Hahah senaryonu bozduğum için sorryBenim seni hep evli sanmam ve şuan büyük şokta olmamSen yakın bir zamanda nick değiştirdin mi ? Seni kendi kafamda bir kurmuşum ki sorma senaryo yazmışım yavv resmen Sorununa gelirsek illa baş başa buluşmak zorunda mısın ? Baş başa buluşunca doğal olarak geriliyorsun neden çünkü uzun zamandır bir erkekle beraberdin ve diğer erkeklere flört gözüyle hiç bakmadın. Şimdi baş başa bir buluşma flörtü çağrıştırdığı için kendini hala ex i ne bağlı gibi hissediyor dolayısıyla da psikolojine bu durumu kabul ettiremiyor olabilirsin. O nedenle böyle buluşacağın kişiyle bir arkadaş ortamında buluşsan görüşsen mesela bir etkinlikte vs. O zaman belki rahatlarsın
Evden çıkıyorum çıkmasına da işte ailemle veya akrabalara giderken, düğündür şenliktir olunca. esas sorun bir erkekle buluşmak. şu an bile gerildim
Hahah ocakta yemek varya açıkçası ilgimi çeken biri yok ama bir erkek cinsiyle ille de aşk anlamında buluşmak gerekmez diye düşünüyorum hani asıl amacım exten sonra bir erkekle buluşup bu kabuğu kırmak. Beddua mı etti nedir :)
Kesinlikle öyle. O kadar gereksizce büyütüyorum ki bu meseleyi alt tarafı gidip buluşup birşeyler yiyip içicem ama bu benim için o kadar zor ki kendime bu kadar pasif olduğum için çok kızıyorum.Bi kere kendini teşvik etsen, çıkıp görüşeyim n'olcak ki desen bu sorunu aşarsın. Beyinde bitiyor olay.
Yok tek çıkabiliyorum elbette.Probleminiz sadece bir erkek ile bulusmak mı yoksa tek başınızada (akrabalara ve dugune gitmek hariç) çıkıp suraya bir gidiyim, şu kafede biraz oturayım, surada kafa dagitayim diye gezemiyor musunuz?
Şayet tek başınızada cıkamıyorsanız önce oradan başlayın, önce yalnız dolaşabilin bence.
Valla yıkıldım desemHahah senaryonu bozduğum için sorry
Evet nickimi değiştirdim :)
Ordan bakınca evli gibi mi görünüyorum uv çok havalı
Canım görüşmek isteyenlerle ortak bir arkadaş grubumuz yok ki.
Kendimi artık eskiye bağlı hissetmiyorum o da kendi hayatına bakıyor çünkü bağlar koptu :)
Aşamıyorum bi aşabilsem şu buluşma işini
Canım ilişkim süresince arkadaşlardan koptum yakın sandığım birkaç kişi de hain çıktı bunu sorun etmiyorum aylardır bu böyle kendimle mutluyum bunu içten söylüyorum etrafımda beş para insanlar olacağına, en azından kafam rahat. Tabi soru bu değildi ama sanırım bir erkekle buluşma tedirginliği bu. Mesela diyelim ki buluştum gitmek istiyorum neler diyebilirim şuraya iki üç cümle bırakıveramacın hoşlandığın biri ile görüşmek değil de arkadaşça vakit geçirmekse sevgilinden yeni ayrılmış olmanın bağlantısı yokki ama
Erkek arkadaşlarınla mı görüşmek istemiyorsun sadece kızlarla da aynı mı durum?
Mesele sosyal fobi gibi mi yoksa yeni bir erkekle vakit geçirme tedirginliği mi? anlayamadım...
Eğer kız erkek farketmez dışarı çıkasın gelmiyorsa bu durumu kız arkadaşlarınla buluşurak daha kolay aşabilirsin. ama erkek bir adayla buluşma tedirginliği ise kendini "illa uzun uzun sohbet etmeliyiz , çok güzel vakit geçirmeliyiz" diye şartlamadan çıkıp değerlendirip hoşuna gitmezse yol vererek atlatabilirsin.
Her görüşme süper geçicek diye bir kaide yok sonuçta. rahat ol, çık bak duruma , beğenmezsen anında uydurup ortamdan ayrılabileceğin 500 bahane bulayım sanaakşam 5 te "babam çok merak eder ben eve geçeyim " demişliğim var
7 ay geçti bence uzun bir süre :/
Hem aşk değil ki amacım zaten.
Yeni insanlar da var aralarında ama hepsinin gözünde ev terliğiyim işte evden çıkamayan :/
Ay biraz bahseder misin bu buluşmadan?
Çalışmıyorum ama haber beklediğim başvurular var o yüzden kurs işi yatar canım ya :/Geçmişte böyle bir dönemi ben de yaşadım, gerçi benim 7 ay falan değil 2 yıla yakın sürmüştü. Bir daha asla hiçbir erkekle birşey yaşamam diyordum. Bence bu konularda kendini zorlamamalısın. Zamanı gelince sen farkına bile varmıyorsun zaten, kendin o kişiyle görüşmek çıkmak istiyorsun. Bir de eğer eski ilişkinde gerçekten çok kırıldıysan karşına ancak senin geçmişteki kırgınlıklarını, çekincelerini anlayıp sana zamanla güven vermek için sabırlı davranan biri çıkarsa o psikolojiyi aşıyorsun.
