- Konu Sahibi BellaGasca
-
Kimi bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete der, kimi bindik bir alamete varıyoruz selamete der Bella ister kıyamet ister selamet olsun artık dinleyen ve şikayet eden değil bir karar üssü gibi hareket eden bir yapıya bürünme vaktin geldi bence. Günlere yeni günler eklendikçe ilmek ilmek çözülmesi gereken sorunlar birikiyor ve çözüme dair adımlar atmaya heveslenirken bir sebepten ötürü, ilişki bir anda yeniden arap saçına dönüveriyor. Hani şu Rus oyuncakları var ismi Matruşka; içiçe geçmiş figürlerden oluşuyor ve ortasından açtıkça içinden daha küçük bir figür çıkıyor, aynı öyle sizinki de, bir sorunun içinde bambaşka bir sürü sorun birikmiş. Kestiremiyorum bu daha ne kadar böyle gidecek, kestirmek de mümkün değil, ismi başka ama tavrının ismi "BELİRSİZLİK" olan biri var karşında, bu sürekli böyle gidemez ki, yazı tura mı atacaksın harekete geçmek için Bella!!! Hayır elbette ama sabrın da bir sınırı var!!!
Seni sevmediğinden değil adamın karakteri bu. Ben başıma da geldiği için o kadar çok araştırdım ki bu tip erkekleri hep de aynı şeylerle karşılaştım hep eşlerine benzer sıkıntılar yaşatmışlar. Şu kanıya vardım, bunlar hep tek başına yaşıyorlar. Hayatlarına birini almak istemiyorlar aslında ama birine ihtiyaç da duyuyorlar, yanlarında sevdikleri kişi olunca daha başka oluyorlar. Yani yanyaneyken iyi ayrı ayrıyken yalnızlar, ve yalnızlığı garipsemiyorlar. Bu kişilerle iki kişinin birleşip tek vücut olması diye bir şey yok. Evlensen de birlikte uzun zaman yaşamış olsan da o ayrı hayatı olan biri sen ayrı bir dünyasın. Bu onlara çok normal geliyor. Büyütülme tarzları farklı olabilir ya da yaradılışları böyle.
Dediğim gibi bir kişide iki kişide görmüş olsam bu kişilerin ruh sağlığına yorup uzak durulması gereken tipler derdim ama azımsanmayacak kadar çok varmış bu erkeklerden. Ya sen de onun gibi rahat olacaksın ya da kabul edemiyorum deyip kesip atacaksın karar senin ama ben pes etme derim
affınıza sığınarak yazacağım..
Boşanın bu adamdan bi cacık olmaz.. üzgünüm ama görünen köy kılavuzda istemez.
O ne öyle ya... Bir erkek karısını yanında istemeli. Siz bu strese daha ne kadar dayanırsınız bilmiyoprum ama allah yardımcınız olsun.
boşanın dedim ama boşanmada zor gibi..
Sessiacigim, nasilsin, sende var mi bir gelisme? ben de seni merak ediyordum..
Bende son durumlar bunlar, artik ben hayatimi burda kalicakmis gibi duzenleyecegim, insallah oncelikli hedefim onceki gunlerime donup iyi para kazanmaya baslamak, evimi tutmak..sonra o isterse gelir..ben ona cok destek de olamadim biliyor musun..su anda aslinda zor zaman geciriyor ama yapabileecegim birsey yok..dunyanin obur ucunda..bir yandan bitirmesi gereken dunya kadar is var, bir yandan vergiyle ilgili sorunlari var, bir yandan kirasi bitti yeni ev bulmasi lazim, bulamiyor..ne yapacagini sasirdi..bir yandan gribi yeni atlatti, bir yandan dustu, gozleri kuruyor ve sisiyormus..gel diyorum, gelmiyor..geleyim diyorum gidemiyorum..ben de sastim kaldim..ki gelse burda sorun yok, hem benim ailem, hem onun ailesi varlikli insanlar..biz duzenimizi kurana kadar destek olurlar, onun annesi de, bizimkiler de ev vermeye hazir ustelik ama bizimki istemiyor..yasli basli insanlarin gelirini kisacak degilim, ben gece gunduz calisir yine kazanirim diyor..e gel diyorum, burda ben de calisabiliyorum sonucta..gelmiyor..ama belki ben duzeni kurduktan sonra gelir.benim de kafam karmakarisik..dedigin tipte adamlardan biri benimki de, cunku uzun yillardir yalniz ve garipsemiyor..yahu diyorum orda kafa travmasi geciriyorsun, bisey olsa olup kalacaksin evde, hic takmiyor boyle seyleri..ustelik adam 15 yildan fazladir orda asagi yukari..Turkiye'ye donme fikri bile korkutuyor onu..
