Sen nasıl istersen benim koca benden 20 c m uzun ben 160 boyundayim. Laf aramızda bende uzun istiyordum buldum
Marifetli olduğunu tahmin edebiliyorum tatlım benim :) Maşallah sana :)Sen nasıl istersen benim koca benden 20 c m uzun ben 160 boyundayim. Laf aramızda bende uzun istiyordum buldum
Allah razı olsun canım. Ayıptır söylemesi 10 parmağımda 20 marifet diyelim
Kastamonu canisi
Maden seviyorsun Allah huyu suyu güzel uzun bir eş nasip etsin hayırlısıyla kuzum benim :))
Ben 157'yimeski erkek arkadasim 185 falandi ama seviyorum ben de oyle olmasinii yaa:)
Ayy bu ne :) şişman olanı olmayı tercih ederim :)) kilolu olan daha güzel bence :) ayy Allah korusun bu şekilde zayıflıkdan ya :)Manidar....
En güzeli ikisinin ortası cnm:)slmAyy bu ne :) şişman olanı olmayı tercih ederim :)) kilolu olan daha güzel bence :) ayy Allah korusun bu şekilde zayıflıkdan ya :)
Ayy evet orası öyle canım :) ama zayıf olan çok fena ya , Allah vermesin. Herşeyin sağlıklısı güzel tatlım .En güzeli ikisinin ortası cnm:)slm
Buradan tanıştığım tüm bayanlar şaka bir yana hepsi çok marifetli. maşallah hepsine. . Evliyalar şehri Kastamonu lu arkadaşından selamlar tekrar. Sen nerelisin canım. Hemşerim memleket nireMarifetli olduğunu tahmin edebiliyorum tatlım benim :) Maşallah sana :)
Kastomonulu hiç arkadaşım olmamışdı oldu sonunda desene :))
Toplum olarak balık etliyi sevdiğimiz nasılda belli oluyorAyy bu ne :) şişman olanı olmayı tercih ederim :)) kilolu olan daha güzel bence :) ayy Allah korusun bu şekilde zayıflıkdan ya :)
Aslında erkekler de öyle SeviyoBuradan tanıştığım tüm bayanlar şaka bir yana hepsi çok marifetli. maşallah hepsine. . Evliyalar şehri Kastamonu lu arkadaşından selamlar tekrar. Sen nerelisin canım. Hemşerim memleket nire
Toplum olarak balık etliyi sevdiğimiz nasılda belli oluyor
Aslında erkekler de öyle Seviyo
Bencede öyle ne o kuru kemik accık et gelcek ele demi yahuDimi resimdekilerin hangisi deseler . Yarıdan fazlası tombisi seçer
Ha hayyy sen çok yaşa emi. Güldürdun beni gece geceBencede öyle ne o kuru kemik accık et gelcek ele demi yahu
E gece gece pirzola da yedin yatıyom gari benHa hayyy sen çok yaşa emi. Güldürdun beni gece gece
Sana maşallah diye diye , hayran kala kala geçti son bir iki haftam♡♡♡tekrar maşallah ya cansın valla♡♡♡okurken uyuyakaldım bu aralar yatağa girince falan bakıyorum her zaman firsatim olmuyo,geç yazdım kusuruma bakmayın efendim:-(Canım karbonhidrat miktarları çok fazla ve ben ne zaman kırufasulye nohut yesem artı çıkıyorum hemen şişlik yapıyor ama genede tamamen kesmiyorum salatalarıma falan atıyorum en azından , bazen göze alıp yiyorum faydalı çünkü herşeydende kısarsak bu sefer sağlığımızdan olcaz ayy ölçülü gitmek en güzeli ..
Eskiden ben her sene iki kez bir iki ay diyet yapar 8,10 kilo verir eski düzene devam ederdim :) al ver al ver artık gına geldi 6 yıldır yaa :)) o yüzden nerdeyse sekizinci ayıma girdim diyet ve sporumda yavaş yavaş acele etmeden gidiyorum .. Arada kesintiler olmazsa kendi evimde rahat sürdürüyorum düzenimi . Tr' ye gidince iş çıgrından çıkıyor ona da bir çare bulmam gerekiyor :))
Bu kadar sade anlaşılabilirdi canım,maşallahBel: oyuntudan alınıyor, kıvrım var ya oradan.
Göbek: deliğin üstünden.
Göğüs: memiş ucunun üstünden.
Popo: poponun en bombeli yerinin üstünden.
Basen: basenin en kalın bölgesinden çift bacağı da dahil ederek.
