Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Çok şükür bugün geçti.

Menün çok hafifmiş canım. Kaloriyi nasıl hesaplıyorsun

Kirazla hatırlanmak ne güzel :)) Bende dün kahvaltıda 20 kiraz yedim. Tatlıda hiç birşey yemedim. Simit mi yedin abla aaaa yakıştıramadım sana :)

Çok güzel ya. Maşallah diyeyim tam 1 kilo. darısı başıma başka ne diyeyim :)

Bence haftaya hedefini bile geçersin canım. 400 gr da fena değil hatta çok güzel. İnşallah haftaya 800-1000 gr eksilirsin :)
S health diye bir program var oradan heasplıyorum canım, ay çok teşekkür ederim inşallah haftaya hepimiz çok daha iyi kilo kaybederizz :))

Harikasın tatlım , evde yiyip içmene ragmen genede -400 gayet güzel bir sonuç ama kaç gündür detox yapıyorsun nerdeyse azimle canımsın :) ha gayret yarın 85' in altını görürsün inşallah canım :))
sağol ablacımm ben de sevindim duraklamada değilim en azından, artık korku oluştu abla ya yine duraklamaya girersem diye :))

Evet gelelim bana :))
Geçen hafta 74,500 düm ( acaba yanlış mı hatırlıyorum ya :)) ) çok geriye gitmem lazım bakmak için ama öyle kalmış aklımda )
Bu hafta 74,00 üm
-500 gr cık :)
Aslında düne göre +200 üm :) neyse haftalık baz alıyoruz nasılsa :)
Aslında regl sonrası falan daha çok vermem gerekirdi ya bu ödemler ufak tefek kaçamaklar sanırım fazla vermemi engelledi :)
Bugünden itibaren pro diyeti yapmaya başlıyorum Ramazan' a kadar inş :)
Ketoiste sokmam lazım vücudumu :)
500 de gayet iyi bence ablacım tebrik ederimm :))

Smiile Smiile kuzum netin olmadı sanırım canım ya özledim tatlım , hergün ilk senin msjınla açılıyordu topiğimiz.. Bir de ne kadar verdin merakdayım tatlım .. Bugün gelebilirsin inşallah hayatım :*
ayy edayı ben de özledim çok arıyorum valla sabahları enerji veriyordu bize :( Smiile Smiile
Kaizen- Kaizen- kuzım bugün nasılsın gribin nasıl oldu tatlım ?? Okulun var mı hala evde misin canım ??
ablacım gece artıyor gribim gündüz daha iyi hissediyorum kendimi. ama dün gece 3-4 saat anca uyuyabildim, sabahtan beri de babamın işleri vardı onunla koşturdum. daha sonra o denizliye dönecekti bugün, odamın altını üstüne getirdim hazır babam arabayla gidiyorken birçok eşyamı ona verdim yavaş yavaş gidişe hazırlanıyorum abla :)

Kusura bakma Cnm bugün tartılamadım

Bugünde işe başlıyorum
Ramazan'da zaten yoğun olurum

Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar
Kolay gelsin
ablacımm özledik senii :))

ben burayi zaten takip ediyordum ama hic bildirim gelmiyordu mesaj yazilinca canim
telefondan zorlanmistim
Sonra tatile gidince bir daha yazamadim :-)
O Olivenoil bende gelmek istiyorum tekrar
bir daha kaybolmycam soz zaten artik evimdeyim hep :halay::spor:
kız biliyon da niye bize demiyom:-)

heralde yaa,tatlı tatlı takılıyoruz şurda birbirimize
kilom geçen 60,5 geldim bugün tartılmadım, zaten spor hakgetire uzun zamandır yapamıyorum, kaynımın nikahından sonra gelen giden derken kaldı hep, ramazanda zaten yapamıycam, korusam yeter diyorum, eylül ekim gibi tekrar kilo verme çalışmalarına devam ederim diyorum ama bakalım nasip
Canım benim bence diyetine sadık kal bırakırsan eylil ekimde kilo almış olarak başlarsın tatlım benim :) duamda sen yokdun ama :)))
Gerçi fazla bir kilon yok dediğin gibi korusan oda olur canım ama korumak içinde dikkat lazım anında 1,5 2 kilo geliyor az yesek yani :))

