Hayatım hazırlıklar nasıl gidiyor?j
kızlar napıosunuz? bugün nikah işlemlerine başladım. of ya kızlar nikah işlemlerini bile yalnız yapıorum. onda bile yok nişanlım yanımda. millet nikah işlemlerinde tutar nişanlısının elinden beraber yaparlar. ben o heyecanı bile yaşayamıyorum. çok özledim. 3 ay oldu görmüyorum ama bayramda gelicek beraberiz bir hafta falan
iyi gibi janım işte kosturuyoruz ama hala gelınlık begenemedım nişanlımın işleri cok yogun bir türlü cıkamadık beraber bakmaya zamanda azaldı napıjam bılmıyorumakannehir
janım nikah işlemleri derken ne yapıyosun bizim nikah salonu tutuldu ama daha işlemleri yaptırmadık
bende geldim hihoyyyt..
nabersiniz?
kızlar napıosunuz? bugün nikah işlemlerine başladım. of ya kızlar nikah işlemlerini bile yalnız yapıorum. onda bile yok nişanlım yanımda. millet nikah işlemlerinde tutar nişanlısının elinden beraber yaparlar. ben o heyecanı bile yaşayamıyorum. çok özledim. 3 ay oldu görmüyorum ama bayramda gelicek beraberiz bir hafta falan
selam kızlar, şimdi benim sormak istediğim bişey var size, ben söz ve nişan arasındaki farkı bilmiyorum, bizim ailede biraz değişik oluyo galiba, iki genç anlaşınca istemeye gidiliyo ve hop yüzükler takılıyo nişan söz filan olmuyo ardından. normalde bu nasıldır, önce aileler tanışır sonra kız istenir sonra söz yapılır sözden sonra ne kadar zaman geçer nişandan önce bana biraz bilgi verseniz ne hoş olur biliomusunuz, ben çok özeniyorum da burda sözü nişanı ayrı olan hanımefendilere :)
peki hadi kız istendi yüzük iflan takıldı sonrada nişan olacak. nişanda ne konuşuluyor, ne takılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?