Kıyafetlerim kot kadar ağır olmadığı için düşmedim. Keşke başka elek. tartı olan eczaneye daha gitseydimKızlar kilo verenleri tebrik ederim canları sanırım herkes vermiş Maşallah :)
malahit canım eczanede kıyafetle tartılmışsındır, kıyafetlerinin ağırlığını düştün mü kilonu yazarken ??
Bende iftardan önce 73,400 geldim ( 3 gündür wc yok )
Geçen hafta 74,500 idim -1.100 vermiş sayıyorum :) oysa üç gün önce 72,500 ü görmüşdüm ama bu wc sorunum yüzünden bi daha 72 leri göremedim :)
Sporumu hergün iftar öncesi bir saat yapıyorum .
Kışın başka bölümün dr da kan testi ve tiroid testi yapmıştı. Her şey normal demişti. Cildiyeye en yakın zamanda gitmem lazım. Aksatmamam gereken bölümler arasında. Stresten dökülen saçlar çıkmıyormuş bildiğim kadarıylaKuzum benim kıyamam sana az kaldı tatlım hayırlısıyla atlatacak güzel istediğin bölüme girmek nasip olsun inşallah tatlım .. Saçların çıkar hiç dert etme canım.. Ağır diyet yapanlarda da dökülüyor , kansızlıkdan falanda oluyor .. Ama yerine çıkıyor.. Troid hastalarında sanırım çıkmayan dökülmeler olabiliyor, onuda herkesde değildir de hangi çeşidinde tam bilmiyorum doğrusu tatlım .. Sınavdan sonra cildiye druna gidersin bişeyciğin kalmaz inşallah :) benimde bazen yumak yumak dökülür eyvak derim ama gene çıkıyorlar yerine kuzum ..
Şu detoksları yapınca sanki bağışıklığımı zayıflatıyorum gibi hissediyorum. Zaten dr larda hiç önermiyorBence de canim:)
Kuzum bu stres denen illet hem psikolojik hem de fiziksel olarak etkiliyor bizi malesef.. Az kaldi bak sinavini atlaticaksin guzelce, sonra stres kalmayinca her sey normale donucek:) seni cok iyi anliyorum, ben de mezunken kazandim universityi, ama degmicek tatlim inan ki.. Sen elinden geleni yaptin, geri sayim yaparken de deneme falan cozersin iyice hazir olursun. Saclar da cikar, odem de gider, hic merak etme sen, hicbir sey senden onemli degil<3
Di mii katiliyorum sana canm:) 3 gunden fazla detoks yapamam ben:)
Gayet iyi canm:)
Hosgeldiiiin ablaolsun, wc cok etkiliyo biliyorum. Masallah spora orucluyken tam gaz devam:) supersin ablacim
Insallah ablacimm:) kacamak yapmadiiim, 19. gunum tamamlandi abur cubursuz:)
Evet ya sabah sabah onlarla ugrastim bi de abla, halloldu neyse ki aldik parayi:)
Beren saati biliyordumda bunu bilmiyordumCanım geçen sene çok azıttı bu gerçek türk olmayan gerçek müslüman olmayan güya sanatçı geçinen birtakım güçlerin belirlediği bu kişiler terörist sevici propaganlarıyla ortalığı inlettiler, hayatı durdurun' diye bu millete türk halkına türk kimliğine müslümanlığa bir saldırıydı ..
Sağcı solcu farketmez vatanperver olsun vatanımıza sahip çıksın değerlerimize saygı göstersin benim için değerlidir o kişi .. Ama vatan bütünlüğümüzü tehdit edecek cesareti buluyorlarsa halkda cezasını tepki olarak en azından vermeli.. Beren Saat de nefret ettiğim bayan versiyonu bunların .. Ne yaptı demeyin gerçekden şaşırıyorum canlarım ya, içimizde kimlere değer veriyoruz bunlar gerçekden kim neye hizmet için parlatılıyorlar gerçekden müslüman mı araştırmanızı tavsiye ederim ..seçimlerden sonra kıyruklarını çok afedersiniz kıstırdılar tabii ama kim ne mal anladık hala da anlamaya devam ediyoruz..
