• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarım yardım edin konu evlilik :(

Kaçıncı 100 yılda yaşıyoruz. .
Sırf annen böyle istiyor diye evlenilmez.
Kağıt üzerinde bir evlilik olunca anne rahat nefes mi alacak? ?
Annen evlendigini biliyor da üniversite de neden bilinmesini istemiyorsun onu anlamadım. Annene söyler misin evlenince sadece soyadın değişecek başka hiç birşeyin değişmeyecek.

Annen nasıl öğreniyor ki bunu?
Madem hamile değilsin nasıl açığa çıktı ilişkiye girdiğin?

Nikah yapip dugun yapmayacak misiniz?
Daha dogrusu nikahtan sonra esinle ayni evde yasamayacak misiniz?
Yoksa bekaret gitti ileriyi garanti altina alalim diye aileden gizli nikah mi kiydiracak anneniz?
ya baba ne diyor bu olaylara?
Ayrica bence de nikahlanin siz, ama gercek evlilik olsun.
daha lisede talebeyken bu islere kalkisiyorsaniz sizi nikah paklar sadece.

arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldu :KK43: ne oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu :KK43:
Unv ye kaydolurken yada kimlik karti degisiminde kesinlikle karsina ogrenci islerinden bilgilerini yenilemen gerekir ogrnci islerinde tanidigin dedikoducu yoksa duyulmaz

Konu sahibi bi cevap versen de kendi kendimize konuşmasak.

bekaretim sorun aslında istemiyorum ama annem bu konuda baskıcı :KK43: nikah kıyılsın diyor erkek arkadaımla ayrılmıştık sonra tekrar barıştık ama korkuyorum bu şekilde kağıtüstündede olsa nikah kıyılsın istemiyorum
Nikah masasimda hayir demen bile nikah kiyilmasina engel bilgine istedikleeri gibi zorlasinlar hayir dedikten snra hic bi sekilde islem yapilmaz

ben bu yazilanda hic bisey anlamadim valla uzulunen sey birliktelik yasandi diye zorla alel acele evlendirilmekmi yoksa evlenme teklifi alamayisimi ilginc geldi bana enteresan

Uni. Kaydini yaptir aonra kiy nikahini. Bende okurken evlendim kimlik degistirimek istersen degistiriyolar soyadini okulda istemezsen kizlik soyadinla mezun olursun ayrica evlendikten sonra eski kimligini degistirme madem gizli evleniyosunuz hakkinizda hayirlisi

arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldu :KK43: ne oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu :KK43:

üni. gidip yeni soyadını bildirmek gibi bişey yapmazsan duyulmaz.. arkadaşım 1. sınıfta evlendi, okula bildirmedi.. kızlık soyadı yazdı diplomasında..

annen bunu nasıl öğrendi ve madem annen öğrendi evliliği neden gizli saklı istiyoro_O
sonuçta kimlikte soyadın değişecek baban eninde sonunda görür ondan neden nasıl saklanılacako_O
sen evlenmekten mi korkuyorsun yoksa okulda evli olduğunun duyulmasından mio_O
okullar açılıyor diyorsunuz yaşın çokta büyük deil evliliğin sorumluluğunu alabilecek misiniz bazen kâğıt üstünde de olsa büyük bi yük biner omuzlarınıza:KK51:
aslında sorulması gereken o kadar çok soru var ki:KK14:

simdi anladım olayı amma da akıl vermişim sana.. zorla evleneceğine ameliyat oluyolar ondan ol bu kadar önemliyse annen için. sonuçta evlilik bu oyun değil

biz hiçbir zaman anne kız olamadık hemde hiç düşmanı gibi oldum onun evde sürekli bir bağırış çağırış içindeyiz önceden babam vardı dengeyi sağlıyordu ama şimdi yok sorumsuzun tekiydi zaten neyse annem demeye dahi dilim varmayan kadın ağza alınmıcak o kadar kötü laflar ediyor ki buraya yazmaya dahi utanıyorum kızlar bugün bayram mağlumunuz tabi benim için fark yok artık ama üzülmeden dahi edemiyorum srılıp sıcak bir şekilde sohbet emek varken kavga gene razil olduk daha doğrusu annem anlatıyor bişeyleri toplamak yerine tartışmalardan rezilliklerden yoruldum kaldıramıyorum laflarını insanın gururuna dokunuyor sanki üvey annemmiş gibi kadın ya bana şu zor anlarımda bir kere destek olup kollarını açmasını isterdim ama yapmak bi kenara dursun peşkeş çekiyor laflarıyla neyse kızlar durum bu annemle artık başa çıkamaz hale geldim yanlızlık çok zor başını yaslıcak biri olmayınca hele napıcamı bilemiyorum elim kolum bağlı çağresizlik ne acı ne kötü:KK25::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

babam mı benim babam rezil herifin teki bir kadın yüzünden ewden ayrılı gitti ortada bıraktı bizi;en büyük benim canın ewet hatalarım oldu ama ben karşıma alıp öözürdileyip herşeyi düzeltmeye hazırken bırak beni dinlemiyi sürekli yanlış anlayıp durdu bende pes eetttim akrabalardan kimse yok olsada artık hayrı dokunmaz bize ki zaten :KK43: bende farkındayım sıkı çalışıp bişeyler yapmam gerektiinin ama işte odaklanamıyorum erkek arkadaşım desen uzakta askerde hoş bitirmesine az kaldı ama yanımda olamıyor hep onlada tartışıyoruz bu aralar ... meslek edinmem gerektini biliyorum ttatlım bana kimsenin hayrı olmıcak olmaza zaten bunuda biliyorum başkasına bel bağlamak olmaz okummam lazım bakalım eylülde başlıcak dersanem

kasım ayının sonunda erkek arkadaşımın ailei beni istemeye gelicekler kızlar asıl soru kışın nişan olur mu ya yapılabilir mi yoksa düğüe yakın bir zamanda mı olsa daha iyi olurr..

ne yapim ya sevmiyorum yanlarında kendimi sığıntı gibi hissediyorummm elimde değil tabi bi kaç şeyde etkili yani örneğin : sevdiğim asker iznine geldiği ilk gün onların yanınaa gitmiştik benimde şarzım bitişti şarz ediyodum teli sonra sevgili annesi daha bir destur demeden kızım bizim şu camlar var bi ara yakın bi zamanda beraber silelim demez mi ya daha yeni gelmişiz pek sık görüşmüyoruz bu temizliği acelesi nee....

aralıkta gelicekler canım ama annem işi yokuşa sürmezse tabii :)

evet tatlım annemlede babamlada görüştüler ama pek aramıyor bzimkileri ben anca işte oldu bittiye getirdiğim zaman anca :)

illa puzzle gibi parça birleştiricez değil mi?

ve senin tek takıldığın evlilik teklifi..

madem nikah gizli kalicak evlenmenin alemi ne annenin mantigni cozemedim ilerde dul diye anilman dahami iyi olucak yani bu devirde bu kafa

Niye okul haftasına sıkışıyor ki alel acele ,adam kaçıyomu,madem anne biliyo,çocuk istekli,ee sende istiyorsun ,yapın geniş zamanda nikah düğün ne gerekiyorsa.anlatmadığınız şeyler var sanki.

Sorun bekaretse ayrılıp boşanmış dul bir kadaın olmaktansa bu şekilde ayrılman daha iyii.. Annen bence yanlış yapıyor.

Back
X