bende yurt dusina geldim ve evlendim ama sizde cok ihmalkarmissiniz bu ne rahatlik ya..oturum icin basvurmamalar..cik mu zor zaten esin oranim vatandasiysa alt ystu gidup bir randevu yapip oturum alacaksin calisma iznin olucak..sonra kac sene orasi bilmiyorum 3-5seneyede vatandas olursun..ayrica vergiler icin baska biride olabilir neden birine takildniz 2 saatlik bi olay..kendiniz bile yaparsiniz..sanki birseylercok gevsek..ayrica esiniz ya bilmiyor yada cok relax
Iyiyim çok teşekkür ederim ben kendimi geçtim artık sen mutlu olursun insallah :)
Bizimki bitti. Benimkinin sorunu şuydu; en yakin arkadaşı öldürüldü diye depresyona girip beni bıraktı. 2 ay bekledim bi acı iki ay atlatılmaz mı ya insan iki kelime etmez mi? Arkadaşlarıyla vakit geçirebiliyor ama bana gelince zordayım diyor. Biz çok yeniydik zaten, başlamadan bitti aslında bi bakıma. O da ona karşı anlayışsız olduğumu düşünüp artık konusmayacagini soyledi. Ama 2ay hic konusmaması ile ben iyice ondan soğumaya başladım zaten. Biz ayrı şehirlerdeyiz,yan yana olabilsek farklı olurdu buna inanıyorum ama olmadı işte yapcak bisey yok.
Bak adamın başına neler gelmiş o da zor zamanlar geciriyor belli ki. Seni de bu dertlerle meşgul etmek istemiyor belki ya da sana karşı aciz görünmek istemiyor... Biraz daha sabret düzelir ben inanıyorum buna. Bir araya gelebilseniz keşke.
Belki de bunları yaşamanın sebebi senin hayata daha dik durup sağlam basabilmen içindir. Ona karşı daha rahat olmayı öğretiyor hayat belki de ilerde aranızın daha güzel olması ve senin daha rahat olabilmen için. Her şeyin bir sebebi var bu yaşadıklarının hepsi tecrübe . Boşanmayı çıkar aklından ama kendi ayrı hayatını sınırlarını oluştur. Adam seni seviyor bence bi soğukluk vs yok ama zorlanirsa isin sonu nereye varır belli olmaz. O nasıl ki sessiz kalip oluruna birakabiliyorsa senin de bunu yapabilmen gerekir. Allah yardımcınız olsun. Ben düzeleceğine inanıyorum.
Sessia, senin durumun da zormus ama sanki konunu hatirlar gibiyim..kafana hic takma bile, olmamasi daha iyi olmus emin ol..zira boyle tipler insanin omrunu yer, tecrubeyle sabittir:) Bir araya gelebilsek duzelecegini ben de biliyorum, birlikteyken tamamen farkli bir insana donusuyor..sevecen, yumusacik, pamuk gibi, etrafimda donup duran biri oluyor :) neyse artik ben de duzenimi kurucam, hayat ne getirir bilinmez, herseye hazirlikli olmak lazim..ama simdilik pes etmiyorum, sadece aramadan ( zaten yilbasindan beri hic aramiyorum o ariyor), fazla yuz vermeden idare edicem..biraz daha rahat olmaya calisicam..Ben sadece hayatima nerde devam edecegimin belirsizligiyle gergindim, artik sanirim biliyorum:) Cok tesekkur ederim destegin icin..umarim seni hic uzmeyecek, kiymetini bilecek, sana gercek aski verecek biri olur hayatinda..
bunu gerçekten yapabileceğine inanıyorum ben, konuyu ilk açtığın zamanki halin ile şimdiki halin bile aynı değil daha güçlüsün. Duan için içten bir amiinnn diyorum çok saol :) Bazen ben de düşünüyorum da iyi ki çok birbirimize alışmadan bu olay oldu ve ben onun nasıl biri olduğunu öğrendim, çünkü gerçekten zor insanlar bunlar... Siz de inşallah bir daha hiç ayrı düşmemek üzere bir araya gelirsiniz ve çok mutlu olursun, her şey dilediğince olsun
evli olduğunuzun eşiniz farkında değil sanırım zira bu yaptığını flirt eden ergenler yapmaz. bir anne olarak söylüyorum bebek dünyanın tartışmasız en güzel şeyi bundan mahrum bırakmayın kendinizi 38 yaşındasınız bebek için son 3-5 senenizi de kanadadaki bir hayal için harcamayn.kişiler yüzünden kurumlara küsülmez evlilik kutsal bir kurumdur elbet iyi insanlarla çok da güzel olabilir herşey.vakit kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?