yalnız kayınvalide ve sık giden eş

1 haftayı doğru bulmuyorum ben de. Dinçmiş de kadın. Ama daha şimdiden bakmam vurgusundan başka şeye odaklanamıyorum belki de. Dik başlılık örneği yok aslında konuda. Ben kelimeden rahatsız oldum.

Aynı evde yaşamamayı kabul etmiş işte. Ama bu eşinin her şeyi kabul ettiğini göstermez. Adam da madem annem gelemiyor, ben giderim o zaman diyor. Konudaki sıkıntı uzlaşmak istememek.

Hayır yaa ne demek gitsin oldu niye evleniyor o zaman annesinin dibinde dursaydıinsan nasıl bırakır eşini de gider bebek mi annesi
Annesinin oğlum sen gençsin git eşinle yat demesi lazım
Hem kv hem eş hatalı

Bazilari normal gormuş, sasirtici dogrusu.
Annesinde yatili kalmasini gerektirecek rahatsizlik mevcut olsa 1 hafta kalmayla olmazdi o iş, geri kalan haftalarda ne yapiyor bu kadin?
Demek ki yaninda birinin kalmasina gerek yok. Zaten çok mecbur olsa kizim degil oglum gelsin diye evlat seçmezdi.

kesinlikle cok doğru.. Kadın ne kızını istiyor ne de evini temizleyecek yemek yapacak bir yardımcı.. hicbirini istemiyor oğlunu evli görmüyor sadece..
Eşim benden önce bir kızla nişanlanma arefesindeyken kızdan ayrılmıs. Katiyyen o kızı da istememiş. beni çok seviyorlardı güya sevgiliyken ne zaman ki evlilik teklifi etti eşim bir anda kadın bana karşı değişti

Böyle evlilik olmaz bir hafta annesinde kalacaksa evlenmeseydi, bu durumu konuşup halledin ama baştan kabul etmeyecktinz, anneye gidilir tabi ama bir hafta tek kalmak nedir bu nasıl bir evlilik

Böyle evlilik olmaz bir hafta annesinde kalacaksa evlenmeseydi, bu durumu konuşup halledin ama baştan kabul etmeyecktinz, anneye gidilir tabi ama bir hafta tek kalmak nedir bu nasıl bir evlilik
diğer yazılarımda mevcut , ben kabul etmedim evlenmeden böyle olacaksa hic evlenmeyelim dediğimde olmayacak demişti.. ben evlenmeden tüm olasılıkları ortaya döktüm böyle böyle olacaksa evlenmeyelim dedim.. ama olmayacak demişti

Belki de sizin bu kadar iyi bir kv niz olduğu için bu kadar merhametli davranabiliyorsunuz. Mesela benim kv ye de Allah mecbur bırakmasın ben bakmam çünkü nefret ettirdi beni hatta şu an boşanmayı düşünüyorum ciddi şekilde onun yüzünden. Demem o ki kendisinden nefret ettiren insanlara bakmak istememek çok normal, konu sahibi de nefret etmiyorsa bile hoşlanmıyor belli ki zorla olmaz bu işler

Kayınvalidenin annelik yanı ele alındığından konu tepki çekmiş, annedir elbette evladı arar sorar gider ama ayda 1 kalması normal değil, bunda herkes hemfikir sanırım yalnız bence başka bir konu gözden kaçıyor, kadın oğluşuna düşkün, evlenmesini istemediği de bariz belli, belki oğlunun ço üç yapmamasını da annesi salık verdi bilemeyiz, o konuda çiftler hemfikirmiş buna da diyecek bir söz yok lakin kayınvalide sürekli oğlunu isteyerek kızını da dışlamış oluyor, kızı o kadar ısrar etmesine rağmen reddedilince güceniyordur bana kalırsa, torunu bahane edip başım kaldırmıyor demiş, doğrudur belli yaştan sonra insanın kafası kaldırmıyor ama kızı kendisiyle çocuğunun sevilmediğini düşünüyordur.

Şimdi dürüst olalım, annemiz hep kardeşimizi istese bizi istemese, çocuğumuzu bahane etse başım kaldırmıyor dese kırılırız ya da kayınvalidemiz sürekli eşimizi çağırsa diğer kardeşinin çocuğunu vs bahane etse kızarız.

Bakıma muhtaç olmak başka, bence burada erkek evlat düşkünlüğü söz konusu.

Benim kv de bu şekilde. Yeni evliydik sofra kuruyoruz eşim telde annesiyle konuşuyordu anne yemek yiyicez kapatayım artık dedi. Kadın iyi tamam git sen ellerin oldun artık dedi

Zaten eşimle evlenmeden önce onun elindeyken SMS ini görmüştüm gelirken ekmek al aşkım yazmış koca adama. Eşiyle boşanmış bir kadın ama evliyken de hep ayrı yaşamışlar benim eşimi kocası yerine koymuş duygusal açıdan ruh hastası. Şimdi boşanmayı düşünüyorum artık alsın koluna taksın oğlunu.

