Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Haklı olduğun halde terkediliyosun, buna rağmen yalvarıyorsun!!! Bu nasıl bi ironidir? Bence düştüğün boşluktan çıkıp kendini toparlamalısın. Ayrıca ben olsam bende bana yalvaran birinden soğurdum. Abartmışsın.

Ben terk ettim ben yalvardim gözüm ondan başkasını görmedi görmüyordaa neden böyle oldum bilmiyorum ama tek istediğim benim ona yalvardigim gibi onunda bana yalvarmasi

Sen Onu ne kadar istiyorsan, o da seni o kadar istemiyor. Kendine yazık ediyorsun. Dönse ne olacak sürekli hava 1500 onu mu çekeceksin. Belki bana arada bir kaç sevgi kırıntısı atar diye mi umacaksın? Dünya'ya bir kere geliyoruz belki bu hayatı seninle geçirmek istemiyor. Önüne bak. Seni sevmeyen için üzülme.

Seviyorum diyordu sevdiğini sanıyordum

Hersey istemedim ben tek onu istedim benimle olmazsa kimseyle olmasn
Çok takıntı yapmışsın. Bu şekilde herkesi uzaklaştırırsın yanından. Arkadaşın da kalmaz. Bak kaç kişi aynı şeyleri yazıyor, sen hala istiyorum diyorsun. Bundan başka biri gelse seni seviyorum diyen. Eskiyi Anında unutacağından eminim. Doktora git.

Onun yüzünden kimseyi istemedim herkes biliyor ona aşkımı artk kimse kalmadı onun yüzünden etrafımda erkek kalmadı

Hatalı oyken bir de yalvarıyor musunuz? Biraz gurur.

Bir kişi birine yalvardığında diğerinin gözünde değersizleşir. Ulaşılmaz olan daima kıymetlidir.

He gururunu ayaklar altina aldin hem bosluktasin hemde yasanalari hak etmiyorsun ama yinede sana bunu yasatan adami geri mi istiyorsun. Yanliz kalacagima gurursuz degersiz kotu muamele gore biri olarak yasamayi tercih mi ediyorsun yani ?
Lanet olsun ki öyle evet şu sol taraf denen aptal bir organ yüzünden böyleyim yoksa kendimde kendime kızmıyor değilim

Lanet olsun ki öyle evet şu sol taraf denen aptal bir organ yüzünden böyleyim yoksa kendimde kendime kızmıyor değilim

ya birakin bosverin kalbinizi falan, simdi sizi su duruma sokan adam ne size ne hayatiniza ne geleceginze deger vermiyor, umurunda bile degilsiniz. Simdi cikip gelse yeniden hayatinza girse bu karakteriyle uzun vadede ne yapacaksiniz ki. Yas kac bu arada, kimse yanliz kalmaz bu hayatta, boyle ariza biriyle birlikte olmaktansa yanliz ve huzurlu olun bir sure kendinize zaman ayirin bence.
Bu kadarda gurursuzluk yapmayin ileride geriye donup bakinca kendinizi affedemezsiniz yapmayin yani.

Ben 23 30 da o ben bu kadar Üzgünken kendisinin de uzulmesini istiyorum

Ben 23 30 da o ben bu kadar Üzgünken kendisinin de uzulmesini istiyorum

ooo daha cok gencsin daha karsina kimler kimler cikacak, onun uzulmesi icin ne yapacaksin, gidip camini tasla indirecek halin yok ya. Bence yoluna bak bosver gitsin belliki o oyle yapiyor, zaten bir iliski 2 gunde bitme noktasina gelmez illaki bitmistir zamanla, yapacak kurtacak birsey yoksa bosuna cirkinlesmeden seviyeyi dusurmeden, karsilikli hakaret ve suclama fazina girmeden terbiye sinirlarinda ayrilin birakin kapansin konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…