Yakında ev terliği olucam yardımm

Evet hoşlandığım biri yok ama burdan oturduğum yerden sadece eskiye dair anıları tazelemekten başka birşey yapmıyorum bu durumdan inanılmaz sıkıldım. Biri vardı mesajda anlaşamadığım ama konuşarak anlaştığım, gün bile belirlemiştik sonra birşeyleri bahane edip iptal ettim çocukta dalga geçtiğimi düşündü haliyle. Onunla olabilitesi vardı ama dediğim gibi benim pasifliğim. Bi tek bu konuda ezik gibi hissediyorum.

Kız arkadaşının yanına gidiyormuş gibi olabilir hatta ilk baş başa değilde toplu görüşebilirsiniz kendini çok rahat hissetiğin birinin yanında mesela...
Bu mümkün gözükmüyor canım ya birebir ya hiç :)

Hahah nasıl anladın manyah olduğunu
Ya ben ne konuşcam onu bile bilmiyorum üff valla engelleyesim geldi çocuğu

Heyecanım yok açık olmak gerekirse.
Muhabbeti iyi biri ama öyle ilgim yok :/
anlıyorum seni heves olmayınca olmuyor cidden.. bence kalbini heyecanladricak adam yine çıkacak karşına sabırlı ol kendin isticeksin buluşmayı buluşmada gayet güzel geçer kendin gibi davranirsan dogallik en güzel şey . :) :)

Ayy kusunç
Aklıma sezercik geldi
Abim kızay mı kulağım kızaymış mı bu ne biçim kahve gayson abi sinirim bozuldu

Benimde 7 8 ay oldu alıştım ama kimseye bişey hissedemedim bakalim yine sevecekmiyim acep

Bu mümkün gözükmüyor canım ya birebir ya hiç :)

Tüh ya ordan da tutturamadık
Ben hala kendini hazır hissetmediğini düşünüyorum yani bende senin gibiyim gönül ilişkisi olmasına gerek yok kız arkadaşlarıma çok kırıldım ve hayatımdan çıkardım mesela ve kendi içime kapandım. Bir süre hiç istemedim. Sonra kendiliğinden aştım. Kafana taktığında daha çok sorun haline geliyor yani iş bizde bitiyor

İnşallah canım. İnan benim çabam değil bu hani illa biriyle buluşcam diye birşey yok. Karşımdaki erkekler buluşmak istiyor üç beş değil yani abartmıyorum biri tam 6 aydır buluşalım diyordu en son iletişimi kestik. Bu arkadaşta 1 aydır diyor cidden çıkasım yok bu aralar diyorum bana gün söyle diyor seneye diyorum hahah çocuk yılbaşından sonraya plan yapıp beni mecbur bıraktı yoksa buluşacağın yok senin dedi hani karşımdaki bin kere söyleyince kendimi sorunlu gibi hissediyorum

Kesinlikle olay beyinde bitiyor ama benim bu ara devredışı sanırsam
Benimde 7 8 ay oldu alıştım ama kimseye bişey hissedemedim bakalim yine sevecekmiyim acep
İnşallah kalplerimizi çarptıran adam gibi adamlar nasip olur

Kesinlikle olay beyinde bitiyor ama benim bu ara devredışı sanırsam

İnşallah kalplerimizi çarptıran adam gibi adamlar nasip olur

Benimde öyle vallahi
Yılbaşından sonraya da var daha belki o zamana kadar atarsın bunun üstünden

konun bana okadar yakın ki aynı durumdayız kıs resmen bende heves yok daha doğrusu o öküzü hayatımda istmeme rağmen hala izi var gibime geliyor yara bandı olmasın tekrar aynı heyecani verecek biri olsun istiyorum ben heves etmek istiyorum çocuk gibi sevinçli olurum genelde içim içimi yer öyle biri daha cikMadi ya bence bizde sorun yok o frenkansi alamadigimizdan oluyor nedir bu çilem ya... :)

Yok tabi mesaj tlf falan olmuyor... eşim yüzyüze karşılaşmamızdan 2 -3 ay önce face de eklemişti beni ki lisede platonik aşıktım kendisine. sonra işte bikaç kere mesajlaştık tel nomu falan verdim tlfdan mesajlaşmaya geçtik ama ayyy nasıl sıkıcı geldi bir de aradı beni , bu tipten bu ses mi çıkar yok artık ne kadar kaba imiş dedim ve "çok yoğun bir dönemdeyim sınava hazırlanıyorum , yeni biten bir ilişkim var kusura bakma ama sana ayıracak vaktim hiç yok, kendimle ilgilenmeliyim" diye mesaj atmıştım!

2 ay sonra tamamen tesadüfen bir kafede karşılaştık benim yine dibim düştü tabi mesajlaşmaya başladık yanyana masalardan , çıkışta eve bırakayım seni dedi. yanımda da arkadaşlarım vardı , hemen gönderdim kalkın çabuk ben x le buluşcam diye

Buluştuk ama cidden hiçbir ciddiyetim yoktu. bundan tam 5 ay sonra nikah kıyıldı

Mesajlaşmaya tahammül edemediğim adamla evlendim yani yüzyüze görüşme ile mesajlaşma falan çok başka

Not: o sınava hala hazırlanamadım

Oo bende yerimde duramam aşık olunca gözüm karadır :) yani birinden etkilensem her türlü çabalarım ama buluşma ölüm gibi geliyor ya
Hayırlısı olsun hakkımızda :)
Benimde öyle vallahi
Yılbaşından sonraya da var daha belki o zamana kadar atarsın bunun üstünden
İnşallah canım ya o kadar dert ettim ki konu açtım gına geldi artık :)

Herşey gönlüne göre olur inşallah canım sen sıkma canımı su akar yolunu bulur

Ahaha iyi güldüm
Valla önceki arkadaşa carlasam bile arıcam konuşalım mesajda anlamıyorsun beni diyordu onu bile bezdirdim
Bu arada mutluluklar dilerim :)
Şimdi bu çocuk kafasına göre bi plan yaptı benim engelleyesim var üzerimde baskı oluştu resmen :)

Çok yorum yaptım ama buluşma da ne var canım ki uzun ca çıkmış biri için çok siradan bişey oluyor bi iki kere buluş içine sinen kişi ile sonra onu kendine benzetirisn canım yada o senin bu monotonlugunu alır gider herseyin hayırlısı hakkımzda ins

Yap istediğin kadar yorum :)
Hadi bakalım şu manyaklığımı aşarsam haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…