Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

O zaman inşallah bu sene tutturursun Mimarlığı canım :))
Oruç tutmak zor gelecekse anlayışını etkileyecekse sonradan tutarsın tutamadıklarını canım . Sınavında önemli şimdi ..

O zaman inşallah bu sene tutturursun Mimarlığı canım :))
Oruç tutmak zor gelecekse anlayışını etkileyecekse sonradan tutarsın tutamadıklarını canım . Sınavında önemli şimdi ..
İnş abla :) Bakıcam perşembe oruçlu ders çalışabiliyor muyum diye ona göre bırakıcam.

Aaa cokçmantıklı üst uste

Haa tamam o zaman cancagizim: -)ben de bilmedigim varsa diye atlıyorum hemen
naptin peki canim gittin mi eczaneye
Ne eczanesi kuzum :/

Büşracığım kız beni yanlış anlamışsın anacığım Schaun T ye sen niye benziyecen kuzum Aşkın benziyor kızzz :)))
Yani öyle anımsadım :))
Ay abla ben senin deyince bana diyon sandımm :)) benziyor mu aa ben pek benzetemedim keşke onun kadar sportif olsa bi de

ayy demeee öyle mukaddes deme öyleben helvaları, tahinli pekmezleri, reçelleri, nutellayı fındık ezmesini çıkarıp yerine azıcık bal koydumm inşallah zamanla ondan da vazgecebilirim
Ne eczanesi kuzum :/

Ay abla ben senin deyince bana diyon sandımm :)) benziyor mu aa ben pek benzetemedim keşke onun kadar sportif olsa bi de
ayy yanlış mı hatırladım canım elektronik tartının doğruluğunu test etmek için eczanede sen tartılmayacaktın o zaman

EceZ gidicekti yanlis hatirlamiyorsam :))

O Olivenoil canım aksam geleceğini yazmissisn,sen gelmeden arkadaşı bırakıp kacsam mi acababi arkadaş daha getirsem caiz midir??
Topikteki kızlar da diyecek Suriyeli gibi oldu bu hatun surekli birilerini getiriyor diye ama bunu başka hiçbir topige yapmadim.sizin topoginizden çok şey öğrendim vee en güzeli de diyet yolculuğunda acayip olumlu etkilediniz beni,tekrar tesekkur ederim:-*
Seyy iiii kemm küm
Ve huzurlarinizda @Ses35 :-*

EceZ gidicekti yanlis hatirlamiyorsam :))

Ben gittim balım sabah. Uyandığımda regl olmuştum ama yine de gittim ağrılı ağrılı. Aç karnına 60.8 çıktım elektronik tartıda aynısını gösterdi o yüzden elektroniği baz alacağım. :)

İlk günkü kilomu bilmiyorum bugün diyetimin 3. günü ve 60.8 olaraktan başladım. Ama muhtemelen en az 500 gram kaybetmişimdir 2 günde.

Bu arada bugün buradaki arkadaşların gazıyla patates+yoğurt diyeti yapacaktım 3 günlük ama o diyet feci kabız yapıyormuş. Zaten regl sancıları içinde kıvranırken bir de kabız olup tuvaletlerde ağlamak istemediğim için 3-4 gün erteledim o diyeti.

Normal peynir yumurta domates salatalık kombinasyonumla başladım o yüzden bu sabah da.

Gelsinler tabii, ne kadar cok destekci varsa o kadar iyi ilerleriz:)

Yaslaniyorum galiba,t tesekkur ederim canim:-*

Estagfirullah canimm ne demek:))

teşekkür ederim canım, hamiş olmak istiyorum hayırlısı bakalım

@yolcukardelen ve R RoseAnge cim bilir mezdeke ciyim

ohh ne güzel,reglden sonra gör bi de canım sen bol bol su ve yeşilçay iç e mi
yoğurt engeller demişlerdi sanki,engellemiyor muymuş?
Gelsinler tabii, ne kadar cok destekci varsa o kadar iyi ilerleriz:)

Estagfirullah canimm ne demek:))
ay canım benim sağolasın<3

ohh ne güzel,reglden sonra gör bi de canım sen bol bol su ve yeşilçay iç e mi

yoğurt engeller demişlerdi sanki,engellemiyor muymuş?
ay canım benim sağolasın<3

Yok canım yapanların yorumlarını okudum neredeyse tamamı kabızlıktan şikayetçi olmuş. Reglimin son günlerine doğru yapacağım hafta sonu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…