Yakında ev terliği olucam yardımm

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
İyi geceler kızlar
Uzun zamandır konu açmıyordum şimdi bahsedeceğim sorun da beni bayadır rahatsız eden bir durum o yüzden fikir alma gereği duydum.
Uzun süreli ilişkim biteli 7 ay oldu ve ben sanki indiğim durakta oturdum kaldım gibi hissediyorum.
Sorun unutamamak vs değil o evreyi geçtim, özlediğim sadece anılar.
Böyle hissetmemin sebebi o zamandan bu zamana beni tanımak isteyen görüşmek isteyen kişiler oldu ilk 5 ay kimseyle ne konuşmak ne görüşmek istedim ama sonrasında artık hayatıma bakmaya karar verdim çünkü ilerlemedikçe eskiye dair ne varsa aklıma düşüyor kısır döngü gibi.
Karşımdaki kişi buluşmak isteyince ben bir irkiliyorum o kadar asosyal oldum ki sanki daha önce ailem akrabalarım dışında kimseyle görüşmemişim gibi.
Tam olarak ifade edemiyor olabilirim ama sanki kabuğuma çekildim orda sıkıştım gibi, kıramıyorum.
Eski erkek arkadaşımla sürekli evinde buluşur yemek yapar yeni tatlar dener film izlerdik hiç öyle gezip tozmadık gayet monotonduk. Onunlayken arkadaş ortamımdan da uzaklaştım zaten herkes uzakta yaşıyor artık okuldan sonra dağıldılar. O monotonluğa o kadar alışmışım ki ama böyle olmak istemiyorum artık. Hani biriyle buluşunca nasıl davranmalıyım ne konuşmalıyım zaman nasıl geçer resmen kendimi bu konuda cahil hissediyorum. Özgüveni olan biriyim sorunun bundan kaynaklanduğını düşünmüyorum. Normalde konuşkan hazır cevap cadaloz biriyimdir yakın çevremde gayet şen şakrak biriyim ama konu bir erkekle buluşmaya gelince geriliyorum resmen. Önceden tanıdığım bir erkek arkadaş bile buluşmak istemişti sürekli aptalca bahaneler uydurarak erteledim sonunda iletişimi kestik çocuk ruh hastası olduğumu düşünmüşse yeridir, hak veririm.
Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Bunu nasıl yenebilirim?
Uzun oldu okuyanların gözlerine sağlık şimdiden.

Tabi eski ilişki uzunmuş ve hep ev ortamında buluşmuşsunuz bundan dolayı yeni bir ilişki zor geliyor olabilir ama inanmadığınız bir ilişkiye de başlamayın derim.
Yok sorun ilişkiye başlamak değil ki arkadaşça bile olsa buluşamamak biriyle

Ay bilemedim ki hoşlandığım insanla buluşmaya koşa koşa gittim hep. hiç de ne konuşcam düşüncem olmadı ilk sefer için. sarmazsa sohbet bahane mi yok en kötü yemeğin altını açık unutmuşum hemen eve gitmem lazım sonra görüşürüz de bir daha da müsait olma

Sohbet sararsa kalır devam edersin istediğince sarmazsa hiç çekinme , uydur bişey ayrıl yanından. böylece ne konuşcaz ne yapıcaz fobin olmaz

Bende herşeyin bir zamanı olduğunu düşünenlerdenim. İlişkiniz ne kadar sürmüştü bilmiyorum ama bazı insanlar bir gün de atıyor bazıları 10sene geçse atamıyor. Anıların hiç bir zaman unutulacağını sanmıyorum. Sadece onları sıradanlaştırabiliriz sanırım.
Kendine biraz daha zaman tanı canım biliyorum çok klişe ama zaten aşk, sevgi, ilişki adına ne dersen öyle deneyerek olmuyor bir bakmışsın ki gelmiş. Anlattıklarından kendini hazır hissetmediğin belli çünkü karakterin capcanlı neşeli ama konu ilişkiye gelince susuyorsan hazır olmadığındandır diye düşünüyorum.

Evden çıkıyorum çıkmasına da işte ailemle veya akrabalara giderken, düğündür şenliktir olunca. esas sorun bir erkekle buluşmak. şu an bile gerildim
Hahah ocakta yemek var ya açıkçası ilgimi çeken biri yok ama bir erkek cinsiyle ille de aşk anlamında buluşmak gerekmez diye düşünüyorum hani asıl amacım exten sonra bir erkekle buluşup bu kabuğu kırmak. Beddua mı etti nedir :)

Aynı dert bende de var, benimde iliskim yeni bitti sayılır kendimi soyutlamakta istemedigimden geçen biriyle bulustum aman tanrım eve kendimi nasil aticagimi bilemedim! Ve kendimi suan tamamen kapattım. Benim beyaz atli prensim uzaklarda sanırım gelmesi uzun sürecek

Yeni bir ortam deneyip yepyeni insanlar tanısanız? Eski arkadaslarınız bu aşamada maziyi hatırlatıp işleri daha da sarpa sardırabilir. Belki kurs ya da sosyal yardimlaşma projesi gibi bir şeye katılabilirsiniz.
Bir de ne demiş şair,
Zaman her şeyi çözer
Şu beklemek olmasa...

Canım insan kalbini kaptırana kadar hazır olmaz biliyorum :) ama benim demek istediğim ilişki için değil öylesine bir erkek arkadaşla buluşup şu fobi mi asosyallik mi her neyse onu kırmak tüm mesele bu
Markasi ne mc mi.

Kimse kimsenin yerini alamaz . Senin boslugun baska bir sey, bir erkek degil bence.

Senin yasinda yapacak o kadar cok sey var ki. Bence bunlari bulmalisin.
Amaç boşluk doldurmak değil ki luckom ya
Arayışta da değilim ki zaten
Tek aşmak istediğim bir arkadaş bana görüşelim dediğinde bana uyar şu gün buluşalım diyemiyorum aptalca bahaneler sunuyorum komik oluyorum yani.

7 ay geçti bence uzun bir süre :/
Hem aşk değil ki amacım zaten.
Yeni insanlar da var aralarında ama hepsinin gözünde ev terliğiyim işte evden çıkamayan :/
Ay biraz bahseder misin bu buluşmadan?

Benim seni hep evli sanmam ve şuan büyük şokta olmam Sen yakın bir zamanda nick değiştirdin mi ? Seni kendi kafamda bir kurmuşum ki sorma senaryo yazmışım yavv resmen Sorununa gelirsek illa baş başa buluşmak zorunda mısın ? Baş başa buluşunca doğal olarak geriliyorsun neden çünkü uzun zamandır bir erkekle beraberdin ve diğer erkeklere flört gözüyle hiç bakmadın. Şimdi baş başa bir buluşma flörtü çağrıştırdığı için kendini hala ex i ne bağlı gibi hissediyor dolayısıyla da psikolojine bu durumu kabul ettiremiyor olabilirsin. O nedenle böyle buluşacağın kişiyle bir arkadaş ortamında buluşsan görüşsen mesela bir etkinlikte vs. O zaman belki rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…