Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kimseye söylemediğiniz sürece öğrenilmez. Üniversite lise değildir. Kayıt yapılırken bilgileriniz verilir ama o bilgiler sizin izniniz olmadan kimseye verilmez. Bırakın medeni halinizi, notlarınızı, aldığınız dersleri bile sizden izinsiz kimseye veremezler merak etmeyin. Ama eğer bu evlilik işi sırf cinsel birliktelik yaşadınız diye oluyorsa yapmayın derim ben. Eğer okula yeni başlıyorsanız yaşınız küçük demektir çünkü. Hayatınızı mahvetmeyin.Duyulmaz sanırım, kimse kimsenin kütüğüne bakmıyor sonuçta, siz neden gizlemek istiyorsunuz ki, yasak falan değil, üniversite de evli olduğunuz duyulsa ne, duyulmasa ne...
bekaretim sorun aslında istemiyorum ama annem bu konuda baskıcıNiye zorundasin? Hamile misin? Bekaretin bozulduysa sadece sacmalama nikah yapma. Hamileysen de zaten belli olur
biliyorum demin annem erkek arkadaşımla konuştu inaanın yerin dibine girdimSiz kimseye söylemediğiniz sürece öğrenilmez. Üniversite lise değildir. Kayıt yapılırken bilgileriniz verilir ama o bilgiler sizin izniniz olmadan kimseye verilmez. Bırakın medeni halinizi, notlarınızı, aldığınız dersleri bile sizden izinsiz kimseye veremezler merak etmeyin. Ama eğer bu evlilik işi sırf cinsel birliktelik yaşadınız diye oluyorsa yapmayın derim ben. Eğer okula yeni başlıyorsanız yaşınız küçük demektir çünkü. Hayatınızı mahvetmeyin.
kızımı ortada bırakma mı dedibiliyorum demin annem erkek arkadaşımla konuştu inaanın yerin dibine girdimo kadar küçük düştüm ki
Annen uygun gorduyse evlen, universitede belli olsa nolur olmasa nolur. Sen anneni dinlebekaretim sorun aslında istemiyorum ama annem bu konuda baskıcınikah kıyılsın diyor erkek arkadaımla ayrılmıştık sonra tekrar barıştık ama korkuyorum bu şekilde kağıtüstündede olsa nikah kıyılsın istemiyorum
bence o kişiyi sevmiyorsan bir erkek olarak güvenmiyorsan annen evlendirmemeli..biliyorum demin annem erkek arkadaşımla konuştu inaanın yerin dibine girdimo kadar küçük düştüm ki
evet demin erkek arkadaşımı aradım istemiyorum böyle bişey dedimkızımı ortada bırakma mı dedi
Ya sen su konuyu guzelce bir anlatsanaevet demin erkek arkadaşımı aradım istemiyorum böyle bişey dedimoda saçmalama dedi bunu bende istiyodum dedi
ne bilim hani kız kaçarak evlenir içinde bi ukte kalır bi sürü benimde öyleben hiçböyle hayal etmedim
en azından bi evlenme teklif eder diye hep hayal kurmuştumşimdi teklif bile etmeden kağıt üstünde bile olsa evlenicez