Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Aynen batti balik yan gidr haftaya alıp çiçeğim i cikolatami basacagim is yerini seviyorum lan ne bu naz diyecegm

Biliyormusunuz bazen bize haksizlik yapildiginda ya da biz halsizlik yaptigimizda o kisi gozumuzde buyur sevgi elbetteki vardir ama bu yapilanlar isleri icinden cikilmaz hale getirir
Misal...hatali olan o alttan almama ragmen neden donmuyor niye ilgilenmiyot seklinde dusunur kendimiz paralariz ve o sevgiyle birlesince kalbimizde kaos olur
Diyelimki biz haksizlik yaptiik...mesela aldattik aldattik derken baska biriyle konustuk vs bi seferde icten ice vicdan azabiyla karisir o sevgi yine kaos...

Bir formda bir kiz vardi sevdigim adam beni sevmiyor ben cok asigim demisti siyedeki insanlar ve ben ona uzulmemis icin neredeyse kendimizi paraladik ozelden konusmaya basladim onunla ne beddular etti hatta sakasini yapiyordumk o adam buraya gelecek baska yolu yok diye..simdi o kiz gayet iyi durumda dualar etti kendisine baska baska kapilar acildi ha aci cektimi?cekmezmi hemde nasil...bunlar yasarken hic komik degil cok aci verir kimse anlamaz anlamlandirmaz biz soyluyoruz bos verin diye ama zordur hayattan keyf alamazsin o yoksa kimse yok kendime ait birseyler yapim dersin hangi enerjiyle? Cunku o yok o bizim hayatimizin rengiydi cunku...tum sevgimizi ona vermiisiz ilgimizi hata bizde bir insan asik olunmayi hak etmez ugrunda bu kadar uzulmesini cunku insandir kuser darilir ummadihin anda birakir seni yine suc bizde sen deger veriyorsunda hatali olsanda olmasa da karsimizdakine baglanmamamiz lazim samimi soyluyorim gercek askimiz belki klise gelecek ama Allah(cellecelaluhu)ne yonlendirmeliyiz gercek dostumuza yoksa cok aci cekeriz yapabiliyormuyuz? Hayir ama bunu fark etmekte Allahin _cellecelaluhu) bir ikramidir bencr....ha sevmeyecekmiyiz tabiki sevecgiz ama olculu hak ettigi kadar kolesi olmayacagiz bakin size bir video gondereyim uzulenlerde izlesin hem komiktir hemde aa ne kadarda bana benziyor dedirtiyor izlendiginde nasil rahatlarsiniz..uzulmeyin dermansiz dert yoktur Allah azzevecelle ol der olur biz maneviyatimizi doldurmaliyiz yoksa seviyorm diye ordan oraya savruluruz...

Kırıcı yorum yapmayın yalvarmadim ben ailesinden birisi hastalandı haberi yoktu geçmiş olsun dedim hayırdır falan derken muhabbet ilerdedi sakince konuştuk sorunlarımızı anlattık bitirmenin yanlış olduğunu anladık ne var bunda

Ona defalarca yalvaracağınıza kendi değerinizin farkına varın.Biryerleri tavan yapmış beyfendinin.Yalvardıkça değersizleşmissiniz.İlk önce kendinizi önemseyin

Elinde kimse kalmayınca döner.
Ne kadar severseniz sevin asla değmez.Kendini daha da değerli sanar
"Haaa neymiş,demek ki peşimden herkesi koşturabilirmişim" zihniyetine girer.

Hanımlar yorumlarıniz da haklı olabilirsiniz ama bizim ilişkimiz normal insanların ilişkisi gibi değildi burdan BAKINCA ben evet yalvaran tarafim ama haksız olan da benim ee iyi o zman erkeklere her şeyi söyleyelim sonra o bize dönsün bencillik değil mi bu biz dönünce gurursuz olalım ben terk ettim ben dönsün istedim bu yalvarmak ta değil

Geri dönse bile herşey daha kötü olur,nasılsa bensiz yapamıyor der sonra ezer de ezer,Allah aşkına erkekleri bu kadar önemseyin onsuz yaşayamam imajı vermeyin yaa biraz onurlu gururlu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…