Bende de bu kaygılar var ileride çocuğum içinHerkese merhaba. Bu ara her şeyi kafama çok mı takıyorum bilemiyorum ama içim çok darlanıyor.
Ben tek çocuğum.
Babamın tarafı çok uzakta ve babama zamanında çok kazık atmışlar o yüzden görüştüğümüz söylenemez. Babam tek gibi yani tek tük arkadaşları var burada sadece.
Annemler 6 kardeş hep farklı farklı şehitseler. Görüşüyoruz tabi ki ama herkes işin özünde kendi çocuklarınla kendi hayatında doğal olarak.
Annemin arkadaşı yok komşuları da hep taşındı.
Annem de yalnız yani.
Ben hep yanlarında olmaya çalışıyorum. Babam çalışıyor.
Bayramda, Ramazan’da vs.
Şimdi annem rahatsız ben yanındayım ama diyorum ki tek başıma nasıl yeteceğim. Annem, babam.. çocuğum olsa o. Nasıl yetişeceğim diye düşünüyorum.
Var mı benim gibi yalnız hissedenler ?
Tek çocuk olanlar ?
Tek çocuk düşünen varsa bana her şeyi sorabilir bu arada zorlukları ve kolaylıkları olarak…
Herkese merhaba. Bu ara her şeyi kafama çok mı takıyorum bilemiyorum ama içim çok darlanıyor.
Ben tek çocuğum.
Babamın tarafı çok uzakta ve babama zamanında çok kazık atmışlar o yüzden görüştüğümüz söylenemez. Babam tek gibi yani tek tük arkadaşları var burada sadece.
Annemler 6 kardeş hep farklı farklı şehitseler. Görüşüyoruz tabi ki ama herkes işin özünde kendi çocuklarınla kendi hayatında doğal olarak.
Annem de yalnız yani.
Bayramda, Ramazan’da vs.
Şimdi annem rahatsız ben yanındayım ama diyorum ki tek başıma nasıl yeteceğim. Annem, babam.. çocuğum olsa o. Nasıl yetişeceğim diye düşünüyorum.
Tek çocuk olanlar ?
Tek çocuk düşünen varsa bana her şeyi sorabilir bu arada zorlukları ve kolaylıkları olarak…
Herkese merhaba. Bu ara her şeyi kafama çok mı takıyorum bilemiyorum ama içim çok darlanıyor.
Ben tek çocuğum.
Annem de yalnız yani.
Bayramda, Ramazan’da vs.
Tek çocuk olanlar ?
Aminn. Biz de çok kardeşiz. Seviyor muyum evet seviyorum. Ama tek olsaydım da niye tekim demezdim. Benim de yapım öyle çünküAkrabam yok, babamın sülalesinden hayatta kalan tek insan yok
Annemin sülalesinden bir teyzem bir de dayım var, kendi dünyalarındalar arada bir telefonlaşıyoruz
Rahmetli annem 9 yıl hastalık çekti, allah bir şekilde yardım ediyor
4 kardeşiz biz ama hepimiz tekiz aslında, kardeşlik bağı her zaman düşündüğünüz gibi olmuyor
Kısaca şöyle özetleyeyim hayatta eşimden başka insanım yok, insanın sahibi Allahtır derim hep geçerim, bu dünyada kimseden beklentim yok en başta kardeşlerimden, herkese yerinde rahatlık versin rabbim
Aminn. Biz de çok kardeşiz. Seviyor muyum evet seviyorum. Ama tek olsaydım da niye tekim demezdim. Benim de yapım öyle çünkü
Yani genelde hastalık durumunda yada yalnızlık olayında her şey tek çocukta kalıyor.Herkese merhaba. Bu ara her şeyi kafama çok mı takıyorum bilemiyorum ama içim çok darlanıyor.
Ben tek çocuğum.
Annem de yalnız yani.
Bayramda, Ramazan’da vs.
Tek çocuk olanlar ?
Buna ben de katılıyorum. Ablalarım evet destek oluyor varlıkları yeter. Ama her zaman yanımda olamazlar kendi aileleriyle de dertleri oluyor. Bu haftasonu mesela biz yalnızız çekirdek aileyle. Annem babam yazlıkta, ablam arkadaşına gidecek iki günlüğüne. Büyük ablam da kızının kursları nedeniyle kimseyle görüşemez bugün. Yani evlenince kendi hayat dertlerine odaklanıyorsun.Bizim ailede kardeşlik evlenene kadar oldu ; herkes evlendi ve kendi dünyasına çekildi, erkek yok 4 kız kardeşiz, çokta severim kardeşlerimi ama herkesin kendi yaşamı, kendi dertleri oluyor. Aileler genelde kocalara göre şekilleniyor bizde öyle oldu başkalarını bilemem tabi. En son ben evlendim ve yıllarca yalnız kaldım diyebilirim, hastalandım, zor zamanlarım oldu bi zahmet haftada bir arayıp nasılsın dediler, gönül koymadım ama yalnızlığı kabullendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?