eski düşkünlüğüm kalmadı benim ama sabah özellikle yiyorum metabolizma yavaşlamasın diye, canıma minnet tabi:):)Erken saatlerde yiyorsundur kilo verememen başka bi şeyden olmasın, emin misin suçlu ekmek mi??Hiç yememeyi denemedim ama bi denerim olmazsa..
anaamm ne işin var kız oralarda:KK43::KK43:Şu ermeni yasasıyla ilgili gündem nasıl şimdi Alman basınında?
Ben Türkçe öğretmeniyim canım.
Canım herkesin bünyesi farklı bende ekmek şişlik yapıyor dikkat etsemde ödem oluyor en azından , bir dilimide yemeyiveriyorum :)
Aslında mantık olarak günlük karbonhidrat miktarı olarak 50 gr mı geçmememiz gerekiyor ki bir dilim ekmekde yanlış hatırlamıyorsam 12 gr karbonhdrat var.. Oda az değil.. Sebzeler' de karbnhrt var. Meyveleri zaten saymayım aşırı yüksek .. Eğer 50 gr mı geçiyorsak o gün kilo veremiyoruz.. 30-50 arasında kalırsak veriyoruz.. O nedenle 12 gr 12 gr dır :) onu sebzeden yana kullanırım diyorum .. Bu arada yumurta , tavuk et balık gibi protein kaynaklı ürünlerde karbonhidrat miktarı sıfır.. Dilediğince yenebilir.. Benim diyet mantığım bunun üzerine kurulu .. Bir nevi karbonhidrat diyeti ya da ketojonik diyet diyebiliriz canım :)

Hocam benim türkçem nasıl ? :) uzun yıllardır vatandan uzakda sekteye uğradı bazen çok fazla devrik cümle kullanıyorum :))

Ayy canım bu soruyla yarama tuz bastın söyleyim :))
Çok ağır şeyler yazmak istiyorum Almanlar hakkında aslında ama genede kontrollü gideyim :)
Pkk ypg destekçilerinin başında zaten Almanya bunu bilmeyen yok.. Buradaki Türklerin çoğu kürt zaten, yıllardan beri pkk yı destekleyen bir ülke Almanya .. Meclisine aldığı başda Cem Özdemir dahil 1 türk milletvekili aslında ermeni asıllı .. Tıpkı bizim meclisimizdekiler gibi ..

Dokunulmazlık yasası kabul edildi, ermenileri korumak adına bu oyuna geçdiler.. Zaten Almanlar Türklerin dostu falan asla değil .. Çevreci örgütlerin başında Alman dernekleri var ki , Türkiye' nin yeraltı kaynaklarının çıkarılmaması için malesef halkı yanlış yönlendirip çevre elden gidiyor safsatası adı altında kontrolü ellerinde tutuyorlar ..

Yabancı hayranlığıyla büyütülen çocuklarımız bunları hep demokratik özgürlükçü barışcıl zannediyor aslında sadece kendilerine adaletli kendilerine demokrat bunlar.. Bu sistem değişmesi lazım .. Türkün türkden müslümandan başka gerçek dostu yok malesef ...

Alman meclisi bu tasarıyı geçiriken sadece 1 oy red vermiş düşünebiliyormusun birliği beraberliği.. Bizde olsa ohhoo..
Çogu parti liderleri Almanlarla işbirliği içinde.. Giden birileride öyleydi, olaya el atılınca hemen tasarıyı devreye soktular ki Türkiye' yi güçden düşürme planlarının bir parçası ...

Daha yazacak o kadar çok şey var ki bu konuda ama burası yerimidir bilemedim :))

Not: Gerçek kürt müslüman kardeşlerimi ben çok seviyorum ve birçok arkadaşımda var, bu pkk ve ypg destekçileri kürt kimliği adı altında saklanmış aleviyim diyen aslında hiristiyan ermenilerdir.. Kürt lafımdan yanlış anlaşılma olmasın asla ..

ben burayi zaten takip ediyordum ama hic bildirim gelmiyordu mesaj yazilinca canim
telefondan zorlanmistim
Sonra tatile gidince bir daha yazamadim :-)
O Olivenoil bende gelmek istiyorum tekrar
bir daha kaybolmycam soz zaten artik evimdeyim hep :halay::spor:
Evet ispanya' daydın demi tatlım sen ?
Ne demek canım tabiki gelebilirsin :)

S health diye bir program var oradan heasplıyorum canım, ay çok teşekkür ederim inşallah haftaya hepimiz çok daha iyi kilo kaybederizz :))

sağol ablacımm ben de sevindim duraklamada değilim en azından, artık korku oluştu abla ya yine duraklamaya girersem diye :))

