- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
Zaman zaman öyle aralar olabiliyor tatlım, önemli olan toparlanıp tekrar başlamak.. Spor yaparken sevmeye çalışın yaptığınız sporu, zevk almaya çalışın, yük gibi eziyet gibi görmeyin. O zaman heyecanla yapacaksınız emin olun.
Bugün yaptın mı mesela? Bekliyorum tatlım paylaşımlarını :)
Evet canım yapacak çok program var.. Ama ben öyle daldan dala atlama taraftarı değilim. Dün @ Leithia ile de yazışdık bu konuyu; bi programın etkilerini görmek için süreklilik şart. Vücudumuz alışdığı anda yani kolay gelmeye başladığı anda değiştirmek lazım.. O yüzden 10 gün devam edicem inşallah Max' ın ardından.Hayır da benim anlamadığım az biraz ka
bravo sana 10 gün daha devam etsen nerelerin sıkılaşmaz ki:))
Bende daha ne videolar varinsan böyle şeylere merak salınca araştırıyor araştırdıkça da neler çıkıyor, aklın almaz... YouTube de ne videolar dönüyor şaşıp kalıyorum, insan hangisini yapacağını bilemiyor. Sen şu fitnes blenderle 8 haftalık programı araştırdın mı çalışma takvimini bulabildin mi?
Güzel kilo vermişsin kuzum Maşallah.. Sporun yazı kısı baharı yok artık şekerim, zayıflasakda günde 15 dk bile olsa bi pilates bişey ekliycez inş. Kaçarı yok artık.. Bak Ebru Şallı' ya hatun incecik, genç kız gibi.. Bizler zayıflayınca hemen hoop bırakıyoruz sporu, diyeti.. Yok anam bundan sonra hayatımda beslenme kontrolü ve spor sürekli olacak inşallah .. Şeklinde düşünüyorum tatlım..seviyorum aslında spor yapmayı ama işte 8kilo verince bi rehavet çöktü bi şımardımbide bahar havası malum
henüz yapmadım. çalışıyorumo yüzden sporlarımı akşam yapıyorum. akşam yazcam inş :) takipteyim :)
Hergun 2 daneeeKız sen hergün profitol mu yiyosunanaaa çikolatadan da beter ... Yap kız yap..
Kahvaltı hariç ekmek yememişsin iyi bence ama nasıl peynir yiyorsun light mı? Peynir baya kalorili çünkü :/bugün ki,yediklerim yeme işlemini 6 da tamamladım.
Kahvaltı iki dilim peynir üç yumurta zeytin yağında melemen 6 zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği
Öğlen patatesli havuçlu bezelyeli yemek iki büyük bardak ayran
İkindi 1 kaseden az çiğ fındık
Akşam havuç karnıbahar haşlamasına iki yumurta kırdım 1 tane galeteyle yedim 1 dilimde peynir .kızlar ya çok mu yemişim
Canım benimde bacaklarım ağrıyodu iki gündür plates yaptım bugun max dan sonra çok ii geldi rahatladı bacak kaslarım tavsiye eserim hiç spor yapmamakdan iyidir.Anaam ne kadar konuşmuşsunuz öyle anca okudum
Eve geldim hemen bulgur yapayım dedim yanında yoğurtla yerim birkaç kaşık akşam yemeğimde.
Dünki sporumdan sonra bugün tüm gün bacaklarım acıdı bu iyi bir şey değil mi :))
Bu arada daha şimdiden 12417 adım atmışım bugün
Bugün spor yapıp yapmama konusunda çok kararsızım baya acıyor bacaklarım zor yürüdüm ne yapmalıyım sizce bugün dinlensem mi yoksa zorlayayım mı kendimi
peynire aşığım malesef yağlı yiyorumKahvaltı hariç ekmek yememişsin iyi bence ama nasıl peynir yiyorsun light mı? Peynir baya kalorili çünkü :/
Plates mi yapayım yani canım ay ona bile halim yok ama yemekten sonra yapayım barib
Canım benimde bacaklarım ağrıyodu iki gündür plates yaptım bugun max dan sonra çok ii geldi rahatladı bacak kaslarım tavsiye eserim hiç spor yapmamakdan iyidir.
