Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Nasil diyet ve sporla gitmiyo o yaglar anlamadim. Baska bir sey mi demek istemis diye kac kez okudum ama yok. Nasil kandiriyolar boyle insanlari?

Canım lipo aslında şey için. Şöyle örnek veriyim daha iyi anlarsın.

Ben ve benim gibi pek çok kadın, genlerinden ötürü ya basende ya da göbekte toplar kilolarını. Kimisinin de kollarında veya alt bacaklarında vardır.

Mesela ben diyelim 60 kiloyum şuanda her yerimde fazlalık var. Ben 55'e düşünce göbeğim gidiyor, belim kollarım yüzüm her yerim inceliyor. Popomda gidiyor.

Ama bir tek alt bacaklarımın o bombeliği kalıyor. Hiçbir zaman da düz olmadı 49 kilo olduğum zamanlarda bile bombeliydi çünkü genlerimde var, annem babaannem hepsi öyleler.

Şimdi ben 55 kiloda bombeli bacaklarım var diye tekrar diyete girip 50lere 45lere düşmeye çalıştıkça vücuduma zarar veriyorum çünkü benim idealim zaten 55 kilo.

İşte lipo burda devreye giriyor. Yani fazla kilon yok, ama bölgesel bir sıkıntın var. Paran da var. O zaman gidiyorsun lipodan yaptırıyorsun. Ben mesela alt bacaklarıma düşünüyorum çünkü kendimi bildim bileli öyle. Bende mini etek giydiğimde güzel gözükmesini istiyorum belki yaz tatilinden sonra yaptırabilirim. *-*

Hii anladimm.. Ben de genel olarak bahsediyor sandim, baya sinir oldum ve moralimi bozdu. Tesekkur ederim aydinlattigin icin kuzum
Valla benim lipoya ihtiyac duyan yerim var mi bilmiyorum, ideal kilomu hic goremedigim icin

Hii anladimm.. Ben de genel olarak bahsediyor sandim, baya sinir oldum ve moralimi bozdu. Tesekkur ederim aydinlattigin icin kuzum
Valla benim lipoya ihtiyac duyan yerim var mi bilmiyorum, ideal kilomu hic goremedigim icin

Mutlaka oluyor ama yaptırmak sana ve kesene kalmış ucuz bir şey değil çünkü. Bir de korse falan giymek zorunda kalıyorsun bir sürü olayı var arka planda.

Spor ile sıkılaşabildiğin kadar sıkılaşmak daha mantıklı paran da cebine kalır en azından. :)

Evet zaten artik sporu hayatimdan hic cikarmicam insallah:)

Canım ben yıllardır Jill programlarını yapaıyordum tabii sadece iki ay falan yılda :) bu sene hariç ve inan zorla yapıyordum her seferinde :) bu sene ne olduysa keyf alarak yaptım tüm sporlarımı :) kafada bitiyor biraz da sanırım :)

Amin cümle evlatlarımıza Allah sağlık sıhhat hayırlı uzun uzzn ömürler versin ..
Ahh canım benim bam telim zati :)) kızımı tek bıraktığım için çok üzülüyorum aslında
Ben mezun olmadan nişanlandım mezun olurolmazda evlenim eşim o sıra master yapıyordu Almanya' da ve hemen hamile kaldım.. Ve gurbette çok zorlandık inan sonra kendi işimiz çabalamalar falan derken çocuk istemedik başka.. Tembellik ettim biliyorum ama ne biliyim kısmette yokmuş demek ki .. Bazıları hala doğurabilirsin deselerde ayy bu yaşdan sonra artık hiç göze alamam , ancak torunlarım olursa onlara bakarım inş Rabbim o günleri sağlıkla göstersin :)
Tr' de olsaydım belki farklı olurdu ama burada yalnız başına olunca ee birde mükemmelliyetçi bir eşe sahip olunca kısmet olmadı diyim :) sizler çok çok doğurun anacım :) bereketli ülkemizde :) bende kızıma hep işliyorum işde :) çok doğur diye :))

Anam ne çokmuş kıı hurmanın kalorisi öle.. O bir krizdi ayy bir daha yemem öle inşallah :)
Eşim bir daha tatlı matlı isterse harbiden minicik bir kase falan yapcam gayrı :)