Evet bana da..
Bizim ilişkimiz varken nikah yapmayın beraber yaşayın evlenip ne yapacaksınız demişti
Eğer bu doğruysa kv bilerek yapıyor, aranızda soğuk bir savaş var ve kv oğlunu manipüle ediyor bence .. Siz kendinizi güzel ifade edemiyorsunuz hırçın ve dik başlı haliniz size zarar veriyor bence çeki düzen verin kendinize , kv sizin bu dik başlı tavrınizı kullanıyor eşinize karşı daha ılımlı olmanızda fayda var ..

doğru haklısınız ifade edemedim kendimi yeterince belki de .. Eşime cok yapıcı konustugumda oldu baktım ılımlı olunca iyice tepeye biniliyor ben de sert konusuyorum artık..

Aynı evde yaşamamayı kabul etmiş işte. Ama bu eşinin her şeyi kabul ettiğini göstermez. Adam da madem annem gelemiyor, ben giderim o zaman diyor. Konudaki sıkıntı uzlaşmak istememek.

Benim fikrimce kv hasta olmuşsa alır eve getirirsin iyileşene kadar zira adam gidince yemek temizlik vs de yapmıyormuş. Bilmiyorum konu sahibesi buna da karşımı?
Yakın oturuyorlarmış konu sahibesi bende gidiyorum ama kalmıyorum demiş hani tamamen kadını yok saymıyor.
Adam madem annem gelemiyor diye düşünüyorsa hepten hatalı her ay 1 hafta kalma konusunda o zaman birlikte yaşamak istemeyen biriyle evlenmeyecekti. Gitsin görsün anasını ihtiyacı varsa karşılasın tabi ama sen birlikte yaşamak istemedin öyleyse böyle gibi bir tavır çok yanlış geldi bana.

güya ikisi de birlikte yaşamaya karsıydı hos hala birlikte yasama konusu yok hic istemediler. kv kendi evine aşık bir insan muhtemelen gidip onda yasasak hava hos olurdu..

Sizin ki dik başlılık değil aslında, dürüstçe ne yapabileceğinizi ne yapamayacağınızı söylemişsiniz.
Kimse kendi ailesi de dahil büyüklerle oturmak istemez, kendi evi düzeni olsun ister, hastalık, bakıma ihtiyaç duyma halleri başka, ona da çözümler var zaten, siz bu çözümlere de açıksınız.
Mesele kayınvalidenizin eşinize düşkünlüğü, dediğiniz gibi hasta olsa bir tas çorba yapacak insan ister yanında, yemeğini çayını önüne getireceği birini değil.
Yalnızlık da zordur, belki yalnızlığını gidermek için hastayım deyip çağırıyordur ama kızını da dışlıyor, bazı insanlar kızlar ele karışıp el oluyor düşüncesinde, o yüzden oğullarına daha bir düşkün oluyorlar, erkek öz evlat kız dış kapının mandalı muamelesi görür öyle kişilerce, kayınvalideniz galiba biraz böyle bir kadın.

kızı ile sık sık telefonda konusur kızı da annesine de gelip evini temizleyeyim der ama kv gelmesin diye kırk takla atar. Kızı anneye düskün ama cok kırgın.. görumcemin zaman zaman gözleri doluyor bu konuda acısı var cok konusmam ben bunları onlarla..
ha ama ana kız dedikoduya geldi mi de fena yaparlar
evet kendi eşimin önüne yemeğini kahvesini koyuyor ben bunu anlayamamıstım hastaysa yapan birini istemeli diye düsünüyorum..

Konunuzu ilk okuduğumda bakıma muhtaç yaşlı biri olduğunu düşünmüştüm. Gayet yalnız yaşayabilecek durumdaymış. Kayınvalideniz evliliğinizi yok sayıp böyle beklentilere girse de iş eşinizde bitiyor. Bence eşiniz halinden memnun, sizden çekinmese bir ay bile kalır. Annesinin dizinin dibinden ayrılamıyorsa evlenmeseymiş keşke.

Bence bu adamdan çocuk yapma sonu belirsiz bu yolun..

doğru haklısınız ifade edemedim kendimi yeterince belki de .. Eşime cok yapıcı konustugumda oldu baktım ılımlı olunca iyice tepeye biniliyor ben de sert konusuyorum artık..
Bence karşına al bir konuş bir karar versin bu şekilde evliliği sürdürme , bence kv istemediği için esin çocuk istemiyor çünkü çocuk olursa eşin eve ve sana bağlanacak bu da kv nin işine gelmiyor, gerçekten esin de çok sıkıntılı hadi annesi bencil esin neden bu dengesizliği görmüyor, normal çiftler böyle mi yaşıyor, ben olsam bir karar vermesini isterdim ona göre ya bitirir ya devam ederdim ..

daha yeni bu konuşmayı yaptım. Keyfi gittiğini düsünmüyor. kv hasta numarası yapıyor bunu kullanıyor. eşim normalde keyfi cagırmalara bu denli cok olursa tepki verebilecek biri cünkü..
mesela sıkılıyorum gezemiyorum diyor , benim annemde yalnız iki anneyi de alalım gezelim diyoruz yok diyor kadın. eşimi yalnız yanında istiyor.. ikimizinde annesi dinç benim annemın altında arabası da var annemle bile arası iyi değil azıcık yakınlık gösterse ikisi vakit gecirir gezer dururlar kadının gerçekten sıkıntısı yalnızlık değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…