• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarım yardım edin konu evlilik :(

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldu :( ne oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu :(

Duyulmaz sanırım, kimse kimsenin kütüğüne bakmıyor sonuçta, siz neden gizlemek istiyorsunuz ki, yasak falan değil, üniversite de evli olduğunuz duyulsa ne, duyulmasa ne...

Kişisel bilgilerini hiçbir kurum özel kişilerle paylaşmaz. Fakat kayıt yaptirirken kimlik fotokopisi verecegin için Öğrenci İşleri evliliğini bilir. Üniversite bilgi sistemindeki hesabında kimlik bilgilerin görünür. Bu hesap şifrelidir, sadece sana özel bir hesaptir.

Ayrıca üniversitede evli öğrenci çoktur, sen soylemezsen bilmez kimse ama duyulursa da kötü anlaşılmaz.

zorundaligini bilmeden yorum yapamicam..zorundaligina gore degisir..

bekaretim sorun aslında istemiyorum ama annem bu konuda baskıcı :( nikah kıyılsın diyor erkek arkadaımla ayrılmıştık sonra tekrar barıştık ama korkuyorum bu şekilde kağıtüstündede olsa nikah kıyılsın istemiyorum

Duyulmaz sanırım, kimse kimsenin kütüğüne bakmıyor sonuçta, siz neden gizlemek istiyorsunuz ki, yasak falan değil, üniversite de evli olduğunuz duyulsa ne, duyulmasa ne...
Siz kimseye söylemediğiniz sürece öğrenilmez. Üniversite lise değildir. Kayıt yapılırken bilgileriniz verilir ama o bilgiler sizin izniniz olmadan kimseye verilmez. Bırakın medeni halinizi, notlarınızı, aldığınız dersleri bile sizden izinsiz kimseye veremezler merak etmeyin. Ama eğer bu evlilik işi sırf cinsel birliktelik yaşadınız diye oluyorsa yapmayın derim ben. Eğer okula yeni başlıyorsanız yaşınız küçük demektir çünkü. Hayatınızı mahvetmeyin.

Niye zorundasin? Hamile misin? Bekaretin bozulduysa sadece sacmalama nikah yapma. Hamileysen de zaten belli olur
bekaretim sorun aslında istemiyorum ama annem bu konuda baskıcı :KK43: nikah kıyılsın diyor erkek arkadaımla ayrılmıştık sonra tekrar barıştık ama korkuyorum bu şekilde kağıtüstündede olsa nikah kıyılsın istemiyorum

Siz kimseye söylemediğiniz sürece öğrenilmez. Üniversite lise değildir. Kayıt yapılırken bilgileriniz verilir ama o bilgiler sizin izniniz olmadan kimseye verilmez. Bırakın medeni halinizi, notlarınızı, aldığınız dersleri bile sizden izinsiz kimseye veremezler merak etmeyin. Ama eğer bu evlilik işi sırf cinsel birliktelik yaşadınız diye oluyorsa yapmayın derim ben. Eğer okula yeni başlıyorsanız yaşınız küçük demektir çünkü. Hayatınızı mahvetmeyin.
biliyorum demin annem erkek arkadaşımla konuştu inaanın yerin dibine girdim :( o kadar küçük düştüm ki

bekaretim sorun aslında istemiyorum ama annem bu konuda baskıcı :KK43: nikah kıyılsın diyor erkek arkadaımla ayrılmıştık sonra tekrar barıştık ama korkuyorum bu şekilde kağıtüstündede olsa nikah kıyılsın istemiyorum
Annen uygun gorduyse evlen, universitede belli olsa nolur olmasa nolur. Sen anneni dinle

biliyorum demin annem erkek arkadaşımla konuştu inaanın yerin dibine girdim :KK43: o kadar küçük düştüm ki
bence o kişiyi sevmiyorsan bir erkek olarak güvenmiyorsan annen evlendirmemeli..

ne bilim hani kız kaçarak evlenir içinde bi ukte kalır bi sürü benimde öyleben hiçböyle hayal etmedim :(
en azından bi evlenme teklif eder diye hep hayal kurmuştum :( şimdi teklif bile etmeden kağıt üstünde bile olsa evlenicez

evet demin erkek arkadaşımı aradım istemiyorum böyle bişey dedim :KK43: oda saçmalama dedi bunu bende istiyodum dedi
Ya sen su konuyu guzelce bir anlatsana

Neydi sorunlar niye ayrildin annen nasil duydu ve niye istiyor evlenmeni? Bir anne bir seyo istiyosa bi bildigi vardir hele anlat bakalim her seyi

Duyulur ama resmi bir sorun çıkarmaz,üniversitede evlenmek yasak değil sonuçta.:KK50:

Back
X