Yalnız kalma korkum ve eşim

Evet yaşayanlar anlıyor beni . Yatak odamda yatmıyorum mesela çocuğumun biri yanımda bir beşikte oturma odasındayım. Işık ve tv açık bildiğim bütün duaları okuyorum yatmadan. Korunmayla ilgili olan

Hassas noktası asla bırakmıyor bencil olan kendisi her şeyde keyfini düşünüyor.

Eve kaliteli bir alarm sistemi kurun paraya kıyın artık. Kapıya da burası alarm ile korunmaktadır diye yazı asın. Bir daha korku morku kalmaz.

Eşiniz berbat bir insan bu arada son mesajları okudum da

Evet yaşayanlar anlıyor beni . Yatak odamda yatmıyorum mesela çocuğumun biri yanımda bir beşikte oturma odasındayım. Işık ve tv açık bildiğim bütün duaları okuyorum yatmadan. Korunmayla ilgili olan
Bunu dibine kadar yaşadım ben benim eşim asker ve benim her zaman gördüğümden değil de görmediğim şeylerden daha çok korkarım evi hırsız girse bu kadar korkmam yani ama en ufak bir ses ya da bir duygu his beni mahveder eşim hala görevlere gidiyor nöbetlerde kalıyor ama alışmaya başladım ben de çocuk odasında uyuyorum eşim yokken . Sanki küçük oda daha güvenli geliyor ama dediğim gibi boşanmak Bir çare değil bence burada yukarıda yazılanlar gibi çünkü başka bir eşin de olsa aynı şeyleri yaşayabilirsin ilk önce kendin çözmen lazım bu problemi ..

Bana kızanlar olacak belki ama bu platform sayesinde hangi mesleklere sahip adamlarla evlenilmemesi gerektiğini öğrendim. Eşiniz berbat biri.
Eşinizden hariç sizin bu sorunu çözmeniz lazım. Liseden bir arkadaşımda da yalnızlık korkusu vardı herhangi bir odada yalnız kalamıyor ve odaya ilk giren kişi olamıyordu. Onu da hocalara vs götürüyorlardı saçma bir şekilde neyse yetişkin olunca terapiye başlamış o korkusuyla yüzleşmiş ilk nerede başladığını falan hatırlamış derken şu an yalnız kalabiliyormuş. Ama bu terapiler öyle 2-3 sefer gitmeyle olmuyor 6ay-1 yıl falan sürüyor benim bildiğim. Sizin de bu sorunu çözmeniz şart olduğu için ödemesi gerekiyor.

Arabanin anahtarini saklayin :) sinirle karsinizda aradigi zaman siritin :)

Geceleri icin evin kapisina ekstra kilit taktirin, isiklari hic kapatmayin, odesin faturalari da. Korkunuzu cocuklariniza belli etmeyin, onlarda da fobi olusmasin.

Oturma odasında yatıyorum çocuklarla bende. İyiydim epey zaman yatak odasına geç diye ısrar etti. Orda korkuyorum dedim geçmem ısrar etti dene diye ilk gece yine korktum. Bende küçük sesler bile tedirgin ediyor beni

Benimde sürdü ama yüzüme vurdu verdiği ücreti bırakmak zorunda kaldım. Azalmıştı belki de bitecekti , bana da çok iyi geldi . Şimdi saçma sapan bir yerden borç yaptı bunun arkasına sığınıyor her şeyde. Elimden geleni yapıyorum ama işte tekim sonuçta

Arabanin anahtarini saklayin :) sinirle karsinizda aradigi zaman siritin :)

Geceleri icin evin kapisina ekstra kilit taktirin, isiklari hic kapatmayin, odesin faturalari da. Korkunuzu cocuklariniza belli etmeyin, onlarda da fobi olusmasin.
Çok mantıklı ama şuan konuşmuyorum uygularım bunu. Hiç düşünmüyorum açık ışıklar hayır uyku düzenlerini oturttum benim korkum geçmesin diye erken uyutuyorum

Eşiniz çok kaba ya ne demek gülmek falan?
Sizin tedaviye devam etmeniz gerekiyor. Eşiniz için bir şey söylemek istemiyorum ama sizi sevdiğini düşünmüyorum ben. Eve gelince çocukları bırakın çıkın birkaç gün baksın mecbur bırakın. Bekar gibi yaşamasına izin vermeyin gerekirse evin kilidini değiştirin madem bekarken olduğu yere gitsin

Tartıştığımız gün çocukları da bırakıp gideceğim bıktım dayanamıyorum dedim. Annesiyle aramız bozuk bilerek anneme götürürüm çocukları diyor. O gün çok bağırdım kızım korktu tartışmak bile istemiyorum, annemin evine gideceğim.

Evlilik öncesi nasıldı varmıydı böyle davranışları sözleri?
Hayır yoktu. İkinci çocuktan sonra değişti aslında bayaa . Normalde kıyamaz hele ağlasam o da ağlardı. İlk zamanlar iş bile baktı hatta. Yüzünü görmek istemiyorum o kadar soğudum ki şu hallerinden sonra

Evden gönder anasına ya aman bu nedir

Beni sinirlendirecek şeyler yapıp bu böyle imajı. Annemde kavga etmeyelim diye bana yapma diyor
Hemde manipilatör en nefret ettiğim tip alttan alltan yapar kenara geçer sen dellenince kötü olan sen olursun
Ay bırak git şunu ne hali varsa görsün umrunda olursa tabi

Offf gerçekten çok bencilsiniz. İnsanlar memur olmak için nasıl çabalıyor siz memur olan adamı işten çıkmadığı için bencillikle suçluyorsunuz. Ben bu kadar para verdim o bu kadar para verdi diye hesap yapılmaz karı koca arasında bırçmu olur allah aşkına. Gidip terapi alın kaç yaşında kadınsınız. Benimde eşim haftada en az 2gün nöbete gidiyor 1-2ay zorluk çektim sonra alıştım. Herşeyi abartıp olayları büyütüp kavgaya bahane aramanın manası yok.

Aklın varsa o evden gitme degistir kapının kilitini Arabanın anahtarını da sakla şimdi s... Git evden seni bosuyorum de bak bakalım nasıl adam oluyor.Bak bende anksiyete panik atak var ben yıllardır ilaç kullanıyorum ama benim devlette gittiğim psikiyatri en büyük şansım oldu çünkü beni dinledi özel psikolog gibi sonra eşimi çağırdı odaya ben eşini iyilestiremem onun ilacı sende onun yasadiklari hayal değil atak geldiği an sadece eşinin elini tut ve anlamaya çalış dedi okadar güzel konuştu ki eşim o günden sonra çok değişti geceleri asla uyuyamazdim korkudan ses duyardım biri var evde diye kafayı yerdim eşim polis gece gorevleri eşime de bana da zehir olurdu.Psikiyatrist sayesinde çok güzel atlattik ve tam dört yıl sonra daha yeni çok kötü atak geçirdim eşim yine isteydi gece aradım biliyorum gorevdesin ama iyi değilim şuan bu durumun üstesinden gelemiyorum dedim arayıp konserini hemen durumu anlatmış mümkün değil bu gece bırakamam eşimi demiş çıktı geldi Allah binlerce kez razı olsun ama dedgidim gibi biz bu hale o doktor sayesinde geldik kesinlikle önce kendini düşün ve sana zerre yararı olmayan o adamı evde barındırma !! Ve unutma gecicek bu durum sadece kendi değerini bil iyileşmek için ne gerekiyorsa yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…