Canım ben Almanya' dayım .. Sabırla devam ettiğimiz sürece elbette göreceğiz tatlım istediğimiz rakamları :)
Bizim Tr de malesef makyaj olayını çok abrtıyorlar helede genç kızlarımız.. Doğal halleriyle aslında daha güzeller bence .. Burda genelde doğal halleriyle görürsün insanları , bizde gündüz bile geceye hazırlanmış gibi makyaj yapıyor kızlarımız abartmaya gerek yok aslında zamanla bu değişir inşallah doğallığa yönelmek en güzeli...
Leslie bana sıkıcı gelmişdir hep ama sonuç alan bayanlar çok fazla demek ki faydalı canım, dışarda yürüyemeyenler için hele muhteşem :) bir ara eşime sende leslie yap demişdim de anamm paparayı yemişdim kadınlarla mı yapıcam ya falan :)) erkek versiyonunu aramışdım ama leslie gibisini bulamamışdım zaten bizimkide öyle tv karşısına geçip zaman ayırmaz :) bel fitiğı var da eşimde de :) ama evde her gece salon koridor arası 25 mt yürüyor bol bol onun bile faydası oluyor göbüşü söndü biraz :)
Eşinle bakıyor olmanız çok iyi canım. Seneyede öyle denk getirirsiniz inşallah canım :)
Canım benim bir tane kızım var 18 yaşında uni de okuyor bu sene bizden uzakda:) yarın bir haftalığına eve geliyor :))
Başkada çocuğumuz yok bri tanede kalakaldık gurbet ellerde işde.. Kızıma işliyorum habire 4,5 tane doğur diye :)) damadımızda çocuk sever de inşallah Allah nasip eder sağlıklı sıhhatli :) yoksa çok vicdan azabı duyuyorum kuzum tek kaldı diye
Ya işde iştahlı olunca insan bazen ipin ucunu kaçırıyor. Bende revaniye abanmadığıma şükrediyorum.. Anam hala duruyor kıı şu revanide eşim sever ama kuş kadar yiyor ya bir dilimi üç günde yemeyi nasıl başarıyor bilmiyorum :) sorsan ben diyette değilim diyor :) bana mı çaktırmıyor ne :))
Ayy sorma ya bakacaktım unuttum sonra :) ayy bakayım bir :) bugün yemedim ama kıı :) spor ağır olunca acıkmada fazla oluyor çok dikkat etmek lazım haklısın canım :) senden az ders alsak şu mezdeke konusunda şekerim :) sahur sonrası kıvırır yakardık hurmaları ama nerde :))
Ya da biraz daha mı ara versem.Kızlar herkese kolay gelsin.
Kabızlık için diyeti bozmadan öneriniz var mı? Zeytin yağı ye kayısı ye demeyin bugün diyetimde ek gıda alamıyorum çünkü.
Başka ne yapabilirim çok kötüyüm
Canım ben yıllardır Jill programlarını yapaıyordum tabii sadece iki ay falan yılda :) bu sene hariç ve inan zorla yapıyordum her seferinde :) bu sene ne olduysa keyf alarak yaptım tüm sporlarımı :) kafada bitiyor biraz da sanırım :)
Amin cümle evlatlarımıza Allah sağlık sıhhat hayırlı uzun uzzn ömürler versin ..
Ahh canım benim bam telim zati :)) kızımı tek bıraktığım için çok üzülüyorum aslında
Ben mezun olmadan nişanlandım mezun olurolmazda evlenim eşim o sıra master yapıyordu Almanya' da ve hemen hamile kaldım.. Ve gurbette çok zorlandık inan sonra kendi işimiz çabalamalar falan derken çocuk istemedik başka.. Tembellik ettim biliyorum ama ne biliyim kısmette yokmuş demek ki .. Bazıları hala doğurabilirsin deselerde ayy bu yaşdan sonra artık hiç göze alamam , ancak torunlarım olursa onlara bakarım inş Rabbim o günleri sağlıkla göstersin :)
Tr' de olsaydım belki farklı olurdu ama burada yalnız başına olunca ee birde mükemmelliyetçi bir eşe sahip olunca kısmet olmadı diyim :) sizler çok çok doğurun anacım :) bereketli ülkemizde :) bende kızıma hep işliyorum işde :) çok doğur diye :))
Anam ne çokmuş kıı hurmanın kalorisi öle.. O bir krizdi ayy bir daha yemem öle inşallah :)
Eşim bir daha tatlı matlı isterse harbiden minicik bir kase falan yapcam gayrı :)
Bugün kızım geldi sofra tabiki ona göre hazırlandı ama ben sadece
Yoğurtlu pirinçli çorbanın adı neydi ya unuttum hey Allahım :) tavukluydu
Bir kase
Mantarlı tavuk sote
İki tane tavuk baget 1 kaşık pilav
1 hurma
Sonra cayla birlikde 10 tane falan igde yedim ( kalorisi epey düşükmüş arada tatlı yerine yenebilir yani )
Börek ve sarma yapmışdım tadlarına bile bakmadım :) sahurda da bakmam inşallah :)
Smiile , belki bize komik geliyor ama
bu kişi, inan şu hareketleri yapmak çok zor, nasıl kilo veremiyor anlamıyorum
şaşılacak şey
Maşallah ablam,zaten seni gördükçe spor yapasım geliyo
Rabbim sağlık sıhhat versin kızına dediğin gibi torunlarını seversin artıkben sezeryan olunca3 e kadar yağabilirim galiba, eşim de ben de seviyoruz çocuğu.ona kalsa 5 falan diyecek de işte malum çalışan bayan olunca zor.ne annem ne kayınvalidem öyle uzun soluklu bakma yanlısı değil.kendi göbeğimizi kesebildiğimiz kadar artık...
