Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Bana yeşil çay iyi gelmedi içemiyorum zaten canım

Haha ha güldürdün beni senin ki benim kini aşmış canım benim kafaya takıp mutsuz olduğumu bildiği için çok karışmaz ama bişey yerken eşlik etmezsem o zaman karışıyor spor yap diyo işte

Topraamm ne güzel yapmışsınız ohh afiyet olsun şekerciim :)) şişlik yoksa kesinlikle iyidir canım benim :) revanide yenmeyecek gibi değil anam :)) ölçülü yemişsindir kesin canım sen :)

Aaa kız voleybolu niye spordan saymıyorsun kuzum, sporun alasını yapıyorsun işde tatlım daha ne olsun :)
Spor sayfasına yazabilirsin bence :)

Aynı benim ki nin kafası spor yap erir o diyor :))
Demk ki erkekler üç
Bana yeşil çay iyi gelmedi içemiyorum zaten canım

grup şekerim
1. Kilo ver diyenler
2. Spor yap kilo vermesende olur diyenler
3. Farketmez diyenler :)

Canım sallama banada iyi gelmiyor tansiyonumu düşürüyor resmen ama demlemesini denedin mi hiç fena değil, arada baya fark var, denemediysen demleme dene derim canım :)
Haha ha güldürdün beni senin ki benim kini aşmış canım benim kafaya takıp mutsuz olduğumu bildiği için çok karışmaz ama bişey yerken eşlik etmezsem o zaman karışıyor spor yap diyo işte
yani 89 kiloyken tabii benim için ses etmiyordu da ne zaman 78 den düşmeye başladım o zaman kıskançlıkla karışık mıdır nedir böyle bir tavırlar başladı hafifden :)

Ben yıllarca babamın anneme bu konuda yüklenmesiyle büyüdüm ağzına geleni söylerdi o nedenle kocamın bişey dememesi hoşuma gidiyor açıkçası
Yani aslında tabii şikayet etmeleri daha kötü helede ciddi anlamda söylüyorlarsa , söylemeden söylemeye fark var bide ..

Benim midemë dokunuyor bide canım
Aaa doğru kıskançlıktan yapıyo olabilir
Yani aslında tabii şikayet etmeleri daha kötü helede ciddi anlamda söylüyorlarsa , söylemeden söylemeye fark var bide ..
Kesinlikle...

Benim midemë dokunuyor bide canım
Aaa doğru kıskançlıktan yapıyo olabilir

Kesinlikle...
Amaan kıskanılacak neyimiz kalmış ayy zaten tesettürlüyüm :) ama erkek psikolojisi işde..
Bende azmettim akrabalardan artık bu yaşdan sonra kilo veremezsin, diyenler olmuşdu , onlara inat vercem bende eski ben olcam inşallah şekerim :))

Aman sende tesettür lü olunca kıskanılmıyo mu adam içindeki ni biliyo sonuçta :)ver kız ver çatır çatır çatlasınlar

Aman sende tesettür lü olunca kıskanılmıyo mu adam içindeki ni biliyo sonuçta :)ver kız ver çatır çatır çatlasınlar
Aslında ne kimseyi koskanırım nede koskandırmayı severim ama bazı laflar insana oturuyor işde :)
Yıllar öncede araba sürmeyi öğrenirken sen yapamazsın demişdi bir yakınımız ben çok hassasmışım panikmişim falan ona inat bir haftada trafiğe çıkmışdım bazen inat etmek işe yarıyor :))
Aslında tesettürlü de olsam dikkat çekici bir tipim var kendim diye söylemiyorum :)) Almanların çogu alman mısın diye sorar bana uzun boylu ve açık renk olduğumdan gözlerimde mavi :) hele kızım Türk olduğuna şaşırmışdır hep arkadaşları tam sarışın renkli gözlü :)
Kapalı olunca Almanlar vay hain din değiştirmiş diye kem gözle bakıyorlar :)))

E eşin haklı ozaman Almanlar bile öyle bakıyorsa:)olsun canım bazen hırs yapıp söylenenleri yedirmek bi ders vermek iyi oluyor çünkü insanlar üstüne vazife olmayan şeylere o kadar çok karışıyor ki...
Hanımların yaşı sorulmaz ama az önce bu yaştan sonra yazmışsın merak ettim

41 yaşındayım ben canım :) ya Almanları bakması düzgün tesettürlü birini görünce mors oluyorlar, bide Alman mı acaba endişesine kapılıyorlar yoksa başka şeyden değil yani :)

41 yaş genç daha hayatım naptın sen 41 kere maaşallah ozaman :))
Sağolasın hayatım, ama kilo verince 35 ime döndüm kıı :)) gerçekden kilo insanı yaşlı gösteriyor sporla birlikde hele daha bir zinde ve sağlıklı oluyor insan . İnan cildim bile sporla güzelleşdi bi parlaklık geldi :)

6 yaş attın yani iyi ozaman bende 28 olurum kilolardan kurtulunca:))

Evet abla tatlandiricili.. Uzun bi sure daha yiyecegimi sanmiyorum:))

Abla kimse gelmiyor ben de tek basima kendi kendime menu yazmak istemiyorum yoksa hep kontrol halindeyim ben buralari:))
Evet kuzum eskilerden bir ikimiz kaldık ayy :) Kaizen- in telaşı var sonra gelir zaten bırakmaz o bizi , malahit sınavdan sonra gümbür gümbür gelir inş yazan arkadaşlarda var sağolsunlar arada .. Duruma göre gideriz canım :) kimse yazmasa bile ben gene kilo maceramı spor sayfamdaki gibi tek bile sürdürürüm yani :)
İstersen yazabilirsin menünü canım, bende yazmadım sahi kaç gündür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…