Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

seviyorum aslında spor yapmayı ama işte 8kilo verince bi rehavet çöktü bi şımardım bide bahar havası malum

henüz yapmadım. çalışıyorum o yüzden sporlarımı akşam yapıyorum. akşam yazcam inş :) takipteyim :)

Evet canım yapacak çok program var.. Ama ben öyle daldan dala atlama taraftarı değilim. Dün @ Leithia ile de yazışdık bu konuyu; bi programın etkilerini görmek için süreklilik şart. Vücudumuz alışdığı anda yani kolay gelmeye başladığı anda değiştirmek lazım.. O yüzden 10 gün devam edicem inşallah Max' ın ardından.

Yok hiç bakmadım o programa, şu an gerek yok, olanları bir yapalım.. Etkilerini görelim sonrasında bakarız inşallah tatlım.. Hızlı pilates etkili eğlenceli işde daha ne araştırıyım kafamı karıştırıyım demi ayy :))

Güzel kilo vermişsin kuzum Maşallah.. Sporun yazı kısı baharı yok artık şekerim, zayıflasakda günde 15 dk bile olsa bi pilates bişey ekliycez inş. Kaçarı yok artık.. Bak Ebru Şallı' ya hatun incecik, genç kız gibi.. Bizler zayıflayınca hemen hoop bırakıyoruz sporu, diyeti.. Yok anam bundan sonra hayatımda beslenme kontrolü ve spor sürekli olacak inşallah .. Şeklinde düşünüyorum tatlım..

Akşama beklerim o zaman paylaşımını, ne güzel tatlım eğlenceli vakit seni bekliyor :)

bugün ki,yediklerim yeme işlemini 6 da tamamladım.
Kahvaltı iki dilim peynir üç yumurta zeytin yağında melemen 6 zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği
Öğlen patatesli havuçlu bezelyeli yemek iki büyük bardak ayran
İkindi 1 kaseden az çiğ fındık
Akşam havuç karnıbahar haşlamasına iki yumurta kırdım 1 tane galeteyle yedim 1 dilimde peynir .kızlar ya çok mu yemişim

Anaam ne kadar konuşmuşsunuz öyle anca okudum
Eve geldim hemen bulgur yapayım dedim yanında yoğurtla yerim birkaç kaşık akşam yemeğimde.
Dünki sporumdan sonra bugün tüm gün bacaklarım acıdı bu iyi bir şey değil mi :))
Bu arada daha şimdiden 12417 adım atmışım bugün
Bugün spor yapıp yapmama konusunda çok kararsızım baya acıyor bacaklarım zor yürüdüm ne yapmalıyım sizce bugün dinlensem mi yoksa zorlayayım mı kendimi

Kahvaltı hariç ekmek yememişsin iyi bence ama nasıl peynir yiyorsun light mı? Peynir baya kalorili çünkü :/

b
Canım benimde bacaklarım ağrıyodu iki gündür plates yaptım bugun max dan sonra çok ii geldi rahatladı bacak kaslarım tavsiye eserim hiç spor yapmamakdan iyidir.

b
Canım benimde bacaklarım ağrıyodu iki gündür plates yaptım bugun max dan sonra çok ii geldi rahatladı bacak kaslarım tavsiye eserim hiç spor yapmamakdan iyidir.
Plates mi yapayım yani canım ay ona bile halim yok ama yemekten sonra yapayım bari

peynire aşığım malesef yağlı yiyorum
Peyniri ben de çok severimm ama en azından light yemeye çalış canım baya fark ediyor

Plates yapabilirsin

Ahanda neden açlık krizine girdiğini söyleyim burda sana yakaladım ;
Patates ve pişmiş havuç bunların ikiside GI yüksek besinler ve hemen kan şekerini aşırı derecede yükseltip açlık yapıyorlar tatlım..
Bir de çiğ fındık yemen güzel ama bir kaseye yakın miktar olarak çok fazla , dünde yemişdin.. Hergün yiyeceksen 6,7 yi geçme derim.kuruyemişde hergün yenince duraklatıyor kiloyu..

Pilatesini yap kuzum.. Acısın bu işe yaradığını gösteriyor, iki gündür bende aynıyım.. Kas ağrısı olunca sporu bırakmak yerine devam etmek gerekiyor.. Acı acıyı söküyor heralde :)
Tekrar ettikçe kalmıyacak o ağrılar inşallah. Ağrı kesici birşey al ama uyku yapmayanından olsun :)

Plates mi yapayım yani canım ay ona bile halim yok ama yemekten sonra yapayım bari

Peyniri ben de çok severimm ama en azından light yemeye çalış canım baya fark ediyor
Canım light ürünler genelde işlem görmüş ürünler olup fazla tavsiye edilmiyor, doğalını işlem görmemişini tercih edelim.. Miktarları az tutalım yeterli tatlım. Ayrıca light ürünlerde karbonhidrat değerleri fırlamış oluyor yağını azaltırken.. Günlük aldığımız karbonhidrat aşırı olursa zaten bize o yağ oluyor.. Diyet diye güvenmeyin yani...

haklısın canım zaten yorgun olsam da canım spor istiyor bünye alıştı sanırım

aa ben hiç bilmiyordum öyle bir şey olduğunu çok sağol canım sen hep aydınlatıyorsun bizi her konuda

haklısın canım zaten yorgun olsam da canım spor istiyor bünye alıştı sanırım

aa ben hiç bilmiyordum öyle bir şey olduğunu çok sağol canım sen hep aydınlatıyorsun bizi her konuda
Evet spor belli bir süreden sonra bağımlılık yapıyor tatlım ne mutlu ki o bağımlılığa yakalandık :))
Hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz tatlım, sende sağol kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…