Yakın arkadaşımdan soğudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim arkadasim çarşaf giyerken bir gun gelse dese ki ben dağlara tapıncam artik carsaf falan yok. Ben derim ki kararina saygi duyarim. Ne yaptığın beni ilgilendirmez insanligin dostlugun onemli. Kendine ve cevrene bi zarar vermedigin surece özgürsün. Arkadasın senin gibi özgür olamadigi icin seni kiskanmis. Baskasi onun özgürlüğünü kisitlarken senin ozgur olmani hazmedememis ve sinirini sana yansitmis.

Soğumakta haklısınız keşke dinime laf eden müslüman olsa deseydiniz... konunuzu görünce aklıma geldi ben normal de V yaka tshort giyerim bi keresinde arkadaşımla buluştuk o da yuvarlak yaka giyer bana diyo ki yok yakan açık baban kızmıyomu bana kızar diyor. Oysa ki kendisi ilk buluşmada erkeklerle öpüşen birisi ve sevgilisi ile yüzeysel şeyler yaşayan birisi asla yargılamadım onu bu konularda, kendi hayatına bakmadan beni yargılaması komik gelmişti. Ve dar dekolteli mini giyenlere de başka lakap yapıştıran birisiydi bende soğuyup alakamı kesmiştim. Böyle insanlar sadece giyime göre yargılarlar çok ta lazım değiller...

Yaslar kucuk dıye tahmın edıyorum. İstedıgı kadsr yakın olsun,sevgilin olsun hatta annen baban olsun..senın ne giydigine ne taktıgına takmadıgına ne kadar taktıgına falan karısamaz.belkı bazı durumlsrda cevap veremeyebılırsın annene babana mesela..ama ıcten ıce bılmelısın kı bedenın senın, ınandıgın seyler senın gunah ısledıgını soylese bıle ornegın duzgun ortunmeyerek..bu yıne senı ılgılendırır. Bunlar kısılerın ozel mahrem alanlsrıdır.herkes saygı duymak zorunda.kendınle alakalı ne yapacagını sadece sen bılırsın sen karar verırsın.ben de tesetturluyum.komsum sen de balkona acık cıkıyprsun dedi bir defa. Evet yanı? Dedim..bu konular kapanalı cok oldu ama boyle bırkac densız sığ yobaz ınsan bos yapıyor ıste bazen.

Benimde vardı böyle ne zaman etek falan giysem bir triplere girerdi. Inan bunlar kıskançlıktan yapıyor. Ben yanındaki arkadaşımında güzel giyinmesini isterim. Bunlar güzel olunca birşey oluyor. Neyse kendisi sizin çok yakın arkadaşınız degil. Zaten siz soğumussaniz içinizdeki his doğrudur emin olun. Ben nefret ediyorum bu tiplerden. O kişiyle de arkadasligim bitti zaten. Gerek yok.

Yakın arkadaşsa ben alınmazdım şahsen, art niyetli olamdığını biliyorsam rahatsız olmam. Sizin bu konuda extra hassasiyetiniz olabilir mi acaba, belki bundan takılmışsınızdır

Sadece yzuunuz görünüyorsa bilemem ama bana da hem tesettürlü olup hem kapisonluyla dolaşanlar poz verenler tam manasıyla tesettürlü gibi gelmiyor. İslam'a hafif kaçıyor . Ki hangi hocaya sorsanız bunu hoş bulmaz . Görüyoruz simdiki kapalı insatgram fenomenlerinin çoğu ya bineyle ya da kapisonluyla Instagram'da durum atıyorlar hoş mu sizce ? O zaman başı açık hava soğuk diye kapison örtmüş birinden ne fark kalıyor ki ? Tabi bunu söylemenin bir adabı var. Ben kötü niyetli olduğunu düşünmedim arkadaşınızın . Bence bunun için aranıza mesafe koymayın belki sizi uyarmak istemiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…