Kadının topallamasına varana kadar insanların dedokodu yapması yanlış, sizin takip ,iceride ne kadar kaldığını dahi tespit etmeniz yanlış, kadının aldığı duşun mevzu olmasi yanlis. Yoksa kim kadinin yaptığını savunabilir. Siz görüşmeyi kesin arkadaşınızla olsun bitsin.Aaa söylenir mi bize ne burdaki kadınlar görünce hep susuyorlarmış. Aldatanı konuşmak ayıpmış. Kendi başlarına gelincede böyle aldatan kadını savunurlar inşallah
Çocuğunu bana bırakınca kaç saat kaldığını hesaplamam zor olmuyor.Ayrıca çocuğu almaya gelince çok yorgunum eve gidip duş alıp yatacağım demesi benim hatammıKadının topallamasına varana kadar insanların dedokodu yapması yanlış, sizin takip ,iceride ne kadar kaldığını dahi tespit etmeniz yanlış, kadının aldığı duşun mevzu olmasi yanlis. Yoksa kim kadinin yaptığını savunabilir. Siz görüşmeyi kesin arkadaşınızla olsun bitsin.
Arkadaşım bile onu o adamla görmeme takılmadı size ne kadar dert oldu yaDestan yazıp sonra eleştirilince konuyu değiştirmeniz saçma olmuş. Bir konuda şüpheniz varsa alır karşınıza konuşursunuz. Arkadaşı olmanız size kaç yaşında kadını casus gibi takip etme ya da hesap sorma hakkını vermez. Gerekirse hayatınızdan çıkarırsınız, buna hakkınız var ama takip etmeye yaptığı şeyleri inceleyip sonuçlara varmaya çalışmaya yok bence.
Siz hala görüşüyor musunuz arkadaşınızla?Çocuğunu bana bırakınca kaç saat kaldığını hesaplamam zor olmuyor.Ayrıca çocuğu almaya gelince çok yorgunum eve gidip duş alıp yatacağım demesi benim hatammı
Tabiki hayır.Siz hala görüşüyor musunuz arkadaşınızla?
Yapabileceğiniz şeyi yapmışsınız zaten, bu kadar ayrıntıyı buraya yazmanıza gerek yoktu herkes bu ayrıntılara takıldı zaten. Yoksa arkadaşınızın başka adamla birlikte olmasını kim normal görebilir.Tabiki hayır.
Kocam gördüğünü söyledi. İyi okuyun.İki önerim var, kocanız dedikoduyu bıraksın ve siz üstünüze vazife olmayan işlerle uğraşmayın.
Terbiyesiz.....Eşinize de anlattınız mı eve gelince dusa giriyor her yeri agrıyor yuruyemıyor diye anlatmayın sakın aklı kalır yoksa
Hayatımdan çıkardım pisliğiBöyle insanlardan gerçekten nefret ediyorum. Madem sevmiyorsun boşansana be kadin. Aldatmakta neyin nesi. Bence hic muhatap olmayın bu insanla eşi eninde sonunda anlayacaktir ne tür bir kadın olduğunu. Eninde sonunda o iğrenç kadına tekmeyi basacaktir. Sizin bu kadınla arkadaşlık etmeniz bence doğru değil çünkü yanlış yaptığını düşünüyorsunuz davranışını desteklemiyorsunuz. Böyle bir kadından ne eş olur ne de dost. Uzak durun
Arkadaşım bile onu o adamla görmeme takılmadı size ne kadar dert oldu ya
Gozunuze batan ve olan olaylar disinda takip etmek ahlak bekciligi ve ozel hayata mudahale oluyor.
Adam yaralama oldurme cocuk istismari olmadigi surece ozel hayatlar kisilerin kendisini ilgilendirir.
Bir seylere cok karsi olsak bile herkesin kendi tercihi ve hayati var.
Bu kadar olay orgusu de inandirici gelmedi..
Evet kendi tercihi. Çocuğuda bunun cezasını çekiyor adaletmi bu her zaman çocuğunu bir yerlere birakılıp adamın yanına gidiliyor.Gozunuze batan ve olan olaylar disinda takip etmek ahlak bekciligi ve ozel hayata mudahale oluyor.
Adam yaralama oldurme cocuk istismari olmadigi surece ozel hayatlar kisilerin kendisini ilgilendirir.
Bir seylere cok karsi olsak bile herkesin kendi tercihi ve hayati var.
Bu kadar olay orgusu de inandirici gelmedi..
Yalnız olmadığıma sevindim :)Her şeyi anladım da topallamak ne alaka?
Ya ne bileyim,başka şey olsa anlayayım da topallama Kısmı şeyettiKızzzz yoğun çalışıyorlar ofiste işte neyini anlamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?