Şu detoksları yapınca sanki bağışıklığımı zayıflatıyorum gibi hissediyorum. Zaten dr larda hiç önermiyor
Bencede çok haklısın abla. Şu fondöten ciddi anlamda cildi çok tahrip ediyor. Ben de doğallıktan yanayım. En azından hafif makyaj. Cidden bakımlılığı makyaj zannediyorlar. Dışarı çıkarken hafif göz makyajı yaparım. Bu zamana kadar fondöten falan hiç kullanmadım. Gerçi fondötene çok ihtiyaç duymadım. Etrafa bakıyorumda 13 yaşındaki kızlar bile gece makyajıyla dolaşıyor içimden ben mi acaba anormalim kendime bakınca kalem eyeliner rimel var sadece bazen hafif ruj. Şu kırmızı bordo rujlara bayılıyorum bana yakıştığınıda söylüyorlar ama ben daha dışarıda bir kez süremedim çok dikkat çeker diye. Ama bir kere cesaret edip sürücem inş yoksa içimde kalacak. :)Canım ben Almanya' dayım .. Sabırla devam ettiğimiz sürece elbette göreceğiz tatlım istediğimiz rakamları :)
Bizim Tr de malesef makyaj olayını çok abrtıyorlar helede genç kızlarımız.. Doğal halleriyle aslında daha güzeller bence .. Burda genelde doğal halleriyle görürsün insanları , bizde gündüz bile geceye hazırlanmış gibi makyaj yapıyor kızlarımız abartmaya gerek yok aslında zamanla bu değişir inşallah doğallığa yönelmek en güzeli...
O zaman biraz araştırayımda sınavdan sonra yaparım bir kereliğine :)
Ara sira vucudu temizlemek icin iyi oluyor canm:)
Bencede çok haklısın abla. Şu fondöten ciddi anlamda cildi çok tahrip ediyor. Ben de doğallıktan yanayım. En azından hafif makyaj. Cidden bakımlılığı makyaj zannediyorlar. Dışarı çıkarken hafif göz makyajı yaparım. Bu zamana kadar fondöten falan hiç kullanmadım. Gerçi fondötene çok ihtiyaç duymadım. Etrafa bakıyorumda 13 yaşındaki kızlar bile gece makyajıyla dolaşıyor içimden ben mi acaba anormalim kendime bakınca kalem eyeliner rimel var sadece bazen hafif ruj. Şu kırmızı bordo rujlara bayılıyorum bana yakıştığınıda söylüyorlar ama ben daha dışarıda bir kez süremedim çok dikkat çeker diye. Ama bir kere cesaret edip sürücem inş yoksa içimde kalacak. :)
O zaman biraz araştırayımda sınavdan sonra yaparım bir kereliğine :)
Ayy birden seni çok merak ettim. :) Kız ben de beyazım. Gerçi bazıları çok beyazsın diyo bazıları buğday teninin biraz daha açık rengisin diyo ne olduğum çözülemedi henüz. :) Arkadaşlarım sana çok yakışır o renkler diyolar dudağım biraz kalında.Ben deee, cok beyaz oldugum icin yakisio hep o renkte kullaniriiim cok seviyorumama kislari tabi ki, yazin kahve ve nude tonda rujlari seviyorum:)
Kız şuracıkta 3.85 kaldı vermeme hiç duraksamaz inş :) Gerçi spor yapmazsam o verdiklerim görüntüde hiç bir şeyi etkilemiyor. 50 kiloda olsam bile sıkı bir spor yapmam lazım. Yağların kasa dönüşmesi için. Sen sıkılaşmak için plates yapıyor musun veya yapıcak mısın? Eğer yapacaksan kimin plates videolarını yapacaksın?Kilon takilirsa yaparsin canim:)
Ayy birden seni çok merak ettim. :) Kız ben de beyazım. Gerçi bazıları çok beyazsın diyo bazıları buğday teninin biraz daha açık rengisin diyo ne olduğum çözülemedi henüz. :) Arkadaşlarım sana çok yakışır o renkler diyolar dudağım biraz kalında.Kahve tonlarını hiç süremem herhalde daha kendimi bordolara morlara kırmızılara hazırlamaya çalışıyorum. :) Gerçi ünide daha rahat sürerim. Herkes bu renklerle gezdiği için :)
Kız şuracıkta 3.85 kaldı vermeme hiç duraksamaz inş :) Gerçi spor yapmazsam o verdiklerim görüntüde hiç bir şeyi etkilemiyor. 50 kiloda olsam bile sıkı bir spor yapmam lazım. Yağların kasa dönüşmesi için. Sen sıkılaşmak için plates yapıyor musun veya yapıcak mısın? Eğer yapacaksan kimin plates videolarını yapacaksın?