Bugün kızım geldi sofra tabiki ona göre hazırlandı ama ben sadece

Yoğurtlu pirinçli çorbanın adı neydi ya unuttum hey Allahım :) tavukluydu
Bir kase
Mantarlı tavuk sote
İki tane tavuk baget 1 kaşık pilav
1 hurma

Sonra cayla birlikde 10 tane falan igde yedim ( kalorisi epey düşükmüş arada tatlı yerine yenebilir yani )
Börek ve sarma yapmışdım tadlarına bile bakmadım :) sahurda da bakmam inşallah :)

Maşallah ablam,zaten seni gördükçe spor yapasım geliyo
Rabbim sağlık sıhhat versin kızına dediğin gibi torunlarını seversin artıkben sezeryan olunca3 e kadar yağabilirim galiba, eşim de ben de seviyoruz çocuğu.ona kalsa 5 falan diyecek de işte malum çalışan bayan olunca zor.ne annem ne kayınvalidem öyle uzun soluklu bakma yanlısı değil.kendi göbeğimizi kesebildiğimiz kadar artık...
Evet ablam ya çok geldi bana da:-(
Sütlaç yap sen en iyisi
bu da menüm.45 dk yüksek tempo yürüyüşüm var bir de

Olsun 3 de güzel kuzum hayırlısıyla nasip etsin inşallah Allah canım :) çalışırken gerçekden çocuk büyütmek zor Allah kolaylık versin ama mesleğin Maşallah bence bir bayan için güzel canım :)
Sütlaçıda sever eşim, kızım burdayken yapayım bari iyi aklıma getirdin kıı :)
Senin menünde güzel canım , barbunya ne kadar kalorili öyle yaa :) anam normal yerken ben genede az kilo almışım ayy kalorilere bakıyorumda :))
Yürüyüş şu an senin için en iyisi canım.. Jille alışma devren Ramazana denk geldi iyi olmadı o yüzden .. Belin geçdi demi canım ??

Gözün aydın ablam, ohh miss♡♡♡♡♡
Çorbaya yoğurt ya da ayran çorbası deniyor diye biliyorum biz yoğurt çorbası diyoruz.bir de ona pirinç atma bulabilirsen hani aşure yaptığımız buğday var ya yarma ya da dövme de diyorlar,onunla yap.hem daha az kalorili hem de gayet lezzetli
Ben de tavuk sote yaptım mantarlı ama çorbaya yüklenince az yedimbu aralar börek istiyor benim de canım,kaç zamandır yapmadım,dayanabildiğim yere kadar artıkinşallah dayanabilmişsindir sen de♡♡
sorma ablam ya sahurda da yedim ben dün barbunyayı.akşam komşumun tabağına artırmamıştım,evde değillerdi sahurda vereyim dedim,sahurda canım çekti bi güzel yedimmenemen yapmıştım tadına baktım sadecehem aksam hem sahur sazla oldu ama
Evlat gibisi yok tabi rabbim hayırlı evlat versin...
Ramazanda sığmıyor gerçekten en iyisi yürüyüş gib.bi çok seyi akif uyurken yapardım simdi ben de onunla uyuyorum,yetişkin spor falan:-( belim geçti gibi çok şükür ama ben başlayamadım spora, temizlik yapınca bugün de kaldı.nasipse yarın diyelim
Kızın nerdeydi nerden geldi abla?

Yayla çorbasıydı canım sonradan arkadaş dedi :)) evet yogurt çorbası yada soğuk yarma ile yapılırsa ayran aşı da deniyor haklısın kuzum .. Benim çocukluğumdan beri en sevdiğim çorbadır tavuklu olunca , aylardır yapmamışdım pirinçlisini canım, kızımda seviyor ondan yaptım yoksa yapmazdım ya :) böreğe ve sarmaya dokunmadım bugün :) yarın akşama sakladım :)) ama ölçülü inşallah :)
Bende kurubaklagilleri çookk severim ama diyet döneminde biraz uzak durmaya çalışıyorum seyrek yapıyorum ama eşim nohut diye tuturur yakında :)
Kızım Berlinde Bilgisayar Mühendisliği okuyor canım bu ilk senesi .. Bizede epey uzak iyi bir üni olduğu için uzak falan katlanıyoruz artık :)
Spor yerine temizlik yapmışsın kuzum daha ne olsun :)

