YAKIN ARKADAŞIM ALDATILIYOR....

Bence biraz daha bekleyin yine böyle bir durum olduğunda hem emin olmuş olursunuz hemde o an arayıp acilen buraya gel diye çağırırsınız öncesinde de gördüm kafede hatta arabası burdaydı şehir dışında dediğinde ama emin olmadan söylemek istemedim dersiniz. Kendi gözleriyle görsün diğer türlü adam kıvırabilir her türlü. Yemeğe falan çağırıp söylemeyin inkar eder kavga bile çıkabilir.

Bi de sizi ilgilendirmez falan diyenler olmuş.. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık kafaları çok yazık.. Benim başıma böyle bişey gelse ve bi gün öğrenip,arkadaşımın bunu benden gizlediğini öğrensem o arkadaşımla bi daha asla işim olmazdı!

Enıste Bey'in yanında gördüğünüz bayanın Hastahane çalışanı olduğuna eminseniz; Hastahanenin personel sayfasından resimlerini taratın.Yaptığı işe göre bir bahane ile yakın markajınıza alın.Hastahane yakınlarında sıkı fıkı gorunmeye cekinmeyecek kadar rahat tavırlar sergileyecek bir kadın, Evli biriyle en azından iş yeri ortamında böylesine yakınlık kuracağını dusunmuyorum.Belki ''arabasıyı başka birine vermiştim'' ihtimali ile yırtabilir.Olayın iç yüzünü netleştirmek ve arkadaşınızı gözleriyle olaya şahitlik etmesini sağlamanız sizin için doğru olacaktır.

Kadın biliyorsa kocasının aldattığını? Belki open marriage bir evlilikleri var, kadının da sevgilisi var, belki swinger grupları var, belki kadın biseksüel kocası onlara o gece için bir kadın ayarlıyor??? Olamaz mı bunlar? Ne meraklıyız elalemin yatak odasına yahu? Emin olun ki aldatılan her kadın bunu bilir, anlar zaten (salak değilse). O yüzden sen söylesen ne, söylemesen ne? Biliyor ama göz yumuyordur. Sen söyleyince insanların gözünde aldatılan eş olup belki daha mutsuz olacak, boşanmayacağı halde siz biliyorsunuz o bu biliyor diye boşanacak, ne biliyorsunuz? Ne kadar meraklısınız insanların hayatına müdahaleye? Siz söylediniz diye başınız göğe mi erecek; benim gözümde arkadaşının mutsuz olması için debelenen biri imajı çizdiniz, üzgünüm. Siz kendi kocanıza bakın.

Ben olsam fotoğraf çekerdim koyardım önüne. Nasıl olsa bida görürsünüz. Şu aldatılan kadınlara söylemiyoruz ya sinir oluyorum. Bakalım avukat hanım öğrenince ayrılacak mı?

Bence arkadaşına yalandan bir hikaye anlat bir arkadaşının aldatildigini ona soylemekte kararsız olduğunu söyle

Fikrini sor ne diyecek ben aldatilsam öğrenmek isterim sen istemezmisin de cevaba göre hareket et

ahh hay Allah ne kadar da modernmişsiniz hakkınızda nasıl da yanılmışım Sözkonusu elalemin yatakodası değil hanfendi sözkonusu belki de kandırılan ve hayatı mahfolacak bi dost-arkadaş.. Biliyosa da elbet ona göre davranılır kimsenin seçimine müdahale etmeye çalışmıyoruz burda.. Benim sizin gözünüzde çizdiğim imaj sizin kendi güzel düşünceniz.. Sizin imajınızsa gayet açık net yoruma bile kapalı bence

yani sizin bu söyledikleriniz anormal olanlar.. biz normal insan standartlarına göre cevap veriyoruz.. yani bu kadar uç noktayı düşünmek için baya efor sarfetmek lazım..

Adama bişey söylemeyin bence savunmaya geçer karisina yalancı durumuna dusersiniz

Bence cevap vermeye gerek olmayacak bir yorumdu bayanın yorumu... Sinirlerinize sahip olup bu kadar tatlı bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

Herkesin olduğu kalabalık bir ortamda söylemek en yanlış hamle olur bence. Belki kadın bir süre takip etmek ister kendi gözüyle görmek veya bir şey yakalamak için. Bence arkadaşınla tek konuş.
Veya adam oraya gelirse arkadaşını kahve içmeye davet et. Mutlaka tek olsun.

'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır'.
'Doğruyu saklamak yalan söylemenin kardeşidir, zulme karşı susmak zalime ortak olmaktır, bu durumda susmak doğru olmayandır.'

kamera kayıtlarını izleyin. arkadaşınıza açık açık en başından beri anlatın. önce onu biriyle samimi gördüğünüzü ama konduramadığınızı, daha sonra il dışında olduğunu söylediği halde arabasını hastanede gördüğünüzü, bir iş için aradığınızda afallayıp bahane ürettiğini ve en son kamera kayıtlarını söyleyin..
ve arkadaşınıza önem verdiğiniz için hafiye gibi iz sürdüğünüzü de söyleyin. zira sana ne benim kocamdan bu kadar takip ettin falan deme ihtimali olabilir..

Araban dersen benzetme der birine misafir gelmissin oturuyorsun bi bayanla de

Karmaşık bir durum, riskli bir olay, iyice kafa yormak gerekir.
Arkadaşınıza direk söylemeseniz de, 'ARKADAŞIM, BEN SENİN KOCANIN ARABASINI BİRKAÇ DEFA BİZİM HASTANENİN ORADA GÖRÜYORUM, SENİN HABERİN VAR MI NE İÇİN GELDİGİNDEN, HANİ İŞ İÇİNSE YARDIMCI OLAYIM' diye sor bakalım. Hem kuşku duymaz böyle söylemenden.

En azından o da kocasına bunu sorar, sen de sonraki görüşmede agız yoklarsın veya hafiften çıtlatırsın. 'EMİN DEGİLİM AMA SENİN DE BİLMEN GEREKTİGİNİ DÜSÜNDÜM, SANKİ HASTANEYE GELMESİNİN BİR NEDENİ VAR' dersin.

Arkadasın da avukatmıs, neler görmüştür neler? Bu yuzden anlayacaktır seni.

Senin arkadasına olan arkadaslık görevindir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…