Benim de en sevdigim renkler:) pembe, seftali falan hic kullanmam mesela. Bordo, mor, kirmizi, kahve, nude<3 ben fazlasiyla beyaz biriyimhani boyle gorenlerin, seni hic gunese cikmadin mi dedikleri turden ayy ben kahve tonlarina da bu sene taktim, bi Kylie Jenner takipcisi olarak ozellikle de mat<3
Kuzum ben bi 52 falan olunca, Jill'in 30 Days Shred, Ripped in 30 ve Six pack programlarina baslamayi dusunuyorum sirayla.. Onlar gercekten cok saglam ve sıkılastırıcı programlar.. Jillian muhtesem bi trainer bence:) sonra da O Olivenoil ablam gibi Insanity'ye falan baslamak isterim:)) ama daha cok yolum var once cardioya yuklenicem yag yakmak icinSu an cidden kendimi tasiyamadigimi hissediyorum o programlar icin.. Pilates de yapabilirsin tabii, benim kuzenim pilates egitmeni, bir kac kez denedik ama beni sarmadi, ben surekli matta yatmayi sevmedim:) ama o da cok guzel sıkılastırıyor tabi ki:)
Ayy ben şeftali açık pembe tonlarınıda seviyorum. Günlük kullanım için gayet uygun. Diğer renkleri bence arada sırada kullanmak lazım değişiklik olsun diye. Her günde kırmızı mor olmaz canım. Tahmin ediyorum ten rengini benimde öyle bir arkadaşım vardı. Süt gibi beyazdı. Banada arada sırada azcık güneş gör derler Bende bayağı beyazımda senin kadar değilimdir o vakit.malahit kuzum bi de sunu soyliyim, yaglar kasa donusmuyor, cunku ikisi ayni yapida bile islemiyor. Mesela karnini sıktıginda kaslarini hissedebilirsin ama uzerindeki yag tabakasi yuzunden gorunmezler. Bu yuzden cardio ve agirlik birlikte calisiyoruz. Cardio yaglarini yakiyor, agirlik kaslarini gelistriyor. Böylece fit bi vucudun oluyor:) bi de cogu kizda kas yapma ve erkek gibi olma korkusu oluyor. Sende var mi o korku bilmiyorum ama varsa da soyliyim, oyle bi vucuda sahip olmak, bizim yaptigimiz seylere imkansiz:) bu yuzden agirliktan da korkma hic canim. Hem kas kutlen arttikca, yag yakimin artiyor. Bir de en guzeli, kas arttikca alman gereken kalori miktari da artior ve bu daha cok yemek demek (tabii yaglarini yaktiktan sonrasi icin soyluyorum bunu canim:)
Ayy ben şeftali açık pembe tonlarınıda seviyorum. Günlük kullanım için gayet uygun. Diğer renkleri bence arada sırada kullanmak lazım değişiklik olsun diye. Her günde kırmızı mor olmaz canım. Tahmin ediyorum ten rengini benimde öyle bir arkadaşım vardı. Süt gibi beyazdı. Banada arada sırada azcık güneş gör derler Bende bayağı beyazımda senin kadar değilimdir o vakit.
