- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi adetabirkontes
-
Kadın biliyorsa kocasının aldattığını? Belki open marriage bir evlilikleri var, kadının da sevgilisi var, belki swinger grupları var, belki kadın biseksüel kocası onlara o gece için bir kadın ayarlıyor??? Olamaz mı bunlar? Ne meraklıyız elalemin yatak odasına yahu? Emin olun ki aldatılan her kadın bunu bilir, anlar zaten (salak değilse). O yüzden sen söylesen ne, söylemesen ne? Biliyor ama göz yumuyordur. Sen söyleyince insanların gözünde aldatılan eş olup belki daha mutsuz olacak, boşanmayacağı halde siz biliyorsunuz o bu biliyor diye boşanacak, ne biliyorsunuz? Ne kadar meraklısınız insanların hayatına müdahaleye? Siz söylediniz diye başınız göğe mi erecek; benim gözümde arkadaşının mutsuz olması için debelenen biri imajı çizdiniz, üzgünüm. Siz kendi kocanıza bakın.Bi de sizi ilgilendirmez falan diyenler olmuş.. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık kafaları çok yazık.. Benim başıma böyle bişey gelse ve bi gün öğrenip,arkadaşımın bunu benden gizlediğini öğrensem o arkadaşımla bi daha asla işim olmazdı!
Ben olsam fotoğraf çekerdim koyardım önüne. Nasıl olsa bida görürsünüz. Şu aldatılan kadınlara söylemiyoruz ya sinir oluyorum. Bakalım avukat hanım öğrenince ayrılacak mı?
Bugün öğle yemeğine davet edip konu açıp hastanede bir tanıdığı olup olmadığnı öğreneceğim. Ya arkadaşımın da tanıdığı biriyse ve onla aldatılıyorsa. Eğer yok derse Çarşamba günü eşini kafede gördüm de diyeceğim.
Ben olsam silerim bana söylemeyeni... ama siz de haklısınız="yadesura, post: 45287906, member: 664492"]O kadar ince bir çizgi ki söyleyip söylememek... Ayrılır heralde bilmiyorum ki
Belki biliyordur anlıyordur diye düşünüyorum...Ben olsam silerim bana söylemeyeni... ama siz de haklısınız
ahh hay Allah ne kadar da modernmişsiniz hakkınızda nasıl da yanılmışımKadın biliyorsa kocasının aldattığını? Belki open marriage bir evlilikleri var, kadının da sevgilisi var, belki swinger grupları var, belki kadın biseksüel kocası onlara o gece için bir kadın ayarlıyor??? Olamaz mı bunlar? Ne meraklıyız elalemin yatak odasına yahu? Emin olun ki aldatılan her kadın bunu bilir, anlar zaten (salak değilse). O yüzden sen söylesen ne, söylemesen ne? Biliyor ama göz yumuyordur. Sen söyleyince insanların gözünde aldatılan eş olup belki daha mutsuz olacak, boşanmayacağı halde siz biliyorsunuz o bu biliyor diye boşanacak, ne biliyorsunuz? Ne kadar meraklısınız insanların hayatına müdahaleye? Siz söylediniz diye başınız göğe mi erecek; benim gözümde arkadaşının mutsuz olması için debelenen biri imajı çizdiniz, üzgünüm. Siz kendi kocanıza bakın.
Kadın biliyorsa kocasının aldattığını? Belki open marriage bir evlilikleri var, kadının da sevgilisi var, belki swinger grupları var, belki kadın biseksüel kocası onlara o gece için bir kadın ayarlıyor??? Olamaz mı bunlar? Ne meraklıyız elalemin yatak odasına yahu? Emin olun ki aldatılan her kadın bunu bilir, anlar zaten (salak değilse). O yüzden sen söylesen ne, söylemesen ne? Biliyor ama göz yumuyordur. Sen söyleyince insanların gözünde aldatılan eş olup belki daha mutsuz olacak, boşanmayacağı halde siz biliyorsunuz o bu biliyor diye boşanacak, ne biliyorsunuz? Ne kadar meraklısınız insanların hayatına müdahaleye? Siz söylediniz diye başınız göğe mi erecek; benim gözümde arkadaşının mutsuz olması için debelenen biri imajı çizdiniz, üzgünüm. Siz kendi kocanıza bakın.
Kamera kayıtlarını alacağım güvenlikten araba oran kaçta ayrılmış bayan binmiş mi bakacağım eğer öyleyse zaten kesin aldatma vardır. Arkadaşıma da söyleyeceğim. Çünkü ben olsam söylenmesini isterdim.
ahh hay Allah ne kadar da modernmişsiniz hakkınızda nasıl da yanılmışımSözkonusu elalemin yatakodası değil hanfendi sözkonusu belki de kandırılan ve hayatı mahfolacak bi dost-arkadaş.. Biliyosa da elbet ona göre davranılır kimsenin seçimine müdahale etmeye çalışmıyoruz burda.. Benim sizin gözünüzde çizdiğim imaj sizin kendi güzel düşünceniz.. Sizin imajınızsa gayet açık net yoruma bile kapalı bence
Söyleyeceğim kızlar. Hatta eşli bi yemek organize edip söyleyeceğim. Onun şehir dışında olduğunu unutmuş gibi yapıp Cuma günü hastaenin ordaydı araban, arayıp gel bi kahvemi iç diyecektim ama işler yoğunlaştı arayamadım diyeceğim hem oracıkta hemen bi yalan atamaz diye düşünüyorum.
Sinirlenicek bişey mii?? hani nerdee göremiyorummBence cevap vermeye gerek olmayacak bir yorumdu bayanın yorumu... Sinirlerinize sahip olup bu kadar tatlı bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Söyleyeceğim kızlar. Hatta eşli bi yemek organize edip söyleyeceğim. Onun şehir dışında olduğunu unutmuş gibi yapıp Cuma günü hastaenin ordaydı araban, arayıp gel bi kahvemi iç diyecektim ama işler yoğunlaştı arayamadım diyeceğim hem oracıkta hemen bi yalan atamaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?