Yakın arkadaşımdan soğudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Işte bundan dolayı soğudum kendisinden. kıyafetime karışmasını hiç beklemezdim

ne denir ki
ben olsam ben de sogurdum
bir de senin ne hissettigin önemli, birseyler seni rahatsiz ettiyse bazen icgüdülere de güvenmek lazim
dikkat et arkadasina sadece baska birsey yapmana da gerek yok zaten

Eğer çok yakın ve samimiyseniz buna güvenerek o yüzden kendince yanlış gördügü birşeyi söylemiştir.. Bu kadar nefretle yaklaşılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum..

Ama ben onun kıyafetlerine yorum yapmıyorum. Ortada yanlış olabilecek bir durum da yok. Aksine görünen bir yer de yok. Kusur bulma çabası gibiydi düşüncesi

Profil fotoğrafınızın altına mı yazdı "Sen tesettürlüsün başında başörtüsü olması gerekir" diye ? Size böyle birşeyi mesaj atmak yerine profilinizi altına yazmasını tuhaf buldum bazı insanlar başörtülülere uygun giyinmeleri hakkında sürekli söylenirler: Dar giyinme, başını tam kapat , güzel örtün, makyaj yapma gibi gibi birde yakın arkadaşmışsınız malesef yakınınızda olsa sınır çizmeniz gerekiyor biraz ciddi davranın ona laubali olmayın fazla üstünüze gitmeye emir vermeye başkalarına sizi çekiştirebilir ben yakın arkadaşlarından ihanet yemiş biriyim fazla yakınlık cıvıklaştırıyor böyle böyle kimsenin giyimine kuşamına karışamazsın istediğimi takarım ister açılırım ister böyle kapanırım dersin

Evet ona göre günah olabilir ama kendisi dekolteli giyinen biri kendine ve dekolte giyinenlere gayet de yakıştıran biri ve böyle şeyleri takmasını beklemezdim. Biraz ara vereceğim konuşmaya. Belki konusunu kendisi açar o zaman kendisine izah ederim

Tesettürün sizin için anlamını o tayin edecek değil. Sadece sizi ilgilendiren ve fikrini sormadığınız bir konuda böyle dikte edercesine konuşması hem hadsizlik, hem ukalaca. Canınız isterse motor kaskıyla kapatırsınız, kimseyi de alakadar etmez.

ne denir ki
ben olsam ben de sogurdum
bir de senin ne hissettigin önemli, birseyler seni rahatsiz ettiyse bazen icgüdülere de güvenmek lazim
dikkat et arkadasina sadece baska birsey yapmana da gerek yok zaten

Evet rahatsız oldum birden. Ne oluyor bana eşim de karışmaz dedim kendi kendime. Tuhaf hissettim

Profil fotomun altına yazmadı bana özelden yorumunu yazdı. Belki saçım açık olsaydı ya da boynum derdim ki samimiyetimize dayanarak evet haklısın boynum görünmüş. Taktığı tek şey kapşon. Kendisi ile konuşmuyorum şuan biraz ara verdim

Evet o yorumdan sonra kendimi yargılanmış hissettim. Soğudum uzaklaştım

Evet tam olarak buna sinirlendim. Başımı ne ile kapatacağıma kendisinin karışması, karışmak istemesi yanlıştı

Bu örtü konusunda baskı yaptığından bahsediyorsun ama bence arkadaşlığın sonunu hazırlayan genel anlamda dayatmalar,
Görüş baskısı işte bunlar soğutuyor ve karşıdaki kişiyi sevimsiz yapıyor insan bir tiksinince konuşası gelmiyor sizinde yaşadıklarınız bu

Hey Allahim acikken mi sizin bas ortunuzu eleştiriyor bende kapali sandım diyecek birsey bulamadim simdi ben bile sinirlendim suan.

Mantıklı

Siz gerçekten yakın arkadaşmısınız? Size özelden yazmis ne var bunda küfür mü etti ne yani kendi fikrini söylemiş bundan dolayı mi soğudun.Benim yaşam tarzım bu de geç

Evet soğudum çünkü ortada bir şey yoktu. Görünen bir saç, boyun falan yoktu. Saçımı kapşon ile kapatmamam gerektiğini söylemesini yanlış buldum çünkü ben onun arkadaşı olarak kıyafetlerinin boyuna uzunluğuna, kısalığına, miniliğine vs karışmıyorum. Eşim de karışmaz bana. Babam da karışmazdı. Şimdi arkadaşımın böyle söylemesini tuhaf buldum yadırgadım.

Evet konu örtü ama bence de ortada görüş ayrılığı var

Hayatım boyunca kimseye karışmadım, bundan nefret ediyorum. Fakat çok yakin olduğum bir insan için "söyle yapsan daha iyi olabilir belki" der bazen fikir belirtirim. Belki arkadaşın niyeti de odur

Hey Allahim acikken mi sizin bas ortunuzu eleştiriyor bende kapali sandım diyecek birsey bulamadim simdi ben bile sinirlendim suan.

Mantıklı

Kusur arıyor gibi hissettim. Biraz zaman geçsin konusu açılırsa kırıldığımı açık açık söyleyeceğim

Kötü niyetle demediğini biliyorum kötü biri değil. Hangi niyetle dediğini anlayamıyorum
Konuşmak istemiyorsan ilisme.
Bazen insan insana gıcık olabilir. Hele de böyle stres dolu olduğumuz günlerde. Bence arana biraz mesafe koy ,aradığında müsait olma,sen arama... Bir süre sonra an gelir yeniden konuşmaya başlarsınız.
Ama şimdi zoraki konuştuğun her an daha da uyuz olacaksin.
Benim de beş ay kadar önce bir arkadaşım gelmişti başka şehirden yanıma. Kaç yıllık arkadaşım ama kızın kafa yapısına, önceliklerine, bencilligine uyuz oldum. Soğuk savaş vardı resmen aramızda. Gitti,neredeyse beş ay konuşmadık. Geçen hafta Instagram'dan komik bi video göndermiş benim yaşadığım bir seyle de alakalı. Baktım artık kıl olmuyorum, uzun uzun konuştuk geçen zamandan -neler yaptıklarımizdan falan...
Doğal seyler bunlar. Herkes arkadaşına uyuz olabilir

Hayatım boyunca kimseye karışmadım, bundan nefret ediyorum. Fakat çok yakin olduğum bir insan için "söyle yapsan daha iyi olabilir belki" der bazen fikir belirtirim. Belki arkadaşın niyeti de odur

Olabilir belki de. Ben de karışılmasını sevmedigim için soğudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…