Yok sorun ilişkiye başlamak değil ki arkadaşça bile olsa buluşamamak biriyleTabi eski ilişki uzunmuş ve hep ev ortamında buluşmuşsunuz bundan dolayı yeni bir ilişki zor geliyor olabilir ama inanmadığınız bir ilişkiye de başlamayın derim.
Yani sosyalleşememek ya da depresyonda olabilir.Bir uzmanla görüşebilirsiniz...Yok sorun ilişkiye başlamak değil ki arkadaşça bile olsa buluşamamak biriyle
Evden çıkıyorum çıkmasına da işte ailemle veya akrabalara giderken, düğündür şenliktir olunca. esas sorun bir erkekle buluşmak. şu an bile gerildimBence biraz dışarı çık.
Ayılıp bayılmasan bile bir kere buluş bak alıcılarınla mesela, açılırsın. Burdaki anahtar kelime açılmak:) insan evde oturdukça daha da oturası geliyor hımbıllaşıyor çünkü. Hafiften çık dışarı gerisi gelir bence.
Hahah ocakta yemek varAy bilemedim ki hoşlandığım insanla buluşmaya koşa koşa gittim hep. hiç de ne konuşcam düşüncem olmadı ilk sefer için. sarmazsa sohbet bahane mi yok en kötü yemeğin altını açık unutmuşum hemen eve gitmem lazım sonra görüşürüz de bir daha da müsait olma
Sohbet sararsa kalır devam edersin istediğince sarmazsa hiç çekinme , uydur bişey ayrıl yanından. böylece ne konuşcaz ne yapıcaz fobin olmaz
Canım insan kalbini kaptırana kadar hazır olmaz biliyorum :) ama benim demek istediğim ilişki için değil öylesine bir erkek arkadaşla buluşup şu fobi mi asosyallik mi her neyse onu kırmak tüm mesele buBende herşeyin bir zamanı olduğunu düşünenlerdenim. İlişkiniz ne kadar sürmüştü bilmiyorum ama bazı insanlar bir gün de atıyor bazıları 10sene geçse atamıyor. Anıların hiç bir zaman unutulacağını sanmıyorum. Sadece onları sıradanlaştırabiliriz sanırım.
Kendine biraz daha zaman tanı canım biliyorum çok klişe ama zaten aşk, sevgi, ilişki adına ne dersen öyle deneyerek olmuyor bir bakmışsın ki gelmiş. Anlattıklarından kendini hazır hissetmediğin belli çünkü karakterin capcanlı neşeli ama konu ilişkiye gelince susuyorsan hazır olmadığındandır diye düşünüyorum.
Amaç boşluk doldurmak değil ki luckom yaMarkasi ne mc mi.
Kimse kimsenin yerini alamaz . Senin boslugun baska bir sey, bir erkek degil bence.
Senin yasinda yapacak o kadar cok sey var ki. Bence bunlari bulmalisin.
7 ay geçti bence uzun bir süre :/Yeni bir ortam deneyip yepyeni insanlar tanısanız? Eski arkadaslarınız bu aşamada maziyi hatırlatıp işleri daha da sarpa sardırabilir. Belki kurs ya da sosyal yardimlaşma projesi gibi bir şeye katılabilirsiniz.
Bir de ne demiş şair,
Zaman her şeyi çözer
Şu beklemek olmasa...
Ay biraz bahseder misin bu buluşmadan?Aynı dert bende de var, benimde iliskim yeni bitti sayılır kendimi soyutlamakta istemedigimden geçen biriyle bulustum aman tanrım eve kendimi nasil aticagimi bilemedim! Ve kendimi suan tamamen kapattım. Benim beyaz atli prensim uzaklarda sanırım gelmesi uzun sürecek
Yok canım askerlik bittikten sonra bitti. Anlaşamıyorduk.AA erkek arkadaşınla neden bitti çok özel değilse en sın askerlik falan vardı oraya giderken mi ayrıldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?