Ben yıllarca babamın anneme bu konuda yüklenmesiyle büyüdüm ağzına geleni söylerdi o nedenle kocamın bişey dememesi hoşuma gidiyor açıkçasıHiç bir bilgim yok canım. Eşler kiloyu dert ettiğinde daha çok moralin bozuluyor. Üzülüyor insan daha çok . Bana öyle oldu
Bana yeşil çay iyi gelmedi içemiyorum zaten canımKızlar reglim tam sökülmedi dün lekelenme olmuşdu epey , yeşilçay kürü içmişdim bir litre kadar, bugün gene sanki temiz gibiyim çok az belirti var.. Daha önceki yıllarda yeşil çay sökülme dönemimde içmiyordum . Bana hem sökülmeyi geciktiriyor gibi geliyordu.. Bu sabah aklıma geldi.. Sizlerin hiç öyle bir tecrübesi oldu mu ?? Bugün içmedim yeşilçay :)
Haha ha güldürdün beni senin ki benim kini aşmış canım benim kafaya takıp mutsuz olduğumu bildiği için çok karışmaz ama bişey yerken eşlik etmezsem o zaman karışıyor spor yap diyo işteHe kız hemşeri sayılırız toprağım :))
Şişlik yoksa kiloda olmaz ölçülüde yediysen ohh ne güzel artı görmezsin canım benim :)
Spor ne alemde ayy , yürüyor musın neler yapıyorsun kuzum ?
Aynen canım çok çalışkanlar kesinlikle :)
:) ayy eşler şikayet etmeden daha mı zor şikayet etseler daha mı kolay olurdu bilemedim ya :)
Ben bazen kilomu saklıyorum bizimkinden masus fazla sözlüyorum :)
Dün mesela ödem atıcı yeşilçay kiraz sapı ve soda kürü hazırladım bir sürahi, ben senin ödemlerinden şikayetçi değilim ki niye kendine eziyet ediyorsun diyor benimki hey Allahım ya :)) bende ben kendim rahatsız oluyorum canım kilo vermemiş görünüyorum diyorum , kafa sallıyor bana Allah akıl fikir versin der gibi :))
Topraamm ne güzel yapmışsınız ohh afiyet olsun şekerciim :)) şişlik yoksa kesinlikle iyidir canım benim :) revanide yenmeyecek gibi değil anam :)) ölçülü yemişsindir kesin canım sen :)Topraaam bugün okuldan bayan arkadaşlarla iftar yaptık.yemekleri kendimiz hazırladık.dolma,sarma ve pilavdan uzak durup diğerlerinden birer kaşık yedim.çok çeşidimiz vardı.en son cayın yaninda revani ye dayanamadım:-( ama simdi acıktım bile diyebilirim,hic sislik hissetmedim,bu iyi bi şey galiba de mi
Spor yapamiyorum,sabah okul,gelince uyuyorum oğlumla,uyanınca iftar hazırlığı:-(ama okulda voleybol oynuyorum gelen öğrencilerle ki saha güneşin altı ama spor olsun diyesaati 400 calmis.hic yoktan iyidir.bir,bir bucuk saat oynuyorum
hic bilgim yok ki:-(farketmedim hic
Benim eşimde kür yaptigimda ayni şeyi söylüyor,eziyet etme kendine diye
Demk ki erkekler üçAynı benim ki nin kafası spor yap erir o diyor :))
Bana yeşil çay iyi gelmedi içemiyorum zaten canım
yani 89 kiloyken tabii benim için ses etmiyordu da ne zaman 78 den düşmeye başladım o zaman kıskançlıkla karışık mıdır nedir böyle bir tavırlar başladı hafifden :)Haha ha güldürdün beni senin ki benim kini aşmış canım benim kafaya takıp mutsuz olduğumu bildiği için çok karışmaz ama bişey yerken eşlik etmezsem o zaman karışıyor spor yap diyo işte
Yani aslında tabii şikayet etmeleri daha kötü helede ciddi anlamda söylüyorlarsa , söylemeden söylemeye fark var bide ..Ben yıllarca babamın anneme bu konuda yüklenmesiyle büyüdüm ağzına geleni söylerdi o nedenle kocamın bişey dememesi hoşuma gidiyor açıkçası
Benim midemë dokunuyor bide canımDemk ki erkekler üç
grup şekerim
1. Kilo ver diyenler
2. Spor yap kilo vermesende olur diyenler
3. Farketmez diyenler :)
Canım sallama banada iyi gelmiyor tansiyonumu düşürüyor resmen ama demlemesini denedin mi hiç fena değil, arada baya fark var, denemediysen demleme dene derim canım :)
yani 89 kiloyken tabii benim için ses etmiyordu da ne zaman 78 den düşmeye başladım o zaman kıskançlıkla karışık mıdır nedir böyle bir tavırlar başladı hafifden :)
Kesinlikle...Yani aslında tabii şikayet etmeleri daha kötü helede ciddi anlamda söylüyorlarsa , söylemeden söylemeye fark var bide ..
