- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Konu sahibi ve eşine sormak laxımHer şeyi anladım da topallamak ne alaka?
Evet gittim.Gözümle buluştuğunu görmek istedim.Yoksa inanmazdım. Çocuğuna bakmaya devam ederdim. Pişman değilim
Hani çok yoğun şeyedince kasıklarda bir ağrı oluyor ya cinsel ilişki sırasında. Artık nasıl bir libido varsa kadını pert ediyor adamTamam da niye topallasın? Bacağına mı çalışıyor adam? Yok benim kafa basmadı...
Gidin evini başına yıkın mı demeliydik ?Takıldığınız yerleri hayretle okıdum. Çok acımasızsınız. Küçücük çocuğunu bana yada bakıcıya bazen başka arkadaşlarına bırakıp o adamın yanına gidiyor.Kocası onu memnun etmekmek için çalışıyor. Siz benim gidip adamla buluştuğunu görmeme takıldınız. Sizin gibi kadınlar yüzünden aldatılmalar basitleştiriliyor.
Konu sahibi ve eşine sormak laxım
Nasıl bir fantezileri var ise
10 senelik evliyim hiç topallamadım
Hani çok yoğun şeyedince kasıklarda bir ağrı oluyor ya cinsel ilişki sırasında. Artık nasıl bir libido varsa kadını pert ediyor adam
Ama peşine takılıp delil toplamazsınKadın haklı yani benim arkadaşım bana çocuk bırakıp kocasını aldatsa, gitse elin adamıyla sevişip bana markete bakkala gittim diye aptal muamelesi yapsa ben de çıldırırım.
Olur canım olur adam çok azgınsa demek ki3 saatte olmaz o yav. Olur mu yoksa? Öyle olsa sokakta topallayan bir sürü kadın görmez miydik?
Nihayet anlayan biri çıktı. Ben çocuk baktım üstelik kendi çocuklarımda var. Oda gitti adamla sevişip geldi.Kadın haklı yani benim arkadaşım bana çocuk bırakıp kocasını aldatsa, gitse elin adamıyla sevişip bana markete bakkala gittim diye aptal muamelesi yapsa ben de çıldırırım.
Bence burada konu bu değil, konu aldatan kadın . Utanmadan kadını sömürüyor . Ben de olsam beni aptal yerine koyduğunu yüzüne vururdum böyle.Ama peşine takılıp delil toplamazsın
Gel kardeşim dersin,nedir bu halin dersin
Aileden de sorun mu var dersin
Yardımcı olayım sana dersin
Birşeyler sezinliyorum benim gibi sezinleyer de olabilir
Bir çöxüm bulalım dersin
Ama peşine takılıp delil toplamazsın
Gel kardeşim dersin,nedir bu halin dersin
Aileden de sorun mu var dersin
Yardımcı olayım sana dersin
Birşeyler sezinliyorum benim gibi sezinleyer de olabilir
Bir çöxüm bulalım dersin
Pislik utanmaz arsız kadın . Bence kocasına söylemekle tehdit et. Kendini topla yoksa kocana herşeyi anlatırım de. Yada gitsin adamı boşasın ne halt yerse yesin.Nihayet anlayan biri çıktı. Ben çocuk baktım üstelik kendi çocuklarımda var. Oda gitti adamla sevişip geldi.
Kendin yazdın kaç saat orda beklediğiniKomik olmayın ne delili. Sadece gözümle gördüm buluştu. Saatlerce orda beklemedim.
Aaa söylenir mi bize ne burdaki kadınlar görünce hep susuyorlarmış. Aldatanı konuşmak ayıpmış. Kendi başlarına gelincede böyle aldatan kadını savunurlar inşallahPislik utanmaz arsız kadın . Bence kocasına söylemekle tehdit et. Kendini topla yoksa kocana herşeyi anlatırım de. Yada gitsin adamı boşasın ne halt yerse yesin.
Artık kabul etmeyin o çocukları. Kadın ilk sıkıştığı an suç ortağı olarak sizi söylerse şaşırmam. Yardım etti bana diyebilir. Çocukları kabul etmeyin, kalanına da müdahale etmeyinYakın arkadaşım eşini aldatıyor.Çocuğunu bana bırakıp başka adamın yanına gidiyor.Adam evli iki çocuklu
Bak şimdi kimse aldatan kadını savunmuyorAaa söylenir mi bize ne burdaki kadınlar görünce hep susuyorlarmış. Aldatanı konuşmak ayıpmış. Kendi başlarına gelincede böyle aldatan kadını savunurlar inşallah
Aaa söylenir mi bize ne burdaki kadınlar görünce hep susuyorlarmış. Aldatanı konuşmak ayıpmış. Kendi başlarına gelincede böyle aldatan kadını savunurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?