- 26 Kasım 2024
- 98
- 41
- 3
- 41
- Konu Sahibi Polyannaaaaa
-
Evet yaşayanlar anlıyor beni . Yatak odamda yatmıyorum mesela çocuğumun biri yanımda bir beşikte oturma odasındayım. Işık ve tv açık bildiğim bütün duaları okuyorum yatmadan. Korunmayla ilgili olanCanım ben de öyleydim bekarken özellikle asla yalnız kalmadım hiçbir zaman sonra evlendim eşim görevlilere gitmeye başladı nöbetleri olmaya başladı başlarda ben de ağlayarak uyuyordum çünkü hiç yalnız kalmamıştım çok korkunç bir duyguydu çocuklarım oldukça azaldı bu duygu şimdi hala gece korkularım oluyor sesler bile duyuyorum bazen ama ışık açık uyuyorum o bana iyi geliyor güven veriyor bir şeyler izleyerek uyuyabilirsin koridorun ışığını açıp uyuyabilirsin okumadan önce de dualarını et naz Felak Ayetel Kürsi mutlaka iyi gelecektir
Hassas noktası asla bırakmıyor bencil olan kendisi her şeyde keyfini düşünüyor.Yani bu adam akşam evde olsa ne olur?
Pisliğin deki afedersin.
Sizin probleminiz bu yaşadığınız evlilik.
Eşiniz iş değiştirse de düzelmeyecek şeyler var aranızda.
Arabayı da alın öyle gidin ailenizin evine bir süre. Yerinizde olsam asla bırakmazdım böyle bir adam araba falan.
Bunu dibine kadar yaşadım ben benim eşim asker ve benim her zaman gördüğümden değil de görmediğim şeylerden daha çok korkarım evi hırsız girse bu kadar korkmam yani ama en ufak bir ses ya da bir duygu his beni mahveder eşim hala görevlere gidiyor nöbetlerde kalıyor ama alışmaya başladım ben de çocuk odasında uyuyorum eşim yokken . Sanki küçük oda daha güvenli geliyor ama dediğim gibi boşanmak Bir çare değil bence burada yukarıda yazılanlar gibi çünkü başka bir eşin de olsa aynı şeyleri yaşayabilirsin ilk önce kendin çözmen lazım bu problemi ..Evet yaşayanlar anlıyor beni . Yatak odamda yatmıyorum mesela çocuğumun biri yanımda bir beşikte oturma odasındayım. Işık ve tv açık bildiğim bütün duaları okuyorum yatmadan. Korunmayla ilgili olan
Kimin üzerine araba? Siz aktif kullanıyor musunuz normalde?Hassas noktası asla bırakmıyor bencil olan kendisi her şeyde keyfini düşünüyor.
Arabaya atlayıp git, o uyurken.Hassas noktası asla bırakmıyor bencil olan kendisi her şeyde keyfini düşünüyor.
Arabanin anahtarini saklayin :) sinirle karsinizda aradigi zaman siritin :)Evet , hatta arabayı bırak git işe dedim kavga edince asla bırakmıyor çünkü otobüse binemez. Şımarıklık değil gerçekten 4,5 yıl oldu çok yoruldum . Çocuklar yokkende bu konu geçti o zaman iş bakmaya başladı şuan tamamen çocuklar var gidemez diye düşünüyor
Oturma odasında yatıyorum çocuklarla bende. İyiydim epey zaman yatak odasına geç diye ısrar etti. Orda korkuyorum dedim geçmem ısrar etti dene diye ilk gece yine korktum. Bende küçük sesler bile tedirgin ediyor beniBunu dibine kadar yaşadım ben benim eşim asker ve benim her zaman gördüğümden değil de görmediğim şeylerden daha çok korkarım evi hırsız girse bu kadar korkmam yani ama en ufak bir ses ya da bir duygu his beni mahveder eşim hala görevlere gidiyor nöbetlerde kalıyor ama alışmaya başladım ben de çocuk odasında uyuyorum eşim yokken . Sanki küçük oda daha güvenli geliyor ama dediğim gibi boşanmak Bir çare değil bence burada yukarıda yazılanlar gibi çünkü başka bir eşin de olsa aynı şeyleri yaşayabilirsin ilk önce kendin çözmen lazım bu problemi ..