Peyniri ben de çok severimm ama en azından light yemeye çalış canım baya fark ediyorpeynire aşığım malesef yağlı yiyorum
senin göbek tabi gitmez,bide yag aldircam diyosun sen su seker orucunu mutlaka yapHergun 2 daneee
Plates yapabilirsinAnaam ne kadar konuşmuşsunuz öyle anca okudum
Eve geldim hemen bulgur yapayım dedim yanında yoğurtla yerim birkaç kaşık akşam yemeğimde.
Dünki sporumdan sonra bugün tüm gün bacaklarım acıdı bu iyi bir şey değil mi :))
Bugün spor yapıp yapmama konusunda çok kararsızım baya acıyor bacaklarım zor yürüdüm ne yapmalıyım sizce bugün dinlensem mi yoksa zorlayayım mı kendimi
Teşekkürler canım yapacağım :)Plates yapabilirsin
Ahanda neden açlık krizine girdiğini söyleyim burda sana yakaladım ;bugün ki,yediklerim yeme işlemini 6 da tamamladım.
Kahvaltı iki dilim peynir üç yumurta zeytin yağında melemen 6 zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği
Öğlen patatesli havuçlu bezelyeli yemek iki büyük bardak ayran
İkindi 1 kaseden az çiğ fındık
Akşam havuç karnıbahar haşlamasına iki yumurta kırdım 1 tane galeteyle yedim 1 dilimde peynir .kızlar ya çok mu yemişim
Pilatesini yap kuzum.. Acısın bu işe yaradığını gösteriyor, iki gündür bende aynıyım.. Kas ağrısı olunca sporu bırakmak yerine devam etmek gerekiyor.. Acı acıyı söküyor heralde :)Anaam ne kadar konuşmuşsunuz öyle anca okudum
Peyniri yağlı da yesen sabah ve erken saatlerde al kuzum.. Gerçi akşamı erken yemişsin ama genede akşam öğününe peynir ekleme yoğurt tercih et ..peynire aşığım malesef yağlı yiyorum
Canım light ürünler genelde işlem görmüş ürünler olup fazla tavsiye edilmiyor, doğalını işlem görmemişini tercih edelim.. Miktarları az tutalım yeterli tatlım. Ayrıca light ürünlerde karbonhidrat değerleri fırlamış oluyor yağını azaltırken.. Günlük aldığımız karbonhidrat aşırı olursa zaten bize o yağ oluyor.. Diyet diye güvenmeyin yani...Plates mi yapayım yani canım ay ona bile halim yok ama yemekten sonra yapayım bari
Peyniri ben de çok severimm ama en azından light yemeye çalış canım baya fark ediyor
haklısın canım zaten yorgun olsam da canım spor istiyor bünye alıştı sanırımPilatesini yap kuzum.. Acısın bu işe yaradığını gösteriyor, iki gündür bende aynıyım.. Kas ağrısı olunca sporu bırakmak yerine devam etmek gerekiyor.. Acı acıyı söküyor heralde :)
Tekrar ettikçe kalmıyacak o ağrılar inşallah. Ağrı kesici birşey al ama uyku yapmayanından olsun :)
aa ben hiç bilmiyordum öyle bir şey olduğunu çok sağol canım sen hep aydınlatıyorsun bizi her konudaCanım light ürünler genelde işlem görmüş ürünler olup fazla tavsiye edilmiyor, doğalını işlem görmemişini tercih edelim.. Miktarları az tutalım yeterli tatlım. Ayrıca light ürünlerde karbonhidrat değerleri fırlamış oluyor yağını azaltırken.. Günlük aldığımız karbonhidrat aşırı olursa zaten bize o yağ oluyor.. Diyet diye güvenmeyin yani...
Evet spor belli bir süreden sonra bağımlılık yapıyor tatlım ne mutlu ki o bağımlılığa yakalandık :))haklısın canım zaten yorgun olsam da canım spor istiyor bünye alıştı sanırım
aa ben hiç bilmiyordum öyle bir şey olduğunu çok sağol canım sen hep aydınlatıyorsun bizi her konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?