Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

aynen , hele o göz makyajları, sanırsın hepside film artisti, yada düğüne gidiyor,

benimde yürüyüş yapma şansım pek yok, leslie kurtarıcı oluyor o bakımdan,
ah bu kocalar, başka zaman olsa biz bir dilim alamadan tepsinin dibini görürüz, diyette iken gıdım gıdım yerler

sana mezdeke ile ilgili bir video paylaşıcam bayılacaksın canısı
bakalım o videodan sonra mezdeke istermisin

akşamdan 1 tane ceviz içi 1 bardak suya koy, sabah suyunu iç, cevizide ye canım

ben diyecektim bayağı bir kalorisi olur diye, kendin bakınca daha iyi olur diye söylemedim

uzun zaman olmuş bende yemeyeli , iğde nin tadı da bir başka güzel olur

Smiile , belki bize komik geliyor ama

bu kişi, inan şu hareketleri yapmak çok zor, nasıl kilo veremiyor anlamıyorum
şaşılacak şey

Aynen canim Helal olsun valla..
Benim bi arkadasim var, ciddi bi kilosu var yani 100u askin.. Ama kiz break dance yapiyor. Hayretle bakiyorum.
Yediklerine dikkat etmedkikten sonra istersen Tum gun dans et. Bu kadar dansin ustune gidip Burger King menusu yersen bi anlami yok:)) yani cancagzim, bogazimizi tutcaz yoksa gordugun gibi olmuyor bu is

bizimde hamile falan nasip olursa eğer, bakan olamayacak bebeğe, ikimizde tek çocuk istiyoruz, eşim belki ikiz olur diyince bile gözleri yuvasından fırlıyor , bende tek çocuk istiyorum, nasipse

aynen canım, demek ki metabolizmaları çok yavaş, spor da bir yere kadar
sinir oluyorum şu kocama bazen, yanımda 1 tepeleme dolusu tabak makarna yada pilavı ekmekle yiyor
günde nereseyde 2 tane ekmek bitiriyor, hamur işi , şerbetli tatlı bayıla bayıla yiyor, be adam kilo al,
o yiyor hala zayıf, kiloları ben aldım iyimi , benşm metabolizmam yavaş belki de ondan
kızkardeşimde bir gün az yesin 2 kilo veriyor,nasıl bir bünye bunların ki anlamadım canım ya

Ben de ailemle yasadigim zamanlarda erkek kardesimle ayni sorunum yasiyodum, isyani ediyodum sabahtan aksama ayni seyleri yiyoruz hatta o daha fazla yiyo, ben sismanliyorum diye sonradan ogrendim ki, erkeklerin kas kutlesi cok daha fazla oldugu icin, yag tutmalari zor, yakmalari kolay:)) tabii bir de onun hayatinda spor salonu diye bir sey vardi, ben ye,yan gel yat
Ayy zavalli vucudum ya ne zarar vermisim zamaninda bebek gibi bakmamiz lazimken...

değil mi , bende dikkat ediyorum, yoğurdumu vs hep kendim yapıyorum diyete başladığımdan beri
ekmeği azalttım, sporu ve suyu artırdım, abur cubur ( albeni çikolatam ) san uzak kalınca
yavaş yavaş gitmeye başladı kilocuklar , inşallah az kalıyor bakalım, belkide 57 de bitiririm
son üç kilo bile yeter bana,

cumartesi ve pazar günkü menülerim , ipin ucu fena kaçtı valla c.tesi günü
sahur
yağsız kepek ekmeğine 2 dilim tost
peynir 1 kk, 5 zeytin, 2 çeri domates, 3 bardak su

iftar: kardeşimdeydim (resmen cozuttum )
1 kase tarhana çorbası
5 tane kızarmış köfte ,yarım patates kızartması
salata, 1 bardak gazoz

gece 12 yada 1 de
1 dilim güllaç yedim

pazar günü ,sahurda sadece su içtim
bu kadar abartının üstüne bir şey yersem

dün akşam iftarda
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt çorbası
salata, yedim

cumartesi az hareketli sporlar yaptım , yarım saat
pazar, totoşum ev temizleyip yerleştirmekten yer görmedi,
yıkatmadan halılarım geldi, mutfak,ütü , çamaşır, sil süpür
bir de benşm oturduğum evde banyo tuvalate çıkmak için 4 basamak var
en az 30 kere inip çıkmışımdır, iş güç yaparken,

As evet yayla ç. Da diyorlar afiyet bal şeker olsun efendim♡♡dokun ablam dokun, az az olununca dediğin gibi sorun olmaz inşallah tazeydi benimki ama sen sebzede ki sebepten dolayı mı yemiyorsun?
Oy maşallah kızcağızına rabbim muvaffak etsin♡♡
Ayy deme deme tahin pekmezi ben de o kadar çok severim ki:-(
bizimde hamile falan nasip olursa eğer, bakan olamayacak bebeğe, ikimizde tek çocuk istiyoruz, eşim belki ikiz olur diyince bile gözleri yuvasından fırlıyor , bende tek çocuk istiyorum, nasipse
Bi kolayı olur inşallah canım benim dert etme sen:-*
Ayy sorma ya ben de sinir oluyorum ama elden ne gelir
Sag omzumda agri var, acaba sporda mi incittim diyorum ama dun dinlenme gunuydu zaten spor yapmadim ve agri yoktu. Nasil yattiysam gece bugun allahtan bacak gunu, kolumu fazla zorlamicam.
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine

nerelerdesin canısı , uyudun iyice tabi iiii

O Olivenoil bak bu sana bahsettiğim mezdeke videosu, hay maşallah , hay maşallah,
Hehehe iyi işde kıı göbek göbekle atılır anam kadında iyi göbek yapmış tadını çıkarıyor :)))
Insanity' de Fussball running diye bir hareket var kalçalarını falan titretiyorsun amaan bu hareketde ne işe yarıyor ya derdim hep :) demek ki dansözlerden çalma bir hareket ve işe yarayan bir hareket :)) daha fala yapayım artık bu hareketi :))

ben diyecektim bayağı bir kalorisi olur diye, kendin bakınca daha iyi olur diye söylemedim

uzun zaman olmuş bende yemeyeli , iğde nin tadı da bir başka güzel olur
Bir daha yermiyim ayy öle 15 tane :)) bilmeden oldu :)
İğde geçen Türk marketinden almışdık ben çok severim ama dün ilk kez yedim canım kalorisi düşükmüş diyetlerde yenebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…