- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi adetabirkontes
-
arkadaşınızı eşinin kafede olduğu bir vakitte oraya götürün. sorarsa da değişiklik olsun deyip tesadüf süsü verin. kendi gözleriyle görsün bence.Hanımlar aranızda çok mantıklı ve zeki bayanlar var ve ben biraz çaresiz kaldığım zihnimi çok yoran ne yapacağıma karar veremediğim bir konuyla 5 gündür cebelleşiyorum...
Konu şu ki yakın arkadaşım aldatılıyor;
Avukatım bayan arkadaşım ve eşi de avukat eşiyle sık olmasada görüşürüz. Beyfendiyle birbirimizden pek hoşlanmayız. Ama bayan arkadaşım yakın ve beraber işler de yapıtığım sevdiğim bir arkadaşımdır. Özel bir hastanenin avukatlığını yapıyorum. Geçen Çarşamba iş için hastaneye gittiğimde arkadaşımın eşini hastanenin karşısında olan kafenin birinde hastane çalışanı olduğunu anladığım (ama ne iş yapıyor bilmiyorum) bir kadınla çok yakın bir şekilde sohbet ederken gördüm. Yani normal arkadaşı gibi değildi. Sonra Cuma günü iş çıkışı da arabasını hastanenin orda gördüm. Ara sokakta bir yerde. Akşam 8'e kadar hastanede yalandan evrak okudum, gözüm dışarda araba gelecek mi ne yapacak diye de bekledim, gelen giden olmadı. Çıktım. Tekrar o caddeye doğru yürüdüm araba oradaydı. İçime iyice kuşku düştü tabi. Ama emin olamadım.
Pazar günü arkadaşımı aradım. Nasılsın ne yapıyorsun diye, '' tekim canım sıkılıyor bir kahve içelim mi '' dedi. Hayırdır X nerde dedim. O Cuma sabahı günü haciz için Y iline gitti. Pazartesi de adliyede işleri halledip gelecek dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kahve teklifini reddettim. Çünkü çok kötü oldum. Ne yapacağımı bilemedim. Şimdi ben ne yapacağım söylesem olmaz söylemesem olmaz. Bunlar muhtemelen hafta sonu kaçamağı yaptılar. Benim arkadaşım da eşini hacizde biliyor.
arkadaşınızı eşinin kafede olduğu bir vakitte oraya götürün. sorarsa da değişiklik olsun deyip tesadüf süsü verin. kendi gözleriyle görsün bence.
hastanede görev yapan kendisi.Bence o kadın madem hastanede görev yapıyor bir şekilde tesadüfen muhabbet kurup, geçen gün seni kafede gördüm
eşinle yakisiyorsunuz masallah gibi bir konuşma yapıp sevgilisi olup olmadığını öğrendikten sonra bir şeyler yapardım.
En büyük delil bu olurdu benim için daha sonra tekrar böyle bir buluşma olduğun da
arkadaşımın görmesini saglardim veya adamin bu durum ortaya ciktiginda inkarina karsi
ilk once o kadınla arkadasimi bir muhabbet icine sokup oyle ogrenmesini saglardim bu sekilde inkar edemezdi..
Bir şekilde öğrenmek zorunda en az hasarla bu sekilde atlatabilirsiniz bence..
Yorumlarda kadının sekreterlik yaptığını söyledi hastanede. Veri elemanı falan dedi.hastanede görev yapan kendisi.
öylle mi? yorumlarını okumadım ama ilk yazısında arkadaşımda eşide avukat yazıyordu.Yorumlarda kadının sekreterlik yaptığını söyledi hastanede. Veri elemanı falan dedi.
"Avukatım bayan arkadaşım ve eşi de avukat eşiyle sık olmasada görüşürüz. " demiş.Yorumlarda kadının sekreterlik yaptığını söyledi hastanede. Veri elemanı falan dedi.
Öyle zaten, ama kafede gördüğü kadın da hastanede çalışıyormuş.öylle mi? yorumlarını okumadım ama ilk yazısında arkadaşımda eşide avukat yazıyordu.
