Canım BF yapmaya başlayınca artık Shred lere dönmez istemiyeceksin gerek de olmuyacak zaten daha ileri programlara geçersin canım benim :)Ay insallah ablacim <3 kesinlikle BF'i cook sevdim, Shred'de kendimi tasiyamadigim o kadar hareket vardi ki bi de yat kalk yat kalk zorunluluk gibi hissedip sılılıyodum. Ama etkisi mutlaka olcaktir ona insallah 52-53 falan oldugumda donmeyi istiyorum:)
Canım BF yapmaya başlayınca artık Shred lere dönmez istemiyeceksin gerek de olmuyacak zaten daha ileri programlara geçersin canım benim :)
Canım BF daha ileri seviye ve epey kondüsyon arttıran program .. Ripped bacak çalışması ağırlıklı ama nedense pek fazla tutmadı mı ne o forumda sonuç alan fazla duymadım rippedle.. Ama sürekli yapılınca kesinlikle faydalı programlar tabii.. Sen bunu bir ay yap mesela BF' i yani sonra Max30 a rahat geçersin ondada bacakların istediğin şekle rahat girer havire hopla zıpla yaparken :))Ayy gercekten mi ablaa? Shred, Ripped falan daha mi dusuk seviye??
:)) napsın kadın doğruyu söylemiş bu göbekle bulgur yemeyin demiş :)) dobra kadın ya bu Canan Hoca :))Ay bugun bunu gordum kizlar, guler misin aglar misinyine de canli yayinda kadini boyle rencide etmesi alip olmus :/
Yok canım bir ara kaptan olarak atandım. Kısa sürdü. Çalıştığım için bazen işler çok yoğun oluyor .hafta sonunda ayni evde yogunum. İlgilenemiyorum çok fazla anlayacagin canım.Aslıcım kız bu mezdeke heralde yetenek işi hayatım bende hiç yok malesef :))
Eskiden daha da yeteneksizdim de şimdi şaka yollu arada kıvırıyom da oda şakacıkdan işde :))
Canım rahatsızlığından dolayı tek çocuk istemekde haklılığın var Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah tatlım :) çok da geciktirme 40 olunca ben gibi gözün yemez sonra ayy :))
Sağol tatlım şekle giriyor sporla ve diyetle vücutlar ama daha yolum çok kıı bakma öle sevindiğime ama son beş yıldır 73 leri görmemişdim en az 74,400 görmüşdüm :))
Sen takımda kaptan mısın canım , akşam ilk sayfanıza bakmışdım ama 2011 yılına aitti ismin kaptan yazıyordu sanırım .. Kız kaç yıldır topikdesin Maşallah yaa :)
Ha hayyy fena olmuş sunucu:)) napsın kadın doğruyu söylemiş bu göbekle bulgur yemeyin demiş :)) dobra kadın ya bu Canan Hoca :))
Çalışan kişinin topikle ilgilenmesi gerçekden zor tatlım , kalabalıksa bir de hele epey vakit ayırmak gerekiyor.. Haklısın bırakmakla ..Yok canım bir ara kaptan olarak atandım. Kısa sürdü. Çalıştığım için bazen işler çok yoğun oluyor .hafta sonunda ayni evde yogunum. İlgilenemiyorum çok fazla anlayacagin canım.
Canım BF daha ileri seviye ve epey kondüsyon arttıran program .. Ripped bacak çalışması ağırlıklı ama nedense pek fazla tutmadı mı ne o forumda sonuç alan fazla duymadım rippedle.. Ama sürekli yapılınca kesinlikle faydalı programlar tabii.. Sen bunu bir ay yap mesela BF' i yani sonra Max30 a rahat geçersin ondada bacakların istediğin şekle rahat girer havire hopla zıpla yaparken :))
Dün akşam birde bu akşam mezdekemi yapabildim biraz olsun. Ben durdum durdum 3 sene evvel evlendim. kinayi sadece bayanlar arasinda yaptım. Erkek sinek bile almadik. Ama bir oynadı hanımlar görmen lazımdı canım. Ben tesettür luyum normalde ama kına gecemde dekolte abiye giydim. Bir oynadım dosta düşmana karşı. Millet gözlerini alamadı . Kızkardeşimi de köçek yaptık. Etek diktirdim. Zilleri aldik. İcimde uhte kalmamıştıÇalışan kişinin topikle ilgilenmesi gerçekden zor tatlım , kalabalıksa bir de hele epey vakit ayırmak gerekiyor.. Haklısın bırakmakla ..
