Benim hiçbir şey yazıp oynadığım yok,siz ben kendimi pohpohlatmak için yazdığımı düşünerek geldiniz ancak umdugunuzu bulamadınız olay tam da bu,hadi size iyi akşamlarSasip kalıyorum valla bu konuyu dr siddetije nasıl bagladiniz? Hastalarda sozlu şiddete uğruyor malasef iki tarafta da suclu var. İlk msji okuyabilseydiniz soyledim zaten her mesleginde insanin da iyisi kötüsü var diye. İsrarla süper zeka ve amaçlı gözüküp şimdi de ama bize siddet var diyorsunuz. Kendiniz yazdiniz kendiniz oynuyorsunuz helal olsun bro.
Arkadaşlar bu sitede oturma olayına çok takılan olmuş türkiyede herkes belli sınıflara bölünüp mü ev kiralıyor oturduğumuz yerde her sınıf insan var koronaya kadar ben de çalışıyordum mesleklerimiz gerçekten parmakla gösterilir cinsten. Benim sektörüm şuan tamamen durdu eşimin ise çalıştığı yer iflas etti ülkenin geldiği halden biz de nasiplendik eşim bir doktor kadar maaş alırken işsiz kaldı ve bir türlü yeniden giremedi biz sürekli eksiye giderken ben de böyle şeylere içerleniyorum mesele bu
Benim de eşim Dr drlarin hayatı çok zor,hep çalışmak zorundalar muayeneden çıkıp ameliyata ameliyattan çıkıp nöbete gidiyorlar,çevremde çok kiskaniliyorum kocam Dr diye bu yüzden doğru düzgün bir arkadaşım bir komşum bile yok kendileri de doktor ya da sağlık çalışanı dışında,inanır mısınız burda bile isyana gelip ilk defa yazıyorum bunu,lütfen kendi potansiyelinize ve kendinizle ilgili ne yapabileceğinize bakın Dr lar da sahip oldukları şeyleri kolay kazanmiyorlar emin olun
Benim tanıdığım bir çok doktor mesleklerine aşık olmakla birlikte özel hayatlarının olmadığını söylüyor hatta doktorluğu bırakan tanıdıklarım da varSizin mesleginiz nedir? Benim babam doktor, esim de doktor ama aktif hekimlik yapmiyor ustune doktora yapti o alanda calisiyor. Ben de PhD yapiyorum teknik olarak ben de doktor unvani alacagim ama hic sizin yasadiginiz gibi bir durum yasamadim, evlenmeden once kendi ailemin cevresinde de gormedim(annem saglik calisani degil, hukuk profesoru). Sasirdim acikcasi.
Gerçekten çok zor meslek . Manevi anlamda çok şey götürüyorne alaka hahhsjshsshhs doktor esini kim kiskanir ki pardon ama doktor ailesi kadar sanssiz bir aile olabilir mi manevi anlamda? para deseniz su an doktorluktan kac kat iyi para kazandiran meslekler var bence bu dediginiz hiraz abartili
Abartılı değil malesef böyle,cogu insan hala Drlari çok kazanıyor zannediyor ama o kadar emeğin karşılığını maddi olarak alamiyorlar manevi olarak da hep baskı altındalar devlet işveren ya da insanlar tarafından,aynı sitede belediyede çevre mühendisi komşumuz var altında çoook pahali bir araba var kimse sorgulamiyor ancak Dr un altında olunca birilerinin gözüne batıyor demek istediğim buydune alaka hahhsjshsshhs doktor esini kim kiskanir ki pardon ama doktor ailesi kadar sanssiz bir aile olabilir mi manevi anlamda? para deseniz su an doktorluktan kac kat iyi para kazandiran meslekler var bence bu dediginiz hiraz abartili
Zeytinyağlı yiyemem türküsünün hikayesini biliyor musunuz? Tamamen propaganda. Zenginlerin de kim bilir ne derdi var söyleminin de öyle olduğunu düşünüyorum. İnsanların bilinçaltına zenginlik kötü birşey bilgisini empoze etmişler ki durumu olmayanlar ayaklanmasın.konuya yorumum da su, parasi olan insanlar icin yapilan “onlarin da kim bilir ne derdi var” avuntusunu dogru bulmuyorum. cok parasi olup hic derdi olmayan insan da var, cok parasi olup dert icinde yuzen de var bunun bir matematigi yok. o yuzden insanlarin mutsuz olma ihtimalleri uzerinden avuntu bulunmasi bana dogru gelmiyor.