Tabi konu sadece sana ilgi duyan biriyle görüşmek kısmında böyleyse. Normal arkadaşlarınla da dışarı çıkasın gelmiyorsa o zaman o biraz sıkıntılı. İnsan eve kapandıkça evden çıkmak istemeyebiliyor, o konuda illa ki kendini zorlamalısın. Çalışıyor musun vs bilmiyorum ama cevap hayırsa ilgini çekebilecek bir kursa yazılabilirsin mesela.Böylece kurs günleri mecburiyetten evden çıktıkça zamanla evde durasın hiç kalmaz. Hem de yeni bir çevre olur belki :)
Canım ilişkim süresince arkadaşlardan koptum yakın sandığım birkaç kişi de hain çıktı bunu sorun etmiyorum aylardır bu böyle kendimle mutluyum bunu içten söylüyorum etrafımda beş para insanlar olacağına, en azından kafam rahat. Tabi soru bu değildi ama sanırım bir erkekle buluşma tedirginliği bu. Mesela diyelim ki buluştum gitmek istiyorum neler diyebilirim şuraya iki üç cümle bırakıverbide rahat bir insanım normalde ama bunda ekstra kasılırım en nefret ettiğim halim :/
İlk defa buluşmuş olucam valla bu konulardan o kadar kopmuşum ki hani plan bile yapamıyorum o derece bi cahallık :)Valla yıkıldım desemOrtak arkadaş grubunuz olmasına gerek yok ki mesela bir arkadaşının doğum günü vs olursa benimle gelebilir misin diye teklif de bulunabilirsin hem kalabalık içinde rahat edersin hem de başkalarıyla çok da ilgilenmek zorunda kalmazsın :) Bir de bu görüşeceğin kişilerle önceden görüştüğünü varsayıyorum direk buluşacaksan hiç görüşmeden o zaman bu dediğim olmayabilir tabi. Bir de görüştüğün biriyse direk bi kafeye gidip buluşma şeklinde değil de mesela bir müze gezmeye ya da bir sergiye gidebilirsiniz ya da tiyatroya ilgi odağı ikiniz olmazsınız böylece aralarda konuşursunuz kendiniz hakkında
Buna "Haberleşiriz" en sevdiğim cevapYa cok bayıldığım bir kişilik degildi kendisi hakkını yemeyeyim hos cocuk ama benlik değil. Aman babing kendini kapatma bir görüş dedim kendi kendime. İlk bas basa görüştüm aman Allah'm takıntılı manyak herifin tekipek iletişim kuramadık. 1 saat gectikten sonra "cınım kısrı bıkmı kızenım bızdiymış gitmim girik" dedim.
Bi de demez mi bi daha ne zaman görüşüyoruz diye.
Hahah nasıl anladın manyah olduğunuYa cok bayıldığım bir kişilik degildi kendisi hakkını yemeyeyim hos cocuk ama benlik değil. Aman babing kendini kapatma bir görüş dedim kendi kendime. İlk bas basa görüştüm aman Allah'm takıntılı manyak herifin tekipek iletişim kuramadık. 1 saat gectikten sonra "cınım kısrı bıkmı kızenım bızdiymış gitmim girik" dedim.
Bi de demez mi bi daha ne zaman görüşüyoruz diye.
Heyecanım yok açık olmak gerekirse.sözün bittiği noktadayiz işte aynı yerdeyiz o anılar tamamen geçmeden hayatına kimseyi alamazsın diye düşünüyorum sorun bence bu alismissin herseyden once ask bitse de peki heyecanının var mı o konustugun kişiye mesela ona göre bu dedigim kaide çünkü ..
Ben seni aricam (aramadi)Buna "Haberleşiriz" en sevdiğim cevap
Evet bana kalsa böyle devam ederim sap gibi kendi başıma. Haketmeyen için aşkın yası da tutulmayacağına göre hayatın bi ucundan tutmamız gerek..Aynı ayrılık süresi,aynı hisler.. :) Ama kalkıp silkelenmezsek hiçbir şey olmayacak. Doğduğumuzda tektik, ölürken de öyle olucaz. Hayatta yanımızda olanlar yol arkadaşlarımız. Kimiyle uzun bir yolculuk olur tadına doyamazsın. Kimiyle yeter artık bitsin dersin ama boşluğunu ararsın. Bu yüzden biz hissettiklerimizi özlüyoruz. Onları değil. Öyle düşünürsen kendine yeni bir şans vereceksin çok değil kısa bir süre önceye kadar ben de aynı hisleri hissediyodum. Kimseyi kabul edemiyordum. Ayrılalı 7 ay oldu bikaç kişiyle görüştüm ama yapamadım. Söyledim ,elimde değildi. Hazır değildim çünkü. Artık unutmanın zamanı geldi ama zaman gerçekten ilaçmış. Bunu bilir bunu söylerim.Yoksa kimse biz istemedikçe bize yardımcı olamaz..
Hahah nasıl anladın manyah olduğunu
Ya ben ne konuşcam onu bile bilmiyorum üff valla engelleyesim geldi çocuğu
Heyecanım yok açık olmak gerekirse.
Muhabbeti iyi biri ama öyle ilgim yok :/
Canım insan kalbini kaptırana kadar hazır olmaz biliyorum :) ama benim demek istediğim ilişki için değil öylesine bir erkek arkadaşla buluşup şu fobi mi asosyallik mi her neyse onu kırmak tüm mesele bu
Amaç boşluk doldurmak değil ki luckom ya
Arayışta da değilim ki zaten
Tek aşmak istediğim bir arkadaş bana görüşelim dediğinde bana uyar şu gün buluşalım diyemiyorum aptalca bahaneler sunuyorum komik oluyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?