Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Geçmiş olsun canım :) kız sinemaki zaten tek başına hallederdi heraldi tek onu içsende işe yarardı gibime geliyor :)
Ama diğerleride faydalı kesin .. Tek form çayı işe yaramamış mıydı ?

Sinameki tek başına içmiyorum canım bağırsak tembelliği yapıyor diye. Yoksa aktardan saf sinameki alıp kaynatsam zaten tuvaletten çıkamam da.

Daha hafif şekilde açmayı denedim ^^

Amin abla. Umarım iyi sonuçlarla dönerim :)

Bir de sizlere bir şey sorucam. Şu vücut ölçüleri nasıl alınıyor? Bel, göbek, göğüs, kalça(popo), basen, Sağ bacak, sol bacak bunları ayrıntılı olarak nerelerden alındığını yazarsanız çok makbule geçersiniz :) Hazır girmişken bunlarıda öğreneyim

Bel: oyuntudan alınıyor, kıvrım var ya oradan.
Göbek: deliğin üstünden.
Göğüs: memiş ucunun üstünden.
Popo: poponun en bombeli yerinin üstünden.
Basen: basenin en kalın bölgesinden çift bacağı da dahil ederek.
Tekli bacaklar: yine en kalın bölgeden.

Baseni şimdi poponun bittiği yerden mi ölceceğiz? Birde göbek, göbek deliğinin altından değilmiydi ya. Çok teşekkür canım

Baseni şimdi poponun bittiği yerden mi ölceceğiz? Birde göbek, göbek deliğinin altından değilmiydi ya. Çok teşekkür canım

Aynanın karşısına geç ve bacaklarına bak. Bombeli kısmı göreceksin zaten canım. O kısmın üstüne koyuyorsun popo altını baz alma. En bombeli noktanın üstüne koy.

Göbekte göbek deliğinin altı üstü zaten dip dibe onlar. Yandan karnına bak en bombeli gördüğün yere koy canım.

İşte benim bacaklarda en bombeli kısım orası galiba oradan ölçeyim yani . En iyisi sabah aç karnına ölçeyim. Şimdi tokum :)

Sinameki tek başına içmiyorum canım bağırsak tembelliği yapıyor diye. Yoksa aktardan saf sinameki alıp kaynatsam zaten tuvaletten çıkamam da.

Daha hafif şekilde açmayı denedim ^^
Yok zaten direk sinemaki tavsiye edilmiyor iyi yapmışsın canım :)

Kaizen- tatlım nerlerdesin derslerin yoğun biliyorum ama genede hiç uğramadın iki gündür merakdayım tatlım, fırsat bulursan bir cee deyiver kuzum :)
Ablacım inan o kadar yoğunum ki finaller ödev teslimleri hepsi arka araya geldi. Bir yandan da evi boşaltmakla uğraşıyorum gideceğim için, eşyalarımı falan satacağım koşuşturmam birkaç güne bitecek inşallah ablam çok özledim sizleri

Canım benim tahmin edebiliyorum yoğunluğunu Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin tatlım . Bizde seni özledik.. Telaşın bitince bol bol görüşürüz inşallah kuzum hayırlısıyla atlatta canım :))

Ben de ayni durumdayim abla, sislik var ama gelmedi henuz

Gecmis olsun canim:)

Aman bosver kuzum, sinav daha onemli zaten ne kaldi sunun surasinda.. Basarilar simdiden canim:)

Oyy kiyamam tatlim kolay gelsin<3

Kizlaaaar tahmin edin az once ne yaptim:))
Banish Fat'i bitirdiiiiim
Hem de atladigim hicbir hareket olmadi tabii hareketlerin sayisini daha az yapmis olabilirim basta hareketi ogreniyorum diye ama cilginca terledim:) ve Shred'den daha cok sevdim sanirim BF'i <3 Bu arada dunden itibaren spor programimi degistirdim, artik gun gun farkli yer calisicam, hepsini birlikte yapmaya calisinca cok yoruluyorum ve bazi hareketleri temiz yapamiyorum o zaman.

Pazartesi: Kalca+bacak gunu + ip atlama
Salı: Cardio (BF)
Carsamba: Karin gunu + ip atlama
Persembe: Cardio (BF)
Cuma: Kol gunu + ip atlama
Cumartesi: Cardio (BF)
Pazar: Dinlenme

Hicbirinden sıkılmamak adina, bu sekilde yapmaya karar verdim:) bakalim nasil gidicek:) bacak gunu ve cardio 1 gunu tamamlandi bu haftanin:)

mezdeke iyidir, dene bak
Bir daha yermiyim ayy öle 15 tane :)) bilmeden oldu :)
İğde geçen Türk marketinden almışdık ben çok severim ama dün ilk kez yedim canım kalorisi düşükmüş diyetlerde yenebilir :)

ben de bakarım hafta sonu baharatç

canım keşke dicem, benim yaş 39 bi tane yapsam ontane yapmış gibi sayarım kendimi, artı iki kere bel fıtığı ameliyatı oldum 3 tane fıtık alındı,
kendim kilo vermiş kadar sevindim valla

Ben de ayni durumdayim abla, sislik var ama gelmedi henuz

Gecmis olsun canim:)

Aman bosver kuzum, sinav daha onemli zaten ne kaldi sunun surasinda.. Basarilar simdiden canim:)

Oyy kiyamam tatlim kolay gelsin<3
sağolun canlarım benim öpüyorum hepinizi

Ooo Maşallah kuzuma ya tebrik ederim canım :)
Programın sevmen de çok önemliydi, devamlılık açısından sevmen işe yarayacak kesinlikle inşallah canım .
Yaptığın programda gayet güzel.. İp atlamak zaten başlıbaşına bir cardio çalışması, kilo verme döneminde olması gerekenlerden ee daha ne olsun .. Bölgesel bile eklemişsin süpersin canım, devamlı yapman kısmet olur inşallah tatlım :))

Aslıcım kız bu mezdeke heralde yetenek işi hayatım bende hiç yok malesef :))
Eskiden daha da yeteneksizdim de şimdi şaka yollu arada kıvırıyom da oda şakacıkdan işde :))
Canım rahatsızlığından dolayı tek çocuk istemekde haklılığın var Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah tatlım :) çok da geciktirme 40 olunca ben gibi gözün yemez sonra ayy :))

Sağol tatlım şekle giriyor sporla ve diyetle vücutlar ama daha yolum çok kıı bakma öle sevindiğime ama son beş yıldır 73 leri görmemişdim en az 74,400 görmüşdüm :))

Sen takımda kaptan mısın canım , akşam ilk sayfanıza bakmışdım ama 2011 yılına aitti ismin kaptan yazıyordu sanırım .. Kız kaç yıldır topikdesin Maşallah yaa :)

Ay insallah ablacim <3 kesinlikle BF'i cook sevdim, Shred'de kendimi tasiyamadigim o kadar hareket vardi ki bi de yat kalk yat kalk zorunluluk gibi hissedip sılılıyodum. Ama etkisi mutlaka olcaktir ona insallah 52-53 falan oldugumda donmeyi istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…