Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

off çok stresli bir iş yaa.
sangi hep bir engel olucakmış gibi korku var nedense bende.
sizde de var mı bu korku yoksa benimki anormal bir durum mu?

Ben çok fazla zamanın uzaması taraftarı değilim..Benim en büyük korkum geçen zamanda birbirimizden birşey yitirmek:1no2: Herşeyin hayırlısı kendimizi stresten uzak tutalım bu zamanın keyfini çıkartalım..Böylesi daha güsel olur..

Kıslar nişanda yapılacak olan alışverişte ne alınır bana yardımcı olabilir misiniz?* Yani ne aldırayım bizimkineeeee:dance:

günaydın kızlar..
papatya ben bana alınanları söyleyeyim en iyisi,
bana 2 etek,2bluz,onlara uygun ayakkabı ve eşarp(tesettürlü olduğum için)
vede çanta tabii..
sabahlık takımı,iç çamaşarı 2 takım,makyaj sandığı ve normal sandık,makyaj sanığına makyaj malzemeleri ve parfüm seti tabiki:)
1 tane pardüse sonrada yüzüklerimizi almıştık,şimdilik aklıma gelen bunlar,eğer imkan varsa nişanlınla alışverişe çı çok eğlenceli oluyor,biz öyle yapmıştık kimseyi istemedik yanımızda:)
bende birşey sorucam kızlar sizlere nişanda takı takıldı mı?
bizde nişanda hep erkek tarafı geline takar
düğünde hem erkek hem kız tarafı takar..

aa canım bnmkide gidicek seninki uzun dönem mi? kısa dönem mi?

böcük cnm gözün aydın
çok sevindim Şeniz

çilek kusura bakma mesajını görmemişim ben yokken yazmışsın sanırım
şimdi gördüm ahh çileğim ahh seninki kısa dönem ne güzel
bizim uzun dönemakannehir
kurban bayramından sonra gidicek hayırlısıyla
rabbim tüm askerlerimizi korusun,
burada destek olalım birbirimize...​

hejar cnm bızde nışanda erkeeğe bısey takılmaz
ama genede yarım altın falan takıyoruz
düğündede saat:lepi:

Aslında bende kimseyi istemiyorum yanımda sadece aşkım olsun yeter..Sıkılırım hiç bişi aldıramammmm Acaba aşkıma desemki sadece senle ben olayım desem nasıl olur???Önceden de listeyi eline veririm..Kayınvalidemin yanında nasıl isterim gecelik vs...ay utancımdan pembiş olurum bennn:roflol:

cnm nışan alışverısınde aıleler olur
yanı aıleden bıkaç kişi
tek başına olmaz bızde
utanmana gerek yok cnm zaten alıncak seyler bunlar bellıdır sadece beğeneceksın

Nişan alışverişinde damada gecelik,terlik,cüzdan,altın saat,alyans, çorap, don vs bişeyler alınıyor. Nişan yüzükleri takılırken biz takı olayı yapmadık misafirler bişey takmadı bize :gitme:
Nasılsınız kızlaaaaar?

Kıslar nişanda yapılacak olan alışverişte ne alınır bana yardımcı olabilir misiniz?* Yani ne aldırayım bizimkineeeee:dance:

Canım bide önden gidip nişanlınla siz beğenin alacaklarınızı en azından yüzük falan gibileri. Sakın ki ben gibi nişan alışveriş günü hem beğenip hem alma gafletinde bulunmayın. Allah'ım skandal resmen ana-dana hepbirlikte bişeyler almakkaydirigubbakcemile3

Aaaa uğurcum canım ne mutlu seni. Ay çok sevindim kızz. Seninkine söyle çok cici bi damat olsun Benim ki öğretmeden pek bişey anlamazda.

benımkı bıraz zor olur
yerınde durmayan cocuk gıbı
ama ben o huyunu cok sefyom
öper koklar hıc utanmaz acık acık konusur
ayy annemde onu ılk kez görcekdelikafadulden

kikikikikiki aman öyle olsun yaw sessiz iç bunaltıcı olmasında. Annende aferin kız desin sana kedi olalı bi fare tuttunkaydirigubbakcemile3 Aman benimkide öğretmedikce bişey yapmaz fazla konuşmaz hele bu günlerde baymaya başaldı beni iyiceklava:

valla bizdede normalde aileden gelir birkaç kişi ama biz istemedik
kendimiz halletmek istedik herşeyimizi
zaten ben iki gün önceden ayarlamıştım alacaklarımı
o da onay verince aldık,gayet eğlenceli oluyor

bizdede takı olayı şöyle oldu,babam nişanlıma saat aldı
kayınpeder kaynana birer bilezik taktılar bana
nişanlımın ailesi normal düğün gibi takı taktılar bana
sadece kız tarafında nişanda takılmaz düğünde takılır bizde

he bir de bizde damat bohçası düğünde yapılıyor
nişandan sonra götürdüğümüz bohça da sadece ailesine götürüldü

banada 2 bavul dolu çeyiz geldi:)

bu arada selam uğur böcüğü,eregli bacılarım...

hajer sende amma hedıye almışsın hee:jeyyar: masallah

ereglı yok harbı tuttum ılk defaa
sus erkeklerden nefret ederm zatı

uğur böcüğüm sorma yaa o kadar eşyayı nasıl yerleştirdik hiç sorma:)

bana daha kımse bısı almadı :sinifsinif:bızz düğünde vercez
ben onun aılesıne vercem ondan ıstemedım
ıkımızede daha sonra alcaz

Hejarcım ne güsel iştek kayınvalide bana sadece nişan sandığı doldurdu o da çeyrek bavul gelirkaydirigubbakcemile3 Damat bohça mohça halloldu daa da bişey aldırmam bizimkilere yeter yaws. Zaten borsa düştü çok üzgünüm çooook gitti kaç aylık birikenler :gitme: Ne güzel bi ev beğendim onu aldırcaktım:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…