500 de gayet iyi bence ablacım tebrik ederimm :))

ayy edayı ben de özledim çok arıyorum valla sabahları enerji veriyordu bize :KK43: Smiile Smiile

ablacım gece artıyor gribim gündüz daha iyi hissediyorum kendimi. ama dün gece 3-4 saat anca uyuyabildim, sabahtan beri de babamın işleri vardı onunla koşturdum. daha sonra o denizliye dönecekti bugün, odamın altını üstüne getirdim hazır babam arabayla gidiyorken birçok eşyamı ona verdim yavaş yavaş gidişe hazırlanıyorum abla :)

ablacımm özledik senii :))
Eşyalarının bir kısmını göndermen iyi olmuş kuzum :) ben üniyi bitirdiğimde abiciğim arabayla gelip taşımışdık eşyaları.. İlle birikiyor eşyalar :)) bu akşam inşallah daha iyi olursun kuzum :)
Duraklamadan korkma kuzum o bir kere oluyor sonra olmuyor genelde .. Duraklama bizden korksun ayy :))

Canım herkesin bünyesi farklı bende ekmek şişlik yapıyor dikkat etsemde ödem oluyor en azından , bir dilimide yemeyiveriyorum :)
Aslında mantık olarak günlük karbonhidrat miktarı olarak 50 gr mı geçmememiz gerekiyor ki bir dilim ekmekde yanlış hatırlamıyorsam 12 gr karbonhdrat var.. Oda az değil.. Sebzeler' de karbnhrt var. Meyveleri zaten saymayım aşırı yüksek .. Eğer 50 gr mı geçiyorsak o gün kilo veremiyoruz.. 30-50 arasında kalırsak veriyoruz.. O nedenle 12 gr 12 gr dır :) onu sebzeden yana kullanırım diyorum .. Bu arada yumurta , tavuk et balık gibi protein kaynaklı ürünlerde karbonhidrat miktarı sıfır.. Dilediğince yenebilir.. Benim diyet mantığım bunun üzerine kurulu .. Bir nevi karbonhidrat diyeti ya da ketojonik diyet diyebiliriz canım :)

Hocam benim türkçem nasıl ? :) uzun yıllardır vatandan uzakda sekteye uğradı bazen çok fazla devrik cümle kullanıyorum :))

Çok ağır şeyler yazmak istiyorum Almanlar hakkında aslında ama genede kontrollü gideyim :)
Pkk ypg destekçilerinin başında zaten Almanya bunu bilmeyen yok.. Buradaki Türklerin çoğu kürt zaten, yıllardan beri pkk yı destekleyen bir ülke Almanya .. Meclisine aldığı başda Cem Özdemir dahil 1 türk milletvekili aslında ermeni asıllı .. Tıpkı bizim meclisimizdekiler gibi ..

Dokunulmazlık yasası kabul edildi, ermenileri korumak adına bu oyuna geçdiler.. Zaten Almanlar Türklerin dostu falan asla değil .. Çevreci örgütlerin başında Alman dernekleri var ki , Türkiye' nin yeraltı kaynaklarının çıkarılmaması için malesef halkı yanlış yönlendirip çevre elden gidiyor safsatası adı altında kontrolü ellerinde tutuyorlar ..

Yabancı hayranlığıyla büyütülen çocuklarımız bunları hep demokratik özgürlükçü barışcıl zannediyor aslında sadece kendilerine adaletli kendilerine demokrat bunlar.. Bu sistem değişmesi lazım .. Türkün türkden müslümandan başka gerçek dostu yok malesef ...

Alman meclisi bu tasarıyı geçiriken sadece 1 oy red vermiş düşünebiliyormusun birliği beraberliği.. Bizde olsa ohhoo..
Çogu parti liderleri Almanlarla işbirliği içinde.. Giden birileride öyleydi, olaya el atılınca hemen tasarıyı devreye soktular ki Türkiye' yi güçden düşürme planlarının bir parçası ...

Daha yazacak o kadar çok şey var ki bu konuda ama burası yerimidir bilemedim :))

