• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarım yardım edin konu evlilik :(

Ziyaretçi sayisi fazla olunca fake diyesin geliyor. 75 ziyaretçi:KK53::KK76:
5F358D9533B3FA709AA2128E281C1B8C.jpg

Sen bu konuyu aslında cok iyi düşunmelsin arkadaşım annemle hic iyi gecinemedik anne kiz olmadik diyorsun ayrica evlilik cocuj oyuncağı degil. Çok iyi dusunup iyi bir karar ver icine sinmeli bu karar gercekten. :KK59:

Hahaha arkadaş rekor kırmak üzere biraz daha duralım da kırsin yavrucak. ..:KK53:

Olan seyi anlatiyorsan tam anlat...olmayan bir seyi anlatiyorsan da biraz daha çalış gel:KK59:

kizlarrrrrrrrr bu yazilanlarda senaryo hep degismemis mi? o kadar bagimsiz ki bir diyor annem yokusa surmezse..bir diyor annem zorluyo.. bir nisan hazirliklari diyor noluyo beee :D kizim ergenmisin yetiskinmisin insanlar yardin ediyor adam akilli cevap ver yada git yat uyu

nerdeyse butun kk uyeleri burda bitek konu sahibi yok konuyu yazarken biyandan sutunu iciyodu herelde uyuyakaldi yazik zalim anasi ustunu ortse bari

İstemiyorsan evlenme net ,sen bu işlere kalkışmadan önce ailenin tepkisini tahmin etmiyor muydun?

Bak simdi konu sahibi fake olma ihtimalini bir kenara atip ciddi bir yorum yapiyorum.

1- Istemedigin biriyle evlenmek zorunda degilsin.
2- Aranizda ne yasanirsa yasansin , anneni bir kenara birak. Annenin baskasiyla da evlenmek zorunda degilsin.
3-Madem okullar acilacak, bu konuyu unutup derslerine bakmayi dene.
4- Sirasi geldiginde teklifini de alirsin, evliligini de yaparsin.

Açıkla
Az bir kalk yerinden de gelip şuraya yaz
Neyi niye yapıyorsun

O değilde, Poly, üniye başlamıyor muydu?
Eylülde dersanem başlıycak yazmış, Puzzle da gördüm.

Ama, içimdeki iyi niyet perisi, ya ehliyet kursuysa, günahını alma,
zaten firidevs hanım gibi annesi varmış,
diye içimi kemiriryor...
Fake değil mi desem, ne desem....o_O:KK45:

Yazdiniz mi gormedim ama annen iliskiye girdigini nasil ogrendi? Yada neden soyleme geregi duydunuz?

arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldu :KK43: ne oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu :KK43:
Arkadasimmm simdi sennnnn napacannn iyi dusunnn erkek arkadasin nediyor hemmm ?????

Back
X