Benimde sürdü ama yüzüme vurdu verdiği ücreti bırakmak zorunda kaldım. Azalmıştı belki de bitecekti , bana da çok iyi geldi . Şimdi saçma sapan bir yerden borç yaptı bunun arkasına sığınıyor her şeyde. Elimden geleni yapıyorum ama işte tekim sonuçtaBana kızanlar olacak belki ama bu platform sayesinde hangi mesleklere sahip adamlarla evlenilmemesi gerektiğini öğrendim. Eşiniz berbat biri.
Eşinizden hariç sizin bu sorunu çözmeniz lazım. Liseden bir arkadaşımda da yalnızlık korkusu vardı herhangi bir odada yalnız kalamıyor ve odaya ilk giren kişi olamıyordu. Onu da hocalara vs götürüyorlardı saçma bir şekilde neyse yetişkin olunca terapiye başlamış o korkusuyla yüzleşmiş ilk nerede başladığını falan hatırlamış derken şu an yalnız kalabiliyormuş. Ama bu terapiler öyle 2-3 sefer gitmeyle olmuyor 6ay-1 yıl falan sürüyor benim bildiğim. Sizin de bu sorunu çözmeniz şart olduğu için ödemesi gerekiyor.
Çok mantıklıArabanin anahtarini saklayin :) sinirle karsinizda aradigi zaman siritin :)
Geceleri icin evin kapisina ekstra kilit taktirin, isiklari hic kapatmayin, odesin faturalari da. Korkunuzu cocuklariniza belli etmeyin, onlarda da fobi olusmasin.
Kendisinin üzerine. EvetKimin üzerine araba? Siz aktif kullanıyor musunuz normalde?
Tartıştığımız gün çocukları da bırakıp gideceğim bıktım dayanamıyorum dedim. Annesiyle aramız bozuk bilerek anneme götürürüm çocukları diyor. O gün çok bağırdım kızım korktu tartışmak bile istemiyorum, annemin evine gideceğim.Eşiniz çok kaba ya ne demek gülmek falan?
Sizin tedaviye devam etmeniz gerekiyor. Eşiniz için bir şey söylemek istemiyorum ama sizi sevdiğini düşünmüyorum ben. Eve gelince çocukları bırakın çıkın birkaç gün baksın mecbur bırakın. Bekar gibi yaşamasına izin vermeyin gerekirse evin kilidini değiştirin madem bekarken olduğu yere gitsin
Hayır yoktu. İkinci çocuktan sonra değişti aslında bayaa . Normalde kıyamaz hele ağlasam o da ağlardı. İlk zamanlar iş bile baktı hatta. Yüzünü görmek istemiyorum o kadar soğudum ki şu hallerinden sonraEvlilik öncesi nasıldı varmıydı böyle davranışları sözleri?
Evden gönder anasına ya aman bu nedirTartıştığımız gün çocukları da bırakıp gideceğim bıktım dayanamıyorum dedim. Annesiyle aramız bozuk bilerek anneme götürürüm çocukları diyor. O gün çok bağırdım kızım korktu tartışmak bile istemiyorum, annemin evine gideceğim.
Hemde manipilatör en nefret ettiğim tip alttan alltan yapar kenara geçer sen dellenince kötü olan sen olursunBeni sinirlendirecek şeyler yapıp bu böyle imajı. Annemde kavga etmeyelim diye bana yapma diyor
Offf gerçekten çok bencilsiniz. İnsanlar memur olmak için nasıl çabalıyor siz memur olan adamı işten çıkmadığı için bencillikle suçluyorsunuz. Ben bu kadar para verdim o bu kadar para verdi diye hesap yapılmaz karı koca arasında bırçmu olur allah aşkına. Gidip terapi alın kaç yaşında kadınsınız. Benimde eşim haftada en az 2gün nöbete gidiyor 1-2ay zorluk çektim sonra alıştım. Herşeyi abartıp olayları büyütüp kavgaya bahane aramanın manası yok.Yalnız tam okumadınız sanırım iş teklifi geliyor. Şuan kazandığından fazlasını dahi teklif edildi. Fakat şuan doğru düzgün çalışmadığı için kabul etmedi. Terapi aldığımı da yazdım fakat belli süreden sonra ödediği tutarı yüzüme vurdu. ( Oturduğumuz evi bekarken ben aldım, ve arabanın %75 parasını da ben verdim. Maks 200 bin borcu var , bu bize harcadığı bir para değil) ben fedakarlık yaptıysam onun da yapması gerekmez mi? Sadece kendini düşünen kendisi daha huzurlu yaşamamız için teklifleri değerlendiremez miydi sizce? Elimde olan bir durum değil , ve buna gülerek mi tepki verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?