- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Böyle bir sebepten en yakın arkadasım dediğiniz insandan soğudunuz ve konuşmak istemiyorsunuz öyle mi? Yakın arkadaş olduğunuza emin misiniz?
Evet soğudum birden. Ara vermek istiyorum
Uslubu dogru ya da yanlıs ona ne?
Kime ne?
Yaptıgı hadsizlik, ben sogumakla kalmaz kocaman bir bundan sanane derdım.
Ya bir de yakınlaştırıp göreceği bir fotoğrafsa resmen açık arar gibi o ne öyle. İstediğin tarzda örtünebilirsin. Arkadaşına "profil fotom iyi mi bi baksana" demedigin sürece incelemesi ve böyle bir konuda üstelik 'yorum' yapması çok saçma. Ha saçma ama illa uyarasi geldiyse telefonuna mesaj atsın ya da arasın. Neden herkesin gözü önünde?
O başka o zamanYorum yazmamış. Konu sahibi düzeltti sonradan yazdığı mesajlarda. Özel mesaj atmış
Sosyal medyada öyle kapalılar görüyorum. Hiç görmediniz mi, direkt bone üstüne kapüşon takıyorlar, sizi de öyle sandım.Bone nereden çıktı? Başörtümün üzerine taktım.
Bende zaten kendince "yanlş" kelimesini kullandm. Hem cevabnı güzelce verirsn konu kapanır soğuyup arkadaşlığı bitirme noktasna geldyse düşüncenz çok yakn değilmişsiniz..Ama ben onun kıyafetlerine yorum yapmıyorum. Ortada yanlış olabilecek bir durum da yok. Aksine görünen bir yer de yok. Kusur bulma çabası gibiydi düşüncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?