Yakın Arkadaşım Eşini Aldatıyor.

Aaa söylenir mi bize ne burdaki kadınlar görünce hep susuyorlarmış. Aldatanı konuşmak ayıpmış. Kendi başlarına gelincede böyle aldatan kadını savunurlar inşallah
Kadının topallamasına varana kadar insanların dedokodu yapması yanlış, sizin takip ,iceride ne kadar kaldığını dahi tespit etmeniz yanlış, kadının aldığı duşun mevzu olmasi yanlis. Yoksa kim kadinin yaptığını savunabilir. Siz görüşmeyi kesin arkadaşınızla olsun bitsin.

Destan yazıp sonra eleştirilince konuyu değiştirmeniz saçma olmuş. Bir konuda şüpheniz varsa alır karşınıza konuşursunuz. Arkadaşı olmanız size kaç yaşında kadını casus gibi takip etme ya da hesap sorma hakkını vermez. Gerekirse hayatınızdan çıkarırsınız, buna hakkınız var ama takip etmeye yaptığı şeyleri inceleyip sonuçlara varmaya çalışmaya yok bence.

Çocuğunu bana bırakınca kaç saat kaldığını hesaplamam zor olmuyor.Ayrıca çocuğu almaya gelince çok yorgunum eve gidip duş alıp yatacağım demesi benim hatammı

Arkadaşım bile onu o adamla görmeme takılmadı size ne kadar dert oldu ya

Çocuğunu bana bırakınca kaç saat kaldığını hesaplamam zor olmuyor.Ayrıca çocuğu almaya gelince çok yorgunum eve gidip duş alıp yatacağım demesi benim hatammı
Siz hala görüşüyor musunuz arkadaşınızla?

Yapabileceğiniz şeyi yapmışsınız zaten, bu kadar ayrıntıyı buraya yazmanıza gerek yoktu herkes bu ayrıntılara takıldı zaten. Yoksa arkadaşınızın başka adamla birlikte olmasını kim normal görebilir.

Hayatımdan çıkardım pisliği

Evet kendi tercihi. Çocuğuda bunun cezasını çekiyor adaletmi bu her zaman çocuğunu bir yerlere birakılıp adamın yanına gidiliyor.

Hiccc ama hic karismayin.
Samimiyeti kesin, cocugu birakmak isterse kabul etmeyin, gorusmeyin. Birakin ne yaparsa yapsin.

Haftada 2 olunca ne oldu? 7 olsa ne olurdu? Akraba değil eş değil? İstemiyorsanız kesin arkadaşlığınızı.

Yaptıkları doğru değil ama size ne ???? Çocuğunuz değil anneniz ablanız kardeşiniz değil. Sadece arkadaşsınız sizi ilgilendirmez

Kadinin yaptigini tasvip etmiyorum ama burda daha vahim bir durum dikkatimi cekti ki. Arkadasinizin bu ahlaksizligini bo cok kisiyle oturup konusmaniz. Gercekten arkadasinjz mi.
Surda o gordu ,burda soyle olmus onuda su kadon soyledi sehir disina cikmis bunu da bu soyledi. Hele ki topallayarak yurumesinden bahsetmis olmaniz.
Siz herkesle arkadasinizin bu kucultucu durumu hakkinda mi konusuyorsunuz .
Kaldi ki sabrinizi tuketecek hatta sizi ilgilendirecek bir durum yok. Ustelik adam silahli ise ..
Egwr gercekten arkadasiniz ise
Ben dogru olani anlatir ve hemen kendimi geri cekerdim. Hayat ve yanlislar onundur ve ilk kaybi sizi kaybetle yasar. Dedigim gibi kadinin yaptigini desteklemiyorum ama sizin gibi de bir arkadasim olsun istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…