Yalan mı yoksa eksik anlatmamı ?

mesele o değil ki dürüst olmadı bana... yoksa evlenmiş ayrılmış da olabilir mesele dürüst olmaması...
Peki mecbur mu anlatmaya? Kimi insan vardir gecmisin desilmesinden hoslanmaz. Olmus bitmis yasanmis. 2 yillik iliskisi olsa ne, 12 yillik olsa ne? Onu istemedigi bir seye zorlayip geciatirince de ama durust olmadi demek ne kadar adil? Siz ogrenmek istiyorsunuz, o anlatmak istemiyor. Hakli taraf neden siz oluyorsunuz? Saygi duyun biraz.

Lisedeki aşklarına saplantılı olup onları unutamayıp ama evli olduğunu bildiğim çok insan var ilk aşk meselesi... Eşlerinin haberi bile yok
Sizde eski sözlünüze saplantılı aşıksınız belki, olamaz mı olabilir sizin mantığınızla. Nişanliniz da sizin için böyle düşünüyor mudur acaba?

Sığ bir insan değilim demişsiniz ama şu yukarıdaki mesajınız bile sizden önce yaşanmış ciddi bir ilişkiyi kaldıramayacak kafada olduğunuzu gösteriyor.

Kendinize dert çıkarttığınızı düşünüyorum.
Sizedene lisedeki aşkından sevgilisinden, herkes geçmişini paylaşmak zorunda değil didik didik sorun anlatmak istemeyen kişiye yeterli gördüğü kadarını cevapladığında yalan mı?
Şimdiki zamanla ilgilenin lütfen, milattan önce olma aşkaların ilgilerin hikayeleriyle değil.

Lisedeki aşklarına saplantılı olup onları unutamayıp ama evli olduğunu bildiğim çok insan var ilk aşk meselesi... Eşlerinin haberi bile yok
Ben eski eşimin bahsettiğiniz gibi olduğunu düşünüyorum. Lise2 de bir kızla çıkmaya başlamış, 7 yıl çıkmışlar. Daha sonra hiç ciddi ilişkisi olmamış, biz 9 ay çıkıp evlenmiştik 35 yaşında. Ben hep içten içe, o kızı unutamadığını düşünmüştüm, bunu düşünmemiş gerektirecek bazı davranışları olmuştu tabi ki. Mesela örnek verirsem, ilk aklıma gelen. evvelim sen oldun ahirim sensin diye bir şarkı varmış, ben de ilk kez duymuştum, arabada bir gün o şarkı çıkınca sesini açması gibi... Birkaç davranışı olmuştu bunun gibi. Ama benim de , senin de herkesin ilk aşkı, ilk sevgilisi olmuştur, benim asla umrumda değil, yakın çevremde hiçbir arkadaşım da ilk aşkını hatırlamıyor, sevmiyor. Ben senin erkek arkadaşının da unutmadağını, saplantılı olduğunu asla düşünmüyorum. Buna kafa yormayın artık.

Nokta atışı yapmışsınız

İyi de siz de sözlenmişsiniz.
Demek ki çok sevmişsiniz.
Belki siz de onu unutamadınız, hala seviyorsunuz. Belki onunla sözlüyken öpüştünüz, koklaştınız, seviştiniz?
Bunun kanıtı var mı?
Yok. O yüzden haksızsınız.

Kaldıramıycaksınız neden deşiyorsunuz ki.. bilmeyi istememek daha erdemli bi davranış bence bildikten sonra kendi kendini yemektense

Yahu lisede cocuk yasta 2-3 yil biriyle takilmis
Bunun nesi ciddi iliski? Ne kadar ciddi olabilirler 15-17 yasindan bahsediyoruz. Cok abartmissiniz. Her seyi bilmeye calisiyorsaniz da adamin dogumundan alaydiniz bari kronolojiyi.

Siz de sözlenmişsiniz. İlk aşkınız mıydı sözlendiğiniz kişi son aşkınız mıydı nerden bilsin adam? Belki yara bandı olarak kullanıyorsunuz hayatınızdaki kişiyi. Belki de siz hala başka bir adama aşık olduğunuz için adamın geçmişini bu kadar kurcalıyorsunuz.

İlişkiden bahsediyorsunuz ne gerek var geçmişi bilmeye ya da geçmişinizi anlatmaya bitmiş evlilik olur nişanlılık olur onlardan bahsedilir. Lisede ki ilişkiyi bilmek sizde nasıl bir güvensizlik yarattı anlamış değilim. O yaşlarda insan oturmayı kalkmayı bilmiyor. Oldu olacak kreşe kadar inin. Ben burda konu sahibi olarak sizin kendinize güveninizin zayıf olduğunu seziyorum. Böyle geçmişi kurcalamak ne size ne de karşı tarafa bir faydası var aksine kaba tabirle eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektir.

Geçmiş geçmişte kaldı. Sizi tanımıyordu sonucta. Geçmişin bir önemi yokki. Sorgulamak bile saçma geliyor bana. Evet bilmek elbette hakkınız ama bence çok kurcalamayın derim. Siz önünüze yaşanacak günlere bakın bu süreçte tanımaya çalışın. Geçmiş geçmeseydi adı geçmiş olmazdı :)

geçmiş adı üstünde geçmiş gitmiş neden daha sorurur konuşurur anlamam.

Olanlar sizden önce olmuş, sizi ilgilendirmez. Geçmiş geçmişte kalmıştır, bence hiç kurcalamayın. Geçmiş ilişkinizi size zorla mı anlattırdı yoksa siz kendiliğinizden mi anlattınız? Eğer sizi zorlamadıysa, kendiniz anlatmak istediyseniz sorun yok. Siz belki dürüst olmak adına kendi ilişkinizi anlatmışsınız ama bazı erkekler kendi geçmiş ilişkilerini konuşmaktan hoşlanmaz; (mesela benim eşim). O nedenle kestirme cevaplar vermiştir. Anlatmak istemiyorsa zorlamayın.

Yani geçmiş gitmiş neden bu kadar soruyorsunuz anlamam. Hayır öğrenince de size dert oluyor sözlenmek evliliğe adım olduğu için zaten anlatmanız gerekiyor. Lise de ilişkisi olmuş diye sarsılmak neden. Liseden yeni mı mezun oldu bu kadar abartıyorsunuz. Lisedeki 2-3 yıllık ilişkisini anlatmadıysa boşanın

Bence gayet sığsın
Adam sanki boşandığını sakladı senden çocuğu falan var
Ayrıca eskileri hatırlatıp adama kafasına başka kızları sokuyorsun
Özgüvensiz birisin
Yaşın küçük sanırım
Biraz olgun ol

+++
Lisede cocuksun, 15 yil da gecmis karsi taraf israrla ortada bir ciddi iliski var ama ben sakliyorum seklinde davranirsa yuzune zeka seviyesi hakkindaki fikirlerimi bildiririm herhalde
Ay evet adamlarda garip
Ben erkek olsam bu tip birine takıntılı derdim üstünü çizerdim ya
Adamlarında hoşuna gidiyor heralde
Bide 32 yaşında olgun bir kadın yani

Elimi bile tutamadı 2 ay. Ben de elimi tutmayan çocuktan sevgili mi olur deyip boşandım

Lisede sevgili olmanın en önemli kuralı el ele tutuşup bahçeyi turlamaktır çünkü.
Oo cok radikal bir dusunce bence.Sahsen ben asla cesarte edemezdim.Gozgoze gelmek bile buyuk seydi bizim zamanlarimizda.85-88 yillari falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…