Evet ablam ya çok geldi bana da:-(
Sütlaç yap sen en iyisi
Eki Görüntüle 1846088 bu da menüm.45 dk yüksek tempo yürüyüşüm var bir de
Aynen canim Helal olsun valla..
Benim bi arkadasim var, ciddi bi kilosu var yani 100u askin.. Ama kiz break dance yapiyor. Hayretle bakiyorum.
Yediklerine dikkat etmedkikten sonra istersen Tum gun dans et. Bu kadar dansin ustune gidip Burger King menusu yersen bi anlami yok:)) yani cancagzim, bogazimizi tutcaz yoksa gordugun gibi olmuyor bu is
aynen canım, demek ki metabolizmaları çok yavaş, spor da bir yere kadar
sinir oluyorum şu kocama bazen, yanımda 1 tepeleme dolusu tabak makarna yada pilavı ekmekle yiyor
günde nereseyde 2 tane ekmek bitiriyor, hamur işi , şerbetli tatlı bayıla bayıla yiyor, be adam kilo al,
o yiyor hala zayıf, kiloları ben aldım iyimi , benşm metabolizmam yavaş belki de ondan
kızkardeşimde bir gün az yesin 2 kilo veriyor,nasıl bir bünye bunların ki anlamadım canım ya
As evet yayla ç. Da diyorlarYayla çorbasıydı canım sonradan arkadaş dedi :)) evet yogurt çorbası yada soğuk yarma ile yapılırsa ayran aşı da deniyor haklısın kuzum .. Benim çocukluğumdan beri en sevdiğim çorbadır tavuklu olunca , aylardır yapmamışdım pirinçlisini canım, kızımda seviyor ondan yaptım yoksa yapmazdım ya :) böreğe ve sarmaya dokunmadım bugün :) yarın akşama sakladım :)) ama ölçülü inşallah :)
Bende kurubaklagilleri çookk severim ama diyet döneminde biraz uzak durmaya çalışıyorum seyrek yapıyorum ama eşim nohut diye tuturur yakında :)
Kızım Berlinde Bilgisayar Mühendisliği okuyor canım bu ilk senesi .. Bizede epey uzak iyi bir üni olduğu için uzak falan katlanıyoruz artık :)
Spor yerine temizlik yapmışsın kuzum daha ne olsun :)
Ayy deme deme tahin pekmezi ben de o kadar çok severim ki:-(Anaamm kıza bak ya yediğim bir hurmaya takılmış yemediklerimi görmedin mi ayy :))
Kuzum tatlı çekiyor canım yaa revani yerim görürsünüz bak keşke 15 hurma yeseydin dersiniz söylüyim heheheh :))
Bugün sahurda canım tahin pekmez çekdi valla da inan yemedim çekdiğiyle bırakdım :))
Ee söyle şimdi EceZ hanfendi tek hurma mı yoksa tahin pekmez mi :)))
Bi kolayı olur inşallah canım benim dert etme sen:-*bizimde hamile falan nasip olursa eğer, bakan olamayacak bebeğe, ikimizde tek çocuk istiyoruz, eşim belki ikiz olur diyince bile gözleri yuvasından fırlıyor , bende tek çocuk istiyorum, nasipse
Ayy sorma ya ben de sinir oluyorum ama elden ne geliraynen canım, demek ki metabolizmaları çok yavaş, spor da bir yere kadar
sinir oluyorum şu kocama bazen, yanımda 1 tepeleme dolusu tabak makarna yada pilavı ekmekle yiyor
günde nereseyde 2 tane ekmek bitiriyor, hamur işi , şerbetli tatlı bayıla bayıla yiyor, be adam kilo al,
o yiyor hala zayıf, kiloları ben aldım iyimi , benşm metabolizmam yavaş belki de ondan
kızkardeşimde bir gün az yesin 2 kilo veriyor,nasıl bir bünye bunların ki anlamadım canım ya
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineSag omzumda agri var, acaba sporda mi incittim diyorum ama dun dinlenme gunuydu zaten spor yapmadim ve agri yoktu. Nasil yattiysam gecebugun allahtan bacak gunu, kolumu fazla zorlamicam.
As evet yayla ç. Da diyorlarafiyet bal şeker olsun efendim♡♡dokun ablam dokun, az az olununca dediğin gibi sorun olmaz inşallah tazeydi benimki ama sen sebzede ki sebepten dolayı mı yemiyorsun?
Oy maşallah kızcağızına rabbim muvaffak etsin♡♡
Ayy deme deme tahin pekmezi ben de o kadar çok severim ki:-(
Bi kolayı olur inşallah canım benim dert etme sen:-*
Ayy sorma ya ben de sinir oluyorum ama elden ne gelir
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
abla hasatayımm gene enfeksiyonu atamadım. oruç bile tutamıyorum 3gündür kanamam varKız130488 bebeğim yazsana kıı ne durumdasın , planka devam ediyor musun ??
Canım çok geçmiş olsun tatlım .. Doktora gitmeyi ihmal etme canım .. Çocuklarında küçükler sana ihtiyaçları var aman dikkat et bir an önce şifa versin Allah canım ..abla hasatayımm gene enfeksiyonu atamadım. oruç bile tutamıyorum 3gündür kanamam var
Hehehe iyi işde kıı göbek göbekle atılır anam kadında iyi göbek yapmış tadını çıkarıyor :)))
Bir daha yermiyim ayy öle 15 tane :)) bilmeden oldu :)ben diyecektim bayağı bir kalorisi olur diye, kendin bakınca daha iyi olur diye söylemedim
uzun zaman olmuş bende yemeyeli , iğde nin tadı da bir başka güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?