorum 1 yıldır neredeyse yemiyorum. Dün birazcık canım pide istedi o kadar inan ekmeksiz çok daha tok oluyorsun :)
Balı buradakiler çok önermiyorlar diyeyim sana :))

Kuzum basarilar

Canim cok kotu oluyosan tutma bence, uzme de kendini. Allah biliyor keyfi olarak yapmadigini. Ben de halsiz kaliyorum cok, yataktan kalkamiyorum. Bu yuzden ders calisamam diye tutmuyorum. Napalim mecburuz.
Ayy cidden çok ikilemde kaldım. Annemle babamda kızdı tutmayacaksın dedi. Persembe deneyeyim sonra bakıcam. Allah affetsin bizi.

Evet ya, daha tok hissetme olayini yasiyorum :)

bugün zor olcak gibi abla
Allah sabrını verir kızum :)
Sabah erkenden Sinava gittiiin icin yazamadim kuzulaaar sinavim cok guzeldiii bu sabah yine 60,3 kg geldim, ama wcnin de etkisi var bence
canım sınavın iyi geçmesine sevindim :) wc çok etkiliyor ya kiloyu , bende dünkü sebzelerden sonra bugün acayip artılardayım birde 3 gündür wc yok :))

Çok haklısın tatlımmm
Büşracığım kız beni yanlış anlamışsın anacığım Schaun T ye sen niye benziyecen kuzum Aşkın benziyor kızzz :)))
Yani öyle anımsadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…