Yan komşuma özenmek

Özenmek çok normal insanız sonuçta. Tabiki de kendimizde olmayana gıpta ederiz bunun için kendinizi suçlamayın(haset olmamak kaydıyla)
Kirayı ödeyemiyorken bebek düşünmeyin.
Bütün bunlar gelip geçecek lütfen siz de çalışın bir şeyler yapın. Hiçbir şey yapamasanız açıktan vs üniversite okuyun. Ama hayat boş geçmemeli hele de gençken.

.
Benim hiçbir şey yazıp oynadığım yok,siz ben kendimi pohpohlatmak için yazdığımı düşünerek geldiniz ancak umdugunuzu bulamadınız olay tam da bu,hadi size iyi akşamlar

Sizin durumunuz iyiyken de size içerlenen birileri vardır illa ki. Sürekli yukarı bakarsanız mutsuz olmanız normal.

ne alaka hahhsjshsshhs doktor esini kim kiskanir ki pardon ama doktor ailesi kadar sanssiz bir aile olabilir mi manevi anlamda? para deseniz su an doktorluktan kac kat iyi para kazandiran meslekler var bence bu dediginiz hiraz abartili

Eşle,çoluk çocukla gururlanmanın neresi kötü ?Bunu eleştirenlerin anne ve babaları onlarla hiç mi gurur duymadı acaba?Konu komşuyla,akrabayla hiç mi paylaşmadılar gururlarını?Gurur duymak kibir değildir ya da gurur duyan kişinin vasıfsız olduğunu göstermez.

Benim tanıdığım bir çok doktor mesleklerine aşık olmakla birlikte özel hayatlarının olmadığını söylüyor hatta doktorluğu bırakan tanıdıklarım da var

ne alaka hahhsjshsshhs doktor esini kim kiskanir ki pardon ama doktor ailesi kadar sanssiz bir aile olabilir mi manevi anlamda? para deseniz su an doktorluktan kac kat iyi para kazandiran meslekler var bence bu dediginiz hiraz abartili
Gerçekten çok zor meslek . Manevi anlamda çok şey götürüyor

konuya yorumum da su, parasi olan insanlar icin yapilan “onlarin da kim bilir ne derdi var” avuntusunu dogru bulmuyorum. cok parasi olup hic derdi olmayan insan da var, cok parasi olup dert icinde yuzen de var bunun bir matematigi yok. o yuzden insanlarin mutsuz olma ihtimalleri uzerinden avuntu bulunmasi bana dogru gelmiyor.

sizin de zaten durumunuz normalde iyiymis, corona herkesi vurdu. piyasa duzelince elbet duzelirsiniz siz de. dediginiz gibi guzel meslekleriniz varsa bu maddi zorluk durumu sizin icin cok kalici olmayacaktir.

[/QUOTE]
Abartılı değil malesef böyle,cogu insan hala Drlari çok kazanıyor zannediyor ama o kadar emeğin karşılığını maddi olarak alamiyorlar manevi olarak da hep baskı altındalar devlet işveren ya da insanlar tarafından,aynı sitede belediyede çevre mühendisi komşumuz var altında çoook pahali bir araba var kimse sorgulamiyor ancak Dr un altında olunca birilerinin gözüne batıyor demek istediğim buydu

Abartılı değil malesef böyle,cogu insan hala Drlari çok kazanıyor zannediyor ama o kadar emeğin karşılığını maddi olarak alamiyorlar manevi olarak da hep baskı altındalar devlet işveren ya da insanlar tarafından,aynı sitede belediyede çevre mühendisi komşumuz var altında çoook pahali bir araba var kimse sorgulamiyor ancak Dr un altında olunca birilerinin gözüne batıyor demek istediğim buydu

Zeytinyağlı yiyemem türküsünün hikayesini biliyor musunuz? Tamamen propaganda. Zenginlerin de kim bilir ne derdi var söyleminin de öyle olduğunu düşünüyorum. İnsanların bilinçaltına zenginlik kötü birşey bilgisini empoze etmişler ki durumu olmayanlar ayaklanmasın.

Bir de bu her şeyi istediği gibi anlamaya çalışan insanlara cevap vermek istemiyorum artık,sizin üzerinizden yorum yapmak isteyen herkese sesleniyorum lütfen dusuncelerinizi kendinize saklayınız,kimse çok yakınında olmadan yaşamadan neyin ne olduğunu bilemez

Mesela ben tonla param var ama gayet mutlu ve saglikliyim

babam da annem de tip profesoru, bir kez bile insanlarin bize boyle baktigini gormedim. cunku ne kadar calistiklari, kim olduklari belli. onu sorgulayacak insanin akli yoktur. bence siz kendinizi oyle goruyorsunuz. cevremde asiri fazla doktor var kimseden boyle bir sey duymadim daha once. hatta herkes “doktorluk yapilacak is degil ya emeginin karsiligi parayla olculmuyor” der.

Benim tanıdığım bir çok doktor mesleklerine aşık olmakla birlikte özel hayatlarının olmadığını söylüyor hatta doktorluğu bırakan tanıdıklarım da var
Tek gerçekçi yorum yapan siz oldunuz,belli ki çok iyi gözlem yapıyorsunuz yakın çevrenize şahit olmussunuz

dusuncelerimi kendime saklayacak olsam foruma uye olmazdim. dunyadaki tek doktor sizin esiniz degil. baska doktor aileleri de kendi tecrubelerini aktarabilir ne var bunda herkes sizinle ayni dusunmek zorunda mi?

Kimse dışarıdan göründüğü gibi değil. Herkesin bir imtihanı var. Belki anne babalarının sağlığıyla belki kardeşleriyle. Belki mutlu değiller. En basiti 2 gün önce eşimle inanılmaz gerildik tartıştık ertesi gün sessiz sakin bir yere gittik oturduk çocuğu yürüttük eve döndük. Yanımızdan bir çift geçti öyle özenerek baktılar ki kızıma bakıp gülümsediler eminim o an kendilerinin de çocukları olmasını filan hayal etmişlerdir. Ama dört duvar arasında ne yaşayıp çıktığımızı bilemezler. İnsan kendinde olmayan şeylere özeniyor anlıyorum da dünya imtihan dünyası. İyi bir iş, lüks bir araba, çocuk sahibi olmak hiçbirisi mutluluk kriteri değil

ee o kadar fakir ve mutsuzu bir sekilde kontrol etmek zorundalar
yoksa millet hakkini arar, isyan eder falan, zenginlerin konforuna zeval gelmesin
fakirim , zenginler kesin haram yiyor, ben fakir oldugum icin cennete gidecegim gibi türevlerle cark isliyor

1. Derece yakınlarım hep doktor diye yazdım bana inanmadı. Size de inanmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…