Dün akşam birde bu akşam mezdekemi yapabildim biraz olsun. Ben durdum durdum 3 sene evvel evlendim. kinayi sadece bayanlar arasinda yaptım. Erkek sinek bile almadik. Ama bir oynadı hanımlar görmen lazımdı canım. Ben tesettür luyum normalde ama kına gecemde dekolte abiye giydim. Bir oynadım dosta düşmana karşı. Millet gözlerini alamadı . Kızkardeşimi de köçek yaptık. Etek diktirdim. Zilleri aldik. İcimde uhte kalmamıştı
Evli değilsen kendi kına gecende Allah ne verdiyse oynarsin canım . Supper oluyor valla. Bizim yörede köçek var. Kiviriyom valla köçek gibiAy ayy:)) ben hic dans edemezdim onceden boyle kinalarda falan oymamaya cikarirlardi odun gibi saksakcilik yapiyodum ancazumba yaptigim donemde vucudum alismaya basladi artik kivirabiliyorum bi de kas sistemin guclendikce daha guzel dans edebiliyosun bence :))
Evli değilsen kendi kına gecende Allah ne verdiyse oynarsin canım . Supper oluyor valla. Bizim yörede köçek var. Kiviriyom valla köçek gibi
İnşallah Rabbim sağlıkla önce iş. Sonra Gönlüne gorede huyu huyuna boyu boyuna bir koca versin.Ay insallah once bi mezun olayim,is bulayim bi dee koca bulayim da
İnşallah Rabbim sağlıkla önce iş. Sonra Gönlüne gorede huyu huyuna boyu boyuna bir koca versin.
Başlarsın tabii kuzum yaparsın sendeAyy insallah abla yaa, ben 52 falan olunca ona baslayabilirim yanii<3
ayy bravo gerçekten canım çok iyi Maşallah azmedince oluyor işde :)Tam 23 gundur ne cikolata, ne de abur cubur yedim. Aferin banaaa:) ne kadar dayanicam bakalim:)
Ayy inanmıyorum sana ya gerçekden :)) bazılarında Allah vergisi bir yetenek o ya sonradan öğrenme işi falan değil yani :)Dün akşam birde bu akşam mezdekemi yapabildim biraz olsun. Ben durdum durdum 3 sene evvel evlendim. kinayi sadece bayanlar arasinda yaptım. Erkek sinek bile almadik. Ama bir oynadı hanımlar görmen lazımdı canım. Ben tesettür luyum normalde ama kına gecemde dekolte abiye giydim. Bir oynadım dosta düşmana karşı. Millet gözlerini alamadı . Kızkardeşimi de köçek yaptık. Etek diktirdim. Zilleri aldik. İcimde uhte kalmamıştı
Sizin yöre nire ayy :))Evli değilsen kendi kına gecende Allah ne verdiyse oynarsin canım . Supper oluyor valla. Bizim yörede köçek var. Kiviriyom valla köçek gibi
Sen nasıl istersen benim koca benden 20 c m uzun ben 160 boyundayim. Laf aramızda bende uzun istiyordum buldumHayir boyu boyuma olmasin uzun olsun benden Amin
Allah razı olsun canım. Ayıptır söylemesi 10 parmağımda 20 marifet diyelimAyy inanmıyorum sana ya gerçekden :)) bazılarında Allah vergisi bir yetenek o ya sonradan öğrenme işi falan değil yani :)
Ohh ne iyi yapmışsın canım içinde kalmamış :) bende tesettürlüyüm tatlım :)
Yuvanızada Allah mutluluk huzur versin canım benim ve bide yumurcak inşallah :))
Kastamonu canisiSizin yöre nire ayy :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?