AS Canımcıım benim :)) Canım annemde babamda İstanbul' un bir ilçesinden dedelerim Selanik göçmenlerinden, ama Osmanlı zamanında büyükbüyükdedelerimiz artık kaç nesil öncesi bilemiycem Balkanları Türkleştirmek için Konya' dan göçmelermiş :) ben doğma büyüme İstanbulluyum Türkiyeliyim kuzum :) bakma göçmen asıllı olduğumuza milliyetçi hemde çok milliyetçi bir aileden gelmeyim:) dedelerimin babaları savaşda esir düşmüşler , dedemler babasız büyümüşler , taa 15 yıl sonra çıka gelmiş her iki dedemde , ikiside gaziymişler .. Dedem derken tabi bir annemin biri babamın dedesi :) sonrada Tr' ye gelmişler işde :)
Eşim Bursalı :)
Ayy yani resme bakınca balık etli güzel şimdi :))
amin canım, şerefsizlerBugün alman tv de haberlere bakalım dedik ayy bakmaz olaydım ya haber başdan aşağı müslümanlara saldırı müslümanları kötülemekle doluydu , sinirlerim zıpladı gene yaa !!!
Ahir zamanda müslüman olmak ateşden kor tutmaya benziyecekmiş, o zamanlar yaklaşdı hemde çok demek ki ..
Fransa' da öldürülen polisle ilgili gene düzmece birini bulmuşlar o kadar bariz ki düzmece olduğu ama gelde inandır milleti.. Ne olsa Müslümanların üzerine yıkıyor alçak hain şerefsizler Allah kahreylesin İslamiyeti kötüleyenleri bu mübarek günlerde inşallah .. Öyle canım acıyor ki anlatamam yaa !!!
Abd' de bir kaç gün önce yapılan saldırıda 50 kişi öldü, hemen müslümanlara yıkdılar !! Muhammed Ali ölünce müslümanlık biraz sempati oluşturdu ya arkasından hemen bunu patlattılar.. Müslümanlık aşağılansın diye.. Bu sinsi oyunları hiç bitmiyecek bunların ..
Oyunlarını bozsun başlarına geçirsin inşallah şu mübarek günler hürmetine Yarabbim !!!
Allah mesut mutlu etsin ömür boyu canım benim.. Ailelerle eşlerin anlaşmasıda çok önemli. Bu konuda Allah' a şükür bende çok şanslıyım eşimden yana..Bulgaristanlı benimde çok tanıdığım var be ya :) iyi insanlar konuşkan candan ve çalışkan olurlar :)çocukken komşumuz vardı ,aslen bulgaristan göçmeniydi, Allah rahmet eylesin çok severdik hacı anne ve hacı babamızı, o zamanlardan sempatim vardı balkanlardan göçmen olanlara, nasip işte eşimin baba tarafı bulgar göçmeni, 70 sene evvel göçmüşler Türkiye ye burada kalmışlar, nasip oldu çok şanslıyım eşim konusunda, iyi ki onunla evlenmişim, annem babam da çok seviyorlar, sanki kendi evlatları gibi, Allah herkese nasip etsin, benim tarafında hepsi gastamonulu canım
Neler yaptın nasıl verdin canım tebrikler :)Kızlar pazartesi'den bu yana 1,1 kilo zayıflamışım. Burada yazılanları okudukça şevkim artıyor iyiki varsınız.
Anamm desene hemşeri sayılırızAS Canımcıım benim :)) Canım annemde babamda İstanbul' un bir ilçesinden dedelerim Selanik göçmenlerinden, ama Osmanlı zamanında büyükbüyükdedelerimiz artık kaç nesil öncesi bilemiycem Balkanları Türkleştirmek için Konya' dan göçmelermiş :) ben doğma büyüme İstanbulluyum Türkiyeliyim kuzum :) bakma göçmen asıllı olduğumuza milliyetçi hemde çok milliyetçi bir aileden gelmeyim:) dedelerimin babaları savaşda esir düşmüşler , dedemler babasız büyümüşler , taa 15 yıl sonra çıka gelmiş her iki dedemde , ikiside gaziymişler .. Dedem derken tabi bir annemin biri babamın dedesi :) sonrada Tr' ye gelmişler işde :)
Eşim Bursalı :)
Ayy yani resme bakınca balık etli güzel şimdi :))
Canım ne kısıru çalışırken gene iyi vakit ayırıyorsunuz canım ben dışarda çalışsam siz kadar yapamazdım sanırım, Maşallah yani sizede marifetli kızlarsınız ayy :))
Bana en güzel protein ağırlıklı beslenme ve günde iki öğün yemek yarıyor ve çeşitleri karıştırmadan yemek .. Ama gelde uygula işde sorun orda :) herkesin bünyesi metobolizması farklı kuzum , bak bakalım sende şişlik yapacak mı nohut :) tabii yaş farkıda çok var benim meto kaplumbağa hızına geçmiş durumda sizler çita gibisinizdir canım :)
tebrik ederim canım, neler yaptığınıda anlatıver bakalım , belki bizede faydası olurKızlar pazartesi'den bu yana 1,1 kilo zayıflamışım. Burada yazılanları okudukça şevkim artıyor iyiki varsınız.