Cok guzel bi fikir.bence de soylemelisiniz...yanliz arayi acmadan cagirin hemen.savunmasi cumalari karistirmis olabilirsin olur hemenSöyleyeceğim kızlar. Hatta eşli bi yemek organize edip söyleyeceğim. Onun şehir dışında olduğunu unutmuş gibi yapıp Cuma günü hastaenin ordaydı araban, arayıp gel bi kahvemi iç diyecektim ama işler yoğunlaştı arayamadım diyeceğim hem oracıkta hemen bi yalan atamaz diye düşünüyorum.
fotolarını çekip arkadaşınıza gönderedebilirsiniz.Hanımlar aranızda çok mantıklı ve zeki bayanlar var ve ben biraz çaresiz kaldığım zihnimi çok yoran ne yapacağıma karar veremediğim bir konuyla 5 gündür cebelleşiyorum...
Avukatım bayan arkadaşım ve eşi de avukat eşiyle sık olmasada görüşürüz. Beyfendiyle birbirimizden pek hoşlanmayız. Ama bayan arkadaşım yakın ve beraber işler de yapıtığım sevdiğim bir arkadaşımdır. Özel bir hastanenin avukatlığını yapıyorum. Geçen Çarşamba iş için hastaneye gittiğimde arkadaşımın eşini hastanenin karşısında olan kafenin birinde hastane çalışanı olduğunu anladığım (ama ne iş yapıyor bilmiyorum) bir kadınla çok yakın bir şekilde sohbet ederken gördüm. Yani normal arkadaşı gibi değildi. Sonra Cuma günü iş çıkışı da arabasını hastanenin orda gördüm. Ara sokakta bir yerde. Akşam 8'e kadar hastanede yalandan evrak okudum, gözüm dışarda araba gelecek mi ne yapacak diye de bekledim, gelen giden olmadı. Çıktım. Tekrar o caddeye doğru yürüdüm araba oradaydı. İçime iyice kuşku düştü tabi. Ama emin olamadım.
Pazar günü arkadaşımı aradım. Nasılsın ne yapıyorsun diye, '' tekim canım sıkılıyor bir kahve içelim mi '' dedi. Hayırdır X nerde dedim. O Cuma sabahı günü haciz için Y iline gitti. Pazartesi de adliyede işleri halledip gelecek dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kahve teklifini reddettim. Çünkü çok kötü oldum. Ne yapacağımı bilemedim. Şimdi ben ne yapacağım söylesem olmaz söylemesem olmaz. Bunlar muhtemelen hafta sonu kaçamağı yaptılar. Benim arkadaşım da eşini hacizde biliyor.
On numara plan.cidden cok mantikli geldi..Bana kalırsa hiç başka kadın mevzusunu açmadan. Ben şu hastanenin avukatlığını yapmaya başladım eşinin arabasını da cuma akşam saat 20.00 da orada gördüm sende eşim haftasonu şehir dışında demiştin oyüzden ilk başta yanlış anlarsın diye sana birşey demedim ama sonradan aklıma takıldı eşinin sağlık problemi falan var da seni mi endişelendirmek istemiyor acaba diyebilirsin. Sonra ben de o hastaneyle bağlantılıyım istersen bi araştıralım beraber falan de. Kadının aklına bi kuşku düşer zaten eğer aldatma gibi birşey varsa arkadaşın da olayı ortaya çıkartabilir. Sen de direk bişey söylememiş olursun.
Bu işe karışırsın basın yanar başka bir hesapla mail atsan ...kim olduğunu söylemeden arkadaşın resmen dolandırıliyorHanımlar aranızda çok mantıklı ve zeki bayanlar var ve ben biraz çaresiz kaldığım zihnimi çok yoran ne yapacağıma karar veremediğim bir konuyla 5 gündür cebelleşiyorum...
Elde somut bi detay yok eger söylersen oda adama söyler zaten birbirinden hoşlanmıyorsunuz adam napar neder kadınıda senden uzaklaştırır bence somut bi detay buluş öyle aç konuyu arkadaşınaHanımlar aranızda çok mantıklı ve zeki bayanlar var ve ben biraz çaresiz kaldığım zihnimi çok yoran ne yapacağıma karar veremediğim bir konuyla 5 gündür cebelleşiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?