Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Canım BF yapmaya başlayınca artık Shred lere dönmez istemiyeceksin gerek de olmuyacak zaten daha ileri programlara geçersin canım benim :)

Ay bugun bunu gordum kizlar, guler misin aglar misin yine de canli yayinda kadini boyle rencide etmesi alip olmus :/

Ayy gercekten mi ablaa? Shred, Ripped falan daha mi dusuk seviye??
Canım BF daha ileri seviye ve epey kondüsyon arttıran program .. Ripped bacak çalışması ağırlıklı ama nedense pek fazla tutmadı mı ne o forumda sonuç alan fazla duymadım rippedle.. Ama sürekli yapılınca kesinlikle faydalı programlar tabii.. Sen bunu bir ay yap mesela BF' i yani sonra Max30 a rahat geçersin ondada bacakların istediğin şekle rahat girer havire hopla zıpla yaparken :))

Yok canım bir ara kaptan olarak atandım. Kısa sürdü. Çalıştığım için bazen işler çok yoğun oluyor .hafta sonunda ayni evde yogunum. İlgilenemiyorum çok fazla anlayacagin canım.

Yok canım bir ara kaptan olarak atandım. Kısa sürdü. Çalıştığım için bazen işler çok yoğun oluyor .hafta sonunda ayni evde yogunum. İlgilenemiyorum çok fazla anlayacagin canım.
Çalışan kişinin topikle ilgilenmesi gerçekden zor tatlım , kalabalıksa bir de hele epey vakit ayırmak gerekiyor.. Haklısın bırakmakla ..

Ayy insallah abla yaa, ben 52 falan olunca ona baslayabilirim yanii<3

Çalışan kişinin topikle ilgilenmesi gerçekden zor tatlım , kalabalıksa bir de hele epey vakit ayırmak gerekiyor.. Haklısın bırakmakla ..
Dün akşam birde bu akşam mezdekemi yapabildim biraz olsun. Ben durdum durdum 3 sene evvel evlendim. kinayi sadece bayanlar arasinda yaptım. Erkek sinek bile almadik. Ama bir oynadı hanımlar görmen lazımdı canım. Ben tesettür luyum normalde ama kına gecemde dekolte abiye giydim. Bir oynadım dosta düşmana karşı. Millet gözlerini alamadı . Kızkardeşimi de köçek yaptık. Etek diktirdim. Zilleri aldik. İcimde uhte kalmamıştı

Ay ayy:)) ben hic dans edemezdim onceden boyle kinalarda falan oymamaya cikarirlardi odun gibi saksakcilik yapiyodum anca zumba yaptigim donemde vucudum alismaya basladi artik kivirabiliyorum bi de kas sistemin guclendikce daha guzel dans edebiliyosun bence :))

Evli değilsen kendi kına gecende Allah ne verdiyse oynarsin canım . Supper oluyor valla. Bizim yörede köçek var. Kiviriyom valla köçek gibi

Ayy inanmıyorum sana ya gerçekden :)) bazılarında Allah vergisi bir yetenek o ya sonradan öğrenme işi falan değil yani :)
Ohh ne iyi yapmışsın canım içinde kalmamış :) bende tesettürlüyüm tatlım :)
Yuvanızada Allah mutluluk huzur versin canım benim ve bide yumurcak inşallah :))

Hayir boyu boyuma olmasin uzun olsun benden Amin
Sen nasıl istersen benim koca benden 20 c m uzun ben 160 boyundayim. Laf aramızda bende uzun istiyordum buldum
Allah razı olsun canım. Ayıptır söylemesi 10 parmağımda 20 marifet diyelim
Sizin yöre nire ayy :))
Kastamonu canisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…