Hurmaya kalorili diyip akşamına yine tüketen bir adet O Olivenoil
Anaamm kıza bak ya yediğim bir hurmaya takılmış yemediklerimi görmedin mi ayy :))
Kuzum tatlı çekiyor canım yaa revani yerim görürsünüz bak keşke 15 hurma yeseydin dersiniz söylüyim heheheh :))
Bugün sahurda canım tahin pekmez çekdi valla da inan yemedim çekdiğiyle bırakdım :))
Ee söyle şimdi EceZ hanfendi tek hurma mı yoksa tahin pekmez mi :)))

Ay bende senelerdir hiç tatlı krizi olmaz ona rağmen hep diyet yapıyorum peki benim çilem nedir bunu söyle.

Ay bende senelerdir hiç tatlı krizi olmaz ona rağmen hep diyet yapıyorum peki benim çilem nedir bunu söyle.
Kız bende fazla düşkün değilim aslında benim derdim hamır işi ekmekle ama arada tutuyor işde :))
Sende kesin hamur işlerinden kilo alıyorsun o vakit tatlım :) aslında tatlıya düşlün olmamamız iyi birşey :) şükret yani şekerim tatlı krizin senelerdir olmuyorsa :) benimde son 5,6 yıldır başladı eskiden aylarca yemesem aramazdım bende :)
Reçel falan hiç ekmekle yiyemezdim mesela şimdide fazla olmasada eskisi kadar değil arada seviyorum yanii :))

EceZ kuzum ne iş yapıyorsun sen ? Daha önce sormuştum cvp yazdıysan bile gözümden kaçmış olabilir görmedim .. Evden doğru gece çalıştım falan yazıyorsun? Ben gibi gececisin sende :)

EceZ kuzum ne iş yapıyorsun sen ? Daha önce sormuştum cvp yazdıysan bile gözümden kaçmış olabilir görmedim .. Evden doğru gece çalıştım falan yazıyorsun? Ben gibi gececisin sende :)

Amerikada bir firma ile dijital pazarlama üzerine çalışıyorum onların saati bizden geride olduğundan bizde gece vakitleri onlarda öğlen civarlarına geliyor. O yüzden geç saatte bitiyor işim. Kendime vakit ayırabildiğim zamanda bu saatler işte yatmadan önce oda. ^^

Tabi bu geç vakitlere kadar aç oturuyorum onun da altını çizeyim *-*

Gayet güzelmiş işin canım :) Allah kolaylık versin :) tek dezavantaj saat farkı ama alışmışsındır nasılsa canım :)

Gayet güzelmiş işin canım :) Allah kolaylık versin :) tek dezavantaj saat farkı ama alışmışsındır nasılsa canım :)

Aynen öyle şuan tek sıkıntım 2 günlük lapa diyetinden sonra kabız oldum. Akşam 1 kere çıktım şuan yine sıkıntıdayım. Soğan suyu içtim işte o 1 kere çıkardı. Ne yapacağım bilmiyorum da çok can sıkıcı sürekli de tuvalete gidesim geliyor. :/

Canım eczaneden ilaç al niye bu kadar sıkıntı çekiyorsun , arada kullanırsın bitkisel bağırsakları tembelleştirmeyen bişey olsun dersin verirler.. Bende de diyetteyken sürekli oluyor benim yıllardır diyet dönemlerinde bitkisel bir ürün kullanıyorum normale geçince wc düzenimde normalleşiyor Marka versem Tr de yok bu ilaçdan ama Tr dede alternatif bir ürün mutlaka vardır.. Soğan suyu iyi geliyor demek bi daha iç bakalım etki edecek mi ilk kez duydum .. Bende ne keten tohumu ne kayısı hiç bir şey işe yaramıyor malesef .. Bir de bir arkadaş yeşil kahve iyi geliyor demişdi bir araştır, ben denemedim yalnız onu bırda yok malesef ben göremedim ..

Bugün ve öbür gün bol sebze meyve tüketeceğim diyetimde var. Onu bekliyorum sebzeye abanınca açılır belki diye. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…