Canım ben orada aslında öyle demek istememiştim. Aslında öyle anlaşılacağını biliyordum. Yani demek istediğim yağlarımı yakmak ve kas oluşturmak amacım bu. Tabi önümde uzun bir yol var. Kuzum öyle bir korkum yok çünkü bu gibi şeylerle olmayacağını biliyorum o yüzden rahatım yani. Bende sırasıyla shred, ripped, killer bungs ve six pack bunları yapmayı planlıyorum. İnsanity gerçekten iyi cardio gerektiriyor. Benim kalbim kaldırmaz şu an shaun t abimizi. Sonra vicdan azabı duyar ben öldürdüm diye. :) Ben belki 5 ay sonra iyi bir kondisyon elde etmişsem ancak yapabilirim. :)
Kuzum neredeyse 2 aya yakındır sadece BF yapıyorum. Öncesinde Jill level 1 i yapıyordum, 2 ye geçmeden direkt BF'ye başladım ve BF yaptığım her gün ertesi güne -400 ü gördüm en az. Hele de hurma detoksu ile birlikte yaptığım zamanlar -900 bile görmüştüm 2 günde. Ayrıca gözle görülür bir incelme oldu canım özellikle bacaklarımda çok fark ettim bunu. İlk zamanlar pazar günü hariç hergün yaptım. Bazen haftada 2-3 gün yaptığımda oldu ama arka arkaya yapınac büyük değşim görüyorsun canım. Yalnız ilk yapışlarında baya eksik yapabilirsin hiç endişelenme bu duruma, belki de ben level 2 den direkt geçtiğim için öyle oldu bilmiyorum :/ Ama emin ol sonrasında level 1-2 de neymiş diyeceksin kesmeyecek seni artık onlarKaizen- Busracim ben yarin banish fat denemeyi dusunuyorum. Sen ne zamandir yapiyorsun bunu? Sonuclari nasil oluyor? Haftada kac gun yapiyosun? Ekstra bisi yapiyo musun? Yardimci olursan bana sevinirim canim:)
Kuzum neredeyse 2 aya yakındır sadece BF yapıyorum. Öncesinde Jill level 1 i yapıyordum, 2 ye geçmeden direkt BF'ye başladım ve BF yaptığım her gün ertesi güne -400 ü gördüm en az. Hele de hurma detoksu ile birlikte yaptığım zamanlar -900 bile görmüştüm 2 günde. Ayrıca gözle görülür bir incelme oldu canım özellikle bacaklarımda çok fark ettim bunu. İlk zamanlar pazar günü hariç hergün yaptım. Bazen haftada 2-3 gün yaptığımda oldu ama arka arkaya yapınac büyük değşim görüyorsun canım. Yalnız ilk yapışlarında baya eksik yapabilirsin hiç endişelenme bu duruma, belki de ben level 2 den direkt geçtiğim için öyle oldu bilmiyorum :/ Ama emin ol sonrasında level 1-2 de neymiş diyeceksin kesmeyecek seni artık onlar
2-3 kez de BF'den sonra yoga ve pilates denedim canım, müthiş bir rahatlama hissediyorsun tavsiye ederim :))
Jill de bana sıkıcı geldi galiba ablam yaa,diğerlerin de müzik olunca mi cazip geldi bilmemLeslie bana sıkıcı gelmişdir hep ama sonuç alan bayanlar çok fazla demek ki faydalı canım, dışarda yürüyemeyenler için hele muhteşem :) bir ara eşime sende leslie yap demişdim de anamm paparayı yemişdim kadınlarla mı yapıcam ya falan :)) erkek versiyonunu aramışdım ama leslie gibisini bulamamışdım zaten bizimkide öyle tv karşısına geçip zaman ayırmaz :) bel fitiğı var da eşimde de :) ama evde her gece salon koridor arası 25 mt yürüyor bol bol onun bile faydası oluyor göbüşü söndü biraz :)
Eşinle bakıyor olmanız çok iyi canım. Seneyede öyle denk getirirsiniz inşallah canım :)
Canım benim bir tane kızım var 18 yaşında uni de okuyor bu sene bizden uzakda:) yarın bir haftalığına eve geliyor :))
Başkada çocuğumuz yok bri tanede kalakaldık gurbet ellerde işde.. Kızıma işliyorum habire 4,5 tane doğur diye :)) damadımızda çocuk sever de inşallah Allah nasip eder sağlıklı sıhhatli :) yoksa çok vicdan azabı duyuyorum kuzum tek kaldı diye
Ya işde iştahlı olunca insan bazen ipin ucunu kaçırıyor. Bende revaniye abanmadığıma şükrediyorum.. Anam hala duruyor kıı şu revanide eşim sever ama kuş kadar yiyor ya bir dilimi üç günde yemeyi nasıl başarıyor bilmiyorum :) sorsan ben diyette değilim diyor :) bana mı çaktırmıyor ne :))
ben baktım buyrun efndimAyy sorma ya bakacaktım unuttum sonra :) ayy bakayım bir :) bugün yemedim ama kıı :) spor ağır olunca acıkmada fazla oluyor çok dikkat etmek lazım haklısın canım :) senden az ders alsak şu mezdeke konusunda şekerim :) sahur sonrası kıvırır yakardık hurmaları ama nerde :))
Ya da biraz daha mı ara versem.Kızlar herkese kolay gelsin.
Kabızlık için diyeti bozmadan öneriniz var mı? Zeytin yağı ye kayısı ye demeyin bugün diyetimde ek gıda alamıyorum çünkü.
Başka ne yapabilirim çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?