özellikle kadınlar neden kıskanıyormuş???Ben konu sahibine bakarak genelleme yapmadım kendisinin bakış açısına sahip insanlar bizin de çevremizde çok demek istedim,herkes kıskanıyor böyle bir gerçek var özellikle kadın olanlar,neden kiskanmasinlar ki bir kere zekiler çalışkanlar amaçları var amaçsız ortalama zekaya sahip insanların işi bu hiç polyannaci olamiciim
Kadınları kadınlara anlatacak değilim heraldeözellikle kadınlar neden kıskanıyormuş???
Okusaydiniz sasacaktim zaten yazı sonunda da belirttim.Burası isguzar insanlarla doldu gerçekten,siz hepiniz böyle anlamak istediniz çünkü ötesi yok malesef yok bir de uzun uzun yazmissiniz hiç okumadim bile
Okusaydiniz sasacaktim zaten yazı sonunda da belirttim.
Biliyor musunuz işgüzar sıfatının daha önce bu kadar uygusuz bir yerde kullanıldığını görmedim. Ama şaşırmadım.
[/QUOTE
Allah aşkına bişiler soyliim diye konusmussunuz bir de laf soktum diye seviniyorsunuz,gerçekten bazı insanlar için çok üzülüyorum
Allah aşkına bişiler söyliyim diye konuşmussunuz neden okuyayim ki bir de laf soktum diye seviniyorsunuz,bazı insanlar içim gerçekten üzülüyorumOkusaydiniz sasacaktim zaten yazı sonunda da belirttim.
Biliyor musunuz işgüzar sıfatının daha önce bu kadar uygusuz bir yerde kullanıldığını görmedim. Ama şaşırmadım.
Kendisi biyerlere gelemeyen ve içinde kıskançlık olan kişiler için geçerli olabilir. Genelleme yapmanız çok saçma.Kadınları kadınlara anlatacak değilim heralde
Gururum oksanmadi diye miiiiEsmeralda41
Ohoo bir tek siz haklısınız biz işgüzariz. Ben üzüldüm dedim şimdi siz uzuldunuz hep rol caliyorsunuz ama olmaz ki böyle. Birazcık bize de duygu bırakın. En azından ilk hissettigimizi almayın. Zaten yeterince gururunuz oksanmadi diye hirslandiniz farkindayiz da habire biz kadınlara giydirip sadece biz kadinlarin olduğu yerdesiniz
Haklısınız burda da okudum kadının kadına yaptıklarını,çevremde de iş hayatında da gördüm genelleme yapmış olmak istemem elbetteKendisi biyerlere gelemeyen ve içinde kıskançlık olan kişiler için geçerli olabilir. Genelleme yapmanız çok saçma.
Sizin Dr a sağlık çalışanına şiddetten haberiniz yok galiba ülkede alıp başını giden,bir göze batma durumu var bunu aileler olarak biz de hissediyoruz demek istemiştim yaşadığımız yerde bunu da özellikle belirttim yaşadığımız yerde diye,ama siz gerçekten içi festar bunu alıp bambaşka bir yere taşımak istedinizEsmeralda41
Ohoo bir tek siz haklısınız biz işgüzariz. Ben üzüldüm dedim şimdi siz uzuldunuz hep rol caliyorsunuz ama olmaz ki böyle. Birazcık bize de duygu bırakın. En azından ilk hissettigimizi almayın. Zaten yeterince gururunuz oksanmadi diye hirslandiniz farkindayiz da habire biz kadınlara giydirip sadece biz kadinlarin olduğu yerdesiniz
Konu gene doktora geldi yahuGururum oksanmadi diye miiii
Sizin ciddi bir anlama sorununuz var bence kendinizi bir Dr a gösterin en yakın zamanda
Hepimiz birilerine özeniyoruz bunda yanlış bir şey yok. Ama o özendiğimiz insanlardan olmak icin ne yapıyoruz önemli olan bu. Mesela siz çalışıyor musunuz ? Esiniz issizmiş iş arıyor mu ? Maddi sorunların üstüne bebek yapınca o özendiğiniz hayattan uzaklaşacağınızın farkında mısınız ?
Sasip kalıyorum valla bu konuyu dr siddetije nasıl bagladiniz? Hastalarda sozlu şiddete uğruyor malasef iki tarafta da suclu var. İlk msji okuyabilseydiniz soyledim zaten her mesleginde insanin da iyisi kötüsü var diye. İsrarla süper zeka ve amaçlı gözüküp şimdi de ama bize siddet var diyorsunuz. Kendiniz yazdiniz kendiniz oynuyorsunuz helal olsun bro.Sizin Dr a sağlık çalışanına şiddetten haberiniz yok galiba ülkede alıp başını giden,bir göze batma durumu var bunu aileler olarak biz de hissediyoruz demek istemiştim yaşadığımız yerde bunu da özellikle belirttim yaşadığımız yerde diye,ama siz gerçekten içi festar bunu alıp bambaşka bir yere taşımak istediniz
Kadının kadına şiddeti de budur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?