Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Dönmesi lazım mecbur
'mecbur ' demişssiniz neden mecbur?
Ayriyetten söylemek isteyeceklerim var kendimden bir parça.Aynısını bende yaptım ayrıldım sebebi ilgisizdi ve döndüm oda affetmedi.Ağır sözde konuşmadım bir şey yapmadım ama dönmedi durumu açıklamaya çalıştım ama nafile.Nuh demiyor peygamber demiyordu.Zaten çok fazla şey yaşatmıştı bana çok acı çektim onun yüzünden.Aldatılmaktan tut,hakaretlere kadar her şeyi yaptı ve ben sadece onu sevdim.Sonunda ne oldu biliyor musun? Şimdi o mutlu bense ilahi adaleti bekliyorum :) Olmuyorsa zorlama,Rabbime inan karşına daha iyileri çıkacaktır.Söylemesi kolay diyebilirsin ama asıl mecburluk burda.Seni sevdiğini düşünmüyorum ben.Sevseydi senin gibi dayanamazdı.Bu tabii benim şahsi görüşüm.Bol dua et,manevi güç sana iyi gelecektir.

Ben kırıcı konuştum ben hataliyim ben aldattı mm sayılır onu onla beraber ken başkasıyla konuştum sonra onu terk ettim o beni hiç kırmadi yaralamadi ama dönmesine

Ben kırıcı konuştum ben hataliyim ben aldattı mm sayılır onu onla beraber ken başkasıyla konuştum sonra onu terk ettim o beni hiç kırmadi yaralamadi ama dönmesine
aranızdakini tam olarak bilemiyorum.aldatıldığını biliyor mu o çocuk?

Bilmiyor başkasıyla gorusecegim çekil yolumdan ise yaramiyorsun sen den bir halt olmaz aptal seni sevmiyorum dedim başkası ni düşünemez
çok sevdiğim bir laf var.akılsız başın cezasını ayaklar çeker.Sen yapacağını yapmışsın yalvarma daha fazla.gerekirse karşına al son kez konuş ama SON kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…