Yakın arkadaşımdan soğudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bohemianrapsodi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
218
-237
18
Selamlar
Yakın arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz telefonla sık sık konuşuyoruz. Geçen gün konuşurken benim instagram hesabımdaki profil fotoğrafıma yorum yaptı. Ben tesettürlüyüm, yukledigim profil fotomda da bir tek yüzüm görünüyor başımda da kapşon var. Bana sen tesettürlüsün başında başörtüsü olması gerekir dedi. Ben de ona tesettürün amacı başörtüsü değil genel olarak örtünmektir dedim. Kendisinin hiç böyle farklı düşünceleri olduğunu bilmiyordum. Özgürlüğüme müdahale etmek istediğini, üstüne düşmeyen konularda yorum yaptığını düşünüyorum. Kendisinden çok soğudum ve konuşmak bile istemiyorum. Sizce abartıyor muyum?

Bence söyleme tarzi onemli. Eger kirici ve saldirgan bir sekilde söylediyse tabiiki haklisiniz ama normalce fikrini belirtip medeni bir tartisma icinde konustuysaniz ve o da siz fikrinizi belirtince konuyu uzatmadıysa, konu kapandiysa sorun yok.

Uslup onemli yani bence bu konularda. Dayatma gibi konusursa tamamen yanlış olur yaptığı.

Üslubu yanlış değildi. Kapşonumun bile yarısı görünüyordu. Yani sadece yüzüm vardi fotoda.Onun kapşon olduğunu yakınlaştırıp anlamış ve bana bunu söylüyor olması kırıcı geldi

Bu tarz konularda kimse kimseye karışmasın artık ya , kaç yılına geldik ister kapatır ister açar ister şapkayla örter ister eşarpla .. insanlar herşeye burnuna sokmayı marifet sanıyorlar .

İşte ben de buna kızıyorum ona hiç karışmıyorken benim küçücük profil fotomu yakınlaştırıp kapşon olduğunu anlayıp yorum yapmasına

Özel olarak yazdıysa kötü niyet aramam ama gereksız bır davranıs olmus bence .
Yakın zamanda aranızda birşey gectımı

Aramızda hicbir şey geçmedi aksine çok da iyi biridir. Her zaman yanımda oldu. Sadece bu düşüncesi beni soğuttu

Yani o zaman resmen incelemis hemen söylemiş. Siz bilirsiniz bu durumda, herkesin kisiligi farkli ben 40 yil dusunsem arkadasima bunu soylemek aklima gelmez ama başka insanlar boyle seylere cok onem verip, kendilerince, arkadaslari da gunaha girmesin vs diye uyarma ihtiyaci hissedebiliyor. Arkadasinizin karakteri nasil bilemeyecegim ama sizin boyle seylerden hic hoslanmadiginiz kesin bir sure konusmayin isterseniz hem o da anlar hatasini bir daha karismaz size de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…