Yakın Arkadaşım Eşini Aldatıyor.

Kadın haklı yani benim arkadaşım bana çocuk bırakıp kocasını aldatsa, gitse elin adamıyla sevişip bana markete bakkala gittim diye aptal muamelesi yapsa ben de çıldırırım.

Tamam da niye topallasın? Bacağına mı çalışıyor adam? Yok benim kafa basmadı...
Hani çok yoğun şeyedince kasıklarda bir ağrı oluyor ya cinsel ilişki sırasında. Artık nasıl bir libido varsa kadını pert ediyor adam

Gidin evini başına yıkın mı demeliydik ?
Herkesin hayatı kendine. Kalkıp peşine düşüp onun namus bekçiliğine soyunmak neden ? Kendi hayatını iyisiyle kötüsüyle kendi yönetebilecek yaşta arkadaşınız. Aldatırsa sonucunu göze alıp katlanır. Ama dışarıdan kimseye kalkıp müdahale edemezsiniz. Hayat tarzı size uymuyorsa görüşmezsiniz olur biter.

Kadın haklı yani benim arkadaşım bana çocuk bırakıp kocasını aldatsa, gitse elin adamıyla sevişip bana markete bakkala gittim diye aptal muamelesi yapsa ben de çıldırırım.
Ama peşine takılıp delil toplamazsın
Gel kardeşim dersin,nedir bu halin dersin
Aileden de sorun mu var dersin
Yardımcı olayım sana dersin
Birşeyler sezinliyorum benim gibi sezinleyer de olabilir
Bir çöxüm bulalım dersin

Nihayet anlayan biri çıktı. Ben çocuk baktım üstelik kendi çocuklarımda var. Oda gitti adamla sevişip geldi.

Bence burada konu bu değil, konu aldatan kadın . Utanmadan kadını sömürüyor . Ben de olsam beni aptal yerine koyduğunu yüzüne vururdum böyle.

Komik olmayın ne delili. Sadece gözümle gördüm buluştu. Saatlerce orda beklemedim.

Nihayet anlayan biri çıktı. Ben çocuk baktım üstelik kendi çocuklarımda var. Oda gitti adamla sevişip geldi.
Pislik utanmaz arsız kadın . Bence kocasına söylemekle tehdit et. Kendini topla yoksa kocana herşeyi anlatırım de. Yada gitsin adamı boşasın ne halt yerse yesin.

Pislik utanmaz arsız kadın . Bence kocasına söylemekle tehdit et. Kendini topla yoksa kocana herşeyi anlatırım de. Yada gitsin adamı boşasın ne halt yerse yesin.
Aaa söylenir mi bize ne burdaki kadınlar görünce hep susuyorlarmış. Aldatanı konuşmak ayıpmış. Kendi başlarına gelincede böyle aldatan kadını savunurlar inşallah

İçerik değişince konuyu ve yorumları anlayamadım. Keşke güncelleme yapmasaydınız.

Yakın arkadaşım eşini aldatıyor.Çocuğunu bana bırakıp başka adamın yanına gidiyor.Adam evli iki çocuklu
Artık kabul etmeyin o çocukları. Kadın ilk sıkıştığı an suç ortağı olarak sizi söylerse şaşırmam. Yardım etti bana diyebilir. Çocukları kabul etmeyin, kalanına da müdahale etmeyin

Aaa söylenir mi bize ne burdaki kadınlar görünce hep susuyorlarmış. Aldatanı konuşmak ayıpmış. Kendi başlarına gelincede böyle aldatan kadını savunurlar inşallah
Bak şimdi kimse aldatan kadını savunmuyor
Msjı sildin diye sıyrıldım sanıp atıp tutuyorsun
Kadın zaten aldatıyor onu savunan Yok
Kar koca işi bırakıp Peşine düşmüsünüz
Duş almasından tut topallamasına kadar
Kadının Peşine düşüp üç saat çıkmasını beklemişsin
Konuyu sildin diye rahatça atıp tutma

Tamam şimdi bize kizdin tepki verdik diye de sende bu ihaneti arkadasinin belinde silahla gezen kocasına söyleyecek cesaret var mi yok mu deyiver hele ?!

Eger kocasına söylemeyeceksen senin yaptığın sadece dedikodu malzemesi toplamak oluyor ha eger kocasina söyleyeceksen gercekleri ortaya sereceksen o zaman saygi duyarım çünkü yaptığın seyin bir amaci olmus olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…