- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 40
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Yaşınız kaç?Aramam ben güveniyorum kendime ben hep onun mutluluğu için kendimden geçtim
22Yaşınız kaç?
hayır yani onu dönmeye mecbur eden sebep neErkek değil kim kabul eder onu
Verdiğim emekler sevgimin gücühayır yani onu dönmeye mecbur eden sebep ne
'mecbur ' demişssiniz neden mecbur?Dönmesi lazım mecbur
bu yüzdenmi mecburVerdiğim emekler sevgimin gücü
Ben kırıcı konuştum ben hataliyim ben aldattı mm sayılır onu onla beraber ken başkasıyla konuştum sonra onu terk ettim o beni hiç kırmadi yaralamadi ama dönmesine'mecbur ' demişssiniz neden mecbur?
Ayriyetten söylemek isteyeceklerim var kendimden bir parça.Aynısını bende yaptım ayrıldım sebebi ilgisizdi ve döndüm oda affetmedi.Ağır sözde konuşmadım bir şey yapmadım ama dönmedi durumu açıklamaya çalıştım ama nafile.Nuh demiyor peygamber demiyordu.Zaten çok fazla şey yaşatmıştı bana çok acı çektim onun yüzünden.Aldatılmaktan tut,hakaretlere kadar her şeyi yaptı ve ben sadece onu sevdim.Sonunda ne oldu biliyor musun? Şimdi o mutlu bense ilahi adaleti bekliyorum :) Olmuyorsa zorlama,Rabbime inan karşına daha iyileri çıkacaktır.Söylemesi kolay diyebilirsin ama asıl mecburluk burda.Seni sevdiğini düşünmüyorum ben.Sevseydi senin gibi dayanamazdı.Bu tabii benim şahsi görüşüm.Bol dua et,manevi güç sana iyi gelecektir.
Of ya neyse ben işte seviyorsa dönsünbu yüzdenmi mecbur
aranızdakini tam olarak bilemiyorum.aldatıldığını biliyor mu o çocuk?Ben kırıcı konuştum ben hataliyim ben aldattı mm sayılır onu onla beraber ken başkasıyla konuştum sonra onu terk ettim o beni hiç kırmadi yaralamadi ama dönmesine
Ama dönmedi deBen kırıcı konuştum ben hataliyim ben aldattı mm sayılır onu onla beraber ken başkasıyla konuştum sonra onu terk ettim o beni hiç kırmadi yaralamadi ama dönmesine
Bilmiyor başkasıyla gorusecegim çekil yolumdan ise yaramiyorsun sen den bir halt olmaz aptal seni sevmiyorum dedim başkası ni düşünemezaranızdakini tam olarak bilemiyorum.aldatıldığını biliyor mu o çocuk?
çok sevdiğim bir laf var.akılsız başın cezasını ayaklar çeker.Sen yapacağını yapmışsın yalvarma daha fazla.gerekirse karşına al son kez konuş ama SON kezBilmiyor başkasıyla gorusecegim çekil yolumdan ise yaramiyorsun sen den bir halt olmaz aptal seni sevmiyorum dedim başkası ni düşünemez
O gün kendimde değildim doğum günün de konusrimçok sevdiğim bir laf var.akılsız başın cezasını ayaklar çeker.Sen yapacağını yapmışsın yalvarma daha fazla.gerekirse karşına al son kez konuş ama SON kez
Etrafta insanlar vardı sessiz bir köşe de konuşamadim aptallik yaptım gaza geldim asla söyleyeceğim şeyler değildi çok pişman oldum affetmesini istedim zaman versin ama bitirmesin çok seviyorum yapamam onsuzO gün kendimde değildim doğum günün de konusrim
yok yani kimseye birşeye mecbur değildir zorbalığın alemi yok. sevse zaten bırakmazdıOf ya neyse ben işte seviyorsa dönsün
Karşı taraf ben dengesiz olunca uc kex terk edince suan yaptığı bana normal geliyoryok yani kimseye birşeye mecbur değildir zorbalığın alemi yok. sevse zaten bırakmazdı
istersen on kez terket aşık olan erkek gitmezKarşı taraf ben dengesiz olunca uc kex terk edince suan yaptığı bana normal geliyor
Ya döner se resmen bitirmedi ki bitti artık demedi ki hâlâ içimde bir umut varistersen on kez terket aşık olan erkek gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?