Allah mesut mutlu etsin ömür boyu canım benim.. Ailelerle eşlerin anlaşmasıda çok önemli. Bu konuda Allah' a şükür bende çok şanslıyım eşimden yana..Bulgaristanlı benimde çok tanıdığım var be ya :) iyi insanlar konuşkan candan ve çalışkan olurlar :)
İşte kanıt benim ki de öyleBenim eşimde kilomdan hiç şikayetçi olmaz aksine zayıf olmamı istemez :))
Olsun canım bugün görüşürüzHayırlı geceler kızlar :) yetişemedim size :)
benim eşimin şikayetçi olması , beni daha çok sinir etti, aralarda laf sokuyordu ufak tefekİşte kanıt benim ki de öyle
Olsun canım bugün görüşürüz
Kızlar pazartesi'den bu yana 1,1 kilo zayıflamışım. Burada yazılanları okudukça şevkim artıyor iyiki varsınız.
He kız hemşeri sayılırız toprağım :))Anamm desene hemşeri sayılırızşişlik hissetmedim ablacım ya bakalım tartıda ne olacak
Aynen canım çok çalışkanlar kesinlikle :)tebrik ederim canım, neler yaptığınıda anlatıver bakalım , belki bizede faydası olur
amin cümlemizi canım, aynen , özellikle ilk önce çalışkan oluyorlar,
:) ayy eşler şikayet etmeden daha mı zor şikayet etseler daha mı kolay olurdu bilemedim ya :)İşte kanıt benim ki de öyle
Olsun canım bugün görüşürüz
Olacağı kadar olmuşdur kuzum şurda 3 kilo fazlalık nedir ki ayy :))benim eşimin şikayetçi olması , beni daha çok sinir etti, aralarda laf sokuyordu ufak tefek
ilk önce kendim için kilo veriyorum, ama onuda bu sayede mosmor ediyorum,
Şeker ilavesiz ama tatlandırıcılıdır demi :)Kizlar bugun canim cikolata yemek istedi. Tadellenin minikleri cikmis 20 gr. Seker ilavesiz. Yiyince o kadar tuhaf oldum ki.. Vucudum da cok iyi tepki vermedi. Midem bulandi biraz. Sanirim sekeri unutuyor:)
Kızlar reglim tam sökülmedi dün lekelenme olmuşdu epey , yeşilçay kürü içmişdim bir litre kadar, bugün gene sanki temiz gibiyim çok az belirti var.. Daha önceki yıllarda yeşil çay sökülme dönemimde içmiyordum . Bana hem sökülmeyi geciktiriyor gibi geliyordu.. Bu sabah aklıma geldi.. Sizlerin hiç öyle bir tecrübesi oldu mu ?? Bugün içmedim yeşilçay :)
Yani eminim öylede zordur, ama kilo vermeni istemeyen bir eşde zor gerçekden bak :) benimki hatta spor yap diyet yapma der öyle ne işe yarıyacaksa :))Hiç bir bilgim yok canım. Eşler kiloyu dert ettiğinde daha çok moralin bozuluyor. Üzülüyor insan daha çok . Bana öyle oldu
Topraaam bugün okuldan bayan arkadaşlarla iftar yaptık.yemekleri kendimiz hazırladık.dolma,sarma ve pilavdan uzak durup diğerlerinden birer kaşık yedim.çok çeşidimiz vardı.en son cayın yaninda revani ye dayanamadım:-( ama simdi acıktım bile diyebilirim,hic sislik hissetmedim,bu iyi bi şey galiba de miHe kız hemşeri sayılırız toprağım :))
Şişlik yoksa kiloda olmaz ölçülüde yediysen ohh ne güzel artı görmezsin canım benim :)
Spor ne alemde ayy , yürüyor musın neler yapıyorsun kuzum ?
Aynen canım çok çalışkanlar kesinlikle :)
:) ayy eşler şikayet etmeden daha mı zor şikayet etseler daha mı kolay olurdu bilemedim ya :)
Ben bazen kilomu saklıyorum bizimkinden masus fazla sözlüyorum :)
Dün mesela ödem atıcı yeşilçay kiraz sapı ve soda kürü hazırladım bir sürahi, ben senin ödemlerinden şikayetçi değilim ki niye kendine eziyet ediyorsun diyor benimki hey Allahım ya :)) bende ben kendim rahatsız oluyorum canım kilo vermemiş görünüyorum diyorum , kafa sallıyor bana Allah akıl fikir versin der gibi :))
hic bilgim yok ki:-(farketmedim hicKızlar reglim tam sökülmedi dün lekelenme olmuşdu epey , yeşilçay kürü içmişdim bir litre kadar, bugün gene sanki temiz gibiyim çok az belirti var.. Daha önceki yıllarda yeşil çay sökülme dönemimde içmiyordum . Bana hem sökülmeyi geciktiriyor gibi geliyordu.. Bu sabah aklıma geldi.. Sizlerin hiç öyle bir tecrübesi oldu mu ?? Bugün içmedim yeşilçay :)
Aynı benim ki nin kafası spor yap erir o diyor :))Yani eminim öylede zordur, ama kilo vermeni istemeyen bir eşde zor gerçekden bak :) benimki hatta spor yap diyet yapma der öyle ne işe yarıyacaksa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?