Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Yok canım yapanların yorumlarını okudum neredeyse tamamı kabızlıktan şikayetçi olmuş. Reglimin son günlerine doğru yapacağım hafta sonu gibi.
o zaman hiç başlama canım.Şu 5te 5 mantıklı geldibana ona baktın mı hiç?
Ya zayıfladıkça bizde yükseltiriz belki çıtayı .hem üzüm üzüme baka baka biliyosun biz de O Olivenoil e bakıp ona benzeriz belki :)
ayy ne güzel olur, nasıl dua ederim bizi de kendine benzetse(duyrulur )

o zaman hiç başlama canım.Şu 5te 5 mantıklı geldibana ona baktın mı hiç?
ayy ne güzel olur, nasıl dua ederim bizi de kendine benzetse(duyrulur )

5'te 5 için daha önce yorum atmıştım balım o konuya. Ben o diyetle senelerdir aralıklarla kilo veririm. En az 3 kilo garanti tamı tamına yaparsan. Üstelik aç da kalmadan. Şuan günlük kalsiyum almam gerektiği için onu yapamıyorum çünkü 5 günde sadece 1 kere süt günü var. Ama düşünürsen ve tam yaparsan çok güzel kilo verirsin.

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 omlet
Yarım KK peynir
Domates, salatalık
1 bardak tarçınlı süt

Öğle:
Yarım salatalık
1 kase yoğurtlu semizotu

Akşam:
1 kase salata
1 kase zerdeçallı pulbiberli naneli yoğurt
1 kase kemik suyuna çorba

canım haftaya yapacak gibiyim ramazan olunca sıkıntı olu mu hani ac kalıyoruz ya nihayetinde.bünyem dayanır açlığa hani sıkıntı değil.verilen kilolar da alınmıyormuş değil mi?

canım kaç kilosun hedefin kaç?Maşallah menün çok guzel:)

Canım çok güzel menün çok hafif :))

Bugünki menüm
Kahvaltım
1 dikim tam buğday ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
1 salatalık

Öğle
3 yk yoğurt
2 küçük parça ızgara tavuk

Ara
1 çay bardağı süt

Akşam
2 yumurta ve yarım kibrit kutusu peynir ile omlet

867 kalori ile bugünü kapadım
Su 1.5 litre şimdilik
Spor sabah 45 dakika yürüyüş
(5 dakika bile harcayacak zamanım yok perşembe günü çok ağır bir sınavım var sürekli okuma yapıyorum o yüzden BF yapamadım)

canım haftaya yapacak gibiyim ramazan olunca sıkıntı olu mu hani ac kalıyoruz ya nihayetinde.bünyem dayanır açlığa hani sıkıntı değil.verilen kilolar da alınmıyormuş değil mi?

Fire vermem ve tam yaparım çünkü ben iradeli bir kadınım!! diyorsan birlikte yapabiliriz. ^^

Evet zaten ramazan zamanı etkili olmaz. Tüm gün aç oturunca sadece sudan kilo verirsin ve zaten gözün döneceği için tek tür gıda yemek iftarda seni kesmez muhtemelen ilk gününde diyeti bozar patlatırsın. :)

Beraber yapabiliriz yapmak istediğinde. Ben şuanda reglim o yüzden tek gıda beslenemiyorum. Haftaya pazardan sonra uygunum.

Bu arada sakatlık geçiriyor olduğum için günde 3 kez ilaç tedavisi görüyorum bu sebeple forumun oruç tutmayan üyelerindenim yani her an farklı bir diyet denemeye hazırım. -.-

Çok güzel canım gece acıkırsan bol bol limonlu su iç. Dün gece sabah 5e kadar çalışmam gerekti midem her kazındığında diktim 1.5 litre sudan içtim sadece. Bu diyet bu şekilde mükemmel sakın 1 gram daha fazla karbonhidrat ekleme şu liste ile bir metabolik problemin yoksa haftada 3 kilo garanti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…