Yan komşuma özenmek

özellikle kadınlar neden kıskanıyormuş???

Burası isguzar insanlarla doldu gerçekten,siz hepiniz böyle anlamak istediniz çünkü ötesi yok malesef yok bir de uzun uzun yazmissiniz hiç okumadim bile
Okusaydiniz sasacaktim zaten yazı sonunda da belirttim.
Biliyor musunuz işgüzar sıfatının daha önce bu kadar uygusuz bir yerde kullanıldığını görmedim. Ama şaşırmadım.

Okusaydiniz sasacaktim zaten yazı sonunda da belirttim.
Biliyor musunuz işgüzar sıfatının daha önce bu kadar uygusuz bir yerde kullanıldığını görmedim. Ama şaşırmadım.
Allah aşkına bişiler söyliyim diye konuşmussunuz neden okuyayim ki bir de laf soktum diye seviniyorsunuz,bazı insanlar içim gerçekten üzülüyorum

Böyle durumlarda olayın daha çok hasetlemeye dönüşmemesi için kendinizden daha zor durumda insanları düşünün halinize sükredin .

Esmeralda41
Ohoo bir tek siz haklısınız biz işgüzariz. Ben üzüldüm dedim şimdi siz uzuldunuz hep rol caliyorsunuz ama olmaz ki böyle. Birazcık bize de duygu bırakın. En azından ilk hissettigimizi almayın. Zaten yeterince gururunuz oksanmadi diye hirslandiniz farkindayiz da habire biz kadınlara giydirip sadece biz kadinlarin olduğu yerdesiniz

omrunu ozenmekle gecirirsen bu istediklerinin hic biri olmaz zaten anliyorum zor donemleri olabilir insanin ama gayret caba gerekiyor bos yere dusunmek degil

Onlar da bu duruma kolay gelmemiştir. Zamanın da çok çalışarak binbir zorluğa göğüs gererek doktor olmuşlardır o yüzden şimdi rahat yaşıyorlardır. Siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız bu zamanda tek maaşla tabi kş geçinmek zor. Bebek işi kısmen inşallah zamanıngelince okur sizin de.

Gururum oksanmadi diye miiii
Sizin ciddi bir anlama sorununuz var bence kendinizi bir Dr a gösterin en yakın zamanda

Kendisi biyerlere gelemeyen ve içinde kıskançlık olan kişiler için geçerli olabilir. Genelleme yapmanız çok saçma.
Haklısınız burda da okudum kadının kadına yaptıklarını,çevremde de iş hayatında da gördüm genelleme yapmış olmak istemem elbette

bende ya sev ya sat, akdeniz rüyası, emlak avcıları, ufak tefek lüksleri, küçük evleri izledikçe kendimden geçiyorum .yapacak birşey yok.

Sizin Dr a sağlık çalışanına şiddetten haberiniz yok galiba ülkede alıp başını giden,bir göze batma durumu var bunu aileler olarak biz de hissediyoruz demek istemiştim yaşadığımız yerde bunu da özellikle belirttim yaşadığımız yerde diye,ama siz gerçekten içi festar bunu alıp bambaşka bir yere taşımak istediniz
Kadının kadına şiddeti de budur işte

ya sen konu açma hep yorum yap

Sasip kalıyorum valla bu konuyu dr siddetije nasıl bagladiniz? Hastalarda sozlu şiddete uğruyor malasef iki tarafta da suclu var. İlk msji okuyabilseydiniz soyledim zaten her mesleginde insanin da iyisi kötüsü var diye. İsrarla süper zeka ve amaçlı gözüküp şimdi de ama bize siddet var diyorsunuz. Kendiniz yazdiniz kendiniz oynuyorsunuz helal olsun bro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…