Amaan kıskanılacak neyimiz kalmış ayy zaten tesettürlüyüm :) ama erkek psikolojisi işde..Benim midemë dokunuyor bide canım
Aaa doğru kıskançlıktan yapıyo olabilir
Kesinlikle...
Aman sende tesettür lü olunca kıskanılmıyo mu adam içindeki ni biliyo sonuçta :)ver kız ver çatır çatır çatlasınlarAmaan kıskanılacak neyimiz kalmış ayy zaten tesettürlüyüm :) ama erkek psikolojisi işde..
Bende azmettim akrabalardan artık bu yaşdan sonra kilo veremezsin, diyenler olmuşdu , onlara inat vercem bende eski ben olcam inşallah şekerim :))
Aslında ne kimseyi koskanırım nede koskandırmayı severim ama bazı laflar insana oturuyor işde :)Aman sende tesettür lü olunca kıskanılmıyo mu adam içindeki ni biliyo sonuçta :)ver kız ver çatır çatır çatlasınlar
E eşin haklı ozaman Almanlar bile öyle bakıyorsa:)olsun canım bazen hırs yapıp söylenenleri yedirmek bi ders vermek iyi oluyor çünkü insanlar üstüne vazife olmayan şeylere o kadar çok karışıyor ki...Aslında ne kimseyi koskanırım nede koskandırmayı severim ama bazı laflar insana oturuyor işde :)
Yıllar öncede araba sürmeyi öğrenirken sen yapamazsın demişdi bir yakınımız ben çok hassasmışım panikmişim falan ona inat bir haftada trafiğe çıkmışdım bazen inat etmek işe yarıyor :))
Aslında tesettürlü de olsam dikkat çekici bir tipim var kendim diye söylemiyorum :)) Almanların çogu alman mısın diye sorar bana uzun boylu ve açık renk olduğumdan gözlerimde mavi :) hele kızım Türk olduğuna şaşırmışdır hep arkadaşları tam sarışın renkli gözlü :)
Kapalı olunca Almanlar vay hain din değiştirmiş diye kem gözle bakıyorlar :)))
41 yaşındayım ben canım :) ya Almanları bakması düzgün tesettürlü birini görünce mors oluyorlar, bide Alman mı acaba endişesine kapılıyorlar yoksa başka şeyden değil yani :)E eşin haklı ozaman Almanlar bile öyle bakıyorsa:)olsun canım bazen hırs yapıp söylenenleri yedirmek bi ders vermek iyi oluyor çünkü insanlar üstüne vazife olmayan şeylere o kadar çok karışıyor ki...
Hanımların yaşı sorulmaz ama az önce bu yaştan sonra yazmışsın merak ettim
41 yaş genç daha hayatım naptın sen 41 kere maaşallah ozaman :))41 yaşındayım ben canım :) ya Almanları bakması düzgün tesettürlü birini görünce mors oluyorlar, bide Alman mı acaba endişesine kapılıyorlar yoksa başka şeyden değil yani :)
Sağolasın hayatım, ama kilo verince 35 ime döndüm kıı :)) gerçekden kilo insanı yaşlı gösteriyor sporla birlikde hele daha bir zinde ve sağlıklı oluyor insan . İnan cildim bile sporla güzelleşdi bi parlaklık geldi :)41 yaş genç daha hayatım naptın sen 41 kere maaşallah ozaman :))
6 yaş attın yani iyi ozaman bende 28 olurum kilolardan kurtulunca:))Sağolasın hayatım, ama kilo verince 35 ime döndüm kıı :)) gerçekden kilo insanı yaşlı gösteriyor sporla birlikde hele daha bir zinde ve sağlıklı oluyor insan . İnan cildim bile sporla güzelleşdi bi parlaklık geldi :)
Kesinlikle olursun kuzum:) tabii 35 derken işin latifesi ama gerçekden daha genç görünüyor insan zayıfken canım..6 yaş attın yani iyi ozaman bende 28 olurum kilolardan kurtulunca:))
Şeker ilavesiz ama tatlandırıcılıdır demi :)
Abartmadan arada bir yersen bişey olmaz heralde kuzum :) meyvelerle o isteği gideriyoruz zaten .. Sabah bende kahve yanında en sevdiğim çikolatadan yesem mi ki dedim dolabı açmaya gidince son anda kendimi vazgeçirdim :)) iyi de yaptım :)
Evet kuzum eskilerden bir ikimiz kaldık ayy :)Abla kimse gelmiyor ben de tek basima kendi kendime menu yazmak istemiyorumyoksa hep kontrol halindeyim ben buralari:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?