- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Unutmak istemiyorum yeniden aşık olsun istiyorumBoyle hemcinslerim oldugu icin utanıyorumgururlu ol zamanla unutursun
adamı dönmeye mecbur eden sebep neYani ben onu her haliyle kabul etmiş bi insanım gerçekten sevdim o işi yapabilecek yapıda birisi değildi fiziksel olarak
Erkek değil kim kabul eder onuadamı dönmeye mecbur eden sebep ne
Ben terk ettim ben yalvardim gözüm ondan başkasını görmedi görmüyordaa neden böyle oldum bilmiyorum ama tek istediğim benim ona yalvardigim gibi onunda bana yalvarmasiHaklı olduğun halde terkediliyosun, buna rağmen yalvarıyorsun!!! Bu nasıl bi ironidir? Bence düştüğün boşluktan çıkıp kendini toparlamalısın. Ayrıca ben olsam bende bana yalvaran birinden soğurdum. Abartmışsın.
Nasıl yani erkek değil miErkek değil kim kabul eder onu
Yani öyle değil anlatamıyorum tam olarakNasıl yani erkek değil mi
İnsanın her istediği olmuyor hayatta.Ben terk ettim ben yalvardim gözüm ondan başkasını görmedi görmüyordaa neden böyle oldum bilmiyorum ama tek istediğim benim ona yalvardigim gibi onunda bana yalvarmasi
Seviyorum diyordu sevdiğini sanıyordumSen Onu ne kadar istiyorsan, o da seni o kadar istemiyor. Kendine yazık ediyorsun. Dönse ne olacak sürekli hava 1500 onu mu çekeceksin. Belki bana arada bir kaç sevgi kırıntısı atar diye mi umacaksın? Dünya'ya bir kere geliyoruz belki bu hayatı seninle geçirmek istemiyor. Önüne bak. Seni sevmeyen için üzülme.
Hersey istemedim ben tek onu istedim benimle olmazsa kimseyle olmasnİnsanın her istediği olmuyor hayatta.
Çok takıntı yapmışsın. Bu şekilde herkesi uzaklaştırırsın yanından. Arkadaşın da kalmaz. Bak kaç kişi aynı şeyleri yazıyor, sen hala istiyorum diyorsun. Bundan başka biri gelse seni seviyorum diyen. Eskiyi Anında unutacağından eminim. Doktora git.Hersey istemedim ben tek onu istedim benimle olmazsa kimseyle olmasn
Onun yüzünden kimseyi istemedim herkes biliyor ona aşkımı artk kimse kalmadı onun yüzünden etrafımda erkek kalmadıÇok takıntı yapmışsın. Bu şekilde herkesi uzaklaştırırsın yanından. Arkadaşın da kalmaz. Bak kaç kişi aynı şeyleri yazıyor, sen hala istiyorum diyorsun. Bundan başka biri gelse seni seviyorum diyen. Eskiyi Anında unutacağından eminim. Doktora git.
Gururumu ayaklar altına aldm
Yapamıyorum çok boşluktayim hak etmiyorum bu yaşananlari
Lanet olsun ki öyle evet şu sol taraf denen aptal bir organ yüzünden böyleyim yoksa kendimde kendime kızmıyor değilimHe gururunu ayaklar altina aldin hem bosluktasin hemde yasanalari hak etmiyorsun ama yinede sana bunu yasatan adami geri mi istiyorsun. Yanliz kalacagima gurursuz degersiz kotu muamele gore biri olarak yasamayi tercih mi ediyorsun yani ?
Öyleymis kaçan kovalandiHatalı oyken bir de yalvarıyor musunuz? Biraz gurur.
Bir kişi birine yalvardığında diğerinin gözünde değersizleşir. Ulaşılmaz olan daima kıymetlidir.
Lanet olsun ki öyle evet şu sol taraf denen aptal bir organ yüzünden böyleyim yoksa kendimde kendime kızmıyor değilim
Ben 23 30 da o ben bu kadar Üzgünken kendisinin de uzulmesini istiyorumya birakin bosverin kalbinizi falan, simdi sizi su duruma sokan adam ne size ne hayatiniza ne geleceginze deger vermiyor, umurunda bile degilsiniz. Simdi cikip gelse yeniden hayatinza girse bu karakteriyle uzun vadede ne yapacaksiniz ki. Yas kac bu arada, kimse yanliz kalmaz bu hayatta, boyle ariza biriyle birlikte olmaktansa yanliz ve huzurlu olun bir sure kendinize zaman ayirin bence.
Bu kadarda gurursuzluk yapmayin ileride geriye donup bakinca kendinizi affedemezsiniz yapmayin yani.
Ben 23 30 da o ben bu kadar Üzgünken kendisinin de uzulmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?