Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Aynen öyle canım. Benim eski yıllarda yaptığım 5'te 5 diyeti vardı. En son onunla 5 günde 3 kilo vermiş bir bayan daha. Bende o civara yakın veriyordum. Belki pazartesi günü ona girişirim.

O kadardan birşey olmaz suçluluk duyma hiç canım :) yarın dengelersin sen zaten :)

Aynen öyle canım. Benim eski yıllarda yaptığım 5'te 5 diyeti vardı. En son onunla 5 günde 3 kilo vermiş bir bayan daha. Bende o civara yakın veriyordum. Belki pazartesi günü ona girişirim.
Burda mefkurem arkadaşımız 5,100 gr vermişdi onunla canım :) ama ödemli bir dönemindeydi kendiside söylemişdi ondan çok verdim sonradan gelen kilolar demişdi.. Bir hafta falan aradan sonra yap bence hem vücut kendini korumaya almasın hemde az normal beslenince daha iyi gider derim ben , ama sen bilirsin genede canım :)

Ben şöyle düşündüm. Cumartesi Pazar normal takılıp Pazartesi günü 2 gün aradan sonra başlasam nasıl fikir?

Canım ben Almanya' dayım .. Sabırla devam ettiğimiz sürece elbette göreceğiz tatlım istediğimiz rakamları :)
Bizim Tr de malesef makyaj olayını çok abrtıyorlar helede genç kızlarımız.. Doğal halleriyle aslında daha güzeller bence .. Burda genelde doğal halleriyle görürsün insanları , bizde gündüz bile geceye hazırlanmış gibi makyaj yapıyor kızlarımız abartmaya gerek yok aslında zamanla bu değişir inşallah doğallığa yönelmek en güzeli...

Iyi geceler kizlaaar, yarim sabah eksileri gormek dilegiylee
İyi geceler canım♡♡
Emin değilim leslie den canım, bir iki güne takrar yaparım zorlanirsam,zevk alamazsam leslie+karin egzersizi yapacağımyuruyus yapamadim :-(
Oğluma da eşimle bakıyoruz çok şükür.benim derslerim sabah, eşimin öğleden sonra.bi saat çakışıyo onda da komşu teyzemiz bakıyo
Canım senin çoluk çocuk var mi,kaç yaşındalar napar ne ederler?
aboooovvv 15 mi ama dediğin gibi revaniden kat kat iyidir♡♡♡

Leslie bana sıkıcı gelmişdir hep ama sonuç alan bayanlar çok fazla demek ki faydalı canım, dışarda yürüyemeyenler için hele muhteşem :) bir ara eşime sende leslie yap demişdim de anamm paparayı yemişdim kadınlarla mı yapıcam ya falan :)) erkek versiyonunu aramışdım ama leslie gibisini bulamamışdım zaten bizimkide öyle tv karşısına geçip zaman ayırmaz :) bel fitiğı var da eşimde de :) ama evde her gece salon koridor arası 25 mt yürüyor bol bol onun bile faydası oluyor göbüşü söndü biraz :)
Eşinle bakıyor olmanız çok iyi canım. Seneyede öyle denk getirirsiniz inşallah canım :)
Canım benim bir tane kızım var 18 yaşında uni de okuyor bu sene bizden uzakda:) yarın bir haftalığına eve geliyor :))
Başkada çocuğumuz yok bri tanede kalakaldık gurbet ellerde işde.. Kızıma işliyorum habire 4,5 tane doğur diye :)) damadımızda çocuk sever de inşallah Allah nasip eder sağlıklı sıhhatli :) yoksa çok vicdan azabı duyuyorum kuzum tek kaldı diye

Ya işde iştahlı olunca insan bazen ipin ucunu kaçırıyor. Bende revaniye abanmadığıma şükrediyorum.. Anam hala duruyor kıı şu revanide eşim sever ama kuş kadar yiyor ya bir dilimi üç günde yemeyi nasıl başarıyor bilmiyorum :) sorsan ben diyette değilim diyor :) bana mı çaktırmıyor ne :))

Son düzenleme:
Ptesi EceZ başlıycak galiba istersen sende başla birlikde devam edersiniz, biriyle yapınca daha bağlı kalır insan hem canım :) ister yarın ister eceZ ile haberleşip yarın başla sen bilirsin tatlım :)
Aa evet arkadaş oluruz birbirimize ne guzell :) tamam pazartesi başlayalım ecezzz benim 5 te 5 dostum nerdesin

uzun zamandır giremedim farkındayım sınav yaklastıkca vakit ayıramaz oldum oyle bir bakıp cıkıyordum onemli bir sey var mı diye :)) salona yazıldım asylumu tamı tamına uygulayamasam da spora erkenden gidip aradan cıkarıyorum ilk ayı iki kez tekrar ettım daha zor olan 2.aya sınavdan sonra temmuz itibariyle baslayacagım ins onu da iki kez tekrar etmeyi planlıyorum :)) asylumu bir gun yapabiliyorsam diger gun yapamıyorum ama kondisyonda bir zayıflık yok sukur :)

sende durumlar nasıl O Olivenoil hayatım?? kusura bakma giremedim önemli bir sey yazdıysan goremedim
bu arada yag oranım 24 ya da 22ydi sanırım kilomda 54.9 du basladıgımda ilk hafta 54.4e dustum bitiste kac olurum yazarım ancak kilodan daha önemlisi yag oranı ki hoca gayet iyi bir oranım oldugunu soyledi tabi o yagın fazlası basende

Aynen bu basen benim de basimin belasıii bütün kilom orda toplandı adeta

Spor evet ama boğazdan kismayinca da olmuyor canım. Kalorisi ne baktinmi 15 hurma ne kadar

Ayy canım bugün bende seni düşünmüşdüm epeydir yazmadı diye :)) kalp kalbe karşıymış bebeğim :)
Salonda neler yapıyorsun tatlım hiç bahsetmemişsin :) spor yarışması sayfasında salonda ağırlıklarla çalışma yapan bir arkadaş var pek bir hoşuma gitti yaptığı çalışmalar :) sende yapıyor musun acep ??
Salona rağmen iki günde bir olsada Asylum yapman harika canım :)
Sınavına şırda ne kaldı hayırlısıyla atlatınca rahat rahat yaparsın sporlarınıda canım benim :)

Ben Insanity 2. Ay 1. Haftayı bugün bitirdim . İftaradan birbucuk saat önce falan yapıyorum iftar sonrası zamanım kısıtlı şimdilik böyle iyi gidiyor bakalım canım :)
Normalde yağ kas yüzdeleri nasıl acaba senin gayet iyi dediğine göre hocaların Maşallah :)
Ne kadar devam edeceksin salona canım ??

Spor evet ama boğazdan kismayinca da olmuyor canım. Kalorisi ne baktinmi 15 hurma ne kadar
Ayy sorma ya bakacaktım unuttum sonra :) ayy bakayım bir :) bugün yemedim ama kıı :) spor ağır olunca acıkmada fazla oluyor çok dikkat etmek lazım haklısın canım :) senden az ders alsak şu mezdeke konusunda şekerim :) sahur sonrası kıvırır yakardık hurmaları ama nerde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…