Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Konu sahibesini cevaplıyodum bazen hata oluyo alttakini cevaplıyo o da sana denk gelmiş sana yazmadım yani, silinmiyo da.
hmm bende iki saat o film neydi diye düşündüm sabah sabah beyin fırtınası yaptım sağ ol:) filmi de hatırlayınca konu sahibininde verdiği cevabı okuyunca sabah sabah iyi güldüm sen çok yaşa emi:)

Seninkisi aşk değil saplantı. Ben olsam asla istemezdim seni geri. Sevginin de aşk in da bir gururu var sen iyice ucmussun. Keşke bu hırsıni kendini geliştirme yönünde kullansan

Bir insana vazgeçilmeziniz olduğunu hissettirdiğiniz anda,vazgececeği ilk insan siz olursunuz.

Dogru

Sevgili konu sahibesi bir erkek seviyorsa bir yolunu bulur gelir oyle bizim dememizle gel mi yor lar gelseler bile hersey daha kotu oluyor kismet nasip denen bir sey var
Eger Allah seni bana yazdiysa benden kacarin yok ama kader seni benden aldiysa aglamaya luzum yok Sems hz. Guzel bir sozu,takinti yapmayin seviyorum diye ortalarda dolasmayin cok fedakarlik yapmis olabilirsiniz sevgi emek ister lakiin o emek tek tarafliysa hicc zorlamayin seven gelir sevmeyen gelmesin unutmaya calisin Allaha(cellecelaluhu)siginin o yardim eder bosverin sonucta bir erkek arkasindan kosmayin kendini bisey sanmasin tinlamayin bosverin gitsin uzulurseniz bol bol salavat getirin uzuntu falan kalmaz

Teşekür ederim

Haklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
adam bahane aramış zaten sen haklı olmana rağmen dönmüyorsa bu böyledir bekleme boşuna yeni sayfa aç yoluna bak sen böyle yaparsan yapar yapar sonra bakar git af dile diye her şerde bir hayır vardır

Yapamıyorum çok boşluktayim hak etmiyorum bu yaşananlari
boşluğunu doldurmaya çalış
en başta saçma gelecek sonra hayatın maratonu seni sürekleyecek
işsizsen iş bul
kursa git kendini geliştirmek için
dışarıya çık işin olsun olmasın kapalı mekanlarda yanlız kalmamaya çalış
en başta zorlanıyor gibi saçma gibi gelecek ama en fazla 3-4 aya normale dönersiniz ayrıca lğtfen aramayın ARAMAYIN ARAMAYIN
kendinize güldürmeyin

Ee yani göz göre göre bitirelim mi diyorsunuz

Olsun kara sevda benimki
Dalga mi geciyon gerçek misin anlamadım.Kara sevda değildir olsa duramazdin diycem ama zaten duramiyosun. Battı balık yan gider. Gurur murur kalmadı zaten ne istiyosan yapta içinde kalmasın. Bunca seyden sonra dönerse zafer senindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…