sizin de zaten durumunuz normalde iyiymis, corona herkesi vurdu. piyasa duzelince elbet duzelirsiniz siz de. dediginiz gibi guzel meslekleriniz varsa bu maddi zorluk durumu sizin icin cok kalici olmayacaktir.
Bir de bu her şeyi istediği gibi anlamaya çalışan insanlara cevap vermek istemiyorum artık,sizin üzerinizden yorum yapmak isteyen herkese sesleniyorum lütfen dusuncelerinizi kendinize saklayınız,kimse çok yakınında olmadan yaşamadan neyin ne olduğunu bilemezne alaka hahhsjshsshhs doktor esini kim kiskanir ki pardon ama doktor ailesi kadar sanssiz bir aile olabilir mi manevi anlamda? para deseniz su an doktorluktan kac kat iyi para kazandiran meslekler var bence bu dediginiz hiraz abartili
konuya yorumum da su, parasi olan insanlar icin yapilan “onlarin da kim bilir ne derdi var” avuntusunu dogru bulmuyorum. cok parasi olup hic derdi olmayan insan da var, cok parasi olup dert icinde yuzen de var bunun bir matematigi yok. o yuzden insanlarin mutsuz olma ihtimalleri uzerinden avuntu bulunmasi bana dogru gelmiyor.
sizin de zaten durumunuz normalde iyiymis, corona herkesi vurdu. piyasa duzelince elbet duzelirsiniz siz de. dediginiz gibi guzel meslekleriniz varsa bu maddi zorluk durumu sizin icin cok kalici olmayacaktir.
Abartılı değil malesef böyle,cogu insan hala Drlari çok kazanıyor zannediyor ama o kadar emeğin karşılığını maddi olarak alamiyorlar manevi olarak da hep baskı altındalar devlet işveren ya da insanlar tarafından,aynı sitede belediyede çevre mühendisi komşumuz var altında çoook pahali bir araba var kimse sorgulamiyor ancak Dr un altında olunca birilerinin gözüne batıyor demek istediğim buydu
Tek gerçekçi yorum yapan siz oldunuz,belli ki çok iyi gözlem yapıyorsunuz yakın çevrenize şahit olmussunuzBenim tanıdığım bir çok doktor mesleklerine aşık olmakla birlikte özel hayatlarının olmadığını söylüyor hatta doktorluğu bırakan tanıdıklarım da var
Bir de bu her şeyi istediği gibi anlamaya çalışan insanlara cevap vermek istemiyorum artık,sizin üzerinizden yorum yapmak isteyen herkese sesleniyorum lütfen dusuncelerinizi kendinize saklayınız,kimse çok yakınında olmadan yaşamadan neyin ne olduğunu bilemez
Zeytinyağlı yiyemem türküsünün hikayesini biliyor musunuz? Tamamen propaganda. Zenginlerin de kim bilir ne derdi var söyleminin de öyle olduğunu düşünüyorum. İnsanların bilinçaltına zenginlik kötü birşey bilgisini empoze etmişler ki durumu olmayanlar ayaklanmasın.
1. Derece yakınlarım hep doktor diye yazdım bana inanmadı. Size de inanmayabilirbabam da annem de tip profesoru, bir kez bile insanlarin bize boyle baktigini gormedim. cunku ne kadar calistiklari, kim olduklari belli. onu sorgulayacak insanin akli yoktur. bence siz kendinizi oyle goruyorsunuz. cevremde asiri fazla doktor var kimseden boyle bir sey duymadim daha once. hatta herkes “doktorluk yapilacak is degil ya emeginin karsiligi parayla olculmuyor” der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?