Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Sen nasıl istersen benim koca benden 20 c m uzun ben 160 boyundayim. Laf aramızda bende uzun istiyordum buldum

Allah razı olsun canım. Ayıptır söylemesi 10 parmağımda 20 marifet diyelim

Kastamonu canisi
Marifetli olduğunu tahmin edebiliyorum tatlım benim :) Maşallah sana :)
Kastomonulu hiç arkadaşım olmamışdı oldu sonunda desene :))

Marifetli olduğunu tahmin edebiliyorum tatlım benim :) Maşallah sana :)
Kastomonulu hiç arkadaşım olmamışdı oldu sonunda desene :))
Buradan tanıştığım tüm bayanlar şaka bir yana hepsi çok marifetli. maşallah hepsine. . Evliyalar şehri Kastamonu lu arkadaşından selamlar tekrar. Sen nerelisin canım. Hemşerim memleket nire
Ayy bu ne :) şişman olanı olmayı tercih ederim :)) kilolu olan daha güzel bence :) ayy Allah korusun bu şekilde zayıflıkdan ya :)
Toplum olarak balık etliyi sevdiğimiz nasılda belli oluyor

Sana maşallah diye diye , hayran kala kala geçti son bir iki haftam♡♡♡tekrar maşallah ya cansın valla♡♡♡okurken uyuyakaldım bu aralar yatağa girince falan bakıyorum her zaman firsatim olmuyo,geç yazdım kusuruma bakmayın efendim:-(
Nohut yedim ben de bugün bakalım nasıl etkileyecek ama çok mantıklı söylediğin.sana yarayan yiyecekler ne peki abla?nereye geliyon Tr'de,belki misafir ederiz bi gün,nasip değil mi♡♡♡
Bu kadar sade anlaşılabilirdi canım,maşallah
Allah yardımcın olsun canım,zordur bilirim:-(
Tam 23 gundur ne cikolata, ne de abur cubur yedim. Aferin banaaa:) ne kadar dayanicam bakalim:)
22gun de mi unutur damak diyorlardı?ben az az zaman zaman tadına bakıyorum,hem vücutta şaşırdın diye:-s
Oyy yaa yetişemiyorum hızına rakibem♡♡♡son 3kilo ha gayret
Ay insallah once bi mezun olayim,is bulayim bi dee koca bulayim da
Acele etme, bu günlerinin tadını çıkar canım
Ayy bu ne :) şişman olanı olmayı tercih ederim :)) kilolu olan daha güzel bence :) ayy Allah korusun bu şekilde zayıflıkdan ya :)
bence de daha iyi duruyo

AS Canımcıım benim :)) Canım annemde babamda İstanbul' un bir ilçesinden dedelerim Selanik göçmenlerinden, ama Osmanlı zamanında büyükbüyükdedelerimiz artık kaç nesil öncesi bilemiycem Balkanları Türkleştirmek için Konya' dan göçmelermiş :) ben doğma büyüme İstanbulluyum Türkiyeliyim kuzum :) bakma göçmen asıllı olduğumuza milliyetçi hemde çok milliyetçi bir aileden gelmeyim:) dedelerimin babaları savaşda esir düşmüşler , dedemler babasız büyümüşler , taa 15 yıl sonra çıka gelmiş her iki dedemde , ikiside gaziymişler .. Dedem derken tabi bir annemin biri babamın dedesi :) sonrada Tr' ye gelmişler işde :)
Eşim Bursalı :)

Ayy yani resme bakınca balık etli güzel şimdi :))

Canım ne kısıru çalışırken gene iyi vakit ayırıyorsunuz canım ben dışarda çalışsam siz kadar yapamazdım sanırım, Maşallah yani sizede marifetli kızlarsınız ayy :))

Bana en güzel protein ağırlıklı beslenme ve günde iki öğün yemek yarıyor ve çeşitleri karıştırmadan yemek .. Ama gelde uygula işde sorun orda :) herkesin bünyesi metobolizması farklı kuzum , bak bakalım sende şişlik yapacak mı nohut :) tabii yaş farkıda çok var benim meto kaplumbağa hızına geçmiş durumda sizler çita gibisinizdir canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…