Tekli bacaklar: yine en kalın bölgeden.
Allah yardımcın olsun canım,zordur bilirim:-(Ablacım inan o kadar yoğunum ki finaller ödev teslimleri hepsi arka araya geldi. Bir yandan da evi boşaltmakla uğraşıyorum gideceğim için, eşyalarımı falan satacağım koşuşturmam birkaç güne bitecek inşallah ablam çok özledim sizleri
22gun de mi unutur damak diyorlardı?ben az az zaman zaman tadına bakıyorum,hem vücutta şaşırdın diye:-sTam 23 gundur ne cikolata, ne de abur cubur yedim. Aferin banaaa:) ne kadar dayanicam bakalim:)
Oyy yaa yetişemiyorum hızına rakibem♡♡♡son 3kilo ha gayretDün akşam birde bu akşam mezdekemi yapabildim biraz olsun. Ben durdum durdum 3 sene evvel evlendim. kinayi sadece bayanlar arasinda yaptım. Erkek sinek bile almadik. Ama bir oynadı hanımlar görmen lazımdı canım. Ben tesettür luyum normalde ama kına gecemde dekolte abiye giydim. Bir oynadım dosta düşmana karşı. Millet gözlerini alamadı . Kızkardeşimi de köçek yaptık. Etek diktirdim. Zilleri aldik. İcimde uhte kalmamıştı
Acele etme, bu günlerinin tadını çıkar canımAy insallah once bi mezun olayim,is bulayim bi dee koca bulayim da
bence de daha iyi duruyoAyy bu ne :) şişman olanı olmayı tercih ederim :)) kilolu olan daha güzel bence :) ayy Allah korusun bu şekilde zayıflıkdan ya :)
İyi geceler canımE gece gece pirzola da yedin yatıyom gari ben
İyi geceler kızlarİyi geceler canım
AS Canımcıım benim :)) Canım annemde babamda İstanbul' un bir ilçesinden dedelerim Selanik göçmenlerinden, ama Osmanlı zamanında büyükbüyükdedelerimiz artık kaç nesil öncesi bilemiycem Balkanları Türkleştirmek için Konya' dan göçmelermiş :) ben doğma büyüme İstanbulluyum Türkiyeliyim kuzum :) bakma göçmen asıllı olduğumuza milliyetçi hemde çok milliyetçi bir aileden gelmeyim:) dedelerimin babaları savaşda esir düşmüşler , dedemler babasız büyümüşler , taa 15 yıl sonra çıka gelmiş her iki dedemde , ikiside gaziymişler .. Dedem derken tabi bir annemin biri babamın dedesi :) sonrada Tr' ye gelmişler işde :)Buradan tanıştığım tüm bayanlar şaka bir yana hepsi çok marifetli. maşallah hepsine. . Evliyalar şehri Kastamonu lu arkadaşından selamlar tekrar. Sen nerelisin canım. Hemşerim memleket nire
Toplum olarak balık etliyi sevdiğimiz nasılda belli oluyor
Benim eşimde kilomdan hiç şikayetçi olmaz aksine zayıf olmamı istemez :))Aslında erkekler de öyle Seviyo
Canım ne kısıru çalışırken gene iyi vakit ayırıyorsunuz canım ben dışarda çalışsam siz kadar yapamazdım sanırım, Maşallah yani sizede marifetli kızlarsınız ayy :))Sana maşallah diye diye , hayran kala kala geçti son bir iki haftam♡♡♡tekrar maşallah ya cansın valla♡♡♡okurken uyuyakaldım bu aralar yatağa girince falan bakıyorum her zaman firsatim olmuyo,geç yazdım kusuruma bakmayın efendim:-(
Nohut yedim ben de bugün bakalım nasıl etkileyecek ama çok mantıklı söylediğin.sana yarayan yiyecekler ne peki abla?nereye geliyon Tr'de,belki misafir ederiz bi gün,nasip değil mi♡♡♡
Bu kadar sade anlaşılabilirdi canım,maşallah
Allah yardımcın olsun canım,zordur bilirim:-(
22gun de mi unutur damak diyorlardı?ben az az zaman zaman tadına bakıyorum,hem vücutta şaşırdın diye:-s
Oyy yaa yetişemiyorum hızına rakibem♡♡♡son 3kilo ha gayret
Acele etme, bu günlerinin tadını çıkar canım
bence de daha iyi duruyo
İyi geceler canım
Hayırlı geceler kızlar :) yetişemedim size :)İyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?