• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarım yardım edin konu evlilik :(

İcim sisti bu kadar sacma sapan bi hikaye okumaktan yazdiklarin celisiyor sen neyin kafasindasin poliii??

Arkadaşların seni yeni soyadınla tanıyacaksa üniversitede kimse evli olduğunu çakmaz.

Bunca sorun arasinda sen sadece evlilik teklifine mi takildin? Pes doğrusu. Nickinin hakkini fazlasıyla veriyosun gercekten.:KK53:

rgin99, post: 36811728, member: 368724"]Sen oyle san. Ben nelerini gordum: (([/QUOTE]
Katılıyorum sana

bekaretim sorun aslında istemiyorum ama annem bu konuda baskıcı :KK43: nikah kıyılsın diyor erkek arkadaımla ayrılmıştık sonra tekrar barıştık ama korkuyorum bu şekilde kağıtüstündede olsa nikah kıyılsın istemiyorum
Bak tanigim biride aynen senin yaptigini yapti universiteydeyken. Annesi baski yapti evlen diye. Evlendi. Okul yarim kaldi. Iki cocuk yapti. Issiz uckagitci koca cikti. Ayrilmak istedi annesi iki cocukla geri gelme dedi ve istemedi. Simdi mutsuz, acsusuz surunuyorlar. Ne demisler aptal kafanin sucunu ayaklar ceker. Saglik icin orda bulunan kucuk bir ince zar icin hayatini ve gencligini kendine zehir etmeye deger mi? O zarla ugrasanlar once yirtilan beyin zarlarini diktirsinlerki olan veya artakalan akillari iyiden iyiye kacmasin.

Eğer sırf bekaret için annen seni evlendiricekse neden gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz??? Sonucta bir boşanma olduğunda kimse senin evli olduğunu zaten bilmeyecek ve bekar kız bilecek. Şiştim!!

Bence sen üniversite falan okuma. Evlen otur evinde!!! Yap çocuğunu, ye dayağını, sonra annene anlat bosancam de, o da asla olmaz desin sus sende, senelerce de çek çileni. O kocayla, o anneyle ve bu kafayla okusan da baska bisey olmayacak zaten boşa zaman kaybi....

erkek arkadaşınız mecburiyetten mi nikah istiyo..
normalde sizi istemiyo mu?

Konu annene göre namusunu temizlemekse gizli nikah kiymanın anlamı ne..
Şöyle Telli duvaklı gelin çıkıcan ki baba evinden ancak öyle

Bence sen tek başına nikah kıymak istiyorsun ailenden gizli

Evlen de gör günü nü

Bak simdi konu sahibi fake olma ihtimalini bir kenara atip ciddi bir yorum yapiyorum.

1- Istemedigin biriyle evlenmek zorunda degilsin.
2- Aranizda ne yasanirsa yasansin , anneni bir kenara birak. Annenin baskasiyla da evlenmek zorunda degilsin.
3-Madem okullar acilacak, bu konuyu unutup derslerine bakmayi dene.
4- Sirasi geldiginde teklifini de alirsin, evliligini de yaparsin.
gelen giden varmı:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Nezaman senli benli olduk hatirliyamadim?bizde cok sey gordukte hickimseye ahkam kesmedik! ben konunun fake oldugunu dusunuyorum kim nederse desin nokta.
Bende hatirlayamadim. Cok hizli yazdigim icin dikkatimden kacmis. Yoksa bende ne oldugunu bilmedigim kisiler sen diye hitap etmem bu bir. Ikinciside ahkam kesmiyorum cevremde gorduklerimden dolayi ve edindigim tecrubeler hanim efendi. Kucucuk bir cumleye niye bukadar ofkelendiniz bunuda anlamis degilim.

Nezaman senli benli olduk hatirliyamadim?bizde cok sey gordukte hickimseye ahkam kesmedik! ben konunun fake oldugunu dusunuyorum kim nederse desin nokta.
Haaaa bu arada bana hitap kurallarini ogreteceginize guzel dilimiz turkceyi ogreninde ingilizcede fake yerine turkcede karsiligi olan sahteyi kullansaniz daha anlasilir olur bir Turk sitesinde kanimca. Ne dersiniz?

Back
X