Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Bugün alman tv de haberlere bakalım dedik ayy bakmaz olaydım ya haber başdan aşağı müslümanlara saldırı müslümanları kötülemekle doluydu , sinirlerim zıpladı gene yaa !!!
Ahir zamanda müslüman olmak ateşden kor tutmaya benziyecekmiş, o zamanlar yaklaşdı hemde çok demek ki ..
Fransa' da öldürülen polisle ilgili gene düzmece birini bulmuşlar o kadar bariz ki düzmece olduğu ama gelde inandır milleti.. Ne olsa Müslümanların üzerine yıkıyor alçak hain şerefsizler Allah kahreylesin İslamiyeti kötüleyenleri bu mübarek günlerde inşallah .. Öyle canım acıyor ki anlatamam yaa !!!

Abd' de bir kaç gün önce yapılan saldırıda 50 kişi öldü, hemen müslümanlara yıkdılar !! Muhammed Ali ölünce müslümanlık biraz sempati oluşturdu ya arkasından hemen bunu patlattılar.. Müslümanlık aşağılansın diye.. Bu sinsi oyunları hiç bitmiyecek bunların ..

Oyunlarını bozsun başlarına geçirsin inşallah şu mübarek günler hürmetine Yarabbim !!!

çocukken komşumuz vardı ,aslen bulgaristan göçmeniydi, Allah rahmet eylesin çok severdik hacı anne ve hacı babamızı, o zamanlardan sempatim vardı balkanlardan göçmen olanlara, nasip işte eşimin baba tarafı bulgar göçmeni, 70 sene evvel göçmüşler Türkiye ye burada kalmışlar, nasip oldu çok şanslıyım eşim konusunda, iyi ki onunla evlenmişim, annem babam da çok seviyorlar, sanki kendi evlatları gibi, Allah herkese nasip etsin, benim tarafında hepsi gastamonulu canım

amin canım, şerefsizler

Allah mesut mutlu etsin ömür boyu canım benim.. Ailelerle eşlerin anlaşmasıda çok önemli. Bu konuda Allah' a şükür bende çok şanslıyım eşimden yana..Bulgaristanlı benimde çok tanıdığım var be ya :) iyi insanlar konuşkan candan ve çalışkan olurlar :)

Anamm desene hemşeri sayılırızşişlik hissetmedim ablacım ya bakalım tartıda ne olacak

Kızlar pazartesi'den bu yana 1,1 kilo zayıflamışım. Burada yazılanları okudukça şevkim artıyor iyiki varsınız.
tebrik ederim canım, neler yaptığınıda anlatıver bakalım , belki bizede faydası olur

amin cümlemizi canım, aynen , özellikle ilk önce çalışkan oluyorlar,

İşte kanıt benim ki de öyle

Olsun canım bugün görüşürüz
benim eşimin şikayetçi olması , beni daha çok sinir etti, aralarda laf sokuyordu ufak tefek
ilk önce kendim için kilo veriyorum, ama onuda bu sayede mosmor ediyorum,

Kizlar bugun canim cikolata yemek istedi. Tadellenin minikleri cikmis 20 gr. Seker ilavesiz. Yiyince o kadar tuhaf oldum ki.. Vucudum da cok iyi tepki vermedi. Midem bulandi biraz. Sanirim sekeri unutuyor:)

Anamm desene hemşeri sayılırızşişlik hissetmedim ablacım ya bakalım tartıda ne olacak
He kız hemşeri sayılırız toprağım :))
Şişlik yoksa kiloda olmaz ölçülüde yediysen ohh ne güzel artı görmezsin canım benim :)
Spor ne alemde ayy , yürüyor musın neler yapıyorsun kuzum ?
tebrik ederim canım, neler yaptığınıda anlatıver bakalım , belki bizede faydası olur

amin cümlemizi canım, aynen , özellikle ilk önce çalışkan oluyorlar,
Aynen canım çok çalışkanlar kesinlikle :)
İşte kanıt benim ki de öyle

Olsun canım bugün görüşürüz
:) ayy eşler şikayet etmeden daha mı zor şikayet etseler daha mı kolay olurdu bilemedim ya :)
Ben bazen kilomu saklıyorum bizimkinden masus fazla sözlüyorum :)
Dün mesela ödem atıcı yeşilçay kiraz sapı ve soda kürü hazırladım bir sürahi, ben senin ödemlerinden şikayetçi değilim ki niye kendine eziyet ediyorsun diyor benimki hey Allahım ya :)) bende ben kendim rahatsız oluyorum canım kilo vermemiş görünüyorum diyorum , kafa sallıyor bana Allah akıl fikir versin der gibi :))

Kizlar bugun canim cikolata yemek istedi. Tadellenin minikleri cikmis 20 gr. Seker ilavesiz. Yiyince o kadar tuhaf oldum ki.. Vucudum da cok iyi tepki vermedi. Midem bulandi biraz. Sanirim sekeri unutuyor:)
Şeker ilavesiz ama tatlandırıcılıdır demi :)
Abartmadan arada bir yersen bişey olmaz heralde kuzum :) meyvelerle o isteği gideriyoruz zaten .. Sabah bende kahve yanında en sevdiğim çikolatadan yesem mi ki dedim dolabı açmaya gidince son anda kendimi vazgeçirdim :)) iyi de yaptım :)

Kızlar reglim tam sökülmedi dün lekelenme olmuşdu epey , yeşilçay kürü içmişdim bir litre kadar, bugün gene sanki temiz gibiyim çok az belirti var.. Daha önceki yıllarda yeşil çay sökülme dönemimde içmiyordum . Bana hem sökülmeyi geciktiriyor gibi geliyordu.. Bu sabah aklıma geldi.. Sizlerin hiç öyle bir tecrübesi oldu mu ?? Bugün içmedim yeşilçay :)

Hiç bir bilgim yok canım. Eşler kiloyu dert ettiğinde daha çok moralin bozuluyor. Üzülüyor insan daha çok . Bana öyle oldu

Hiç bir bilgim yok canım. Eşler kiloyu dert ettiğinde daha çok moralin bozuluyor. Üzülüyor insan daha çok . Bana öyle oldu
Yani eminim öylede zordur, ama kilo vermeni istemeyen bir eşde zor gerçekden bak :) benimki hatta spor yap diyet yapma der öyle ne işe yarıyacaksa :))

Topraaam bugün okuldan bayan arkadaşlarla iftar yaptık.yemekleri kendimiz hazırladık.dolma,sarma ve pilavdan uzak durup diğerlerinden birer kaşık yedim.çok çeşidimiz vardı.en son cayın yaninda revani ye dayanamadım:-( ama simdi acıktım bile diyebilirim,hic sislik hissetmedim,bu iyi bi şey galiba de mi
Spor yapamiyorum,sabah okul,gelince uyuyorum oğlumla,uyanınca iftar hazırlığı:-(ama okulda voleybol oynuyorum gelen öğrencilerle ki saha güneşin altı ama spor olsun diye saati 400 calmis.hic yoktan iyidir.bir,bir bucuk saat oynuyorum
hic bilgim yok ki:-(farketmedim hic
Benim eşimde kür yaptigimda ayni şeyi söylüyor,eziyet etme kendine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…