Not: Gerçek kürt müslüman kardeşlerimi ben çok seviyorum ve birçok arkadaşımda var, bu pkk ve ypg destekçileri kürt kimliği adı altında saklanmış aleviyim diyen aslında hiristiyan ermenilerdir.. Kürt lafımdan yanlış anlaşılma olmasın asla ..
Alman meclisinde 11 türk görünen parlementer var 1 çıkmış .. Onlarında soylarından nasıl oralara geldikleri bellii

canım bu karbonhidrat almamız gereken kalorinin yarısını oluşturmalı diye biliyorum,kalori takibi yapıyorum YAZİO diye bi programdan da benimkini146gr olarak hesapladı.50 çok az gibi geldi bana?
Gayet iyi Türkçe'n de,soylemesen bilmezdim valla:-)kaç yıldır ordasin?
Evet burası yeri değil belki siyasete giriyor ama insan tahammül edemiyor böyle gordukce. Avrupa ozentimiz yüzünden sahip çıkarıyoruz kimliğimize.c ilanı da gerici sağcı diye istiyoruz kenara.
Tarih boyunca böyle kirli oyunlarıyla ama bu defa yapamayacaklar inşallah,k karşılarında dik duruşlu bi ülke var artika..
İşbirliği içinde olanlar cark etme yarısına girdiler işte.. yalnız giden derken kimi kastettin bilemedim, ozelden mesaj atabilir misin ,hanı topigi siyasete alet etmeyelim:-)

canım bu karbonhidrat almamız gereken kalorinin yarısını oluşturmalı diye biliyorum,kalori takibi yapıyorum YAZİO diye bi programdan da benimkini146gr olarak hesapladı.50 çok az gibi geldi bana?
Gayet iyi Türkçe'n de,soylemesen bilmezdim valla:-)kaç yıldır ordasin?
Evet burası yeri değil belki siyasete giriyor ama insan tahammül edemiyor böyle gordukce. Avrupa ozentimiz yüzünden sahip çıkarıyoruz kimliğimize.c ilanı da gerici sağcı diye istiyoruz kenara.
Tarih boyunca böyle kirli oyunlarıyla ama bu defa yapamayacaklar inşallah,k karşılarında dik duruşlu bi ülke var artika..
İşbirliği içinde olanlar cark etme yarısına girdiler işte.. yalnız giden derken kimi kastettin bilemedim, ozelden mesaj atabilir misin ,hanı topigi siyasete alet etmeyelim:-)
Canım yağ serbest, ptotein serbest birtek karbonhidratı 50 de sınırlıyorsun .. O zaman tıkır tıkır gidiyor kilolarda işde zaten işin püf noktası o bir meyve yesen tavana vuruyor miktar :) Canan hoca boşa meyve yemeyin ya da azıcık yiyin demiyor :)) aslında tüm diyetlerdeki mantık bu :) kalori hesabı falan geçmişde kaldı yani :))

Evet canım zaten Türkiye gümbür gümbür geliyor Allah' ın izniyle .. Engel olmak için oyunlar devrede sürekli .. Bırda Cumhurbaşkanımız için ayrıca nerdeyse karalama kampanyası var hiç sevmiyorlar .. Niye acaba ?? Sevdiklerini niye seviyorlar niye acaba ?? Bunları insan sorgulaması lazım .. Artık uyanmak lazım gerçekden içimizde de malesef gerçek türk olmayan bizden görünen resmen ajan o kadar siyatçi mevcut ki ...

Canım boyun kaçdı ?
Squatdan başka spor yapıyor musun ?? Nedenini yazcam sormamın tatlım ..

boyum 160 asagi yukari

squat disinda onceden Leslie yapiyordum
Seda video yollamisti
cok spor yapamiyordum cunku yakin zamanda dis gebelik gecirdim
hareket edemiyordum cok
su an yeni duzeldim
tavsiye varsa hemen yaparim
yeterki inceleyim

bir de ben bu basligi takipteyim
ama bana hic bildirim gelmiyor yeni mesajlardan
neden acaba
bilgisayardan sorun yok ama telefondan cok zorlandim onceden

boyum 160 asagi yukari

squat disinda onceden Leslie yapiyordum
Seda video yollamisti
cok spor yapamiyordum cunku yakin zamanda dis gebelik gecirdim
hareket edemiyordum cok
su an yeni duzeldim
tavsiye varsa hemen yaparim
yeterki inceleyim

bir de ben bu basligi takipteyim
ama bana hic bildirim gelmiyor yeni mesajlardan
neden acaba
bilgisayardan sorun yok ama telefondan cok zorlandim onceden
Canım konuyu tkip et seçeneğini tıkla istersen yeniden ., bazı arkadaşlarda söylüyorlar ama bana geliyor ..
Camım sadece squat ile kilo veremezsin o açıdan sordum .. Yanına Kardio çalışması mutlaka eklemelisin, yağ yakmak istiyorsan eger.. Leslie yapabilirsin o zaman şimdi gazla ağır sporlara girme madem yeni aylatmışsın rahatsızlığını .. Bir ay Leslie arkadan squat yapabilirsin bence .. Leslie de Kardio çalışmasıdır..

Back
X