- Konu Sahibi BellaGasca
-
(null)
Sizi seven adam nereye gitti?
Sizi seven adam bir yere gitmemis ki, siz onu birakip gitmissiniz. Kendi basina gurbette mucadele etmek kolay mi saniyorsunuz? islemleri kendiniz neden baslatmiyorsunuz, illa onun yapmasi sart mi herseyi? Adam evlenmis, ama daha yeni evli sayildigi karisi onu birakip ailesinin yanina donmus. Eee adama hem kadinlik yapilmiyor, hem para bekleniyor, hem basina bi suru is aciliyor, hemde ustune kavga cikartiliyor.. Herkesin sabri bir yere kadar. Makul olmalisiniz. Hic bi zaman esinizi birakip gitmemeniz gerekiyordu. Ben ailesini ozledi diye kocasinin yanina geri donemeyecegini bildigi halde basip giden es hic duymamistim hayatimda..
(null)
Araya ayrilik girdigi zaman malesef kavgalarin sonu gelmiyor . Bizde tam 1 yil ayri kaldik bu vize islemleri yuzunden hemde yeni evliyken birbirimize yeni kavusmusken. Esim o donem sirketi iflas ettigi icin uzun bi sure issiz kalmisti ben ailemin yanindaydim o gurbette issiz yapayalnizdi, psikolojisi cokbozulmustu . Vize islemlerine basvurmuyordu sen buraya gelirsen rezil olursun ailenin yaninda kal en azindan sen rahat ol aklim bide sana takili kalmasin diyordu halbuki ben ailemin yanindaydim ama aklim surekli ondaydi .. en cok kavga ettigimiz hatta bosanma karari aldigimiz tek donem o 1 seneydi . 1 sene sonunda benim vizem cikti yanina gittim o is buldu hersey yoluna girdi . Daha dun gibi hersey ama aradan 10 sene gecti suan 2 cocugumuz varkonunuzu okuyunca o gunleri hatirladim cok zordu aglamadigim 1 gun yoktu . Bosanma karari aldigimiz gun ikimizde intihari dusunmuz ikimiz icinde zor bir sinavdi inat ettik ve kazandik ..
Su akar yatagini bulur , suan ayri oldugunuz icin hersey cok agir ve yorucu geliyor . Insallah bir an once esinizin yanina gidersiniz ve hersey yoluna girer .
Ben bazı yorumlara katılmıyorum. Bana göre yeni evli, aklı başında bir adam ne kadar kızsada, zorlansada karısını arayıp sormalı. 10 gündür aramamak ne oluyor! üstelik diğer maillerini okuyor ama karısından gelen mailleri açmaya bile tenezzül etmiyor. Karşisındaki sevgilisi, kız arkadaşı değil KARISI!
Durumuna gerçekten çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda düzelir ama bana kalırsa artık aramaktan vazgeç eşini de, annesini de. Akışına bırak bakalım nolucak. Sende kes sesi sedayı. Afallasın bi.
neden döndünüz ki?
eşiniz oradayken sizin burada olmanız bence evlilik için kötü bir durum.
amerikada felan mı esiniz?
Bella sen ya koç burcusun yada ateş grubundan bir burç.
BellaGasca , derin bir Offff çekesim geldi konunuzu okudukça... sizin yerinize koydum kendimi gerçekten zor bir durum. Benzerini erkek arkadaşımla yaşadım ben ve bitti şu an... sanırım. Bitip bitmediği belli değil. O da ne telefonlarıma cevap veriyor ne de konuşuyor, böyle belirsizlikle bitmesi de beni çıldırtıyor! Dayanamıyorum mesaj atıyorum neler neler diyorum ses yok. Ben okuduğunu bilmeyeyim diye özellikle okumuyor o da... Sinirlensin, o da bir şeyler söylesin yeter ki diyorum ama yok... Siz bir de evliymişsiniz daha da ağır geliyordur mutlaka.
Bence şu an o da kilitlenmiş durumda. Sizin öfkelendiğinizi, çaresizliğinizi hissediyor ama korkmuş ve ne yapacağını bilemiyor bence. Yaklaşsanız bile yeniden şikayete başlayacağınızı düşünüyor o yüzden yumuşak yüzünüzden bile korkuyor olabilir. En sağlıklısı sanırım süre vermeye devam etmek... Bilemedim ki. Kelin ilacı olsa başına sürermiş. ama siz evlisiniz, kolay mı öyle hemen boşanmak. Onun boşanmayı düşündüğünü sanmıyorum. Kendi haline bırakmaktan başka çare yok gibi... Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?