YAKIN ARKADAŞIM ALDATILIYOR....

Ben biraz anlamadim olayi...
Adam karisina sehirdisina cikiyorum diyor ama cikmayip bir ara sokakta arabayi park ediyor..
O civarlarda obur kadina 3 gunluk ev kiralayip takiliyorlar mi yani anlamadim..
Aldatacaksa harbiden sehir disina cikar insan, ayni sehirde kalip fingirdemeyi goze almaz ki goren biri olur misali, ki buyrun sekil A..

Bence de adami hic uyarip imali imali konusmayin..
Bir zaman sonra yakin arkadasiniza kiyamadiginiz icin kocasiyle is birlikci konumuna dusersiniz..
Aman diyimm arkadasiniza soylemeyecekseniz, kocasina da caktirmayin..

Bence söylemeyin kari koca barışır arada siz ara bozucu olursunuz çok riskli konular

Bazı insan öğrenince hayatı biter intihatir etmeye kalkar, bazısı mantıklı bir şekilde konuşur, bazısı boşanır. Ben arkadaşıma göre söylerdim. Hiç ayrılmıcak ama kendini rezil edecek bir yapıdaysa söylemezdim. Aksi halde bir dakka durmaz herşeyi anlatırdım.

arkadaşınızı eşinin kafede olduğu bir vakitte oraya götürün. sorarsa da değişiklik olsun deyip tesadüf süsü verin. kendi gözleriyle görsün bence.

Ay bende olsam söyleyemezdim galiba.Söyleyemezdim yani.Hem kesin ben kötü olurum diye düsündüğüm için hemde ne biliyim bu kadar üzücü bi haberi ben söyleyemem valla.

arkadaşınızı eşinin kafede olduğu bir vakitte oraya götürün. sorarsa da değişiklik olsun deyip tesadüf süsü verin. kendi gözleriyle görsün bence.

Bu çok mantıklı.Bu çok iyi fikir.Kendi görmesi doğru olan. Yada araba ordayken arkadaşınızı gel burda kahve içelim diye çağırabilirdiniz.Aklınıza gelmemiş olabilir gerçi o an.Ama bundan sonrası için çok geçerli bi durum. Bu durum aklınızda olsun derim.

Bence o kadın madem hastanede görev yapıyor bir şekilde tesadüfen muhabbet kurup, geçen gün seni kafede gördüm

eşinle yakisiyorsunuz masallah gibi bir konuşma yapıp sevgilisi olup olmadığını öğrendikten sonra bir şeyler yapardım.

En büyük delil bu olurdu benim için daha sonra tekrar böyle bir buluşma olduğun da

arkadaşımın görmesini saglardim veya adamin bu durum ortaya ciktiginda inkarina karsi

ilk once o kadınla arkadasimi bir muhabbet icine sokup oyle ogrenmesini saglardim bu sekilde inkar edemezdi..

Bir şekilde öğrenmek zorunda en az hasarla bu sekilde atlatabilirsiniz bence..

hastanede görev yapan kendisi.

Cok guzel bi fikir.bence de soylemelisiniz...yanliz arayi acmadan cagirin hemen.savunmasi cumalari karistirmis olabilirsin olur hemen

fotolarını çekip arkadaşınıza gönderedebilirsiniz.

On numara plan.cidden cok mantikli geldi..

Konu sahibi yemekte soyleme fikriniz hosuma gitmisti ama bu daha mantikli geldi.isin icinde hastane var sonucta direk aldatma mevzusu akla gelmez.ortaya ciktigi zaman ise ihale size kalmaz.bu taktigi uygilayin derim,

Bu işe karışırsın basın yanar başka bir hesapla mail atsan ...kim olduğunu söylemeden arkadaşın resmen dolandırıliyor

Elde somut bi detay yok eger söylersen oda adama söyler zaten birbirinden hoşlanmıyorsunuz adam napar neder kadınıda senden uzaklaştırır bence somut bi detay buluş öyle aç konuyu arkadaşına

Ben foruma pek girmem. En son bi ay önce geldiğimde yine aynı konuyu yazmıştınız.

Kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…